Još jedna odlicna godina u nizu, jedino što sam fizicki (duhovno ju nikad necu izgubiti) ostao bez drage osobe koja mi je oznacila mojih prvih 33 godine života. Posljednjih nekoliko godina se gubila tako da je smrt i dobro riješenje u ovom slucaju.
...po tome što sam cijelu godinu radio. u centru za socijalnu skrb. i bilo je zanimljivo, dinamicmo, interesantno, izazovno i nadasve produktivno. nikad dosadno. a koliko sam naucio o poslu i o ljudima svih profila, karaktera i popratnih sudbina... to je neprocjenjivo.
Bravo Jerry, nije sve tako loše, lagano je samo kukatuš
Srednja škola, RNK dva put dobio Dinamo i jednom Hajduka, a usput se i privatiziro, KK Split zamalo ugašen ali je ipak ostao živ, Hrvatska ušla u EU, pokrenute Perle i Karusel i tako...
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Na pocetku godine razmontirao jelku,spremio ukrase i lampice,a na kraju godine sve to ponovno izvadio, slozio i osvijetlio dnevnu sobu... I otplatio zadnju ratu kredita za auto :-)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Možda jedna od najboljih godina dosad. Zbario se nekoliko puta, zabavljao se i sam sa sobom i sa drugima, polako dobio nekakvu viziju toga što želim raditi u životu, obitelj zdrava, Arsenalu je krenulo odlicno, Bonelli je (vjerujem) polako zapoceo svoju (r)evoluciju, još sam malo više razvio svoje sposobnosti u crtanju i pisanju... Prošla je bila u redu, a prije toga sve sivo, ponekad i crno još tamo do ranog djetinjstva, tako da je ova godina bila iznad ocekivanja.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Desilo mi se puno loših stvari u zadnje vrijeme, a pogovovo u prošloj godini. Znam da je to sastavni dio života, no ta borba je napravila od mene pretjeranog pesimistu. Probat cu malo manje crno gledati na stvari, mada znam da to u mojem slucaju nece ici lako...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Možda jedna od najboljih godina dosad. Zbario se nekoliko puta, zabavljao se i sam sa sobom i sa drugima, polako dobio nekakvu viziju toga što želim raditi u životu, obitelj zdrava, Arsenalu je krenulo odlicno, Bonelli je (vjerujem) polako zapoceo svoju (r)evoluciju, još sam malo više razvio svoje sposobnosti u crtanju i pisanju... Prošla je bila u redu, a prije toga sve sivo, ponekad i crno još tamo do ranog djetinjstva, tako da je ova godina bila iznad ocekivanja.
..to svi radimo ...ali tako ravnodušno priznanje...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Covjek je barem iskren.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.