forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 NAJFORUMAŠ 2013. FINALE!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/02/2014 : 20:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Nemam ništa protiv Murdoca ili bilo koga od kandidata, ali stvarno je bezveze da dvoje najbolje plasiranih ne idu u drugi krug, pogotovo sad kad su gotovo izjednaceni (samo 1 glas razlike).
Od 88 ljudi koji su glasovali pobjednika odlucuje njih manje od 20.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/02/2014 : 21:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
FORUMAŠ GODINE 2013. JE...

mr. murdoc

Cestitke!!!!!!!!!!!!!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
habemus mr murdoc

Ni u jednom jedinom trenutku neupitan triumf , niti na tren u sumnju dovedena ova epska pobjeda mitskih razmjera je samo dokaz novorodenog bozanstava..mene.
Cestitam svim mojim idolopoklonicima i fenovima, pa cak i simpatizerima..voljeti mene je extaza i blagoslov.
Hvala svim onima koji su glasali za moje velicanstvo , biti cete naravno prigodno nagradeni, a otvorit ce vam se i svijet protuusluga tipa "ruka ruku mije"
Za one koji su glasovali protiv mene, sljedi progon, vatra i mac..do devetog koljena.
Toliko za sada jer vec cujem rulju kako vice Ave mr murdoc[ i moram izaci da im ispunim san.
Moj izborni stozer je odradio mamutski posao, ali sa kandidatom kao ja..trijumf je zagarantiran..to bar svi znaju.
Povlacim par linijica, trgam kristalnu votku i izlazim na pozornicu..svijet je moj…koji dan jebote.

Hvala svima..nadam se da ste kao i ja sam ovaj izbor shvatili kao dobru zabavu.
Svi smo mi ovdje zbog stripa..sve ostalo je relativno.
Ova virtualna titula mi ipak znaci vise nego sto cu vam priznati..no priznati vam necu.

Pa kaze

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Nemam ništa protiv Murdoca ili bilo koga od kandidata, ali stvarno je bezveze da dvoje najbolje plasiranih ne idu u drugi krug, pogotovo sad kad su gotovo izjednaceni (samo 1 glas razlike).
Od 88 ljudi koji su glasovali pobjednika odlucuje njih manje od 20.

Ma jebes demokraciju dsormaz1..jebes olimpijski duh..ovo je vece od toga..ovo je da prste polizes

Evo jedna i za tebe , i ne zaboravi ..do devetog koljena

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/02/2014 : 21:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
cujen da za poklon dobijaš Sotonske stihove u kožnom uvezu?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

To vec imam..obecali su mi sabrana djela Richard Dawkinsa

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/02/2014 : 21:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

kad ga vec spominješ iman 4 njegove knjige. 2 na engleskom,jednu slo prevod,jednu hr prevod

Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
953 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 27/02/2014 : 21:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message
Povijest pamti samo pobjednike!
Ko je bio drugi,treci... ko da ga i nije bilo.

Srdacne cestitke mr.murdoc !
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

kad ga vec spominješ iman 4 njegove knjige. 2 na engleskom,jednu slo prevod,jednu hr prevod

Ja upravo citam "zabluda o bogu" u heliksovom izdanju, a procitao sam i sebicni gen , najveca predstava na zemlji i rasplitanje duge

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by bluefield

Hvala bluefield..nadam se da necu zasrati u tvojim ocima

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/02/2014 : 21:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja upravo citam "zabluda o bogu" u heliksovom izdanju, a procitao sam i sebicni gen , najveca predstava na zemlji i rasplitanje duge

Ancestors Tale je uvjerljivo najbolja.
Najveca predstava je nekako prerazvodnjena,ne znan nije mi legla.
Blind Watchmaker je ok.
Zabluda o bogu isto nije nešto,bolje su mu knjige di je na svom terenu.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/02/2014 : 21:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Jebes izbore, nenaplativo novcem je ovo drugo bas mjesto i prilika da
svjedocim panici muskarca u trenucima kada se radilo hoce li u drugi krug protiiv zene - mene.

Moja pobjeda bi prebrzo okoncala agoniju i prekinula muku..prebrzo..

Mozda do godine..

slobodnim stilom.

"Ova virtualna titula mi ipak znaci vise nego sto cu vam priznati..no priznati vam necu".

O, znam...znam... I da sam tila san mogla, ali nisan..to isto znam da znas. Nisam toliko bescutna da te srce prekine ovdje, radije nek te pukne negdje od vijagre, daleko od ociju javnosti

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Svako me obozava na svoj nacin….tako je to kad si forumasko bozanstvo

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2014 : 21:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ancestors Tale je uvjerljivo najbolja.
Najveca predstava je nekako prerazvodnjena,ne znan nije mi legla.
Blind Watchmaker je ok.
Zabluda o bogu isto nije nešto,bolje su mu knjige di je na svom terenu.

Ancestors Tale mi jos stoji kraj kreveta..neotvorena..ali bude ubrzo dosla na red

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/02/2014 : 21:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

habemus mr murdoc

Ni u jednom jedinom trenutku neupitan triumf , niti na tren u sumnju dovedena ova epska pobjeda mitskih razmjera je samo dokaz novorodenog bozanstava..mene.
Cestitam svim mojim idolopoklonicima i fenovima, pa cak i simpatizerima..voljeti mene je extaza i blagoslov.
Hvala svim onima koji su glasali za moje velicanstvo , biti cete naravno prigodno nagradeni, a otvorit ce vam se i svijet protuusluga tipa "ruka ruku mije"
Za one koji su glasovali protiv mene, sljedi progon, vatra i mac..do devetog koljena.
Toliko za sada jer vec cujem rulju kako vice Ave mr murdoc[ i moram izaci da im ispunim san.
Moj izborni stozer je odradio mamutski posao, ali sa kandidatom kao ja..trijumf je zagarantiran..to bar svi znaju.

Ovo kao da je Stinky rekao.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/02/2014 : 22:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
dupli nick?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/02/2014 : 22:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by bluefield

od tisuce clanova povijest pamti samo 18 glasova pobjednika
kad bi se ovih 88 glasaca ukljucili u odlucivanje izmedu dvoje kandidata došli bi do vecih cifri 55 - naspram 33, to pomalo bolje izgleda
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/02/2014 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

habemus mr murdoc

stinky se ne zamara ovakvim nebitnim glupostima
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/02/2014 : 22:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

dupli nick?

nisam baš primijetio kako stinky koristi sotonisticke znakove zvijezde
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/02/2014 : 07:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

habemus mr murdoc

stinky se ne zamara ovakvim nebitnim glupostima

Ma zezam se, znam da nije on ;)
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 28/02/2014 : 09:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
Ovo je nedopustivo!

Prvo da uopce konkurira za naslov neka žena.
A drugo, ne samo da nije bilo drugog kruga vec nije bilo ni referendumskog pitanja "jesmo li ZA ili PROTIV izabranog forumaša".

Sramota.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/02/2014 : 09:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Cestitam mr murdoc.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 28/02/2014 : 12:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Murdoc cestitke

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12608 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/02/2014 : 14:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
dobrodošao u klub mr. murdoc
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/02/2014 : 20:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Posebnu zahvalu zelim odati braci i sestrama koji su me podrzali na prvu

King Warrior, Just_Charlie, kiky, ahh DeeCay, Andrej, Zagor12,velka031,i oni koji zele ostati anonimni…hvala vam.

Krugeru hvala na fantasticnoj antikampanji koja je totalno skrenula potok na moju vodenicu..bas si srdasce krugi, sve se razmisljam dali da te i dalje iskoristavam u iste svrhe , ili da te jednostavno odbacim kao potrosenu foru
Salim se krugi..

Ove godine cu pokusati da opravdam ovdje ukazano mi povjerenje.
Nadam se da vas necu razocarati sa novim idejama, novim topicima i starim sarkazmom.

Pa kaze ..

Sittin' On Top Of The World

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000