Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 26/05/2014 : 09:59:09
|
quote: Originally posted by 1Euro
ok, za nekoliko trenutaka svjedocit cete najboljoj fotografiji ikada!!!! Ako uzmete u obzir u kakvim je okolnostima bila napravljena, sa kakvom "dinosaur opremom",...ovo je nanadmašljiva fotografija.....The last of her kind.....jer tko još fotografira ANALOGNIM FOTOAPARATOM!????
Predpostavljam da oni koji jos uvijek pisu obicna pisma rukom, pa ih onda salju svojim prijateljima i obitelji preko poste, mozda oni to jos uvijek rade...
Takodje oni koji slusaju muziku na kasetama umjesto digitalnim MP3 fajlovima, moguce da i oni razvijaju film. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 26/05/2014 : 10:03:14
|
quote: Originally posted by nagor
Evo najozbiljnije. Meni su fotografije zanimljive, ali mislim da si ipak precjenio njihovu vrijednost. ;)
to je jedno te ista fotografija samo sam je dvaput slikao mobitelom, jer mi je prva slika bila nekako presvijetla.... Cijenim tvoje ISKRENO mišljenje,...pa ne moraju nam se svima sve jednako svidati.... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:07:18
|
quote: Originally posted by acestroke
Da je Isus ziv i da vidi ovu sliku, sigurno bi rek'o, "Kakav moj otac, pojma on nema. 1Euro je pravi BOG!"
hehe, samo se ti zezaj ali imaj na umu, da sam ja to snimio VANI (u prirodi), a ne u nekakvom studiju, sa hrpom opreme itd,....zamisli da daš ljudima fotoaparate i pošalješ i u lov za fotografijom, gdje u prirodi, ce netko moci ovo snimiti? Kažem, imao sam ludu srecu da je ovako ispalo,.....ali naravno shvacam, da nekima se ovakve vrste fotografija ne svidaju, pogotovo ljudima bez mašte,... |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/05/2014 : 10:09:07
|
Cool fotografija, nema sto! U ovo digitalno doba kad se sve moze smrdati u photoshopu to joj vjerovatno smanjuje vrijednost, ali kao sto kazes posto je ovo analogna stvar, stvarno je super! Dobro si procijenio, s tim bojama ima neki odlschool raverski stih. |
www.epicentercomics.com |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:12:01
|
Sta si zapravo ovdje pokus'o da slikas?
na ovo ne želim odgovoriti, jer bi onda narušio "mit" ovakve fotografije....Više volim tajanstvenost, da ljudi upotrebe svoju maštu (pa i po cijenu da navode krive zakljucke), nego da im odkrijem tajnu, jer bi onda se i ova fotografija "ispuhala" kao balon, kojeg pustiš da leti,....neka ostane tajna-bar za neko vrijeme.... Neka ljudi uživaju u fotografiji, upotrebe svoju maštu,...možda njima to ne izgleda ko vanzemaljac, neka svatko donosi svoje zakljucke,....možda svatko od nas vidi drukcije ovakvu fotografiju i zbog toga mi je jako draga i posebna,... |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:13:48
|
Da je Isus ziv i da vidi ovu sliku, sigurno bi rek'o, "Kakav moj otac, pojma on nema. 1Euro je pravi BOG!"
hehe, samo se ti zezaj ali imaj na umu, da sam ja to snimio VANI (u prirodi), a ne u nekakvom studiju, sa hrpom opreme itd,....zamisli da daš ljudima fotoaparate i pošalješ i u lov za fotografijom, gdje u prirodi, ce netko moci ovo snimiti? Kažem, imao sam ludu srecu da je ovako ispalo,.....ali naravno shvacam, da nekima se ovakve vrste fotografija ne svidaju, pogotovo ljudima bez mašte,...
Bas to. A zamisli da si isao lagati pa izmislio citavu pricu da si ugledao svemirski tanjur i vanzemaljca koji izlazi iz njega i imas dokaz ovu analognu sliku... Mozda milion eura i nebi bila neralana vrijednost jer ima miliona ljudi na svijetu koji samo cekaju ovakvu vijest i "dokaz", "samo" sto bi ti naravno zivio u lazi. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38069 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 26/05/2014 : 10:14:48
|
Nego, zasto on stoji naglavacke? Ako se dobro sjecam, rekao si da si obrnuo sliku. Valjda na njega ne utice gravitacija ili je samo bio dobro raspolozen i saljiv.
Moglo bi dobro doci kao poledina na nekom vinilu, sa pjesmama sa ljeve (i desne) strane. :)
Nesto 80's disco, mozda i 70's funky disco beat sa primjesima psihadelije. :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:17:16
|
quote: Originally posted by D.J.
Cool fotografija, nema sto! U ovo digitalno doba kad se sve moze smrdati u photoshopu to joj vjerovatno smanjuje vrijednost, ali kao sto kazes posto je ovo analogna stvar, stvarno je super! Dobro si procijenio, s tim bojama ima neki odlschool raverski stih.
drago mi je da ti se svida....i meni ona vuce na nekakav "vintage, retro" electronic muziku, kao nekakav pokušaj DANCE TRANCE u 70' godina prošlog stoljeca, kada nisu ni znali za RAVE,....ono pocetak nekakvog KRAFTWERK stila,.... |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:21:05
|
Sta si zapravo ovdje pokus'o da slikas?
na ovo ne želim odgovoriti, jer bi onda narušio "mit" ovakve fotografije....Više volim tajanstvenost, da ljudi upotrebe svoju maštu (pa i po cijenu da navode krive zakljucke), nego da im odkrijem tajnu, jer bi onda se i ova fotografija "ispuhala" kao balon, kojeg pustiš da leti,....neka ostane tajna-bar za neko vrijeme.... Neka ljudi uživaju u fotografiji, upotrebe svoju maštu,...možda njima to ne izgleda ko vanzemaljac, neka svatko donosi svoje zakljucke,....možda svatko od nas vidi drukcije ovakvu fotografiju i zbog toga mi je jako draga i posebna,...
Ispravno razmisljas! To je jedan od problema danasnjice sto se ta "magija", "masta" izgubila u vecini slucajeva, sva informacija je dostupna odmah, pjesme, filmovi, umjetnost sve je nadohvat ruke, stvari procure prije neo sto oficijelno izadu. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:23:27
|
Možda si proslikao kroz našu dimenziju i uslikao bice iz paralelne dimenzije. :)
Pazi sad, to isto bice je sada u drugoj dimenziji, i zajedno sa svojim drugarima uz pivo prica, "Necete vjerovati sta sam slik'o, nesto neprocjenjivo, jedno vanzemaljsko bice uperilo neku spravu u mom pravcu, stoji i bulji u mene k'o lud..." |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 26/05/2014 : 10:23:56
|
I još nešto, ova cak i nije moja najbolja fotografija!
Ja sam mislio da je to "najbolja fotografija ikada" koju "nitko nikad nece moci ponoviti", a sad više nije cak ni tvoja najbolja fotografija |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:24:13
|
quote: Originally posted by Poli
Nego, zasto on stoji naglavacke? Ako se dobro sjecam, rekao si da si obrnuo sliku. Valjda na njega ne utice gravitacija ili je samo bio dobro raspolozen i saljiv.
Moglo bi dobro doci kao poledina na nekom vinilu, sa pjesmama sa ljeve (i desne) strane. :)
Nesto 80's disco, mozda i 70's funky disco beat sa primjesima psihadelije. :D
ja kada sam fotografirao, nisam imao u mislima da cu slikati nekakvog "vazemaljca" itd,...zato on i ne stoji naglavacke,...trebalo bi biti nešto drugo, ali se je "sfižilo" i nastala je fotografija koju bi netko bacio, i meni se nije svidjela na pocetku, ali kada sam je okrenuo naopako (jer ni sam tada nisam znao, kako je pravilno okrenuta, vidio sam tek kasnije na negativu) ugledao sam tog "vanzemaljca" i zaljubio se u fotografiju.... |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:29:33
|
Možda si proslikao kroz našu dimenziju i uslikao bice iz paralelne dimenzije. :)
Pazi sad, to isto bice je sada u drugoj dimenziji, i zajedno sa svojim drugarima uz pivo prica, "Necete vjerovati sta sam slik'o, nesto neprocjenjivo, jedno vanzemaljsko bice uperilo neku spravu u mom pravcu, stoji i bulji u mene k'o lud..."
Scenarij za Dylana. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:31:17
|
quote: Originally posted by dr strangelove
I još nešto, ova cak i nije moja najbolja fotografija!
Ja sam mislio da je to "najbolja fotografija ikada" koju "nitko nikad nece moci ponoviti", a sad više nije cak ni tvoja najbolja fotografija
da si pažljivo procitao cijeli topik, vidio bi da sam ja slikao 3 fotografije, nazvao sam ih TRIPTIH i kada sam govorio o najboljoj fotografiji ikada, imao sam u mislima jednu od ove tri fotografije. Pošto su me forumaši zamolili da im pokažem jednu fotografiju, odlucio sam se za ovu, jer smo o ovoj i najviše pricali. Druge dvije fotografije nemaju veze sa "vanzemaljcem" ali su napravljene na slican sistem i jedna druga je najbolja ikada, bar meni,... Ali nema veze, nije ni ova loša. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 26/05/2014 : 10:39:54
|
Aha. Moj bed. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:42:05
|
Ne znam prijatelju, mozda sam i ja lud kao i ti, ali stvarno mi se jako svida tvoja fotografija i pocinjem vjerovati da bi se neki bogatas odvojio od svojih milion Eura za original. Ima to nesto specijalno u njoj kao sto i sam kazes, nesto cool retro i jako golica ljudsku mastu, a bas kako ti se sve poklopilo: i oblik tijela, i crvena boja okolo "vanzemaljca", pa zelena ispod, a okolo sve crno... Super!
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:44:17
|
Ne znam prijatelju, mozda sam i ja lud kao i ti, ali stvarno mi se jako svida tvoja fotografija i pocinjem vjerovati da bi se neki bogatas odvojio od svojih milion Eura za original. Ima to nesto specijalno u njoj kao sto i sam kazes, nesto cool retro i jako golica ljudsku mastu, a bas kako ti se sve poklopilo: i oblik tijela, i crvena boja okolo "vanzemaljca", pa zelena ispod, a okolo sve crno... Super!
Mozda? |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:49:23
|
Mozda?
Umjetnost nekima ima beskrajnu vrijednost. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Posted - 26/05/2014 : 10:57:24
|
hvala na lijep rijecima i jako mi je drago da tako misliš.
Ono u vezi "milijun dolara" je onako simbolicki receno, ali istina je, da je fotografija vrijedna onoliko koliko bi netko bio spreman platiti za nju....Ima svakakvih ljudi na svijetu, ima i onih kojima milijun dolara, eura, funta,...ne predstavlja nikakav problem, ima ljudi koji žele imati nešto originalno, nešto što mogu imati samo oni (bilo to neke skupocjene poštanske marke, slike, novcici,...a možda i fotografija, plakat/poster,...Ima nas svakakvih i zato je težko presuditi tko je ovdje zaista lud. Pomalo smo svi ludi....Svatko ima neki svoj hobi, cilj, želje, snove,....koji su njemu važni a drugome možda i nisu i tako u krug.... Iskreno da ti kažem (a ne znam ni sam zašto tako razmišljam, možda zbog toga, jer je granica "ludila" i "normale" jako tanka), da bi me više zacudilo kada bi mi netko ponudio 1000 eura za tu fotografiju, nego kada bi mi netko ponudio milijun eura....Jer ako bi netko bio spreman platiti 1000 eura, zašto ne bi onda netko drugi bio spreman platiti i više,.....i pošto ima svakakvih ljudi na svijetu, a ima i multimilijardera, koji su spremi placati svakakve stvari,....a ima 6+ milijardi ljudi na svijetu, tko zna šta sve se može ocekivati.... Možda bi netko kupio tu fotografiju + negativ i izmislio da je vidio vanzemaljca, pa bi ga zvali na TV emisije, placali mu honorar, poceo bi tiskati postere, majice, razglednice,...pa bi na kraju možda zaradio i više nego što je uložio,.... A netko, bi je možda kupio samo zbog toga da je stavi na stijenu svoje kuce od 20+ milijuna dolara a ni ne pomišlja da bi tiskao postere itd,...tko zna kako sve ljudi razmišljaju. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Topic |
|
|
|