Author |
Topic  |
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/06/2014 : 12:32:48
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by lwood
danas bi portugezi i rusi mogli kuci. a i vidicemo jel se klinsman šta dogovara ili ce bit neizvjesno do samog kraja
Portugalci najvjerovatnije pakuju kofere. Rusi, pretpostavljam, idu dalje.
Veliki samar za Ronalda i lose odigrano SP. S druge strane imamo i Mesija, on takodje igra u jednom prosjecnom timu, ali je upravo on doveo svoj tim na prvo mjesto u grupi. Bez njega bi sada Argentinci bili na putu kuci. Nemoguce da se ne povuce paralela sa Maradonom 1986. Ronaldo za sada nista nije pokazao, osim jednog dobrog driblinga:
 Zbog ovoga nakon moja 3 tima (Cro, USA, BiH) navijam za Argentinu. Fakticki navijam za Messija da skine tu famoznu World Cup mrenu. |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7367 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 26/06/2014 : 12:50:26
|
quote: Originally posted by King Warrior
S druge strane imamo i Mesija, on takodje igra u jednom prosjecnom timu, ali je upravo on doveo svoj tim na prvo mjesto u grupi. Bez njega bi sada Argentinci bili na putu kuci. Nemoguce da se ne povuce paralela sa Maradonom 1986.
Ma daj Kinže, ako je Argentina jedan prosjecan tim, onda je Brazil ispodprosjecna ekipa. Pa pogledaj samo tko je u sastavu Argentine, sve vanserijski igraci, ali njihova najveca boljka što nemaju sklad u igri i trenera koji bi sve to povezao. Zato na ovom prvenstvu idu na taktiku dati Messiju loptu (i Di Mariji na krilo), pa što ispadne. Sreca po njih da je Messi napaljen da svima dokaže da je jedan od najvecih, pa dosad briljira.
Ali Argentina mi ovim nacinom igre nikako ne ulijeva povjerenje. Naletjet ce na neku discipliniranu europsku ekipu i mogli bi vrlo lako ispasti. Ne vidim ih još ni blizu finala, ali sve ovisi hoce li Messi izdržati ovim tempom. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 26/06/2014 : 12:53:16
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Jasko
Morao bih da pogledam obe situacije. No, mob mi drljaci kada puštam youtube.
Evo stavit cu ti ode oba dvi pa kad stignes pogledaj..
Razlika je u tome što je Košta išao na nogu Holandana, Holandanin ga je promašio. Za razliku od njega, Slonovcanin ide na Samarisa, koji pri pokušaju šuta zbog starta Slonovcanina udara u njegovu nogu. Holandanin je proleteo i nije mogao da se zaustavi, Slonovcanin ima nameru da spreci šut (Samaris je vec zamahao). |
Edited by - Jasko on 26/06/2014 13:35:55 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/06/2014 : 13:27:48
|
Razlika je u tome što je Košta išao na nogu Holandana, Holandanin ga je promašio. Za razliku od njega, Nigerijac ide na Samarisa, koji pri pokušaju šuta zbog starta Slonovcanina udara u njegovu nogu. Holandanin je proleteo i nije mogao da se zaustavi, Nigerijac ima nameru da spreci šut (Samaris je vec zamahao).
Moraš se odluciti odakle je covjek; iz Nigerije ili Obale Slonovace.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 26/06/2014 : 13:28:09
|
Razlika je u tome što je Košta išao na nogu Holandana, Holandanin ga je promašio. Za razliku od njega, Nigerijac ide na Samarisa, koji pri pokušaju šuta zbog starta Slonovcanina udara u njegovu nogu. Holandanin je proleteo i nije mogao da se zaustavi, Nigerijac ima nameru da spreci šut (Samaris je vec zamahao).
Ma dobro mogu se sloziti sa vecim dijelom..iako po meni Costa ono nije moga kontrolirati..isto tako sumnjam da je Nigerijac racuna na to da bi ovaj moga onako njega zahvatit..uglavnom nehotice su i jedan i drugi sprijecili napadace da zabiju iz izglednih pozicija.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 26/06/2014 : 13:35:01
|
quote: Originally posted by DODSFERD Moraš se odluciti odakle je covjek; iz Nigerije ili Obale Slonovace. 
Tja, Peruanci, Iranci, sve to dode na isto :D Postao sam ko Kovinjalo u ove mladalacke dane |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47527 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17258 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 26/06/2014 : 15:01:20
|
misliš da ce rusi dalje ? teško.
Slabi su Rusi, i kod njih tako misle, rekli su mi nekoliko dana prije pocetka prvenstva da je reprezentacija slaba i da ne ocekuju da ce proci. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47527 Posts
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16537 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/06/2014 : 16:34:52
|
quote: Originally posted by delboj
misliš da ce rusi dalje ? teško.
Slabi su Rusi, i kod njih tako misle, rekli su mi nekoliko dana prije pocetka prvenstva da je reprezentacija slaba i da ne ocekuju da ce proci.
Rusi 2:0.. lagano, jedino Korejanci da ne zajebu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16537 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/06/2014 : 16:35:59
|
Razlika je u tome što je Košta išao na nogu Holandana, Holandanin ga je promašio. Za razliku od njega, Slonovcanin ide na Samarisa, koji pri pokušaju šuta zbog starta Slonovcanina udara u njegovu nogu. Holandanin je proleteo i nije mogao da se zaustavi, Slonovcanin ima nameru da spreci šut (Samaris je vec zamahao).
Samaras (Samaris je postigao prvi gol). |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19887 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 26/06/2014 : 19:17:02
|
quote: Originally posted by D.J.
Ajmo Portugalci pobijedite, za cast!  
Ma vraga!
Forza Gana!!! |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19887 Posts
Posted - 26/06/2014 : 19:22:35
|
Pitanje za one koji su gledali utakmicu od pocetka.
Ciju himnu je pjevao Kliensman? |
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19887 Posts
Posted - 26/06/2014 : 19:44:13
|
Ah da, zaboravih da si ti vec cistokrvni amer.
Šteta za Ghanu, ali cini se ništa od prolaska. Ipak, ovo je ispala najjaca skupina.
|
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/06/2014 : 19:58:09
|
Na kraju se završilo onako kako sam ocekivao a ocekivao sam neriješeno ili minimalnu pobjedu Njemacke. Nadam se da ce Amerikanci proci one Belgijance koje mnogi uzdižu u nebesa. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Posted - 26/06/2014 : 20:01:07
|
quote: Originally posted by tinton
Ah da, zaboravih da si ti vec cistokrvni amer.
Šteta za Ghanu, ali cini se ništa od prolaska. Ipak, ovo je ispala najjaca skupina.
Ha-ha! Iskreno, jako volim nogometni tim jer su totalni outsideri, dok kad igraju one NBA primadone na svjetskom ili olimpijadi protiv npr. Spanjolske navijam za Spanjolce. Takoder ne volim zastave i nacionalni ponos, tako da ipak nisam cistokrvni.  A Ghana je bolja nego sto rezultati pokazuju, bili su bolji od Amerike, a trebali su i Nijemce pobijediti. |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 26/06/2014 : 20:03:49
|
quote: Originally posted by Caleb
Razlika je u tome što je Košta išao na nogu Holandana, Holandanin ga je promašio. Za razliku od njega, Slonovcanin ide na Samarisa, koji pri pokušaju šuta zbog starta Slonovcanina udara u njegovu nogu. Holandanin je proleteo i nije mogao da se zaustavi, Slonovcanin ima nameru da spreci šut (Samaris je vec zamahao).
Samaras (Samaris je postigao prvi gol).
Ima dana kada mi ni Kovinjalo nije ravan :D |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47527 Posts
|
Topic  |
|