Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
sergej773
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1348876737.jpg)
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 19/04/2014 : 09:44:04
|
Imam ucestali strah da ce mi se dogoditi požar, to vec prelazi u paranoju i preterivanje, šta da radim? Stalno mislim da ce mi stripovi izgoreti.
|
|
trolodtroje
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19078 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/04/2014 : 10:21:51
|
quote: Originally posted by trolodtroje
na lomacu s njima. strah ce ti se obistiniti i nema ga više.
![](lol.gif) dobar savjet zlata vredi...evo dokaz da bez prijatelja tesko zivjet...![](icon_smile_tongue.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
zlatko900
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 19/04/2014 : 10:28:58
|
Vecina ponekad pomisli na takve stvari na koje nemožeš utjecati,samo to ne žele priznati. Najbolje o takvim stvarima ne razmišljati previše,a maksimalno se potruditi da do toga ne dode,inace-covjek "skrene"... Šta bude-bit ce...![](icon_smile_wink.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 19/04/2014 : 10:51:29
|
quote: Originally posted by sergej773
Imam ucestali strah da ce mi se dogoditi požar, to vec prelazi u paranoju i preterivanje, šta da radim? Stalno mislim da ce mi stripovi izgoreti.
Nedostaje ti Dragi Lastane na pocetku da bi sve bilo u redu. Da sam Lastan, rekao bih ti da se vjerojatno previše igraš šibicama i da iz toga proizlazi tvoja fobija. A možda si nedavno citao Požar u utvrdi Jericho pa je to bio trigger za budenje straha.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/04/2014 : 12:09:29
|
To znaci da si previše opterecen materijalnim aspektom svojeg hobija. Takoder da ti je hobi postao previše važan u životu (opsesija). Smanji kolekcionarstvo (gomilanje), a nastavi sa citanjem stripova. Prodaj sve što ne misliš citati više put. Neke stripove koji ti ne trebaju pokloni... Takoder, probaj malo stripove staviti u drugi plan (zanemari) i nadi neke druge hobije, poslove ili zanimacije. Na kraju probaj se ubjediti (ovo znam da je teško) da cak i da ti svi stripovi izgore, ti ceš biti sasvim u redu i bez njih. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 19/04/2014 12:10:05 |
|
fikus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Error-192382-10907668626526.gif)
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 19/04/2014 : 12:28:26
|
Imam ucestali strah da ce mi se dogoditi požar, to vec prelazi u paranoju i preterivanje, šta da radim?
Pojebi nešto egzoticno.
napomena: Slovenke nisu egzotika! |
always progressive, never conventional! |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27135 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 19/04/2014 : 14:25:36
|
ova tvoja pirofobija, kao i vecina fobija, je sasvim pretjerana i neutemeljena i pod hitno je treba riješiti inace ce ti bespotrebno zakomplicirati i otežati život.
razgovor sa nekom strucnom osobom (psihologom) bi mogao riješiti problem.
|
|
xilrion
Advanced Member
![](AvatarUpload/th(1).jpg)
Croatia
3027 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
fikus
Senior Member
![](avatars/Error-192382-10907668626526.gif)
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/04/2014 : 17:49:41
|
Pa ja sam pomislio prosli tjedan isto, ali iz mjera predostroznosti...nosio stripove u potkrovlje i vidim susjeda stavila nesto sto bi moglo kao leca zapaliti okolicu (smaknuo sam) ali tu su ionako oni koje cu pokloniti (i ja sam ih dobio pa vrtim kolo srece)...
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/04/2014 : 17:54:43
|
quote: Originally posted by Obi-wan
to vec prelazi u paranoju i preterivanje, šta da radim? Stalno mislim da ce mi stripovi izgoreti.
To znaci da si previše opterecen materijalnim aspektom svojeg hobija. Takoder da ti je hobi postao previše važan u životu (opsesija). Smanji kolekcionarstvo (gomilanje), a nastavi sa citanjem stripova. Prodaj sve što ne misliš citati više put. Neke stripove koji ti ne trebaju pokloni... Takoder, probaj malo stripove staviti u drugi plan (zanemari) i nadi neke druge hobije, poslove ili zanimacije. Na kraju probaj se ubjediti (ovo znam da je teško) da cak i da ti svi stripovi izgore, ti ceš biti sasvim u redu i bez njih.
Ovo je cisto u sridu!![](icon_smile_sleepy.gif)
Ono iz savjeta sam ja planirao ove godine podijeliti nevazne (ne znam osobno nikog da vise cita uopce ista! ),ono sto valja za zamijeniti-zamijeniti i/ili prodati u bescijenje... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
sergej773
Senior Member
![](AvatarUpload/1348876737.jpg)
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 19/04/2014 : 22:02:50
|
quote: Originally posted by Obi-wan
To znaci da si previše opterecen materijalnim aspektom svojeg hobija. Takoder da ti je hobi postao previše važan u životu (opsesija). Smanji kolekcionarstvo (gomilanje), a nastavi sa citanjem stripova. Prodaj sve što ne misliš citati više put. Neke stripove koji ti ne trebaju pokloni... Takoder, probaj malo stripove staviti u drugi plan (zanemari) i nadi neke druge hobije, poslove ili zanimacije. Na kraju probaj se ubjediti (ovo znam da je teško) da cak i da ti svi stripovi izgore, ti ceš biti sasvim u redu i bez njih.
Hvala na savetu. |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/04/2014 : 23:27:50
|
i ja imam strahova i fobija ultimativna je vjetar i dizanje krova...aj to je i bilo ok dok sam živio u montažnoj vikendici... a sada ne znam... ne volim vjetar nije me strah potresa i smiješni su mi ljudi kojih je strah tako necega
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
xilrion
Advanced Member
![](AvatarUpload/th(1).jpg)
Croatia
3027 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 20/04/2014 : 02:11:48
|
quote: Originally posted by zeljko
i ja imam strahova i fobija ultimativna je vjetar i dizanje krova...aj to je i bilo ok dok sam živio u montažnoj vikendici... a sada ne znam... ne volim vjetar nije me strah potresa i smiješni su mi ljudi kojih je strah tako necega
smiješni su ti ljudi koji se boje potresa, a bojiš se vjetra. hm... |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 20/04/2014 : 08:20:13
|
quote: Originally posted by xilrion
quote: Originally posted by zeljko
smiješni su ti ljudi koji se boje požara, potresa, a bojiš se vjetra. hm...
Smješni su mi svi koji se boje požara, potresa i vjetra. Ja se bojim prokišnjavanja! ![](icon_smile_clown.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 20/04/2014 08:21:53 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/04/2014 : 10:17:22
|
Ja se bojim samo da mi nebo ne padne na glavu. S ostalim nemam problema.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/04/2014 : 15:23:44
|
Mislim da je vise nego ocito da ti strahovi izviraju iz tvog proslog zivota gdje si bio kao heretik spaljen na lomaci. Danas slavis stripove a tada ... ko zna.
No, trolova ideja i nije losa. Mozda za pocetak napravis manji odabir starih stripova i samo te spalis. Ako se agonija nastavi, nastavi i ti sa odabirom novijih.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|