Author |
Topic  |
trolodtroje
Advanced Member

3278 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 20/02/2014 : 22:28:01
|
quote: Originally posted by vronski 3
A ovo je poslao dan kasnije, 14. o2:
Hehe ucera ti ga balija do balcaka a glavic taman ostavim ti za mamicu pedercino srbijanska. Sigurno ga voli primiti onako finog obrezanog a ne te vaše ušljive vlaške kurcice. Sigurno ti je i Caca balija ako si ga imao ikako kopile retardirano...
Ti si naravno osta fin na ove poruke i nisi uzvracao. Sta se covece brukas vise svojim pisanjem? Od kada se otvorila ova tema ti se javljas sa glupim komnentarima, a u stvari zelis da da ljudi glasaju za tebe, pa se stalno nesto glupiras. Kontam da je vecina ljudi glasala za tebe u negativnom smislu, sto je svakako zasluzeno. Hiljadu puta si rekao da odlazis sa foruma, a kada si se vracao srao si kako se neces svadjati i neces nasedati na provokacije. Da mi je neko dao po dinar za svaki put kada sam procitao tako nesto od tebe... povuci se vise, ako ti je ostalo makar malo dostojanstva... Ja zaista ne mogu da verujem da ti imas preko 30 godina... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 20/02/2014 22:30:11 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 20/02/2014 : 22:34:20
|
Mi balkanci obozavamo izbore, ma kako nebitni bili. Posebno pred kraj kampanje, kad zavrije ko u kotlu. Tad se skidaju rukavice, ma sta,,,trgaju se i gace ako treba
 |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 20/02/2014 : 22:41:45
|
Inace, moja naklonost ide vronskom za trud i kreativnoost koju posjeduje u svim tim ulogama. Tek mi je s brojem 3 privukao paznju i gledam ga poput glumca u epizodnim ulogama. Stvarno je spaljen..:)
|
|
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 20/02/2014 : 22:47:15
|
quote: Originally posted by Caleb
A ovo je poslao dan kasnije, 14. o2:
Hehe ucera ti ga balija do balcaka a glavic taman ostavim ti za mamicu pedercino srbijanska. Sigurno ga voli primiti onako finog obrezanog a ne te vaše ušljive vlaške kurcice. Sigurno ti je i Caca balija ako si ga imao ikako kopile retardirano...
Ti si naravno osta fin na ove poruke i nisi uzvracao. Sta se covece brukas vise svojim pisanjem? Od kada se otvorila ova tema ti se javljas sa glupim komnentarima, a u stvari zelis da da ljudi glasaju za tebe, pa se stalno nesto glupiras. Kontam da je vecina ljudi glasala za tebe u negativnom smislu, sto je svakako zasluzeno. Hiljadu puta si rekao da odlazis sa foruma, a kada si se vracao srao si kako se neces svadjati i neces nasedati na provokacije. Da mi je neko dao po dinar za svaki put kada sam procitao tako nesto od tebe... povuci se vise, ako ti je ostalo makar malo dostojanstva... Ja zaista ne mogu da verujem da ti imas preko 30 godina...
Da imaš imalo obraza bilo bi te sramota što braniš jednog prostaka i primitivca koji na najbezocniji nacin vreda ljude na ovom forumu i raspiruje versku i nacionalnu mržnju! Ali ne, tebi sam naravno opet kriv ja, koji sam nicim izazvan trpeo te uvrede a (gle drskosti) usudio sam se da ih prezentujem javno ovde!
Da niste toliko jadni ti i ostali bili biste verovatno smešni a ovako ste samo tragikomicni...
Molim onoga ko je za to zadužen da me briše sa liste kandidata za najforumaša godine, ne želim da budem na listi sa pojedinima, niti imam više volje za takve zajebancije! |
Edited by - vronski 3 on 20/02/2014 22:48:24 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 20/02/2014 : 22:51:11
|
quote: Originally posted by Jasko

Šta si ovim hteo da kažeš na topiku za najforumaša godine znaš verovatno samo ti.... ako i ti znaš! |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 20/02/2014 : 22:58:34
|
Kako se iz navoda spodobe što se odaziva na nick Vronski može zakljuciti da sam srbomrzac i nacionalista evo,uz veliku dozu sramote što ovo može svako procitati,stavljam jedan od mojih komentara u živopisnoj prepisci izmedu nas dva gmaza...Baš me sramota na rjecniku ali stojim cvrsto iza svake napisane rijeci i nije mi žao nizašto...
quote: ON: A najveci ce vam kurac uterati Dodik kada vas sve preore stoko balijska!!!
quote: JA:Dodik? Ja tog glavonju volim.Volim i Srbe opcenito.Niste svi ista govna.Cak sam imao u svome vodu jednog saborca Srbina.Covjecina za prepricavati.Jedino cetnike ne volim.Njima jebem djecu.Jesi li ti,gnojni iscjetku sa moje balijske guzice,cetnik možda??
A sad,Vronski,jebem ti mater retardiranu...Onako,javno... Molim modreatora za svojih mjesec dana a ako ima ikakve pravde ovaj moron ne bi trebao više zaviriti u forum nikada... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 20/02/2014 23:04:46 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/02/2014 : 23:04:24
|
Privatne poruke bi trebale ostati privatne i njihovo iznošenje "u javnost" i nije najbolja ideja. Što se poruka koje je Vronski naveo tice, ne može se utvrditi da li je to tocna prepiska ili je pisalo nešto drugo jer svatko može reci da mu je netko nešto napisao, a da zapravo nije. Uglavnom, Vronski je udaljen sa foruma a za Bagija cu vidjeti, gledam film i baš sam pri kraju i umjesto da na miru gledam, moram se s vama natezati:)) Uglavnom, rekao sam sto puta, reci cu još jednom - ne nasjedajte na provokacije i ne odgovarajte na uvrede uvredama, jer cete na kraju i vi biti udaljeni bez veze i time cete samo ici na ruku osobi koja vas vrijeda. Sacekajte, brojite u sebi do sto, tisucu, milion, koliko god treba i cekajte da moderacija odradi posao. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/02/2014 : 23:05:33
|
quote: Originally posted by bagi
Kako se iz navoda spodobe što se odaziva na nick Vronski može zakljuciti da sam srbomrzac i nacionalista evo,uz veliku dozu sramote što ovo može svako procitati,stavljam jedan od mojih komentara u živopisnoj prepisci izmedu nas dva gmaza...Baš me sramota na rjecniku ali stojim cvrsto iza svake napisane rijeci i nije mi žao nizašto...
quote: ON: A najveci ce vam kurac uterati Dodik kada vas sve preore stoko balijska!!!
quote: JA:Dodik? Ja tog glavonju volim.Volim i Srbe opcenito.Niste svi ista govna.Cak sam imao u svome vodu jednog saborca Srbina.Covjecina za prepricavati.Jedino cetnike ne volim.Njima jebem djecu.Jesi li ti,gnojni iscjetku sa moje balijske guzice,cetnik možda??
A sad,Vronski,jebem ti mater retardiranu...Onako,javno... Molim modreatora za svojih mjesec dana a ako ima ikakve pravde ovaj moron ne bi trebao više zaviriti u forum nikada...
Eto ga na, ne mogu ja pogledati film...:))
|
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/02/2014 : 23:12:24
|
quote: Originally posted by mladjo
Privatne poruke bi trebale ostati privatne i njihovo iznošenje "u javnost" i nije najbolja ideja. Što se poruka koje je Vronski naveo tice, ne može se utvrditi da li je to tocna prepiska ili je pisalo nešto drugo jer svatko može reci da mu je netko nešto napisao, a da zapravo nije. Uglavnom, Vronski je udaljen sa foruma a za Bagija cu vidjeti, gledam film i baš sam pri kraju i umjesto da na miru gledam, moram se s vama natezati:)) Uglavnom, rekao sam sto puta, reci cu još jednom - ne nasjedajte na provokacije i ne odgovarajte na uvrede uvredama, jer cete na kraju i vi biti udaljeni bez veze i time cete samo ici na ruku osobi koja vas vrijeda. Sacekajte, brojite u sebi do sto, tisucu, milion, koliko god treba i cekajte da moderacija odradi posao.
|
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 20/02/2014 : 23:31:20
|
Procitajte ovu stranicu topica. potom odskrolate gore do naslova teme kao sto sam slucajno ja sad. I ugledam ono: FINALE!

|
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/02/2014 : 08:41:28
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by Poli
stanite malo
pa ljudi smo
Kako ko,poli,kako ko...
ja se salio, naravno 
nadam se da imas nekoliko neprocitanih primjeraka pa da ti brzo prode
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 21/02/2014 : 15:12:27
|
Privatne poruke bi trebale ostati privatne i njihovo iznošenje "u javnost" i nije najbolja ideja. Što se poruka koje je Vronski naveo tice, ne može se utvrditi da li je to tocna prepiska ili je pisalo nešto drugo jer svatko može reci da mu je netko nešto napisao, a da zapravo nije. Uglavnom, Vronski je udaljen sa foruma a za Bagija cu vidjeti, gledam film i baš sam pri kraju i umjesto da na miru gledam, moram se s vama natezati:)) Uglavnom, rekao sam sto puta, reci cu još jednom - ne nasjedajte na provokacije i ne odgovarajte na uvrede uvredama, jer cete na kraju i vi biti udaljeni bez veze i time cete samo ici na ruku osobi koja vas vrijeda. Sacekajte, brojite u sebi do sto, tisucu, milion, koliko god treba i cekajte da moderacija odradi posao.
nigdje u pravilima foruma nije odredeno da li se smije prenositi dijalog iz privatnih poruka ili ne moj prijedlog: ban za vronskog i bagija = 5 dana ( bez obzira na pravila foruma ), ako to ne upali onda ban po pravilima nadam se kako bi ban od 5 dana ohladilo njihove glave i misli ovo je slicna situacija kao izmedu dosade i Krasa, ras izili su se samo njih dvojica, nitko od ostalih ucesnika foruma nije u tome sudjelovao |
Edited by - Kruger on 21/02/2014 16:43:58 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/02/2014 : 18:37:45
|
quote: Originally posted by Kruger
nigdje u pravilima foruma nije odredeno da li se smije prenositi dijalog iz privatnih poruka ili ne moj prijedlog: ban za vronskog i bagija = 5 dana ( bez obzira na pravila foruma ),
prijedlog se odbija... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/02/2014 : 18:57:55
|
quote: Originally posted by globinjo
nigdje u pravilima foruma nije odredeno da li se smije prenositi dijalog iz privatnih poruka ili ne moj prijedlog: ban za vronskog i bagija = 5 dana ( bez obzira na pravila foruma ),
prijedlog se odbija...
a zašto??
nemaš obrazloženja? |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4136 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 21/02/2014 : 19:47:51
|
prijedlog se odbija...
a zašto??
nemaš obrazloženja?
Pa nemoze sada,gleda Dragovoljac - Dinamo! Javice ti kasnije ,zasto? |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4136 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/02/2014 : 21:54:44
|
prijedlog se odbija...
a zašto??
nemaš obrazloženja?
nema kazne od 5 dana... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/02/2014 : 22:44:56
|
nema, ali se može uvesti nije isto ako se netko napali na neku temu ili ako se netko napali na nekog forumaša, to su dvije razlicite stvari |
 |
|
Topic  |
|