forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 NAJFORUMAŠ 2013. FINALE!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Kruger

ja sam za drugi krug, baš me zanima kako bi se završio dvoboj izmedu charlite i mr murdocka
forum ima preko tisucu clanova a o pobjedniku ce odluciti 16 glasova
pa kad vec mali broj odlucuju o pobjedniku zašto to ne bi završilo u " dvoboju " izmedu dva kandidata

Ovaj izbor je toliko vazan koliko i tvoje misljenje.
Drugi, treci..n-ti krug..zna se tko je tko i zna se zasto ga zahtjevas,
Osobno sam glasao za JC i opet cu , a i on a je glasovala za mene i opet ce.
Dopetavanje je samo igracka kojom se zelite poigravati.
Pobjednici 2013 su vec poznati..gubitnici takoder

moram te nadopuniti, ja sam imao nekih " problema " s lwoodom, ne s tobom, on je vodio prije nego sam se ukljucio i u djelu dok smo raspravljali, za mene ti si bio nebitan lik, sad odjednom ti vodiš, a gdje je lwood??, grižnja savjesti me proganja i žao mi je što sam svoje " probleme " tako riješio da ti predeš u vodstvo
vidim hvata te strah od tog dvoboja u dvoje!
naravno nije bitan pobjednik, ali ne bi bilo loše vidjeti kako to izgleda u dvoje
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2014 : 20:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Krugi..nikoga nicega nije strah, to smo odavna prevazisli, ostala je samo zabava.
Nama je najmanje vazno tko ce pobijediti, ovo je jako dobra zajebancija, kozmickih razmjera.
I mozda odustanete od zahtjeva za duelom u kom nas vidite okrenutih leda jedno drugome dok odbrojavamo udaljenost prije okrsaja kod saloona, jer s druge strane, leda jedno drugome ljudi okrenu i kad si ih uzajamno cuvaju ..

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 25/02/2014 20:31:43
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/02/2014 : 20:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

ja sam za drugi krug, baš me zanima kako bi se završio dvoboj izmedu charlite i mr murdocka
pa kad vec mali broj odlucuju o pobjedniku zašto to ne bi završilo u " dvoboju " izmedu dva kandidata

moram te nadopuniti, ja sam imao nekih " problema " s lwoodom, ne s tobom, on je vodio prije nego sam se ukljucio i u djelu dok smo raspravljali, za mene ti si bio nebitan lik, sad odjednom ti vodiš, a gdje je lwood??, grižnja savjesti me proganja i žao mi je što sam svoje " probleme " tako riješio da ti predeš u vodstvo
naravno nije bitan pobjednik, ali ne bi bilo loše vidjeti kako to izgleda u dvoje

Ne trkeljas i ne pridodavaj si zasluge ili krivicu u jednom jebenom virtualnom glasovanju za forumasa godine.
Sutra cu biti proglasen za istoga, ali ako te toliko zulja..odbacit cu tu titulu i proglasiti nove izbore.
Ovaj sajt je meni bitan, a ne virtalne krune i lovorike.
Volim sve sto mladi vole

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Krugi..nikoga nicega nije strah, to smo odavna prevazisli, ostala je samo zabava.
Nama je najmanje vazno tko ce pobijediti, ovo je jako dobra zajebancija, kozmickih razmjera.
I mozda odustanete od zahtjeva za duelom u kom nas vidite okrenutih leda jedno drugome dok odbrojavamo udaljenost prije okrsaja kod saloona, jer s druge strane, leda jedno drugome ljudi okrecu kad si ih uzajamno cuvaju ..

poštivat cu tvoju želju, ali ja baš ne vjerujem mr murdocku, mislim kako on nije baš tako opušten kako bi htio izgledati
no ne bi bilo loše vidjeti lwooda i njega u dvoboju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne trkeljas i ne pridodavaj si zasluge ili krivicu u jednom jebenom virtualnom glasovanju za forumasa godine.
Sutra cu biti proglasen za istoga, ali ako te toliko zulja..odbacit cu tu titulu i proglasiti nove izbore.
Volim sve sto mladi vole

pa kad vec tako zboriš i kad ti nije toliko bitno zauzmi se za naprimjer " dvoboj " izmedu sebe i lwooda
malo ti je bitno, pa malo nije
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/02/2014 : 20:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volim sve sto mladi vole

pa kad vec tako zboriš i kad ti nije toliko bitno zauzmi se za naprimjer " dvoboj " izmedu sebe i lwooda
malo ti je bitno, pa malo nije

Zasto ti nebi udovoljio..ako ces mirnije spavati i manje seruckati.
lwood je lik kojeg rado citam..za razliku od tebe .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Sutra cu biti proglasen za istoga ...

mislim kako je ovo tebi jako bitno i kako glumiš kako ti nije bitno

16 glasova ti zvuci dosta bijedno, strah te je sucelit se sa bilo kojim nicknameom u nekom drugom duelu
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17105 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/02/2014 : 20:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Jebote, Kruger, pa jel stvarno mislis da je ovo covjeku toliko bitno??
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2014 : 20:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

16 glasova ti zvuci dosta bijedno, strah te je sucelit se sa bilo kojim nicknameom u nekom drugom duelu

krugi, razmisli..lik je dosao u vodstvo za naj forumasa 2013 jer je cijelu godinu pisao stilom "jebe mi se za sve i svakoga tko sta misli"..Dee ga proglasio alternativcem foruma i dao mu glas..

i sad odjednom mijenja stil u "bitno".. nemas pojma koliko mu je hazarderski nebitno sve, pa i sada, trenutno, upravo dok ovo pise.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Zasto ti nebi udovoljio..ako ces mirnije spavati i manje seruckati.
lwood je lik kojeg rado citam..za razliku od tebe .

moram te opet nadopunit, nisam ja prvi tražio drugi krug ( u biti ovo bi trebao biti treci krug jer u prvom krugu je lwood pobijedio, a autor topica se predomislio pa otvorio drugi krug )
zašto bih ja trebao mirnije spavati?, zašto bi trebao baš samo meni udovoljit?, ti doista pišeš gluposti al nikad to ne bi htio priznati
a to što više citaš lwooda od mene nije ni toliko bitno jer se na moje " seruckanje " precesto nalijepiš
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

krugi, razmisli..lik je dosao u vodstvo za naj forumasa 2013 jer je cijelu godinu pisao stilom "jebe mi se za sve i svakoga tko sta misli"..Dee ga proglasio alternativcem foruma i dao mu glas..

i sad odjednom mijenja stil u "bitno".. nemas pojma koliko mu je hazarderski nebitno sve, pa i sada, trenutno, upravo dok ovo pise.

mislim kako mu je jako bitno to što ce biti prvi

vec sam objasnio, lwood je pobijedio u prvom krugu, autor topica se predomislio i otvorio drugi krug gdje je mr murdock pobijedio, pa ne bi bilo loše otvoriti posljednji treci krug izmedu lwooda i mr murdocka

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 20:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

Jebote, Kruger, pa jel stvarno mislis da je ovo covjeku toliko bitno??

mislim kako ga muci broj 16 i to mu daje ton " ebe mi se za sve "
ali da se radio o broju 50 pokazao bi pravog sebe
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2014 : 21:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
ja mislim da je u prvom topicu tinton samo skupljao imena - prijedloge za kandidate za ovo glasanje.

krugeru..sjedni u onu barku i odveslaj koju uru na pucinu da se malo odmorimo od tebe. Bas si kao dijete. Puno ti paznjice treba..
ja vec imam jedno dijete, ulovila me fjaka sad i uzet cu knjigu i mozda zaspati koju minutu uz nju.. odmor mi mali treba sad, jebe mi se, a tim sam stilom uvijek i sama pisala - tko ce s kim u koji krug igre.
Sve je ovo igra..makar smo odrasli, volimo se igrati. dok ne dosadi.

ode charlie. Bok.

Edited by - Just_Charlie on 25/02/2014 21:03:17
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 21:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/02/2014 : 21:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kruger je pobijedio za najudava 2013/2014

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/02/2014 : 21:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by lwood

drugoplasirani ce izjavit da ne prihvaca rezultate glasanja , da su izbori namišteni a onda izbija pobuna i gradanski rat na forumu.

S juga naravno za juznjaka Lwooda, kao i dosad

di si Texe legendo!

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/02/2014 : 21:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

2001./2014.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 21:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

zašto skreceš pažnju sa svog neuspjeha na mene
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/02/2014 : 22:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

a vi bi malo zacinili obracun .. vec se nekima i scenarij mota po glavi ovako nesto??

ne nego ovako:

http://youtu.be/9uvBOvg_tpE

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/02/2014 : 22:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

2001./2014.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/02/2014 : 22:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
I tako je Kruger, pretpostavljam nenamjerno, omogucio nekim egotripovima da dodu do izražaja.
A zapravo su uvijek bili tu, i bilo ih je lako uociti, ma koliko se pretvarali da su flegme, cool i što sve ne.
No dobro, svi smo krvavi ispod kože.
Idemo dalje...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 22:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

2001./2014.

Just_Charlie, evo ti jedan klasican primjer koji bi se mogao iskoristiti[:D, za ...]
ljigavost, zluradost, zlonamjernost, zloba, "dobronamjerna" želja kako drugi nickname ne bi uspio
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/02/2014 : 22:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

I tako je Kruger, pretpostavljam nenamjerno, omogucio nekim egotripovima da dodu do izražaja.
A zapravo su uvijek bili tu, i bilo ih je lako uociti, ma koliko se pretvarali da su flegme, cool i što sve ne.
No dobro, svi smo krvavi ispod kože.
Idemo dalje...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2014 : 23:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ja ovdje vidim puno toga, samo cu prstom zavrtit svoje plave uvojke, uzet lollipop u ruke, i nastaviti u stilu Just_Pipi duge carape jer mi virtuala sluzi za zabavu i opustanje, a ne zapocinjanje gradanskog rata na forumu. Na topicu zajebantskog profila.
Kruger na njemu jedini ne oftopicari, ako cemo ozbiljno.
Ja ne kuzim tocno u koji sam zanr filma usisana.
lwoodu se zivo jebe za sve.
Netko zavidi sto nema vecu ulogu u tom filmu.

Ostali nemaju pametnijeg posla pa citaju..

dajte ljudi, budite malo scenicni, it`s show time

Edited by - Just_Charlie on 25/02/2014 23:18:06
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/02/2014 : 23:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Cestitke bratu na pobjedi... i, dobrodosao u klub.
Prije pet godina sam se i ja okitio ovom titulom, od tada ne izlazim napolje bez mracnih cvika i telohranitelja, samo mrzovoljno dajem autograme. Alk, kurve i droga, sve je to cijena popularnosti koju ces uskoro i ti da dozivis. Pogledaj samo mr.bushida, da nije postao forumas godine prije dvije godine, vec bi odavno zavrsio faks, ovako je jos uvijek mladji referent. Cak je i DeeCay podlegao popularnosti, titula od prosle godine ga je toliko slomila da je u toku godine napisao samo 924 recenzije, sto je 83,652436 % manje nego u prethodnoj godini.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000