forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 vreme kad su mladi vladali
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 30/12/2013 : 22:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:
Originally posted by zlatko900

Možda treba opet nekih novih 7 sekretara SKOJ-a?!

A koja bi im svrha bila? Koja je bila svrha i te sedmorice?

cuj njega
koja im je svrha bila
ta sedmorica, od cega mislim da su petorica bila iz hrvatske, su pobijeni nakon uvodenja šestojanuarske diktature
koja im je svrha bila?
djelovali u ilegali, mladi poginuli, iz ideala

Za što su poginuli? Htjeli su karadordevicevsku diktaturu zamijeniti onom proletarijata. Dakle jednu diktaturu s drugom.

quote:
a mladež tvojih i 'mojih' ždere i dobiva poslove i saborske klupe na moj i tvoj racun
koja je njihova svrha?

Ne znam na koje to moje misliš, ali i ovi sekretari bi dobro omastli brkove da su kasnije docekali dolazak svojih na vlast.

A ovo danas je,kao,nešto bolje? Dalo bi se razmisliti o mladeži prije i sada,pa povuci neku paralelu. Vidiš-mi smo bili daleko skromniji. Bili više nego sretni sa romanima,izlascima,pa onda poslom(kojisam-usput receno-dobio,a da još nisam ni maturirao) i nismo imali umjetni osmijeh na licu kao što je to danas. Negdje prije na jednom topicu smo pisali koliko smo bili strpljivi cekajuci da izade oglas za kupovinu i razmjenu,pa onda pismeno dopisivanje koje je znalo potrajati... Hajde mi nabroji neke od tih vrlina,a da su i danas prisutne.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2013 : 22:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, stanite s politikom.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 30/12/2013 : 23:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
Ma nije to politika,samo pricamo sukladno naslovu topica. Nevredamo nikoga ni ništa,samo malo polemiziramo...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 30/12/2013 : 23:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Kad je sam topic politicki teško je bez politickih komentara

Edited by - wolf on 30/12/2013 23:39:36
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 31/12/2013 : 03:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Možda je bolje reci da nisu vladali mladi, ali su se bar za nešto pitali, ili su bili pitani. I to je privid, cega god, ali, neka bar to bude jasno.

A kako vidim, sada baš nizašta.

Piši propalo!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 31/12/2013 : 07:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
A ovo danas je,kao,nešto bolje? Dalo bi se razmisliti o mladeži prije i sada,pa povuci neku paralelu. Vidiš-mi smo bili daleko skromniji. Bili više nego sretni sa romanima,izlascima,pa onda poslom(kojisam-usput receno-dobio,a da još nisam ni maturirao) i nismo imali umjetni osmijeh na licu kao što je to danas. Negdje prije na jednom topicu smo pisali koliko smo bili strpljivi cekajuci da izade oglas za kupovinu i razmjenu,pa onda pismeno dopisivanje koje je znalo potrajati... Hajde mi nabroji neke od tih vrlina,a da su i danas prisutne.

Ne kažem da je ovo danas puno bolje.
Cak se i slažem s vecinom ovoga što si u ovom postu iznio (glede nekih drugih obicaja, skromnosti i sl.) .
Onda je bilo jedno vrijeme, danas je neko drugo.
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 31/12/2013 : 17:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:

quote:

Ne kažem da je ovo danas puno bolje.
Cak se i slažem s vecinom ovoga što si u ovom postu iznio (glede nekih drugih obicaja, skromnosti i sl.) .
Onda je bilo jedno vrijeme, danas je neko drugo.

Da,drugo je vrijeme,ali mi smo postupali u skladu sa svojim vremenom i bilo nam je tako kako je bilo. Kad to danas pricaš mladima-ispadaš da si zaostao i iz kamenog doba. Pa kad su oni toliko pametniji od nas starijih neka poduzmu nešto u skladu sa vremenom u kojem živimo. Što ispada-što god naprave za sebe naprave. Isto kao i mi svojevremeno. Jedino što smo mi živjeli u vremenu kad se starije poštovalo i poslušalo,a danas vecina mladih ismijava starije. Svi smo svjedoci bezbroj slucajeva kad roditelj u dobroj namjeri savjetuje dijete,a ono "digne nos" i izleti van iz kuce. A kad zaškripi (a to bude cesto) onda su stari dobri...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/12/2013 : 17:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a do koje godine si mlad?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 31/12/2013 : 17:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

matori... sve dok ti se svako jutro na pravdi boga diže kita...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/12/2013 : 17:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by mamlaz

matori... sve dok ti se svako jutro na pravdi boga diže kita...

hehe mamlazu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/12/2013 : 17:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Dobro. A isto pitanje za zene??

(mislim, sta se meni ima dignuti. Podocnjaci? - ne sumnjam da Kras ima odgovor :))

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 31/12/2013 17:48:14
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 31/12/2013 : 18:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

(mislim, sta se meni ima dignuti. Podocnjaci? - ne sumnjam da Kras ima odgovor :))

Huh?
Što se tebi ima dignuti?!
Pita spol (OK vecinom:) koji je sami uzrok, posljedica, smisao, povod, alfa i omega... takvog našeg jadnog stanja!
A kome ce se dici ako ne tebi?
Dakle, žene su mlade dok nas pale- znaci doživotno
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 31/12/2013 : 18:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

evo reko ti je igman u zadnjoj recenici
ali
nebrini milostiva, imaš status milfare...šta ce ti mladost
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/12/2013 : 18:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Gadovi jedni!

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000