Author |
Topic |
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/07/2014 : 00:22:46
|
Statisticki podatak kaže da je Argentina zadnji gol na prvenstvu zabila u cetvrtfinalu protiv Belgije u 8. minuti što u prijevodu znaci da je zadnjih 322 minute (sigurno i nešto više) ostala bez gola... pa to je dobrih 5 i pol sati. Ako netko misli da je unatoc tome zaslužila naslov morao bi dobro preispitati razloge takvog razmišljanja. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Posted - 15/07/2014 : 05:55:30
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Willer
A najbliži tome "zasluženome" bili bi Nizozemci, cak bez dileme.
Zaslužija je onaj koji osvoji. Tu nema puno filozofije. Ja san navija za Nizozemce, ne zato šta su mi nešto dragi nego su imali no name ekipu sa par ekstra igraca, i igrali su relativno lipo. A i volija bi da su zbog tri izgubljena finala, ovi put otišli do kraja. S druge strane, i oni su se izvlacili protiv Australije, Mexico su dobili u devespetoj iz vjerovatno nepostojeceg penala, a Kostariku na penale.
A najviše su razocarali protiv Argentine, jer su tu utakmicu i najlošije odigrali. Vidjet cemo je li ova generacija dala svoje ili ne, ali ovih par ekstra imat ce po 34 u Rusiji, ozlijedeni Van der Vaart 35, a Kuyt 37... dakle, možda još Europsko iduce i to im je to.
Loše je što odlazi Van Gaal, ali dolazi Hiddink, da uigra što bolje ovu mladariju iz PSV-a i Ajaxa i pokuša naci nove lidere momcadi. Što su bili Cruyff i Neeskens 70-ih, pa Gullit-Rijkaard-Van Basten s kraja 80-ih, onda one generacije Van Gaalova Ajaxa + bivši ajaxovac Bergkamp u kojoj je teško izdvojiti nekoga (možda cjelokupno i najtalentiranija od svih, a s najmanje uspjeha), i sad ovaj sjajni trojac Sneijder-Robben-Van Persie.
Mene je Depay (20 god.) oduševio na ovom turniru, za jedva tri poluvremena odigrao je bolje nego neki koji su odigrali gotovo 7x90. Nagrada Pogbi za najboljeg mladog igraca podsjeca na Zlatnu loptu Messiju, ili je zapravo još veci debakl koliko god mi bio drag igrac. Osim Depaya najmanje je još i Belgijanac Origi pokazao na ovom turniru više, a ako se ne varam nije bio ni nominiran, ehhh... |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Posted - 15/07/2014 : 05:58:55
|
A ispred Messija je sigurno James (kakva šteta što Kolumbija nema obranu, vidjelo se vec zadnjih pola sata protiv Urugvaja), Robben, pa i Neuer i Mascherano, Messi u idealnoj momcadi sasvim sigurno, ali nije zaslužio Zlatnu loptu. |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 15/07/2014 : 09:02:33
|
Da, ali to zagriženi navijaci Argentine nisu vidjeli jer je baš u to vrijeme nestalo struje. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 15/07/2014 : 11:01:50
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Willer
quote: Originally posted by lwood
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlahusic-poziva-svjetske-prvake-dodjite-na-odmor-u-hotelu-s-pet-zvjezdica-mi-cemo-sve-platiti/760011.aspx
kakvi cmaroljupci i jadnici
Ovakve stvari su odvratne same po sebi, i zbilja podsjecaju na moje srce gori što cemo vam prodati telekomunikacije, i slicne sheme u kojima se kolonizirani ulizuje kolonizatoru i osjeca se sretno.
Ali ništa od toga nema nikakve veze s dogadanjima s jucerašnje nogometne utakmice.
jebote koje ulizivanje.....Baš me zanima jel bi i Argentince pozvali da su osvojili?
Ne vjerujem, Argentina je ipak predaleko pa kao takva nije zanimljiva za suradnju. Potpuno je nepotrebno u ova krizna vremena nuditi nešto besplatno ljudima koji imaju toliko para da si mogu financirati put na Mjesec ako treba. Bolje da su takvo nešto ponudili sirotinji koji si ne mogu priuštiti nikakvo ljetovanje. Da je u pitanju Hrvatska reprezentacija još bi bilo i razumljivo ali ovako nema smisla. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 15/07/2014 : 13:24:14
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Zagor12
Mislim da dosada trolla.
Sve napisano mislim ozbiljno, samo je stvar interpretacije napisanog. Evo rijetko tko je od ovih koji su odgovarali shvatil da sam napisal da bu teško netko od europsklih repki prvak. Ako vec se i dogodi da bu netko iz Europe prvak onda bu to neko iznenadenje itd, itd. Napisane stvari se mogu na razlicite nacine shvatite ako se o njima i razmišlja
..za kraj na ovu temu bum vam napisal tko ne bu prvak, a za mjesec dana bumo vidli koliko sam troll i "koliko nemam pojma" o cemu pišem! Prvaci ne budu bili: Brazil, Španjolska, Njemacka, Francuska.
|
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/07/2014 : 13:32:16
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Mislim da dosada trolla.
Sve napisano mislim ozbiljno, samo je stvar interpretacije napisanog. Evo rijetko tko je od ovih koji su odgovarali shvatil da sam napisal da bu teško netko od europsklih repki prvak. Ako vec se i dogodi da bu netko iz Europe prvak onda bu to neko iznenadenje itd, itd. Napisane stvari se mogu na razlicite nacine shvatite ako se o njima i razmišlja
..za kraj na ovu temu bum vam napisal tko ne bu prvak, a za mjesec dana bumo vidli koliko sam troll i "koliko nemam pojma" o cemu pišem! Prvaci ne budu bili: Brazil, Španjolska, Njemacka, Francuska.
Dosada i inace toliko nema pojma o sportu da je to strašno. Meni je on OK pa mi se ne da s njin svadat, al da iman vrimena i volje ovakvih njegovih upisa bi se moglo iskopat na stotine. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 15/07/2014 : 13:38:11
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Mislim da dosada trolla.
Legenda
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 15/07/2014 : 13:43:03
|
quote: Originally posted by Jasko
Pogodio je 3 od 4, šta je problem?
Mogao je pogoditi 31 od 32 a nije iskoristio priliku. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 15/07/2014 : 13:50:54
|
A ne, pogodit ce 2 od 4 što znaci da ce biti 2 svjetska prvaka |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 15/07/2014 : 13:51:25
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Mogao je pogoditi 31 od 32 a nije iskoristio priliku.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts