Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/02/2014 : 12:36:43
|
u biti bilo bi super, da mi danas izgubimo, jer onda idemo na Avstriju!!!!!!!!!!! Ako uzmemo bod, onda vjerovatno idemo na Latviju,...a spominje se i Norveška i Slovacka (vjerovatno ako pobijedimo...), no nekako nam se najviše smiješi ta Avstrija pa da ih rasturimo i idemo u cetvrtfinale!!!!!!!!!!!!
SAMO DA NE BUDE NEKIH OZLJEDA KOD NAS!!!!!!!!!!
Sa Avstrijom možemo igrati jednakopravnoa i nema ništa bolje, od pobjede nad susjedima!!!! Iako se ne plašim ni Norveške, Latvije pa ni Slovacke.... |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8269 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/02/2014 : 17:41:10
|
Sudac je bio skroz neutralan, njih su trojica zajedno ponistili gol, on sam nije mogo nista, a ruse je postedio par kazni. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 16/02/2014 : 18:37:17
|
quote: Originally posted by tinton
Sudac je bio skroz neutralan, njih su trojica zajedno ponistili gol, on sam nije mogo nista, a ruse je postedio par kazni.
vidio sam ja danas kako je bio neutralan, kada je amerikancima priznao gol, kojeg je Amerikanac postigao drsalkom umjesto palicom,....ma ionako nema veze. Važno je u utorak pobjediti Austrijance, nadam se da ce Kopitar igrati.....ima neke probleme sa želucem pa je išao kod doktora..... |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 16/02/2014 : 20:49:51
|
quote:
vidio sam ja danas kako je bio neutralan, kada je amerikancima priznao gol, kojeg je Amerikanac postigao drsalkom umjesto palicom,...
posle palice našeg pak udara drsalku Backesa pa onda u palicu Backesa pa onda u gol. pokazali super slow motion u studiu. Gol.
|
|
|
giant
Average Member
Slovenia
897 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 16/02/2014 : 21:00:09
|
quote: Originally posted by 1Euro
Sudac je bio skroz neutralan, njih su trojica zajedno ponistili gol, on sam nije mogo nista, a ruse je postedio par kazni.
vidio sam ja danas kako je bio neutralan, kada je amerikancima priznao gol, kojeg je Amerikanac postigao drsalkom umjesto palicom,....ma ionako nema veze. Važno je u utorak pobjediti Austrijance, nadam se da ce Kopitar igrati.....ima neke probleme sa želucem pa je išao kod doktora.....
Suci iz nhl-a su najbolji, koje se može dobiti...siguran sam. No, što se onog gola Backesa radi, mislim da je bilo 50-50 šansi da poništi/prizna gol. Po mome taj je gol bio namjerno dat sa nogom, tako da ne bi smio biti priznat...ali ionako ništa ne promjeni. Sad, gol važi i u primjeru, ako se da nogom (drsalkom), ali NE SMIJE BITI DOSTIGNUT BRCOM....namjernom, naravno...zato imaju i kamere da se to pogleda...U nhl-u na taj nacin dostignut je veliki broj golova, ali isto tako velik dio tih poništen tim "video judgeom"... Austrija dolazi sa Vanekom, starom iz Islandersa, koji je na olimpiadi ovde u sjajnoj formi....i Grabner cini mi se da je tu...
|
Invincible shield |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 16/02/2014 : 21:24:26
|
vidio sam ja danas kako je bio neutralan, kada je amerikancima priznao gol, kojeg je Amerikanac postigao drsalkom umjesto palicom,....ma ionako nema veze. Važno je u utorak pobjediti Austrijance, nadam se da ce Kopitar igrati.....ima neke probleme sa želucem pa je išao kod doktora.....
Nisam gledao, ali ako nije majerno onda je gol. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 16/02/2014 : 21:47:40
|
quote: Originally posted by giant
Suci iz nhl-a su najbolji, koje se može dobiti...siguran sam. No, što se onog gola Backesa radi, mislim da je bilo 50-50 šansi da poništi/prizna gol. Po mome taj je gol bio namjerno dat sa nogom, tako da ne bi smio biti priznat...ali ionako ništa ne promjeni. Sad, gol važi i u primjeru, ako se da nogom (drsalkom), ali NE SMIJE BITI DOSTIGNUT BRCOM....namjernom, naravno...zato imaju i kamere da se to pogleda...U nhl-u na taj nacin dostignut je veliki broj golova, ali isto tako velik dio tih poništen tim "video judgeom"... Austrija dolazi sa Vanekom, starom iz Islandersa, koji je na olimpiadi ovde u sjajnoj formi....i Grabner cini mi se da je tu...
jap, ovdje je i u to u životnoj formi, mislim da je postigao 5 golova do sada...a imaju još jednog iz Nhl (mislim da su rekli da imaju 3 iz NHL...) ali ja još uvijek mislim da su šanse 50:50. Nece ni njima biti lako....samo se nadam da ce Kopitar igrati....bez njega šanse su 80:20 za Austriju.... |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 16/02/2014 : 22:20:27
|
quote: Originally posted by markotamara
Biti ce tesko Rusima do zlata kako su zamislili,ovi Kanadani lete
Ako ce igrati kao danas protiv Slovaka, nece oni ni to bronce a kamoli do zlata. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2860 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 16/02/2014 : 22:50:52
|
quote: Originally posted by dante
Ako ce igrati kao danas protiv Slovaka, nece oni ni to bronce a kamoli do zlata.
Da bi došli u priliku igrati s Kanadom (ili s Amerikancima), moraju pobjediti Norvešku, Finsku pa Švedsku. I Finska i Švedska su do sada pokazale bolju igru, tako da je razmišljanje o utakmici s Kanadanima jako preuranjeno. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8269 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/02/2014 : 23:06:19
|
Tex2.
znas li zasto za Ruse ne igraju Afinogenov, Goncar, Morozov, Kozlov?
Splico,
ponisten je pogodak, jer je gol bio pomeren par minuta ranije, ali sudije to nisu primetile sve do postizanja pogotka. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8269 Posts
Posted - 16/02/2014 : 23:08:54
|
To san odma primjetija nakon postignutog gola i to mi je jedino padalo na pamet, ali na nikakvo objašnjenje kasnije nisan naiša.
quote: Originally posted by split85
Nije mi jasno zašto gol nije priznat. Sve se vidilo, jedino mi pada na pamet da je branka bila malo pomaknuta.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
Edited by - split85 on 16/02/2014 23:09:19 |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 17/02/2014 : 08:13:12
|
quote: Originally posted by Caleb
Tex2.
pa od tih jedino morozov moze igrat u ovoj repki
ovi ne igraju nista specijalno ove ili zadnjih sezona
a morozov nije bas ni precesto bio u rosteru prijasnjih godina - mozda nije u nekim odnosima sa savezom |
There can be only one, me! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 17/02/2014 : 19:29:14
|
quote: Originally posted by dante
Ako ce igrati kao danas protiv Slovaka, nece oni ni to bronce a kamoli do zlata.
Nisu imali srice protiv Amera,ali mislim da ce se dizati iz utakmice u utakmicu,imaju jebeni raspored do kraja ako misle,ali ako i mislis biti prvi tribas sad sve do kraja dobiti |
GALLIENO FERRI
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31276 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/02/2014 : 22:16:56
|
jednostavno izbornik misli kako su prestari, Gonchar 39 godina, Afinogenov igra u ne baš ozbiljnom Vytjazu, Morozov 37 godina standardni u Kazanu, moglo se naci mjesta za njega, Kozlov ne briljira vec dugo!
quote: Originally posted by Caleb
Tex2.
Splico,
ponisten je pogodak, jer je gol bio pomeren par minuta ranije, ali sudije to nisu primetile sve do postizanja pogotka.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31276 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/02/2014 : 22:17:35
|
svaka cast, druga medalja sa skoro 42 godine na plecima!
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Noriaki Kasai
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 17/02/2014 : 22:32:41
|
razocarali su me skakaci.............trebali su bar broncu uzeti,...ali ne može Pero sve sam pored one trojice seljaka.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 17/02/2014 : 22:42:36
|
ali ako sutra pobjedimo Austrijance u hokeju, sve cu oprostiti skakacima što nisu uzeli medalju!
Vec dugo nisam tako želio neku pobjedu u nekom sportu koliko sutra želim da Slovenija pobjedi one Jodlere iz Austrije.
AJMO RISI!!!!!!!!!!!!!!! Razbijmo tu jodlersku naciju, tu pokvarenu zemlju gdje ljudi zatvaraju svoju djecu u podrum. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 18/02/2014 : 00:13:25
|
AJMO RISI!!!!!!!!!!!!!!! Razbijmo tu jodlersku naciju, tu pokvarenu zemlju gdje ljudi zatvaraju svoju djecu u podrum.
I to izgraden bez gradevinske dozvole. Sramota za jednu tako uredenu državu poput Avstrije. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/02/2014 : 01:13:11
|
šteta da nema krasa da nam objasni namrgodenog Putina |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|