Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27136 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 10/04/2014 : 11:04:13
|
Ako je neko mrtav, kakve veze ima jesu li mu organi u tijelu ili nisu?
Ja kad krepem nek me raskomadaju u 50 komada ako hoce i neka me nahrane kerovima, ionako se na ovaj svijet posle toga ne vracam.
Dok sam ziv, nek me ne kradu; ali kad umrem... jebe me se. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
dr strangelove
Advanced Member
![](AvatarUpload/donnie(1).jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 10/04/2014 : 11:27:52
|
Tako i treba. Ne samo kod nas nego i u svim naprednim državama svijeta. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4444 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 10/04/2014 : 12:25:07
|
Zašto se bunite. Pa valjda vladajuci znaju svoj posao. Treba ukinut zdravstvo i uposlit vraceve. Pa ne bi valjda država to dozvolila. Ma dajte ljudi.
Ma tu vijest su plasirali na www. antigušter.hr u cilju destabilizacije države. Verni ![](hail.gif) |
Bok, kako si.
|
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27136 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
fikus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Error-192382-10907668626526.gif)
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 10/04/2014 : 13:13:25
|
Dugo me progonila misao što ce državi moj kurac? A onda sam shvatio da se država voli izdrkavati nad svojim gradanima. A to, naravno, nece sa svojim. Jer, najlakše je tudim mlatiti (gradane). |
always progressive, never conventional! |
|
ivan_micic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 10/04/2014 : 15:16:21
|
quote: Originally posted by fikus
Dugo me progonila misao što ce državi moj kurac? A onda sam shvatio da se država voli izdrkavati nad svojim gradanima. A to, naravno, nece sa svojim. Jer, najlakše je tudim mlatiti (gradane).
![](lol.gif) ![](lol.gif) |
|
Just_Charlie
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(2).jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 10/04/2014 : 17:40:11
|
Ne znam bih li se smijala ili plakala. Odlucit cu usput, pisuci.. Sve je dovedeno do apsurda. U drzavi je pokradeno sve. Ono sto jos nije, to hoce, Linic porucuje.. Pokradene su i nestale u zemlji tvornice vece od onog aviona i nista se ni danas ne zna, kao niti o avionu, jos.. Izmakli su nam pod nogama sadasnjost, pokrali nam buducnost. Legalno je pokradeno svo drzavno srebro i zlato, i trikom, bez poreza, otkupljivano te izvezeno u trece zemlje koje su ga kupovale, jer se zna da svaki (stabilni) monetarni sustav mora imati podlogu u zlatu.. Mi imamo K.., i sad vidim topic kom naslov vristi i sablaznjiva se nad saznanjem da ce se netko okoristiti vasim krepanim kurcima i jos nekim organima.. Zemlji je iscupano srce i pokradena dusa. Izgleda da doista nikog toliko briga sve dok su mu jaja i dzigerica na mjestu. Sto mi govori da je narod saptom ostao bez mozga, kojim bi to i primjetio. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
xilrion
Advanced Member
![](AvatarUpload/th(1).jpg)
Croatia
3027 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Felagund
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Question.jpg)
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 10/04/2014 : 19:44:35
|
Stvarno strasno, u ovoj sugavoj drzavi mi je najveci problem sto ce moji organi kad umrem nekome spasiti zivot. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 10/04/2014 : 20:42:43
|
quote: Originally posted by kiky
pa nije ovo ni tak loše... problem bude kada nam pocnu još živima krasti organe, a "u okviru zakona".
hehe,pa reka san ja nedavno da ce uvest porez na drugi bubrig ![](icon_smile_big.gif) |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 10/04/2014 : 20:46:42
|
quote: Originally posted by Cromwell
Zašto se bunite. Pa valjda vladajuci znaju svoj posao. Treba ukinut zdravstvo i uposlit vraceve. Pa ne bi valjda država to dozvolila. Ma dajte ljudi.
Ma tu vijest su plasirali na www. antigušter.hr u cilju destabilizacije države. Verni ![](hail.gif)
s obziron na stanje u državi odma triba izdat vize za bar 7000 vraceva . 5000 s Haitija dovlacit zracnim mostom ZG-Port-au Prince. ostatak iz Toga i Benina . možda bi zajednickim snagama nešto i uspili napravit .
![](icon_smile_approve.gif)
|
narocito na one koji su uspješni.
|
|
sergej773
Senior Member
![](AvatarUpload/1348876737.jpg)
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 10/04/2014 : 21:37:57
|
quote: Originally posted by acestroke
Ja kad krepem nek me raskomadaju u 50 komada ako hoce i neka me nahrane kerovima, ionako se na ovaj svijet posle toga ne vracam.
Dok sam ziv, nek me ne kradu; ali kad umrem... jebe me se.
Potpisujem. |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 10/04/2014 : 21:40:31
|
U nacelu, kad sam mrtav tjelesni integritet mi nije važan, pa ako se mojim organima može spasiti jedan ili više života - zašto ne. Jedino što mi se nimalo ne svida je ideja da bi se to radilo na svoju ruku odnosno bez moje ili bilo cije dozvole, dakle nelegalno i svakako nemoralno. Jer tu je onda u igri i moguci kriminal, šverc i trgovina organima, što mi je apsolutno neprihvatljivo. Posthumno a u slucaju nužde (najbliži rod) i za života donorstvo svakako, dapace i bez razmišljanja, ali da se to regulira.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 10/04/2014 22:14:02 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/04/2014 : 22:59:40
|
quote: Originally posted by fikus
Dugo me progonila misao što ce državi moj kurac? A onda sam shvatio da se država voli izdrkavati nad svojim gradanima. A to, naravno, nece sa svojim. Jer, najlakše je tudim mlatiti (gradane).
Ima jedna stara narodna koja kaže; lako je sa tudim kurcem udarat po trnju. ![](icon_smile_tongue.gif) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/04/2014 : 23:05:06
|
quote: Originally posted by acestroke
Kako nije bitno... tako bi zbog lopova jadni crvi ostali bez punog obroka na kojeg imaju potpuno pravo. ![](icon_smile_disapprove.gif) |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/images[8].jpg)
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 11/04/2014 : 10:22:28
|
Ja ne dam ni dlaku s glave.. sad da hocu da prodam bubreg jer imam dva u voznom stanju,'77 godiste, nisu lupani ali sa nesto pijeska unutra, drzava mi to ne bi dozvolila.. a onda, kad krepam(daleko bilo), onda bi to sve za dzabe! Plati pa klati.. nema dzabe. I jos nesto.. oni bi sve te organe uzeli dzabe, jel tako? Koliko pratim ove humanitarne akcije na tv-u transplatacija bubrega je 50 ili vise hiljada eura.. zasto, kad ih vec hoce dzabe, ne presadjuju dzabe, Iz humanitarnih razloga, nego deru kozu s ledja ovim nesretnicima koji ne mogu da zive bez transplatacije? |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/04/2014 : 23:41:35
|
To tako ide kod nas, kada netko hoce prodati svoj bubreg onda je to protuzakonito a kada država hoce zaraditi na tudem onda je sve legalno. ![](icon_smile_dead.gif) Neka svatko bude svoga tijela gospodar, kako bi i trebalo biti. |
|
ned_lynx
Senior Member
![](AvatarUpload/Tromavatar.gif)
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 12/04/2014 : 03:36:52
|
Ne vidim dvojbu nigde; ako bilo ko može biti spašen, a ja sam vec umiruci --- rasparcajte me; ako ce to ikome pomoci.
Ja se sa tim slažem. |
Piši propalo! |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|