forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ženama nam
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/03/2014 : 11:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Drage naše Just_Charlie i grofica Varga, želim vam sretan 8 mart, od srca!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 08/03/2014 11:38:06

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/03/2014 : 12:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Svakako i apsolutno!
I ARISIJI, i svim drugim djevojkama, suprugama, majkama, svim ženama i onima koji se tako osjecaju.

SRETAN VAM DAN ŽENA!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 08/03/2014 : 14:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
pa antonini i xxx manga djevojcci isto.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 08/03/2014 : 15:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message
"Sve su zene l´jepe, svaka nesto ima..."
Svim zenama na zemaljskoj kugli sretan Dan zena!!!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/03/2014 : 16:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Sve naj ženama i onima koji se tako osjecaju. : )
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/03/2014 : 19:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
I Sonjecki, koja i sad brižno njeguje svoje Vucine, i svim ženama...

SRETNO!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47175 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2014 : 19:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Sritan dan žena svim ženama i supermarku

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/03/2014 : 00:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Srecan 8. mart svim devojkama i zenama!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/03/2014 : 00:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Topic posvecen polu kojeg sve ukupno ima 3 ili 4 na ovom forumu, mozda i manje.

:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/03/2014 : 01:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Ace, jesi idalje u Kini, nesto nema novih izvestaja u onom tvom topiku?

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/03/2014 : 01:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by going going

quote:

Ace, jesi idalje u Kini, nesto nema novih izvestaja u onom tvom topiku?

Jesam, sve je ok. Nisam nista novo tamo dugo stavio, iskreno idu mi na zivce tipovi koji me non-stop dave s onim, "jesi li jebo koju kineskinju?" i slicno. Tako da... tamo se javim kad se to desi, jer je to izgleda jedina novost koja interesuje vecinu (na zalost).

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/03/2014 : 01:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Jesam, sve je ok. Nisam nista novo tamo dugo stavio, iskreno idu mi na zivce tipovi koji me non-stop dave s onim, "jesi li jebo koju kineskinju?" i slicno. Tako da... tamo se javim kad se to desi, jer je to izgleda jedina novost koja interesuje vecinu (na zalost).

Dobro, i? Jesi li okrenuo koju?

No sikiriki ako nisi, znam kako ti je, ni ja jos nemam iskustva sa zenama.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 09/03/2014 01:36:43
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/03/2014 : 01:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Sve naj ženama i onima koji se tako osjecaju. : )

Ja se osjecam kao zena, znaci li to da sam muskarac?

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/03/2014 : 20:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Lijep sjetno-nostalgicni tekst Branke Valentic na forum.tm-u:

Branka Valentic ? Sub, 08/03/2014 - 01:07

Žao mi je što, zajedno sa mnom, nemate osmi mart

... i cvijece, dakako

Iako se slavilo svecano i radno, iako su cajanke bile uglavnom za suprotni spol, bilo je neke mrve posebne ženske radosti u tom danu koji je mirisao na proljece.

U moje vrijeme, jer se tada ništa nije radilo u zadnji cas, na današnji dan su se kupovale kreme, parfemi i bombonijere. Kreme su bile dvije, pa nije bilo teško odabrati. Od krastavaca za normalnu i masnu kožu i od narcisa za suhu. Pakiranje je izgledalo antibiotski, male smede teglice s plasticnim poklopcem... To je bilo za mame. Bio je i parfem koji se zvao Charme, njega se kao dar ocekivalo od muškaraca, ne djece. Mogla su ga zamijeniti još i mala pakiranja trojca It, Tramp i Just musk. Bilo ih je moderno nositi na kožici oko vrata. Cijena pristupacna, skoro za svaciji džep.

Uciteljicama i drugaricama kupovale su se bombonijere, vrste - dvije. "Sanja" s fotografijom zanosne plavuše i "Julia" s fotografijom brinete s paž frizurom. Posebnim darom smatrala se "Opera", luksuzna Kraševa uspješnica pakirana u crvenu baršunastu kutiju. I cvijece, dakako, od bakica koje sjede pred ducanom na tronošcima ili praznim sanducima piva s jastucicem pod stražnjicom.

Tako je bilo. Nisu se ni onda žene baš osjecale nešto previše ljubljeno toga dana, ali bilo je još nekog cudnog ponosa u ženskim srcima, barem za osmi mart. Iako se slavilo svecano i radno, iako su cajanke bile uglavnom za suprotni spol, bilo je neke mrve posebne ženske radosti u tom danu koji je mirisao na proljece.

Nije ovo nostalgija. Djeca su mi odrasla u svijetu u kojem ne znaju da bih od njih voljela dobiti narcise, iako smatram da su ružno cvijece. Ruže i slicno ne ocekujem, jer me ocekivanja nisu daleko odvela ili su me skupo koštala, medusobno cestitanje žena me oduvijek rastuživalo kao ingliš valcer dviju pripitih udovica na nekoj svadbi. Tek, pripadnicama svoga spola želim reci - eto, žao mi je što, zajedno sa mnom, nemate osmi mart.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/03/2014 : 00:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
žene su ravnopravne, znaci nema nikakvih cestitki i poklona.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000