Author |
Topic  |
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 27/02/2014 : 20:50:51
|
Nemam ništa protiv Murdoca ili bilo koga od kandidata, ali stvarno je bezveze da dvoje najbolje plasiranih ne idu u drugi krug, pogotovo sad kad su gotovo izjednaceni (samo 1 glas razlike). Od 88 ljudi koji su glasovali pobjednika odlucuje njih manje od 20.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/02/2014 : 21:01:32
|
FORUMAŠ GODINE 2013. JE...

mr. murdoc

Cestitke!!!!!!!!!!!!!
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:15:56
|
quote: Originally posted by lwood
cujen da za poklon dobijaš Sotonske stihove u kožnom uvezu? 
To vec imam..obecali su mi sabrana djela Richard Dawkinsa   |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:17:54
|
quote: Originally posted by mr murdoc
To vec imam..obecali su mi sabrana djela Richard Dawkinsa  
kad ga vec spominješ iman 4 njegove knjige. 2 na engleskom,jednu slo prevod,jednu hr prevod  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
bluefield
Average Member

Czech Republic
953 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:21:40
|
kad ga vec spominješ iman 4 njegove knjige. 2 na engleskom,jednu slo prevod,jednu hr prevod 
Ja upravo citam "zabluda o bogu" u heliksovom izdanju, a procitao sam i sebicni gen , najveca predstava na zemlji i rasplitanje duge    |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:23:44
|
quote: Originally posted by bluefield
Povijest pamti samo pobjednike! Ko je bio drugi,treci... ko da ga i nije bilo.
Srdacne cestitke mr.murdoc !
Hvala bluefield..nadam se da necu zasrati u tvojim ocima 
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:31:08
|
kad ga vec spominješ iman 4 njegove knjige. 2 na engleskom,jednu slo prevod,jednu hr prevod 
Ja upravo citam "zabluda o bogu" u heliksovom izdanju, a procitao sam i sebicni gen , najveca predstava na zemlji i rasplitanje duge   
Ancestors Tale je uvjerljivo najbolja. Najveca predstava je nekako prerazvodnjena,ne znan nije mi legla. Blind Watchmaker je ok. Zabluda o bogu isto nije nešto,bolje su mu knjige di je na svom terenu. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 27/02/2014 : 21:34:35
|
Jebes izbore, nenaplativo novcem je ovo drugo bas mjesto i prilika da svjedocim panici muskarca u trenucima kada se radilo hoce li u drugi krug protiiv zene - mene. 
Moja pobjeda bi prebrzo okoncala agoniju i prekinula muku..prebrzo..
Mozda do godine..

slobodnim stilom. 
"Ova virtualna titula mi ipak znaci vise nego sto cu vam priznati..no priznati vam necu".
O, znam...znam... I da sam tila san mogla, ali nisan..to isto znam da znas. Nisam toliko bescutna da te srce prekine ovdje, radije nek te pukne negdje od vijagre, daleko od ociju javnosti   |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:37:54
|
Svako me obozava na svoj nacin….tako je to kad si forumasko bozanstvo     |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:40:34
|
Ja upravo citam "zabluda o bogu" u heliksovom izdanju, a procitao sam i sebicni gen , najveca predstava na zemlji i rasplitanje duge   
Ancestors Tale je uvjerljivo najbolja. Najveca predstava je nekako prerazvodnjena,ne znan nije mi legla. Blind Watchmaker je ok. Zabluda o bogu isto nije nešto,bolje su mu knjige di je na svom terenu.
Ancestors Tale mi jos stoji kraj kreveta..neotvorena..ali bude ubrzo dosla na red  |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 27/02/2014 : 21:45:06
|
habemus mr murdoc
Ni u jednom jedinom trenutku neupitan triumf , niti na tren u sumnju dovedena ova epska pobjeda mitskih razmjera je samo dokaz novorodenog bozanstava..mene. Cestitam svim mojim idolopoklonicima i fenovima, pa cak i simpatizerima..voljeti mene je extaza i blagoslov. Hvala svim onima koji su glasali za moje velicanstvo , biti cete naravno prigodno nagradeni, a otvorit ce vam se i svijet protuusluga tipa "ruka ruku mije" Za one koji su glasovali protiv mene, sljedi progon, vatra i mac..do devetog koljena. Toliko za sada jer vec cujem rulju kako vice Ave mr murdoc[ i moram izaci da im ispunim san. Moj izborni stozer je odradio mamutski posao, ali sa kandidatom kao ja..trijumf je zagarantiran..to bar svi znaju.
Ovo kao da je Stinky rekao. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/02/2014 : 22:17:17
|
quote: Originally posted by bluefield
Povijest pamti samo pobjednike! Ko je bio drugi,treci... ko da ga i nije bilo.
Srdacne cestitke mr.murdoc !
od tisuce clanova povijest pamti samo 18 glasova pobjednika kad bi se ovih 88 glasaca ukljucili u odlucivanje izmedu dvoje kandidata došli bi do vecih cifri 55 - naspram 33, to pomalo bolje izgleda |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 27/02/2014 : 22:19:18
|
quote: Originally posted by dsormaz1
habemus mr murdoc
Ni u jednom jedinom trenutku neupitan triumf , niti na tren u sumnju dovedena ova epska pobjeda mitskih razmjera je samo dokaz novorodenog bozanstava..mene. Cestitam svim mojim idolopoklonicima i fenovima, pa cak i simpatizerima..voljeti mene je extaza i blagoslov. Hvala svim onima koji su glasali za moje velicanstvo , biti cete naravno prigodno nagradeni, a otvorit ce vam se i svijet protuusluga tipa "ruka ruku mije" Za one koji su glasovali protiv mene, sljedi progon, vatra i mac..do devetog koljena. Toliko za sada jer vec cujem rulju kako vice Ave mr murdoc[ i moram izaci da im ispunim san. Moj izborni stozer je odradio mamutski posao, ali sa kandidatom kao ja..trijumf je zagarantiran..to bar svi znaju.
Ovo kao da je Stinky rekao.
stinky se ne zamara ovakvim nebitnim glupostima |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 28/02/2014 : 07:35:51
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by dsormaz1
habemus mr murdoc
Ovo kao da je Stinky rekao.
stinky se ne zamara ovakvim nebitnim glupostima
Ma zezam se, znam da nije on ;) |
 |
|
sretan
Average Member

593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 28/02/2014 : 09:02:03
|
Ovo je nedopustivo!
Prvo da uopce konkurira za naslov neka žena. A drugo, ne samo da nije bilo drugog kruga vec nije bilo ni referendumskog pitanja "jesmo li ZA ili PROTIV izabranog forumaša".
Sramota. |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 28/02/2014 : 20:41:32
|
Posebnu zahvalu zelim odati braci i sestrama koji su me podrzali na prvu 
King Warrior, Just_Charlie, kiky, ahh DeeCay, Andrej, Zagor12,velka031,i oni koji zele ostati anonimni…hvala vam.
Krugeru hvala na fantasticnoj antikampanji koja je totalno skrenula potok na moju vodenicu..bas si srdasce krugi, sve se razmisljam dali da te i dalje iskoristavam u iste svrhe , ili da te jednostavno odbacim kao potrosenu foru   Salim se krugi..

Ove godine cu pokusati da opravdam ovdje ukazano mi povjerenje. Nadam se da vas necu razocarati sa novim idejama, novim topicima i starim sarkazmom.
Pa kaze ..
Sittin' On Top Of The World |
 |
|
Topic  |
|