Author |
Topic |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/05/2014 : 12:50:53
|
Mislim na one "tinejdžerrske" niže županijske amaterske lige. Ono kad vas se jedva sakupi 12,13 i onda vas glavešine kluba u klimavih golfovima (obavezno dvojka ili trojka) voze na tekmu u susjedni kraj, gdje vec ceka publika od desetak starijih lokalnih pijanaca, kojoj je jedini smisao dobro opsovat suca.
Normalno, teren je nikakav, lopte završavaju (u mom slucaju u Kupi) ili u kukuruzištu. Svi igraci mamurni od izlaska noc prije... Možda tek dva ili tri znaju nešto nogometa... svi ostali za k...
Ako je bilo gostovanje u pitanju, lokalne trgovine su redovito ostajale beez banana i sladoleda itd..
Ima li tko što rec na tu temu? Kakav dogadaj? Uspomena?
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/05/2014 : 12:52:40
|
Ne |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 03/05/2014 : 12:52:45
|
Ovaj gif mi vratio uspomene. S tim, da je u našem slucaju igralište bilo pod vodom, ali hebiga, došli smo, pa je red da i odigramo. Nema veze što se cetvrtina igrališta izbjegava jer lopta pluta na tom dijelu.
|
Edited by - nagor on 03/05/2014 12:52:58 |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 03/05/2014 : 12:59:22
|
igrao sam nogomet puuno. nikad u klubu, iako je odmah iza moje zgrade bio klub i nogometno igralište. ali sam zato cijele praznike po cijele dane igrao nogomet s ekipicom iz kvarta i bio dobar. bilo je svega. od rušenja babe s loptom, razbijanja prozora, tucnjave, igranja protiv druih kvartova, tucnjave, zatim napajanja s vodom iz nekog šlaufa ili hidranta, tucnjave... bilo je lijepo. onda sam odrastao i odao se porocima miamija. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/05/2014 : 13:00:46
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by lwood
Ne
Hebiga, to su tek bile zajebancije.
ma igra san nogomet al ne u ligama |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/05/2014 : 13:13:21
|
quote: Originally posted by nagor Normalno, teren je nikakav, lopte završavaju (u mom slucaju u Kupi) ili u kukuruzištu.
Ovakvih slucajeva je bilo puno i to se ne može izbjeci kada se odmah iza gola nalazi njiva. Jedino što se može napraviti je otvoriti oci na sve strane i paziti da se ne pojavi vlasnik te njive. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 03/05/2014 : 14:40:18
|
Igrao,igrao i kao xilrion,a i u klubu.Od kadeta,juniora do seniora,u klubu koji je igrao trecu i drugu HNL.Bilo je i na profesionalnom nivou.Imao sam cak i jednu medjunarodnu sezonu druge lige BiH.Sticaj okolnosti je htio da se prestane,a sad je bezveze misliti,sta bi bilo kad bi bilo.Uglavnom,dosta sam obisao zahvaljujuci nogometu,dio Hrvatske,BiH-a i Crne Gore.Moram kazati da sam imao prilike susresti se i popricati sa nekim poznatim nogometasima i trenerima. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 03/05/2014 : 14:59:57
|
quote: Originally posted by nagor
Mislim na one "tinejdžerrske" niže županijske amaterske lige. Ono kad vas se jedva sakupi 12,13 i onda vas glavešine kluba u klimavih golfovima (obavezno dvojka ili trojka) voze na tekmu u susjedni kraj, gdje vec ceka publika od desetak starijih lokalnih pijanaca, kojoj je jedini smisao dobro opsovat suca.
Normalno, teren je nikakav, lopte završavaju (u mom slucaju u Kupi) ili u kukuruzištu. Svi igraci mamurni od izlaska noc prije... Možda tek dva ili tri znaju nešto nogometa... svi ostali za k...
Ako je bilo gostovanje u pitanju, lokalne trgovine su redovito ostajale beez banana i sladoleda itd..
Ima li tko što rec na tu temu? Kakav dogadaj? Uspomena?
Nisam, ali ovo bi bilo dobro vidjeti uživo, što ceš bolje od psovanja suca, dok jedeš banane i ližeš sladoled....
Igrao sam nogomet jedino na "amaterskom levelu" sa prijateljima, susjedima, ljudima sa istog sela,...uopšte nismo imali jednake dresove, nego si imao obican T-shirt.....u mladim godinama bilo je popularno vikati imena poznatih igraca prije nego si opalio loptu, npr pucaš na gol i vikneš "Maradona". Danas to zvuci totalno seljacki, ali tada je to bio dio rituala..... Hehehe, sad sam se sjetio da su neki moji prijatelji, cak igrali u nekoj ligi (mali nogomet), u malo vecem gradu i jedanput ih nije bilo dosta pa du došli po mene, da igram za njih, i trebao sam obuci žutu majicu (jer je to kao bila njihova boja) i pronašao sam jedinu žutu majicu na kojoj je bila neka lada (Tu sam majicu dobio kao promotivnu majicu JEZERSKA KRALJICA, na nekom pikniku...) i na njoj je bila ta crna lada sa napisom Jezerska kraljica i onda sam igrao u toj majici sa tom ekipom...ne sjecam se sad da li su oni imali neke žute drese ili isto tako neko obicne žute majice,....mislim cak da su oni imali žuti dres, dok sam ja igrao u toj žutoj majici, HAHAHAHA!!!!!!!! Ovo danas bi izgledalo jako seljacki, možda mi cak sudac ne bi dozvolio igrati....ali tada to nije bilo ništa strašno haha. Koja vremena...... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19024 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 03/05/2014 : 15:26:15
|
Igrao sam malo ali nista posebno, igra mi danas klinac u NK KOCEVJE selekcija U15....trenira od 6 godine i to dosta uspjesno...mozda negdje nekad....tehnika mu nije problem jedino da poradi na brzini...uz ova financijska sredstva kluba i nikakve trenere, klub radi cuda... Kao nagor i kod mojih roditelja kupa je blizu ali ipak ne toliko da bi lopta pala u nju...jedino sam morao ogradit igraliste zbog susjedine solate i netrpljivosti do svega mladeg od nje..pogotovo lopte. Volim nogomet i sport je najbolje sto moze dijete imati u mladosti..uz stripove naravno. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 03/05/2014 15:29:01 |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 03/05/2014 : 17:46:43
|
Igram od 5 god,i uspjesan sam uvik bia,mada sam otisa u krivu srednju skolu u tu sam stagnira na profesionalnom nivou ali mi je zato brat uspia ,danas sam aktivan u zupanijskom ligasu i ide nam dobro,napravljen novi travnjak,uglavnom infrastruktura..... Ima sam i ja svojih blijeskova prema sucima u tinejderskim danima (uzeti mu karton i baciti,iscupati korner zastavicu,potuci se itd....) uglavnom vrela krv. Danas su stvari drukcije , obiteljski covik,nogomet je postalo druzenje.... |
GALLIENO FERRI
|
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 04/05/2014 : 11:22:52
|
Igrao sam od 1996-1999 2.HNL i od 1999-2004 županijske lige, prestao zbog teže ozljede koljena... Oporavio se 2006. i od onda ništa više po klubovima, samo mali nogomet sa društvom ili na poslu. |
|
|
|
Topic |
|