Author |
Topic |
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 30/12/2013 : 22:35:24
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by zlatko900
Možda treba opet nekih novih 7 sekretara SKOJ-a?!
A koja bi im svrha bila? Koja je bila svrha i te sedmorice?
cuj njega koja im je svrha bila ta sedmorica, od cega mislim da su petorica bila iz hrvatske, su pobijeni nakon uvodenja šestojanuarske diktature koja im je svrha bila? djelovali u ilegali, mladi poginuli, iz ideala
Za što su poginuli? Htjeli su karadordevicevsku diktaturu zamijeniti onom proletarijata. Dakle jednu diktaturu s drugom.
quote: a mladež tvojih i 'mojih' ždere i dobiva poslove i saborske klupe na moj i tvoj racun koja je njihova svrha?
Ne znam na koje to moje misliš, ali i ovi sekretari bi dobro omastli brkove da su kasnije docekali dolazak svojih na vlast.
A ovo danas je,kao,nešto bolje? Dalo bi se razmisliti o mladeži prije i sada,pa povuci neku paralelu. Vidiš-mi smo bili daleko skromniji. Bili više nego sretni sa romanima,izlascima,pa onda poslom(kojisam-usput receno-dobio,a da još nisam ni maturirao) i nismo imali umjetni osmijeh na licu kao što je to danas. Negdje prije na jednom topicu smo pisali koliko smo bili strpljivi cekajuci da izade oglas za kupovinu i razmjenu,pa onda pismeno dopisivanje koje je znalo potrajati... Hajde mi nabroji neke od tih vrlina,a da su i danas prisutne. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 31/12/2013 : 03:12:35
|
Možda je bolje reci da nisu vladali mladi, ali su se bar za nešto pitali, ili su bili pitani. I to je privid, cega god, ali, neka bar to bude jasno.
A kako vidim, sada baš nizašta. |
Piši propalo! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 31/12/2013 : 07:41:00
|
quote: Originally posted by zlatko900 A ovo danas je,kao,nešto bolje? Dalo bi se razmisliti o mladeži prije i sada,pa povuci neku paralelu. Vidiš-mi smo bili daleko skromniji. Bili više nego sretni sa romanima,izlascima,pa onda poslom(kojisam-usput receno-dobio,a da još nisam ni maturirao) i nismo imali umjetni osmijeh na licu kao što je to danas. Negdje prije na jednom topicu smo pisali koliko smo bili strpljivi cekajuci da izade oglas za kupovinu i razmjenu,pa onda pismeno dopisivanje koje je znalo potrajati... Hajde mi nabroji neke od tih vrlina,a da su i danas prisutne.
Ne kažem da je ovo danas puno bolje. Cak se i slažem s vecinom ovoga što si u ovom postu iznio (glede nekih drugih obicaja, skromnosti i sl.) . Onda je bilo jedno vrijeme, danas je neko drugo. |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Posted - 31/12/2013 : 17:09:53
|
quote: Originally posted by zlatko900 A ovo danas je,kao,nešto bolje? Dalo bi se razmisliti o mladeži prije i sada,pa povuci neku paralelu. Vidiš-mi smo bili daleko skromniji. Bili više nego sretni sa romanima,izlascima,pa onda poslom(kojisam-usput receno-dobio,a da još nisam ni maturirao) i nismo imali umjetni osmijeh na licu kao što je to danas. Negdje prije na jednom topicu smo pisali koliko smo bili strpljivi cekajuci da izade oglas za kupovinu i razmjenu,pa onda pismeno dopisivanje koje je znalo potrajati... Hajde mi nabroji neke od tih vrlina,a da su i danas prisutne.
Ne kažem da je ovo danas puno bolje. Cak se i slažem s vecinom ovoga što si u ovom postu iznio (glede nekih drugih obicaja, skromnosti i sl.) . Onda je bilo jedno vrijeme, danas je neko drugo.
Da,drugo je vrijeme,ali mi smo postupali u skladu sa svojim vremenom i bilo nam je tako kako je bilo. Kad to danas pricaš mladima-ispadaš da si zaostao i iz kamenog doba. Pa kad su oni toliko pametniji od nas starijih neka poduzmu nešto u skladu sa vremenom u kojem živimo. Što ispada-što god naprave za sebe naprave. Isto kao i mi svojevremeno. Jedino što smo mi živjeli u vremenu kad se starije poštovalo i poslušalo,a danas vecina mladih ismijava starije. Svi smo svjedoci bezbroj slucajeva kad roditelj u dobroj namjeri savjetuje dijete,a ono "digne nos" i izleti van iz kuce. A kad zaškripi (a to bude cesto) onda su stari dobri... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 31/12/2013 : 17:33:45
|
quote: Originally posted by mamlaz
a do koje godine si mlad?
matori... sve dok ti se svako jutro na pravdi boga diže kita... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 31/12/2013 : 17:43:22
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by mamlaz
a do koje godine si mlad?
matori... sve dok ti se svako jutro na pravdi boga diže kita...
hehe mamlazu:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 31/12/2013 : 17:46:18
|
Dobro. A isto pitanje za zene??
(mislim, sta se meni ima dignuti. Podocnjaci? - ne sumnjam da Kras ima odgovor :)) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 31/12/2013 17:48:14 |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 31/12/2013 : 18:06:34
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
(mislim, sta se meni ima dignuti. Podocnjaci? - ne sumnjam da Kras ima odgovor :))
Huh? Što se tebi ima dignuti?! Pita spol (OK vecinom:) koji je sami uzrok, posljedica, smisao, povod, alfa i omega... takvog našeg jadnog stanja! A kome ce se dici ako ne tebi? Dakle, žene su mlade dok nas pale- znaci doživotno |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 31/12/2013 : 18:20:00
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
(mislim, sta se meni ima dignuti. Podocnjaci? - ne sumnjam da Kras ima odgovor :))
evo reko ti je igman u zadnjoj recenici ali nebrini milostiva, imaš status milfare...šta ce ti mladost |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Topic |
|