Author |
Topic |
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 31/12/2013 : 10:46:58
|
lošeg društva kvazi-prijatelja, osoba koje me opterecuju, 5. i 6. pive (i cetiri su sasvim dovoljno), lošeg raspoloženja, problema koji to i nisu........ |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47138 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/12/2013 : 12:04:25
|
quote: Originally posted by velka031
Ma nicega se ne odricem, naša dobro nam poznata društveno-politicko-novcana situacija vec me natjerala da se odreknem puno toga cega inace ne bi. Jednom se živi, moto koji treba biti aktualan više nego ikad, jer teško da smo mogli dobiti gore vrijeme od ovoga za tih bijednih pola i nešto stoljeca u ovoj dolini suza... Rat, privatizacija (pljacka, lopovluk), nacionalizam, mržnja, vladavina šake idiota i zlotvora nad masom nezainteresiranih pametnih i dobronamjernih ljudi, nezaposlenost, sveopca besperspektivnost, živim u gradu u kojem još malo pa nece biti nijedne tvornice, a ne znam ni sam koliko ih je bilo prije 30 godina... A prošle godine umalo postao Zlatni Cvijet Europe... E, moja Europo... I uz sve to, optimizam me ne napušta, sretan sam da radim, da mi je dijete zdravo, da mu mogu kupiti pelene i mlijecni nadomjestak, da mi žena nije pukla jer je s njom sama cijeli dan, jer ja cijeli dan radim, bit ce same i sutra... I onda još da se necega odreknem, ma jok gospodo, uzeli su nam vec sve što su mogli. Jebo odricanja.
potpisujen. nisan toliko bogat da se iceg odricen. eventualno mogu smanjit duvan |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 31/12/2013 : 12:34:44
|
isklopio sam se sa fejsa, al to nije to, cim ukucam lozinku opet sam živ... jel ima neki nacin za trajnu deaktivaciju racuna? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 31/12/2013 : 14:32:37
|
quote: Originally posted by KRAS
isklopio sam se sa fejsa, al to nije to, cim ukucam lozinku opet sam živ... jel ima neki nacin za trajnu deaktivaciju racuna?
Kurajberu eno na mome profilu imaš link za face pa daj se javi da vidim s kim imam posla... |
Wtf?
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 31/12/2013 : 15:10:15
|
deaktiviro sam trajno racun, al nebrini, imam nekog posla na cerovackim brdima, pa cu da banem kod tebe, sa meckom...uzeo sam ML-a, odlicna makina |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 31/12/2013 : 18:27:06
|
deaktiviro sam trajno racun, al nebrini, imam nekog posla na cerovackim brdima, pa cu da banem kod tebe, sa meckom...uzeo sam ML-a, odlicna makina
Fulao si i adresu i auto... |
Wtf?
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 31/12/2013 : 19:35:27
|
quote: Originally posted by bagi
isklopio sam se sa fejsa, al to nije to, cim ukucam lozinku opet sam živ... jel ima neki nacin za trajnu deaktivaciju racuna?
Kurajberu eno na mome profilu imaš link za face pa daj se javi da vidim s kim imam posla...
evo, bagi, pošto umireš od želje da me vidiš, ispunit cu ti želju ali samo delimicno...
spreman na novogdišnji docek, pa reko da se sa najmilijim forumašem izljubim... cmok, cmok, mmmmmm cmmmmmmok bagic
inace sam seljacina sa šmekerskim stilom, nosim samo crveno-crnu kombinaciju..šinjel hugo boss, opanci prada
vidimo se dogodine, cuvajte mi forummmmmmmmm
|
Edited by - KRAS on 04/01/2014 13:49:46 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 01/01/2014 : 03:10:37
|
quote: Originally posted by bagi
Kurajberu eno na mome profilu imaš link za face pa daj se javi da vidim s kim imam posla...
evo, bagi, pošto umireš od želje da me vidiš, ispunit cu ti želju ali samo delimicno...
spreman na novogdišnji docek, pa reko da se sa najmilijim forumašem izljubim... cmok, cmok, mmmmmm cmmmmmmok bagic
inace sam seljacina sa šmekerskim stilom, nosim samo crveno-crnu kombinaciju..šinjel hugo boss, opanci prada
vidimo se dogodine, cuvajte mi forummmmmmmmm
Krašuljak uljepšao si mi noc sa tom slatkom slicicom evo otopio se sav snijeg na Vlašicu od moga ushita.Vec dan dva posmatram slatke ovcice kako skakucu po polubijelim brežuljcima i mogu ti reci da dok gledam njih kao da vidim tebe...To da si,kao deklarirani bosanski hrvatski srbin na privremenom radu u deželi,seljacina-po defaultu i ne može biti drugacije.Ali,nema veze,poštujem tvoj izbor i iskrenost,bar se ne lažeš i obmanjuješ kao mnogi na ovom forumu ukljucujuci i mene... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 01/01/2014 03:19:05 |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 01/01/2014 : 06:53:23
|
...polemisanja sa nepoznatim osobama u vezi dešavanjima iz devedestih
Zar bi itko ikada trebao da, sa nepoznatim osobama, vodi bilo kakvu polemiku?
Uostalom, i plavušama je receno da se sa strancima ne prica, zar ne;) |
Piši propalo! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/01/2014 : 14:44:47
|
quote: Originally posted by Obi-wan
U 2014, plan je skinuti se sa slatkiša i grickalica.
Evo, držim se vec nekih 15 sati. Nisam dirnuo cocktu, nacet cips od prošle godine, kolace, cokoladne bombone. Osim rucka, jeo dam datule i cjedio sok od mrkve, paprike, grejpa, jabuke i kakija. Samo da je snage volje u ovih prvih 2 tjedna i poznavajuci sebe, mogao bih u zdravom tonu cijelu godinu. Samo da ne podlegnem sada dok sve vrvi od kolaca i slicnog... Odoh se izvagati pa cu ponovo na kraju ove godine da vidim kako ce se ovo odricanje (ako izdržim) odraziti na kg. 83.5 kg. Toliko imam vec desetak godina i 2-3 kile je iznad moje idealne težine pa cemo vidjeti... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/01/2014 14:54:35 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38009 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
anto
Advanced Member
Serbia