forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ROBujem navikama i trebam pomoc
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2014 : 11:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Zahvaljujem i na ovom odgovoru fikuse, no taj odgovor ne pojasnjuje geste. Ljepo si preusmerio tok ali razumijem te. Vidi sta se dogodilo pianistu Nicku Nightingaleu u Siroko zatvorenim ocima jer je previse brbljao o stvarima o kojima se ne govori.

I nikada ne zapisi geslo na rupcic/maramicu u prisustvu druge osobe.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 19/05/2014 : 13:01:24  Show Profile Show Extended Profile
''Znam'' da me razumiješ. Dobre su ti one fotke koje si mi poslao. Zgodan ti je frend, vidi se da vježba. Ajd cujemo se.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2014 : 13:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
A jesi li vidio sta ima obuceno? Specijalno za nas, naruceno iz Kambodze, kao najbolja svila. Latex i koza su bili u drugom mejlu. Pozdravcic i od prijatelja.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 19/05/2014 : 13:20:48  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Poli

A jesi li vidio sta ima obuceno? Specijalno za nas, naruceno iz Kambodze, kao najbolja svila. Latex i koza su bili u drugom mejlu. Pozdravcic i od prijatelja.

Hvala. Pusa!

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/05/2014 : 14:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

''Znam'' da me razumiješ. Dobre su ti one fotke koje si mi poslao. Zgodan ti je frend, vidi se da vježba. Ajd cujemo se.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2014 : 14:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 01:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
I onda ja sanjam da se muskarci seve medusobno .. Pitam se, odakle mi ti snovi.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/05/2014 : 08:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

To fikus operira u tvojim snovima.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/05/2014 : 09:02:17  Show Profile Show Extended Profile
Vidim da za to vrijeme jarac u drugom topicu ispunjava snove. Charlie, možeš li podrobnije opisati taj, hm, san? Nadam se da u eksperimentima nije stradala nijedna životinja.

Edited by - fikus on 20/05/2014 09:02:55
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 09:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Vidim da za to vrijeme jarac u drugom topicu ispunjava snove. Charlie, možeš li podrobnije opisati taj, hm, san? Nadam se da u eksperimentima nije stradala nijedna životinja.

mislis na ovo?

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10341976_10201761776342274_6122607859515166108_n.jpg

Bmti, znas da sam opomenuta i ne smijem imati vlazne vjerske snove.
Kako da ti udovoljim tada?

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/05/2014 : 09:23:46  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

mislis na ovo?

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10341976_10201761776342274_6122607859515166108_n.jpg

Kad me vec pitaš, možeš se obuci kao casna sestra. Poslije ispovijedi dobit ceš pokoru.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 09:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

To fikus operira u tvojim snovima.

Mislis? Hm..onda bi fikusa trebalo kazniti. Mozda u snovima ja trebam poseviti njega pa ce on prestati seviti muskarce i svi ce se prestati seviti medusobno.
Mozda bih ga trebala natjerati u crkvu, grubo ga baciti na oltar, zavezati za taj hladni komad mramora i izvrsiti cisti "egzorcizam" nad njime. Upaljenih stotinu svijeca u crkvi, kao jedina svjetlost, on s povezom na ocima ne zna sto ga ocekuje, slutim da sluti samo..
dok palim mirisni tamjan, presvucena, za tu prigodu i ambijent, u prikladnu odjecu, koju mi je ljubazno ustupila jedna od casnih sestara, koja se tiho povukla i zakljucala vrata crkve - izvana.

Odoh na hladenje.. ;)

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/05/2014 : 09:40:12  Show Profile Show Extended Profile
Volim kad pricaš prosto.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 09:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

quote:

mislis na ovo?

Kad me vec pitaš, možeš se obuci kao casna sestra. Poslije ispovijedi dobit ceš pokoru.

Vjerujes li da ovo nisam vidjela jer sam upravo ispunjavala tvoje prljave snove. Kao casna sestra.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/05/2014 : 10:00:32  Show Profile Show Extended Profile
Uvjeravam te da nisu prljavi. U svim snovima se prvo zajedno istuširamo.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 10:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Kako si uspio nagovoriti zupnika da nam na raspolaganje prepusti cijeli zupni dvor?
Sto cemo sa zvonikom? Dobismo zaduzenje da zvonimo podne i ponoc.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 20/05/2014 : 11:50:19  Show Profile Show Extended Profile
Driin! Tko je sad, pomislim? Driiiiiin!
- Evo, idem! Otvorim vrata kad ono Charlie.
- Daj Charlie, koji ti je kurac, što si se obukao kao casna?
- Ma to sam ja, Charlie, i nisam muško jebem te corava. Što radiš?
- Ma ništa, citam neki strip.
- Koji?
- Muchacho. Dao mi ga je Marko. Rekao je da mu je to najbolje što je procitao u zadnje vrijeme. Ajde udi više. Nego, otkud ti u ovo doba?
- Nisam mogao spavati. Mislio sam na tebe, znaš.
- Daa? Kako?
- Pa onako, znaš.
Kleknuo je, otopcao mi je šlic a raskoš izleti na svjetlo dana.
- Isuse!
- Ma koji Isus, to je kurac. Jaja su se objesila pa ti se cini da ima podocnjake.
Nestrpljivo ga je prihvatio. Primio sam ga za kosu i pomicao mu glavu naprijed-nazad.
- Do jaja! – nekako je u dahu povikao.
Gurnuo sam ga dublje. Eksplodirao sam. Podignuo sam ga na noge. Rukom sam istraživao ispod suknje.
- Promocio si. Vrijeme je da se pobrinem za tebe.
- Otišli smo do spavace sobe i polegao na krevet. Jaaaako sporo i nježno, ocrtavajuci pune krugove, pomicuci se sasvim malo bliže svaki put, došao sam do srži stvari.
- Daj ga više!
- Šuknuo sam ga bez pripreme.
- Jooj!
- Što je?
- Boli me.
- Da ga vadim?
- Ne, ne, samo nastavi. Volim kad me boli.
Taman sam ga opet uvalio kad se poceo smijati.
- Što je sad?
- Ma došlo mi je da je Isus sigurno eksperimentalni primjerak analnog zaceca. Kako drugacije može djevica zatrudnjeti?
- Ajd u kurac!
- Ajd ti u dupe!
Probijao sam sve cvršce i cvršce, sve žešce. Bio mi je toliko krut da me je bolilo. Znoj je tekao našim tijelima. Obrisao sam malo znoja sa svojih prsiju i obrisao ga o njegovo dupe. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam želio zauvijek zadržati. Svršili smo zajedno. Obukao se. Opraštajuci se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Želio je znati: - Kad cu te opet vidjeti?
- Ubrzo.
Ispratio sam ga. Otišao sam u krevet. Driiin! Driiiin! Budilica je neumoljivo zvonila za odlazak na posao. Fak! To je bio samo san. Obukao sam se i krenuo na posao. Ucinilo mi se da sam primjetio krunicu na ormaricu. Ma daj, pomislim, otkud krunica i otrcim za tramvajem.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 12:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Gade jedan, nisi se dao navuci na zvonik sluteci opasnost, zar ne?
Zato si okrenuo u smjeru kojim se izvlacis iz vrlo neugodne situacije.
Pa dobro, neka si, premda te ne bi jako bolilo, ako bi uspio po vanjskoj strani sici sa zvonika koji ima ukupno 167 stepenica do vrha i zakljucan ti je iznutra jer ono na ledima nije bio ruksak s zenskim potrepstinama vec padobran kojim sam iskocila ostavivsi te u gacama. Skok, naravno, nije bio prijavljen, ali to je rizik, kao i razgovor s tobom, ali ti bi bio siguran jer bih obavijestila tvoje kompice o tvojoj lokaciji, a jesu li te posli spasiti ne bih znala jer me iz sna probudio tvoj mobitel, koji je zvonio u tvojim hlacama.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/05/2014 : 12:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Khm, dajte...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 12:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Khm, dajte...

A sto, tocno, hoces?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/05/2014 : 12:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Khm, dajte...

A sto, tocno, hoces?

a šta misliš šta oce?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/05/2014 : 12:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 13:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Decki, uozbiljite se. ionako muku mucim da ostanem ozbiljna do kraja.
Nece mene nasmijati prica o zacecu. U podne, za boga, takva prljava masta.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/05/2014 : 13:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

Driin! Tko je sad, pomislim? Driiiiiin!
- Evo, idem! Otvorim vrata kad ono Charlie.
- Daj Charlie, koji ti je kurac, što si se obukao kao casna?
- Ma to sam ja, Charlie, i nisam muško jebem te corava. Što radiš?
- Ma ništa, citam neki strip.
- Koji?
- Muchacho. Dao mi ga je Marko. Rekao je da mu je to najbolje što je procitao u zadnje vrijeme. Ajde udi više. Nego, otkud ti u ovo doba?
- Nisam mogao spavati. Mislio sam na tebe, znaš.
- Daa? Kako?
- Pa onako, znaš.
Kleknuo je, otopcao mi je šlic a raskoš izleti na svjetlo dana.
- Isuse!
- Ma koji Isus, to je kurac. Jaja su se objesila pa ti se cini da ima podocnjake.
Nestrpljivo ga je prihvatio. Primio sam ga za kosu i pomicao mu glavu naprijed-nazad.
- Do jaja! – nekako je u dahu povikao.
Gurnuo sam ga dublje. Eksplodirao sam. Podignuo sam ga na noge. Rukom sam istraživao ispod suknje.
- Promocio si. Vrijeme je da se pobrinem za tebe.
- Otišli smo do spavace sobe i polegao na krevet. Jaaaako sporo i nježno, ocrtavajuci pune krugove, pomicuci se sasvim malo bliže svaki put, došao sam do srži stvari.
- Daj ga više!
- Šuknuo sam ga bez pripreme.
- Jooj!
- Što je?
- Boli me.
- Da ga vadim?
- Ne, ne, samo nastavi. Volim kad me boli.
Taman sam ga opet uvalio kad se poceo smijati.
- Što je sad?
- Ma došlo mi je da je Isus sigurno eksperimentalni primjerak analnog zaceca. Kako drugacije može djevica zatrudnjeti?
- Ajd u kurac!
- Ajd ti u dupe!
Probijao sam sve cvršce i cvršce, sve žešce. Bio mi je toliko krut da me je bolilo. Znoj je tekao našim tijelima. Obrisao sam malo znoja sa svojih prsiju i obrisao ga o njegovo dupe. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam želio zauvijek zadržati. Svršili smo zajedno. Obukao se. Opraštajuci se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Želio je znati: - Kad cu te opet vidjeti?
- Ubrzo.
Ispratio sam ga. Otišao sam u krevet. Driiin! Driiiin! Budilica je neumoljivo zvonila za odlazak na posao. Fak! To je bio samo san. Obukao sam se i krenuo na posao. Ucinilo mi se da sam primjetio krunicu na ormaricu. Ma daj, pomislim, otkud krunica i otrcim za tramvajem.

Pa taj Charlie je više podatan nego Charley Chase.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/05/2014 : 19:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Dodo, vec ti neko vrijeme zelim komentirati tvoje pokusaje duhovitosti na nekim temama. Ne ide ti dobro.

A meni ne ide dobro sto sam shvatila da je ponekad biti ljubazan isto sto i biti budala.. Trudila sam se danas, doista, i jedino grdo sto sam mogla smisliti za fikusa je da je gad..i jedina podlost koju sam uspjela izvuci iz sebe je da ga smjestim krou pricu na zvonik i zakljucam u njemu a sebe riskiram polomiti skokom padobranom.. kako je moguce da ja niti za uzvratiti nekome nemam nista opakije, sloziti nesto u recenici gadnije.. Zasto za svaku budalu imam razumijevanja i pronalazim opravdanja, suosjecanja.. Blesava sam od rodenja i na mnoge stvari sutnjom odgovaram, ili ljubazno prigovaram.. Fikus je jeftini gad, sto ne znaci da su svi ostali muskarci bolji..to ne mogu znati, ali ostali se znaju zezati a da me nakon par postova ne smjeste u neke
eksplicitne scene koje nemam pojma cemu i kome sluze. Na ovom forumu sam prihvacena i mnogo je kolega s kojima je zadovoljstvo komunicirati jer su gospoda, znaju da sam zena i znaju se ophoditi normalno, prirodno i ugodno je. Cijenim i pojedince koji me ne mogu smisliti jer
me ne mogu smisliti kao osobu..mozda sam jos nesto zaboravila ali sada dolazim do fikusa koji na neke moje postove reagira poput nikoga, a ja
mu ih pruzam jer mi nije dovoljno jednom, idem na ispit dok ne shvatim
da je njegovo ponasanje na nivou onih, srecom u manjini, koji imaju opravdanje - pa imala je izazovnu minicu, sama je kriva sto je silovana. Jesam li? Cime zasluzujem svoje ime u svakom njegovom perverznom postu? Time sto sam provokativna? Sto sam jedina zena na forumu? Ja sam to sto jesam i takva sam. Nikome ne zelim zlo, koristim svoju slobodu da kazem sto mislim i kako mislim. Ponekad sam prepuna energije koju volim istrositi pisuci.. volim se zezati, a fikus mi dode samo potvrda stvarnosti da je doista bolje biti na distanci, suzdrzana, pritajena, hladna, odmjerena, jer svaka sloboda i ljubaznost budu shvaceni kao dopustenje za pristup, za slobodu koju nisu dobili, za pogresno zakljucivanje, za nepostivanje..itd..
Necu se odreci sebe zbog toga, sve ima svoju cijenu, ja imam snage da ju placam. Kako jos nikad u zivotu nisam bila suocena s jednim fikusom, ni u stvarnosti ni virtuali, doista sam neko vrijeme bila nijema, ljubazna, prkosna..i tko zna kakva cu jos biti. Mozda jednom i naucim dovoljno neljubazne rijeci kojima cu nesto znati izreci.
Do tada ce mi vrhunac biti da fikusa vezem za oltar u crkvi i napravim mu selfie, kao prilog nekom tekstu ovdje, i zakljucam ga potom u zvoniku, makar vjerujem da je i to dovoljno jednom liku poput njega. On je sebi najveca kazna, a mora ju odsluzivati dozivotno.
Vjerujte mi, koja ni uz veliki trud ne umijem proizvesti tekst ni sjena njegovome,(jer tu treba i znanja ili iskustva) nije mu lako u njegovoj glavi, primati tolike faluse u guzu i uzivati u zahrakljanoj vodi punoj smrklja. Meni se takvi muskarci gade..i sad dolazim do odgovora zasto je jedina grda rijec koju sam mogla smisliti za njega bila samo - "gade". Otud i odgovor zasto sam tolerirala sve njegove eksplicitne postove kroz koje me provlacio. Tretirala sam ga kao osobu s posebnim potrebama. A on mene kao nesto sto smije beskonacno koristiti kao da nisam ljudsko bice.
Nimalo nije laskavo naci se u tvojim postovima. Ovo je virtuala, ali sve ima svoje granice, ako niceg, onda ukusa. I nitko se nece zauzeti za mene. Zasto i bi, ako ja sama to ne ucinim. Tako je to i tu i u zivotu. I sada mi nedostaje moj stari naziv topica "Sviraj to ponovo, Sama"..jer to je moj zastitni znak, pa bila okruzena i stotinama ljudi.. Pomozi si sama, tada ti niti nece trebati drugi.

Kako vrag nikad ne spava, ovim putem ga molim da mi vrati prvobitan naziv topica - "Sviraj to ponovo, Sama".

Hvala unaprijed.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.4 seconds. Snitz Forums 2000