Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 24/06/2014 : 20:19:55
|
quote: Originally posted by Jasko
Za ovo nema opravdanja.
Nema, isto kao sto nema za pljuvanje, udaranje i sl. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 24/06/2014 : 20:20:53
|
quote: Originally posted by Caleb Nema, isto kao sto nema za pljuvanje, udaranje i sl.
Nema ni za to, ali ja bih ovog doživotno izbacio iz fudbala.
Treci put pravi istu stvar. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/06/2014 : 20:23:31
|
Ne slažem se. Cak se i ne slažem sa tim da bi neki drugi trener mnogo više uradio. Igraci Hrvatske su u odnosu na igrace Srbije tu negde po kvaliteti (kao i igraci BiH). Kada se govori o neorganizovanom savezu, ne znate koliko ste organizovani dok ne upoznate organizaciju FSS-a.
Igrace kakve ima Hrvatska vi definitivno nemate, a nemaju ni Bosanci. Vaše iskreno osin Matica i obrane i neznan. Ako pricamo iskljucivo o igrackoj kvaliteti Bosanci su po meni jaci od vas, a mi smo jaci od Bosanaca. Rakitic, Modric i Mandukic mogu igrat di oce. Kovacic bi moga vrlo brzo bit top klasa. Corluka je fenomenalan igrac. Perišic je vruca roba. Lovren je vruca roba u Engleskoj. Srnu ne mogu vidit ni nacrtanog, al on je 100 godina kapetan Šahtara.
Igrace ka mi nemate ni vi ni Bosanci i amen. Naš problem nije neorganizirani nego predobro organizirani savez. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:26:34
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Igrace kakve ima Hrvatska vi definitivno nemate, a nemaju ni Bosanci. Vaše iskreno osin Matica i obrane i neznan. Ako pricamo iskljucivo o igrackoj kvaliteti Bosanci su po meni jaci od vas, a mi smo jaci od Bosanaca. Rakitic, Modric i Mandukic mogu igrat di oce. Kovacic bi moga vrlo brzo bit top klasa. Corluka je fenomenalan igrac. Perišic je vruca roba. Lovren je vruca roba u Engleskoj. Srnu ne mogu vidit ni nacrtanog, al on je 100 godina kapetan Šahtara.
Igrace ka mi nemate ni vi ni Bosanci i amen. Naš problem nije neorganizirani nego predobro organizirani savez.
Ne slažem se. Narocito u tom velicanju hrvatskih igraca. Ništa posebno. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:29:34
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Igrace kakve ima Hrvatska vi definitivno nemate, a nemaju ni Bosanci. Vaše iskreno osin Matica i obrane i neznan. Ako pricamo iskljucivo o igrackoj kvaliteti Bosanci su po meni jaci od vas, a mi smo jaci od Bosanaca. Rakitic, Modric i Mandukic mogu igrat di oce. Kovacic bi moga vrlo brzo bit top klasa. Corluka je fenomenalan igrac. Perišic je vruca roba. Lovren je vruca roba u Engleskoj. Srnu ne mogu vidit ni nacrtanog, al on je 100 godina kapetan Šahtara.
Igrace ka mi nemate ni vi ni Bosanci i amen. Naš problem nije neorganizirani nego predobro organizirani savez.
Ne slažem se. Narocito u tom velicanju hrvatskih igraca. Ništa posebno.
Jebi ga moš se ti slagat i ne slagat, cinjenice su cinjenice. Ne velican ja hrvatske igrace, velicaju ih Barcelona, Real, Bayern, Šahtar, itd...
|
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/06/2014 : 20:31:44
|
[quote]Originally posted by NESVRSTANI
Mislim da ceš se moci složiti da si malo pretjerao, ako hrvatski igraci nisu svemirci, što naravno nisu, ne znaci da barem trenutno nisu bolji i od bosansko-hercegovackih i od srpskih, pogotovo nakon ovako odigranih sezona i osvojenih trofeja. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:33:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Jebi ga moš se ti slagat i ne slagat, cinjenice su cinjenice. Ne velican ja hrvatske igrace, velicaju ih Barcelona, Real, Bayern, Šahtar, itd...
Nisam siguran, ali, kada bi se gledali klubovi u kojima igraju sprski i hr fudbaleri, ovako od oka, mislim da srpski siju hr za klasu. Ali i to nista ne znaci... Nastasic, Subotic, Kolarov, Ivanovic, Matic, MItrovic, Markovic itd... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:34:29
|
Pa šta? Kakve veze imaju gde oni igraju sa tim kako igraju?
Dobri jesu, ali mnogo dobri nisu. Uostalom, sada je Ocoa besplatan igrac, a za mesec dana ce biti igrac Monaka. Šta to znaci, za mesec dana ce biti bolji golman? Ili ce Srna biti lošiji igrac ako prede u Tavriju? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:37:50
|
quote: Originally posted by Willer Mislim da ceš se moci složiti da si malo pretjerao, ako hrvatski igraci nisu svemirci, što naravno nisu, ne znaci da barem trenutno nisu bolji i od bosansko-hercegovackih i od srpskih, pogotovo nakon ovako odigranih sezona i osvojenih trofeja.
Ne znam da li znaci ili ne znaci, ali i dalje smatram - ništa posebno. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:43:09
|
quote: Originally posted by D.J.
Koji crveni talijanima!  Ovi suci nisu normalni. Ono je diskutabilno jel uopce bio i zuti, covjek se ogradio nogom da se ne ozlijedi prilikom sudara, a sudac odmah crveni.
Cist. Išao otvorenim donom.
meni je ovo preseravanje . |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:43:47
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Koja loša utakmica, šteta što jedna od ove dvije momcadi mora proci dalje jer to po svemu prikazanom ne zaslužuju. Nadam se da ce Kolumbija sretnom prolazniku ocitati pravu lekciju u osmini finala.
 |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 24/06/2014 : 20:44:22
|
Urugvaj-Italija
Reklo bi se da je pobijedila ekipa koja je više grizla Jednostavno su, predvodeni Suarezom, bili gladniji pobjede 
Crveni za Marchisia cist, nije bilo nikakve namjere osim ozljediti protivnika, lopta je bila daleko. Talijani su realno zaslužili ispasti nakon ovako pickaste bunkeraške igre danas, ali nisu ni Urugvajci nešto silno pokazali do sada. Što se tice Suarez-Chiellini, po meni je ono obostrani crveni - ugristi nekoga je stvarno bolesno, ali udaranje laktom (ili ramenom, cime vec) se ne smije tolerirati cak ni kao odgovor na vampirizam. Suarez ce vjerojatno dobiti neku kaznu za ovo. |
Edited by - Dudley Smith on 24/06/2014 20:44:37 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:45:15
|
Pa šta? Kakve veze imaju gde oni igraju sa tim kako igraju?
Ima veze i to jako puno. Ili se ajmo pravit blesavi, pa rec da nema. Idiotski mi je odgovarat na upise o Hr svemircima jer to nigdi nisan napisa. Cinjenica je da ako su oni igraci dovoljno dobri za najbolje svjetske klubove, onda moraju bar dio te svoje igre pokušat pokazat u reprezentaciji a to ne rade. Šta su u Realu i Barceloni sve neki debili pa kupuju Rakitice i Modrice umisto nekih Pantelica i Bešica? Rakitic nije jedan od nositelja igre ekipe koja je osvojila kup UEFA? Modric nije playmaker evropskog prvaka?
Sori ali zatupija si ka dosada samo u obrnuton smjeru. Ovo šta ti pricaš je u rangu dosadine teorije o Kovacu vrhunskon strucnjaku.
I misli šta oceš, nisan subjektivan. Ne obožavan hrvatske igrace, dapace vecinu preziren. Jedini igrac od onih 11 jucer za koje mogu rec da su mi dragi su Corluka i Plete.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:48:58
|
quote: Originally posted by ordell
quote: Originally posted by Caleb
Koja su tuga ovi Englezi. Citam kako komsije govore da imaju dobre igrace, a nisu prosli dalje. Sta tek Englezi da kazu, Englezi koji svako prvenstvo imaju po imenima jednu od jacih ekipa, a uvek ispadnu. Razocarali me maksimalno.
Kad su igrali beckham scholes ferdinand cambel owen newile... nisu nista napravili, a tek sad. Luzeri
sad but true

izgubili 2,1 remizirali. totalna su šteta |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/06/2014 : 20:49:24
|
Sori ali zatupija si ka dosada samo u obrnuton smjeru.
Breaking news..Jasko je dosada.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 24/06/2014 : 20:50:59
|
@NESTVRSTANI, ovo "nisu svemirci" nije aluzija na tvoje upise ili ikoga ovdje, upotrjebljeno je da ukažem Jasku na pogrešku slijeda. ... Npr. ako zec nije brži od geparda, to ne znaci da nije brži od domace macke :P |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:51:24
|
quote: Originally posted by Caleb
Nisam siguran, ali, kada bi se gledali klubovi u kojima igraju sprski i hr fudbaleri, ovako od oka, mislim da srpski siju hr za klasu. Ali i to nista ne znaci... Nastasic, Subotic, Kolarov, Ivanovic, Matic, MItrovic, Markovic itd...
Imate istu situaciju ka mi do pojave generacije Modrica i Da Silve. Brdo dobrih igraca al nažalost samo u obrani. Ocekivat neku igru u toj situaciji ne možeš.
Ja ne tvrdin da smo mi bolji od Mexica, dapace. Ako neko misli da je Mexico slucajno zadnjih 6 prvenstava proša grupu, taj jednostavno nema pojma. Ja ne ocekujen razvaljivanje Mexica, al ne ocekujen ni da oni nas razvale ka da smo Mosor iz Žrnovnice. . |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:51:32
|
Ima veze i to jako puno. Ili se ajmo pravit blesavi, pa rec da nema. Idiotski mi je odgovarat na upise o Hr svemircima jer to nigdi nisan napisa. Cinjenica je da ako su oni igraci dovoljno dobri za najbolje svjetske klubove, onda moraju bar dio te svoje igre pokušat pokazat u reprezentaciji a to ne rade. Šta su u Realu i Barceloni sve neki debili pa kupuju Rakitice i Modrice umisto nekih Pantelica i Bešica? Rakitic nije jedan od nositelja igre ekipe koja je osvojila kup UEFA? Modric nije playmaker evropskog prvaka?
Sori ali zatupija si ka dosada samo u obrnuton smjeru. Ovo šta ti pricaš je u rangu dosadine teorije o Kovacu vrhunskon strucnjaku.
I misli šta oceš, nisan subjektivan. Ne obožavan hrvatske igrace, dapace vecinu preziren. Jedini igrac od onih 11 jucer za koje mogu rec da su mi dragi su Corluka i Plete.
Znaš kako, ekipa iz '98. je igrala i u manjim klubovima, ali su za ove svemirci. Takode, može Srbija da se fali kako je 2010. imala igrace Mancestera, Intera, Liverpula, Juventusa itd, dž kada je sve to metiljavo izgledalo na terenu. A selektor, iskusni, Antic. I šta sad, kao neko drugi bi ih bolje vodio? Ne verujem, jednostavno nisu klasa kada to treba, makar igrali svih 11 za Real.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:51:59
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Tugo moja  
I nek onda netko kaže da smo bili loši na ovom SP-u, nek samo vide kalkulantsku igru Talijana. Mislili su da ce nako dobre igre s Englezima kalkulirati preostala 2 meca. I nek idu kuci, zaslužili su.
Lwoode, nisi sam, odsad i ja navijam za Kolumbiju.
ajde neka. inace prvi put san navija za Kolumbiju na sp 1990. protiv jugoslavije. ex yu tukla 1-0 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:52:31
|
quote: Originally posted by Willer
@NESTVRSTANI, ovo "nisu svemirci" nije aluzija na tvoje upise ili ikoga ovdje, upotrjebljeno je da ukažem Jasku na pogrešku slijeda. ... Npr. ako zec nije brži od geparda, to ne znaci da nije brži od domace macke :P
Pa ispade da nisu bili brži od domace meksicke, iako po papirima to ne bi trebalo da bude tako :) |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:53:36
|
quote: Originally posted by Willer
@NESTVRSTANI, ovo "nisu svemirci" nije aluzija na tvoje upise ili ikoga ovdje, upotrjebljeno je da ukažem Jasku na pogrešku slijeda. ... Npr. ako zec nije brži od geparda, to ne znaci da nije brži od domace macke :P
Pa ispade da nisu bili brži od domace meksicke, iako po papirima to ne bi trebalo da bude tako :)
a koliko ja puta moran napisat da je to greška selektora??
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:55:36
|
quote: Originally posted by lwood
Možda i jeste, ali i da su ih vodili Lipi, Kapelo ili Herera, ne znam koliko bi sve to izgledalo bolje. |
Edited by - Jasko on 24/06/2014 20:55:55 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/06/2014 : 20:57:40
|
quote: Originally posted by lwood
Možda i jeste, ali i da su ih vodili Lipi, Kapelo ili Herera, ne znam koliko bi sve to izgledalo bolje.
Nijedan od nabrojanih ne bi ni zva Pranjica na Svjetsko a kamoli da bi ga stavili na zadnjeg veznog u paru sa Rakiticem.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 24/06/2014 20:58:09 |
 |
|
Topic  |
|