forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Onlajn- vs. tradicionalna kupovina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 15/03/2014 : 01:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Poll Question:
Pozdrav svima!

Volio bih saznati koliko naši ljudi obavljaju kupovinu preko interneta u odnosu na tradicionalne nacine nabavke, koji su razlozi za ovaj ili onaj izbor, koliko povjerenja imate u onlajn-kupovinu.
Ako ima vec tema o tome zamolio bih za link, ja nisam uspio naci slicnu temu.

Pozdrav!

Results:
Skoro iskljucivo preko interneta [11%] 4 votes
Pretežno preko interneta [28%] 10 votes
Ponekad/kad moram [47%] 17 votes
Nikako preko interneta [14%] 5 votes

Poll Status: Locked »» Total Votes: 36 counted »» Last Vote: 17/03/2014 20:49:30

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - mladjo on 15/03/2014 02:10:27

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/03/2014 : 02:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Podešeno na Members only
Ako želiš da glasaju svi - reci.
Makar mislim da je puno bolje ovako...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 15/03/2014 : 03:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Nikako preko neta.

Piši propalo!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/03/2014 : 06:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Ponekad/kad moram

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 15/03/2014 : 08:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
Iskljucivo preko neta, iako kad se radi o stripovima volim obavit kupovinu i u nekoj knjižari

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/03/2014 : 09:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kad se radi o stripovima imam edvina
Malo porazgovaramo, malo se dopisujemo i sklopimo paket za taj cas

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/03/2014 : 10:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Edvin edvin i samo edvin... prestani s tim, zvucis vec perverzno i neprirodno za tebe! Ili si i ti promenil boje ko tvoji modno osvjesteni strip junaci?! Kud ide ovaj muski svijet!

Ja kupunem onlajn jer mi je jednostavnije nego pjesice.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6040 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 15/03/2014 : 10:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Odgovorio sam ponekad/kad moram, jer stripove uglavnom nabavljam online kupovinom...

Sve ostalo kupujem na licu mjesta...

I za stripove bih volio imati striparnicu u blizini, ali mi nimalo ne smeta kupovati online...

Zakljucak je da mi je svejedno, i mislim da fali taj odgovor u sredini...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/03/2014 : 10:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Vecinom online,kad sam u zgbu obavezno Skab,Lastan i Snk, kod Tina sam bio jednom....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 15/03/2014 : 11:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Podešeno na Members only
Ako želiš da glasaju svi - reci.
Makar mislim da je puno bolje ovako...

Nisam znao za tu opciju, hvala, neka ostane ovako jer zelio bih da glasaci budu registrovani pa da mogu komentarisati.
Vidim da vecina govori o stripovima, ja sam mislio uopsteno na nabavke preko neta, knjige, odjecu, obucu, alat, elektroniku u najsirem mogucem smislu, itd.. itd... Naravno ne misli se na dnevne potrepstine.
Ja sam izabrao drugu opciju, pogotovo kad je u pitanju odjeca i obuca, tradicionlna kupovina i obilasci 20 trgovina dok ne nadjem odgovarajuce stvari mi je postalo nocna mora, pogotovo mi je smetalo sto svake godine izbace neke nove modne gluposti a ne mozes naci skoro nista od prethodne godine. Zato sam pokusao preko neta i sada iskljucivo narucujem preko neta, ogroman izbor, mogucnost vracanja, cijene sasvim solidne. Najbolje komade obuce i odjece sam kupio preko neta, moj omiljeni sat sam narucio iz USA gdje ga jedino ima za kupiti. Vise ne vazi pravilo da moram da biram po lokalnim trgovinama gluposti koje mi ponude, nego uzimam bas ono sto mi savrseno odgovara.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 15/03/2014 : 11:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ponekad.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/03/2014 : 12:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Preko interneta. Nužno zlo jer mi Amerika, Zagreb, Beograd i ostala mjesta gdje se prodaju stripovi baš i nisu blizu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/03/2014 : 12:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Edvin edvin i samo edvin... prestani s tim, zvucis vec perverzno i neprirodno za tebe! Ili si i ti promenil boje ko tvoji modno osvjesteni strip junaci?! Kud ide ovaj muski svijet!

Ja kupunem onlajn jer mi je jednostavnije nego pjesice.

Dobar diler se tesko nalazi..za boje se ne boj..one su konstantne…ponekad teske, ali konstantne.

Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2476 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 15/03/2014 : 13:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
Ponekad/kad moram.
Pre kupovine hocu da vidim da li su stripovi bez grešaka (fabrickih).
Iako u Miroslava i Marka (Alan Ford) imam beskrajno poverenje, više volim da odem licno u radnju. Uvek bude "cašica" razgovora, i po koja flaša piva.

Carpe diem
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/03/2014 : 15:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
kupovanje prek neta je uglavnom dvosjekli mac. tak da, samo kad moram.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/03/2014 : 20:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

kupovanje prek neta je uglavnom dvosjekli mac. tak da, samo kad moram.

Držiš se provjerenih prodavaca i nema frke.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2014 : 20:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ponekad, tj. kad baš moram.

Uživo je uživo, da vidim i pod prstima osjetim što kupujem.

Pa zaviriti unutra da nije štogod isparano, i vrhom prsta prijeci preko ruba korica da nema kakvih udubljenja ili oštecenja.

A i neusporedivo mi je draže uživo, od kopanja po striparnicama u potrazi za starim stripovima do razgledavanja novih izdanja.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/03/2014 : 10:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Vecinom preko interneta, jer nemam vremena, ali pamtim stara dobra vremena kada su osjecke pijace bile zatrpane standovima sa stripovima, eh... Nije bilo mjesta gdje sam vise volio ici... Sada je to tuga i jad...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/03/2014 : 10:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

Vecinom preko interneta, jer nemam vremena, ali pamtim stara dobra vremena kada su osjecke pijace bile zatrpane standovima sa stripovima, eh... Nije bilo mjesta gdje sam vise volio ici... Sada je to tuga i jad...

I ja sam na pocetku išao na pijac kupovati Zagor extra.
No onda sam obolio od glanceritisa i požutjeli prašnjavi stripovi sa pijace mi odjednom više nisu bili dobri...
Sada više ni ne vidim onog lika što je cesto prodavao (valjda je na auto pijaci).

Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 16/03/2014 : 14:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message
ponekad kad moram moj je konacni odgovor iako ne bježim od online kupovine, ipak mi je draže protegnuti noge i ici u potragu za omiljenim štivom

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 16/03/2014 : 15:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
Vecinom kupujem PS3 igre, pa je online puno jeftinije i isplativije.
Kod stripova može biti problema jer se lakše oštete pri prijevozu (nisam ih puno narucivao, ali od onih koje jesam, niti jedan nije bio glanc).
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/03/2014 : 16:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Nikad!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000