Ne dijelite stvari ljudima koji idu po kucama, ljudi se lažno predstavljaju kao volonteri. Iskljucivo stvari kojima želite pomoci onima koji su ostali bez domova ostavljajte u Crvenom križu!
Ali ova tema nije posvecena kuknjavi i raspravi kaj i kak bi trebalo, vec ljudima koji su reagirali i zaustavili poplave u svojim gradovima.
Rasprave, kuknjave i sve ostalo se nek prebaci na neke druge teme, ako je moguce. Na ovoj temi su bitni samo oni koji su spasili svoje gradove od katastrofe.
Dosado, ponavljas se. Imam osjecaj da jedino tvoj Brod tone, da su jedino tamo ljudi radili, nasipe nasipavali..nitko nis drugi ne vrijedi, samo kukaju, traze pomoc... Sava ti izvire u glavi a ponire u dupetu. I ne, ne ismijavamo mi preko tebe jadne ljude u Slavoniji koji rade i nasipavaju i organiziraju, jer oni ovo ne citaju, oni rade, nasipavaju, organiziraju.. Ti tipkas. Tipkaj toliko dok ti prsti ne postanu toliko prozirni da i sam ugledas sebe kroz prizmu tvojih prozirnih prstiju na tipkovnici. Primi se lopate i puni vrece s pijeskom, od tvojih hvalospjeva kukuimgalele i Brodanima. Ne foliraj se na racun Brodana i Slavonaca koji nesto rade. Ovo je stripovski forum bez granica i na njemu svi clanovi javljaju svoj vlastiti kukumigalele a mi dijelimo sa njima njihovu sudbinu barem ovako, lijepom rjeccu, podrskom.. Ti si otvorio stozer za obranu od poplave s naputcima i obavijestima kao da to itko cita tko je doista u poplavi. Taj pumpa vodu iz podruma ili na drvetu ili krovu ceka spasioce. Ovo i ovakvo vodenje topica sluzi samo tebi za preseravanje i ne vidim kakvu korist imas od toga osim sto si uporan ko vol u nastojanju naglasavanja kako vi niste trazili a dajete pomoc. Sava ima tok od ne znam koliko tocno stotina kilometara. Zamisli da se na svakom kilometru nade jedan ovakav dosada koji svojata Savu i nasipe i zasluge..pa bolje da nas odmah i smjesta potopi.
Bilo bi dobro kad bi ljudi bar na ponekoj temi mogli zaboraviti na svoj ego i svoje sukobe s onima koji nisu poput njih. Možda onda necije namjere ne bi shvacali na sebi svojstven nacin, vec ih se potrudi pogledati iz razlicitih stajališta, ali tako je kako je.
Imaš brojnih drugih tema da raspravljaš o sebi i svojim prohtjevima, pa izvoli...eksponiraj sebe i svoje stavove, te sukobe s pojedinim forumašima na drugim temama. Na ovoj temi nema mjesta pojedinacnim stavovima forumaša, jer u svemu ovome ti stavovi nisu važni. Važno je samo zajedništvo koje se ovih dana pokazuje
Samo cudno mi je, obicno mu treba manje od tri sata da smisli odgovor. A možda je otišao u pomoc "onima-koji-nisu-dovoljno-sposobni-da-si-sami-pomognu"... To bi bilo vrlo plemenito od njega.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Kad se pojave takvi lešinari ponekad se pitam jesu li u arapskim zemljama doista surovi sa onim kažnjavanjima.
Za te sitne duse i ljudski talog treba uvesti takve kazne
da jednom takvom odrube glavu na javnom smaknucu takvih pljackaša bi brzo nestalo. ako ništa drugo razmislili bi bar 5 puta prije nego krenu u pljacku.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
U životu sam navikao na razner prevarante, lopove, kriminalce. Ali ici na racun ljudske muke ovako varati... Ma ne samo cistiti jame, nego ih natjerati i na žderanje sadržaja istih.
Ja sam iz Slavonskog Broda ,ali sad sam nekih 1500 km sjevernije pa od mene nema nikakve koristi trenutno,jbg. Inace u Brodu je dobro stanje,zato sto Sava pada ali sad postoji opasnost od nekih drugih stvari,neke povratne vode ili sta vec...ma valjda ce biti dobro. S.Brod je malo specificno podrucje,uvijek tu bude ljudi na tim akcijama,dodje tri tisuce ljudi,trecina radi drugi organiziraju(naravno vec treci dan svadjaju se ko je bio vise dana prisutan u obrani grada od vodene bujice,ciji je veci,dosta se tu i pije ali to je sve dio standardnog folklora). A dosada,iako ga ne poznajem osobno,tesko da je iz Slavonskog Broda,gotovo sam siguran. Inace,svaka cast na topicu,ali stvarno ne vjerujem da si iz Broda,mozes mi poslati pm da vidim da li sam se prevario.