Gdje gledate live stream ( ako itkO ) Nba utakmica?? ima li neka posebna stranica?? Sad sam si uzeo ovaj mxtve sa sportskim programima, uopce nemaju raspored za nba odreden, i ne prenose tekme baš, a doigravanje je i hocu gledat raptorse!!!
i mene zanima neka pouzdana stranica bez da ti pokušavaju uvalit daunloade za svakakvo smece ja obicno ukucam 'nba live stream' pa odaberem neku stranicu i link koji solidno radi prošle ili pretprošle godine sam bio naivan pa skinuo jedan 'program', trebalo mi je tjedan dana da pocistim smece koje je naneseno
if you tolerate this, then your children will be next
i mene zanima neka pouzdana stranica bez da ti pokušavaju uvalit daunloade za svakakvo smece ja obicno ukucam 'nba live stream' pa odaberem neku stranicu i link koji solidno radi prošle ili pretprošle godine sam bio naivan pa skinuo jedan 'program', trebalo mi je tjedan dana da pocistim smece koje je naneseno
Toronto ispao danas popodne :(( imali 7 sekundi i napad za pobjedu ( na - 1 ), onaj mladac išao sam rješavat sve i promašio!! ( 3rojica na njemu ( Garnett, Pierce... ) pa jebemu sve... ali ajde, dobra tekma :)