There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Oboje, jer bez ta dva sastojka ne bi bilo jedinog koktela bez obojanih sranja(Long Island Ice Tea) kojeg ponekad, rijetko, ali ipak, pijem.
Pa u njega ide kola, jos gore od "obojenih sranja". :) A nije da je jedini, imas dosta lepih koktela sa neobojenim picima i cedjenim vocem.
pa colu jos mogu podnesti ali sam mislila na obojane likere, muka mi kad ih vidim. Pretprosle godine sam s drustvom u Malinskoj malo previse kusala raznih domacih zlahtina s otoka i navecer mi vani drustvo bez pitanja naruci koktel, bez razloga..bio je plave boje, kad sam sjela za stol, pitala cije je to i cula da je moje, bila je to kap koja je skoro prelila moju casu, tako sam ustala od stola da mi muka ne dode.. Bio je to grdi susret sa Blue Hawaii.. i tako ja na listi koktela birala alkohol koji mogu podnest da ga vidim i doista mu godi taj Long Island.. nije da je duzina bitna ali ovaj koktel doista ima poduzu listu vatrenih otrova s minimalno boje.. heh..tako, Je li uopce bilo potrebno da se raspricam ovoliko. Nikad necu nauciti odgovarati samo sa da. ne. rum. tequila. mamma. mia.
Oba pica preko 42% ..tesko se ovdje odlucit. Moram to nekako lakse postaviti..Cuba Libre vs Tequila Sunrise.. U , jebiga opet je tesko..politicki, turisticki, eroticno, egzoticno..kaoticno..moj glas ipak ide Long Island Iced Tea.. Ma znate vec..volim ih oba..ali ne u istom danu.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde