forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Možda jednog dana
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 30/12/2013 : 12:44:34  Show Profile Show Extended Profile
Zbog prevelikog obima obaveza odjavljujem se sa foruma. Obaveze su se nagomilale, rokovi se polako približavaju, posla je puno, djeca i supruga traže svoje a sve cešce sam na nekim relacijama izvan RH. Posvecujem se onom za mene bitnom - prije svega obitelji ali i pisanju znanstvenog rada (mamlaze to i tebi ide). Zahvaljujem se svima koji su volontirali. Dalje na mob ili mail. Danas sam kod Ratka pa se možda i vidimo. Za pivo sam uvijek dostupan.
Bok
R

always progressive, never conventional!

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/12/2013 : 13:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Frende, uživaj!
Vidimo se svakako kada bude prilika, možda uspijem i ja danas do Ratka, vidjet cu...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/12/2013 : 14:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Preduhitrio me fikus :)
Sebi sam dala jos dan i pol, da se na svoj nacin oprostim, bez otvaranja nekog posebnog RIP topica.

Bila mi je cast poznavati te, trpjeti i citati sve tvoje ludorije. Nadam se da nisam ostala duzna :)
Rest in peace fikus.
I Charlie ce uskoro.
" Nova godina je novi list u kalendaru nasih zivota".

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2013 : 14:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Izmedu žene i foruma izabrati forum - ha dobro svakakvih ljudi ima
Pivo uskoro, cujemo se

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 30/12/2013 : 14:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
Fikus i Charlie, je li ovo spada pod ona novogodišnja obecanja, od nove se više necu logirati na stripovi forum, isto tako cu prestati pušiti i skinuti 20kg... :-)

Vidimo se mi ekipa i u novoj, a bude li srece i zdravlja još dugo cemo se dopisivati, popiti koju pivicu, prepucavati se i zezati... ;)
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2013 : 15:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Zbog prevelikog obima obaveza odjavljujem se sa foruma. Obaveze su se nagomilale, rokovi se polako približavaju, posla je puno, djeca i supruga traže svoje a sve cešce sam na nekim relacijama izvan RH. Posvecujem se onom za mene bitnom - prije svega obitelji ali i pisanju znanstvenog rada (mamlaze to i tebi ide). Zahvaljujem se svima koji su volontirali. Dalje na mob ili mail. Danas sam kod Ratka pa se možda i vidimo. Za pivo sam uvijek dostupan.
Bok
R

barba fikuse, uzivaj u zivotu izvan foruma:)
A sto se tice znanosti ne brini ti za mene, obranit cu ja doktorat za 2-3 mjeseca. Radje ti malo zapocni sa time:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1297 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 30/12/2013 : 17:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message
suza mi iz oka kanula...

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2013 : 17:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by edvin

suza mi iz oka kanula...

ma tko ga sljivi, vratit ce se on uskoro pod inkognito nickom fikus2:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/12/2013 : 17:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Sad nikad necemo saznat šta se desilo s teglom nutelle..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 30/12/2013 : 18:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Sad nikad necemo saznat šta se desilo s teglom nutelle..

Here you go.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/12/2013 : 18:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
I meni je slicno, ali borim se koliko mogu, recenzija sam se odrekao.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/12/2013 : 18:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Bla, bla, bla, trla baba lan.
Otprilike istim ovim rijecima fikus se vec oprostio od foruma prije nešto manje od godinu dana, s tim što je tada medu razloge dodao i to da je njegovo sudjelovanje bilo dio znanstvenog rada koji je tada završavao (forum i forumaši su bili nekakva referentna skupina, presjek društva u malom ili tako nekako), pa je s tim prestajala i njegova potreba sudjelovanja na forumu.
A onda se poslije nekoliko mjeseci vratio, pa ce tako biti i ovaj put.
Bemti, zadnjih nekoliko dana je svakodnevno otvarao po jedan topic, sve nešto kao provokativno a zapravo prilicno trivijalno pa i besmisleno, a sad odjednom odlazi.
Aha, kako da ne.
Do slijedeceg puta...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/12/2013 : 18:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by stripofil

Fikus i Charlie, je li ovo spada pod ona novogodišnja obecanja, od nove se više necu logirati na stripovi forum, isto tako cu prestati pušiti i skinuti 20kg... :-)

Vidimo se mi ekipa i u novoj, a bude li srece i zdravlja još dugo cemo se dopisivati, popiti koju pivicu, prepucavati se i zezati... ;)

ma nije tako, stripofil.
Sve sam vec napisala u postu 5.12.
Za neke stvari treba mi Dr. vrijeme.

quote:
Originally posted by Just_Charlie

A meni?
Meni je ova godina zapocela bolno, slomljenim prstom, i nista se bas bitno nije promijenilo sve do danas.. Ovo je bila moja godina bola,
godina gubitaka, mnogo tuge..
Kako se nikada nisam predavala nekoj velikoj euforiji tih dana, nista se znacajno niti sada nece promijeniti.
U tisini zivim svoje osjecaje, izradujem ukrasice, pecem kolacice i
volim popodneva provoditi ispod dekice s nekom knjigom i mirisljavim
cajem.. Ponekad nesto napisem a ponekad i ne, kad u sjecanju utihnu rijeci..
Radovat cu se sa djetetom prolascima okicenim gradom, uzivati u mirisu kroštula i pecenih kestena, popiti mozda medicu ili casu kuhanog vina
i sklanjati se od konzumeristicke groznice u toplinu doma.
Ne osjecam potrebu niti zelje imam za nekim posebnim slavljima; ta Nova je ionako samo novi list u kalendaru nasih zivota i treba staru ispratiti u skladu s onim kakva je bila, kako zasluzuje.. zelim joj sretan put u dostojanstvu i tisini, a u novu cu s oprezom zakoraciti
da ne slomim nesto.
Imam sve sto mi je potrebno, sve je tu oko mene i u meni.
Ne zelim surogate za osjecaje u obliku pijanki i slavlja, ne treba mi masa svijeta na te dane kada i ostale dane u godini mi koracamo u suprotnom smjeru..

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2013 : 19:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Bla, bla, bla, trla baba lan.
Otprilike istim ovim rijecima fikus se vec oprostio od foruma prije nešto manje od godinu dana, s tim što je tada medu razloge dodao i to da je njegovo sudjelovanje bilo dio znanstvenog rada koji je tada završavao (forum i forumaši su bili nekakva referentna skupina, presjek društva u malom ili tako nekako), pa je s tim prestajala i njegova potreba sudjelovanja na forumu.
A onda se poslije nekoliko mjeseci vratio, pa ce tako biti i ovaj put.
Bemti, zadnjih nekoliko dana je svakodnevno otvarao po jedan topic, sve nešto kao provokativno a zapravo prilicno trivijalno pa i besmisleno, a sad odjednom odlazi.
Aha, kako da ne.
Do slijedeceg puta...

hehe, bravo

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
929 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 30/12/2013 : 19:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message
quote:

Sebi sam dala jos dan i pol, da se na svoj nacin oprostim, bez otvaranja nekog posebnog RIP topica.

Bila mi je cast poznavati te, trpjeti i citati sve tvoje ludorije. Nadam se da nisam ostala duzna :)
Rest in peace fikus.
I Charlie ce uskoro.

Što možeš danas ne ostavljaj za sutra.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/12/2013 : 20:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by bluefield

quote:

Rest in peace fikus.
I Charlie ce uskoro.

Što možeš danas ne ostavljaj za sutra.

Odjebi!

heh..i ovo ponekad godi.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/12/2013 : 22:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Ima fikus pravo..
Na šta lici ovaj forum (o stripovima??) u zadnje vrijeme...sramota..
Ode i pijana Ðast...to jednostavno više nije to..
Pišemo se u Recenzijama i Magazinu..
Odoh i ja na zasluženi odmor..
Ciao..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2013 : 22:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Ima fikus pravo..
Na šta lici ovaj forum (o stripovima??) u zadnje vrijeme...sramota..
Ode i pijana Ðast...to jednostavno više nije to..
Pišemo se u Recenzijama i Magazinu..
Odoh i ja na zasluženi odmor..
Ciao..

e za tebe mi je i zao. bio si dobar doprinos stripovskoj sceni. nadam se da ce te proci ovo stanje ubrzo

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/12/2013 : 00:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Sve su to standardne novogodišnje pizdarije: malo depre i razocaranosti, želje i potrebe za promjenama, odluke o novim pocecima, okretanju novih listova i slicne self-help trice.
A za koji tjedan ili mjesec evo ih natrag i nstavljaju sa zajebancijom, makar i s novom staklenkom Nutelle.
A u doba Božica i novih godina ionako je najviše samoubojstava, pa su i ovo nekakva metaforicka "samoubojstva" forumaša.

P. S. Ovo je kao u Aleji samoubojica u Inkalu, jedno samoubojstvo uvijek povlaci citav niz drugih, i svi se bacaju za prvim.
Mogli biste barem biti originalniji.

Edited by - Johnny Difool on 31/12/2013 00:29:27
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/12/2013 : 01:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Zamislite Johnnija kao narikacu nad grobovima umrlih.
Mislim da bi vise od pol ozaloscenih uzelo lopate od kopanja grobova i zatuklo ga.

Bjez! Pusti nas na miru da ginemo u miru i u njemu pocivamo!
Ne uznemiruj pokojne i umiruce. Usutkajte Johnnijaaaaa...molim vas.

Mislim, Johnny, skuliraj se, srsly.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/12/2013 : 02:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
kaj je ovo, pa svi nešto u zadnje vrijeme odlaze...pa dobit cemo infarkt

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/12/2013 : 04:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ajd,kad se vec odlazi...idem i ja...bar u dobrom drustvu odlazim.....
Gut baj ljudi....
Mozda se i vratim ako saberete bar 100 potpisa peticije za povratak tellera.. imajte u vidu potpis koji nosi doticni i njegov doprinos forumskom radu.......

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 31/12/2013 04:42:29
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 31/12/2013 : 04:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Ko god odlazi, pravo je da zbori zašto; ova patetika ne bi uspela, skoro nigde.

Piši propalo!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/12/2013 : 10:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
idem i ja sa ovog foruma. možda se vratim dogodine.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/12/2013 : 11:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ma razumijem ja potrebe nekih ljudi da se krajem godine ili kad vec pateticno opraštaju od onoga iza njih, od nekih "faza" ili "etapa" u životu i slicnih floskula koje osim kod Coelha, Oprah i dr. Oza nemaju smisla, od dojucerašnjih samih sebe i od virtualnog društva.
Razumijem i da neki iskreno vjeruju kako ce im evo vec sutra, kad jebiga nije prije 365, 730, 1095 ili ne znam koliko dana, svanuti prvo jutro "novog života", ali sve su to sranja na razini školskih spomenara.
Nek´ ti Silvestrovo rece koliko ti želim srece, tako nekako.
Bljuv, bljuv!
Ovo je samo jedan od foruma na kojima izmjenjujemo mišljenja, zajebajemo se i virtualno družimo, zapravo možda više ubijamo vrijeme, i samo ga kao takvog treba i doživljavati.
Kakvi odlasci, prekidi, revolucionarne promjene samih sebe i svojih egzistencija... budalaštine.
Sutra je samo još jedan dan u kojem cemo se nakon mamurne noci dovuci kuci, možda se naspavati, svakako se najesti i uhvatiti barem dio beckog koncerta, pa Garmischa i tako to....
A od prekosutra sve iznova, cak ne ni iznova nego samo dalje, kako tko može, zna i umije, dobro ili loše podnoseci samog sebe i svijet oko sebe.
Znam da cemo se "citati" i dogodine, a dotad vam svima želim

ZDRAVU I SRETNU NOVU 2014., S PUNO OSOBNOG ZADOVOLJSTVA, LJUBAVI I DOVOLJNO PLACENOG POSLA, I DA VAM SE OSTVARI BAREM NEŠTO AKO VEC NE I SVE ŠTO SI SAMI ŽELITE!

Do postanja u novoj...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/12/2013 : 11:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Fikus je Mojsije! Izvodi narod iz ropstva

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000