Author |
Topic |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/03/2014 : 12:19:32
|
Svakako i apsolutno! I ARISIJI, i svim drugim djevojkama, suprugama, majkama, svim ženama i onima koji se tako osjecaju.
SRETAN VAM DAN ŽENA!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/03/2014 : 19:30:05
|
Sritan dan žena svim ženama i supermarku |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/03/2014 : 01:01:21
|
quote: Originally posted by acestroke
Topic posvecen polu kojeg sve ukupno ima 3 ili 4 na ovom forumu, mozda i manje.
:)
Ace, jesi idalje u Kini, nesto nema novih izvestaja u onom tvom topiku?
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 09/03/2014 : 01:28:44
|
quote: Originally posted by going going
Topic posvecen polu kojeg sve ukupno ima 3 ili 4 na ovom forumu, mozda i manje.
:)
Ace, jesi idalje u Kini, nesto nema novih izvestaja u onom tvom topiku?
Jesam, sve je ok. Nisam nista novo tamo dugo stavio, iskreno idu mi na zivce tipovi koji me non-stop dave s onim, "jesi li jebo koju kineskinju?" i slicno. Tako da... tamo se javim kad se to desi, jer je to izgleda jedina novost koja interesuje vecinu (na zalost). |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 09/03/2014 : 01:35:53
|
Jesam, sve je ok. Nisam nista novo tamo dugo stavio, iskreno idu mi na zivce tipovi koji me non-stop dave s onim, "jesi li jebo koju kineskinju?" i slicno. Tako da... tamo se javim kad se to desi, jer je to izgleda jedina novost koja interesuje vecinu (na zalost).
Dobro, i? Jesi li okrenuo koju?
No sikiriki ako nisi, znam kako ti je, ni ja jos nemam iskustva sa zenama. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 09/03/2014 01:36:43 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 09/03/2014 : 01:37:47
|
quote: Originally posted by nagor
Sve naj ženama i onima koji se tako osjecaju. : )
Ja se osjecam kao zena, znaci li to da sam muskarac?
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 12/03/2014 : 20:43:44
|
Lijep sjetno-nostalgicni tekst Branke Valentic na forum.tm-u:
Branka Valentic ? Sub, 08/03/2014 - 01:07
Žao mi je što, zajedno sa mnom, nemate osmi mart
... i cvijece, dakako
Iako se slavilo svecano i radno, iako su cajanke bile uglavnom za suprotni spol, bilo je neke mrve posebne ženske radosti u tom danu koji je mirisao na proljece.
U moje vrijeme, jer se tada ništa nije radilo u zadnji cas, na današnji dan su se kupovale kreme, parfemi i bombonijere. Kreme su bile dvije, pa nije bilo teško odabrati. Od krastavaca za normalnu i masnu kožu i od narcisa za suhu. Pakiranje je izgledalo antibiotski, male smede teglice s plasticnim poklopcem... To je bilo za mame. Bio je i parfem koji se zvao Charme, njega se kao dar ocekivalo od muškaraca, ne djece. Mogla su ga zamijeniti još i mala pakiranja trojca It, Tramp i Just musk. Bilo ih je moderno nositi na kožici oko vrata. Cijena pristupacna, skoro za svaciji džep.
Uciteljicama i drugaricama kupovale su se bombonijere, vrste - dvije. "Sanja" s fotografijom zanosne plavuše i "Julia" s fotografijom brinete s paž frizurom. Posebnim darom smatrala se "Opera", luksuzna Kraševa uspješnica pakirana u crvenu baršunastu kutiju. I cvijece, dakako, od bakica koje sjede pred ducanom na tronošcima ili praznim sanducima piva s jastucicem pod stražnjicom.
Tako je bilo. Nisu se ni onda žene baš osjecale nešto previše ljubljeno toga dana, ali bilo je još nekog cudnog ponosa u ženskim srcima, barem za osmi mart. Iako se slavilo svecano i radno, iako su cajanke bile uglavnom za suprotni spol, bilo je neke mrve posebne ženske radosti u tom danu koji je mirisao na proljece.
Nije ovo nostalgija. Djeca su mi odrasla u svijetu u kojem ne znaju da bih od njih voljela dobiti narcise, iako smatram da su ružno cvijece. Ruže i slicno ne ocekujem, jer me ocekivanja nisu daleko odvela ili su me skupo koštala, medusobno cestitanje žena me oduvijek rastuživalo kao ingliš valcer dviju pripitih udovica na nekoj svadbi. Tek, pripadnicama svoga spola želim reci - eto, žao mi je što, zajedno sa mnom, nemate osmi mart.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3023 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
|
Topic |
|