forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 NAJFORUMAŠ 2013. FINALE!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 17:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Murdoc mi je uvjerljivo najantipaticnija osoba na forumu. Samo moje mišljenje, naravno, bez uvrede, ali moja interakcija s tim korisnikom je bila iznimno neugodna.

Neda mi se traziti dodirne interakcije..mislim da su bile glede filma ili nesto slicno.
Vice..neznam zasto i kako sam te , ali vjerujem da mi je bio gust

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 17:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

kad sam htio pažnju oko lwooda nitko se nije javio
a tebi sad treba pažnja ?!

Ne..utekao mi zec sa raznja

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/03/2014 : 18:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ni soli ni papra.
Tako bih rado upila jednu dozu tog " tebe" da mogu to izvesti u jednoj drugoj sferi i zavitlati njome toliko visoko, koliko se visoko drzi,pa da tresne o pod treskom zatvorenih vrata.
Mojih. Znam tehniku nemam muda ;)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 19:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Aaaa jebiga..
Mislim, koga zaboljese genitalije glede ovog izbora..i zasto bi to bilo toliko bitno?
Svi mi volimo strip, zivimo i disemo strip..
Strip je ovdje jedini bog i jedina svetinja.kao forma, kao bijeg, kao uspavanka ..kao amplituda. kao posebnost.
Izabrali ste me za forumasa godine..to je naravno cast i privilegija , ali i tocka na i mome superegu ..
Strip je sol i papar moga postojonja..kroz njega se poravnavam, kroz njega se ponovo prozivljavam i ostajem budan u snovima i snen u laznoj i isceniranoj tkz realnosti.
Strip je umjetnost prenosenja ideja, prica i skrivenih postojanja..strip je najbolji kljuc za cetvrtu dimenziju..on je moc koja se za ozbiljno ne uzima.
Ponekad se bojim cinjenice koliko je strip prosirio moje obzore i moje znanje..ponekad se ustrucavam o tome pricati..ali ne ovdje i ne sada .
Moj apel je ..analizirajmo strip, pricajmo o istom i druzimo se ..u realnosti, u virtuali i snovima ..

Sol i papar..

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/03/2014 : 19:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Mr.Murdock -

1.Dobra kuhinja
2.Dobra muzika/glazba
3.Stripov

Jesam li pogodio?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 19:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Mr.Murdock -

1.Dobra kuhinja
2.Dobra muzika/glazba
3.Stripov

Jesam li pogodio?

Zaboravio si sise i guzice
Pogodio si, ali si redosljed pogrijesio dobri moj Tutta..
Da te ne mucim..redosljed ne postoji ..to je amalgam , to je moje gorivo koje se konstantno izmjenjuje u jacini i redosljedu.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/03/2014 : 19:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Bas. Slicno razmisljamo. Izuzevsi guze & co. ,sve ostalo je manje relevantno.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 19:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Bas. Slicno razmisljamo. Izuzevsi guze & co. ,sve ostalo je manje relevantno.

Definitivno brate..definitivno…Freud je i majka i lajka

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/03/2014 : 19:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
M. Ti si budala. A ja sam pisala samo sebi razumljivo, izgleda.
Ali sam opalila u sridu.
I kad mi ne ide ide mi..hahaha..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 19:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

M. Ti si budala. A ja sam pisala samo sebi razumljivo, izgleda.
Ali sam opalila u sridu.
I kad mi ne ide ide mi..hahaha..

Pitaj se zasto?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/03/2014 : 20:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Zasto sto zasto zasto?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/03/2014 : 20:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Zasto sto zasto zasto?

zato sto zato zato..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/03/2014 : 22:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ovo je bio najpreslatkiji dijalog na svijetu s tri razlicite rijeci tolike recenice. Zelim jos, i uopce nista ne mora znaciti

Zato sto zato zato.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 04/03/2014 : 22:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
kad vas dvoje slušam ovaj citam, osjecam se ko barmen a ispred mene Mickey Rourke i Faye Dunaway. Da je moj bar, jednom tjedno pila bi dabe svaku trecu. Plus happy hour.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/03/2014 : 23:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

kad vas dvoje slušam ovaj citam, osjecam se ko barmen a ispred mene Mickey Rourke i Faye Dunaway. Da je moj bar, jednom tjedno pila bi dabe svaku trecu. Plus happy hour.

kad se ja prestanem jako smijati murdoc ce ti na ovo odgovoriti

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/03/2014 : 01:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
genijalni seronjo god bless you za ekcentricni topic
Dosla sam se pokloniti na oltar tvoje tastine i velicine.
Nikakva manjina ne pomice brda niti mora valjati zna.
Mogu te s lakocom mrziti ali ja odabirem kome cu se pokloniti jer lahor
i bonaca ne sole moje hridi
cija milost tebe cuva a vjestina tvoja uspijeva o njih te ne razbiti.

Zato sto zato.

Edited by - Kruger on 05/03/2014 01:55:

Edited by - Just_Charlie on 05/03/2014 01:55:28
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/03/2014 : 04:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobar je Murdoc
Da. Egocentrik. Ali egocentrik s pokricem.
Što je izvrsna kombinacija.
Za razliku od suprotne vrste egocentrika
Go for it man!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/03/2014 : 18:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

Nemas pojma brate koliko sai istini blizu..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/03/2014 : 19:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
I koliko je sve iluzija koja nam pomaze da u zajebanciji izguramo jos jedan dan..
Bez soli i papra. :)
Zato zato zato bez zasto

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000