Author |
Topic  |
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/06/2014 : 11:07:44
|
quote: Originally posted by lwood ps da urugvaj ima suareza da bi mu 40 % 
A da je Falcao na raspolaganju Kolumbiji vjerojatno bi dao cak 5% na Urugvaj.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/06/2014 : 11:10:27
|
quote: Originally posted by lwood
poznati su svi parovi:
28.06. 18:00 Brazil - Cile 28.06. 22:00 Kolumbija - Urugvaj
29.06. 18:00 Nizozemska - Mexico 29.06. 22:00 Kostarika - Grcka
30.06. 18:00 Francuska - Nigerija 30.06. 22:00 Njemacka - Alžir
01.07. 18:00 Argentina - Švicarska 01.07. 22:00 Belgija- USA

za sada sam pogodio polovinu prolaznika u cetvrtfinale, da vidimo jel cu i drugu polovinu pogodit |
Edited by - 1Euro on 30/06/2014 15:47:10 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/06/2014 : 11:11:28
|
quote: Originally posted by DODSFERD
A da je Falcao na raspolaganju Kolumbiji vjerojatno bi dao cak 5% na Urugvaj. 
5 % moraš svima dat,to je neki minimum  |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 27/06/2014 : 11:12:08
|
quote: Originally posted by dante
Svaka cast za Alzirce! Mi ni tu grupu ne bi prosli 
vrlo vjerovatno  |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 27/06/2014 : 11:15:20
|
Nisam jedino siguran za Belgiju da bas prolazi tako lako. Uopce me se nisu dojmili s nekom igrom, a i sinoc su ostali beZ Defoura. Nekako su mi kilavi. A Americani su nabrijani. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 27/06/2014 : 11:29:57
|
Nisam jedino siguran za Belgiju da bas prolazi tako lako. Uopce me se nisu dojmili s nekom igrom, a i sinoc su ostali beZ Defoura. Nekako su mi kilavi. A Americani su nabrijani.
jedino su u prednosti po iskustvu belgijanci,inace ne bi me uopce cudilo da ameri produ. ne bi bilo toliko iznenadenje |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/06/2014 : 11:32:17
|
5 % moraš svima dat,to je neki minimum 
5% bi bilo neukusno dati u nekom kvalifikacijskom susretu Njemacka-SMR (San Marino ili SMRT od momcadi).  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 27/06/2014 : 11:50:27
|
5 % moraš svima dat,to je neki minimum 
5% bi bilo neukusno dati u nekom kvalifikacijskom susretu Njemacka-SMR (San Marino ili SMRT od momcadi). 
a ko prica o tome. ovo je ipak sp |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/06/2014 : 12:05:45
|
Pa mogli bi kada pocnu nove kvalifikacije napraviti tipovanje i za to natjecanje, tamo barem kod nekih momcadi ne možeš puno pogriješiti... jedino je pitanje hoce li biti 8:0 ili možda 9:0.  |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 27/06/2014 : 14:42:43
|
Nisam jedino siguran za Belgiju da bas prolazi tako lako. Uopce me se nisu dojmili s nekom igrom, a i sinoc su ostali beZ Defoura. Nekako su mi kilavi. A Americani su nabrijani.
jedino su u prednosti po iskustvu belgijanci,inace ne bi me uopce cudilo da ameri produ. ne bi bilo toliko iznenadenje
ma nemojte pricati gluposti, da ne zavedete nekog kladionicara! BELGIJA PROLAZI STO POSTO!!! Neka vam ovo služi kao fix! Kakvi Ameri,...pa oni su se jedva provukli u osminu finala, dok Belgija ima tri pobjede! Nema tog amerikanca koji bi Courtuisu (ili kako se vec napiše) dao gol. Jeste da su nekako razocarali sa igrom, ali ne i sa rezultatom. Imaju 9 bodova (više ne može), nisu se oznojili, mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa,...Ovo je turnir i tek sada SP pocinje OZBILJNO! Vjerovatno se svi slažemo da Belgija još uvijek ima puno rezerve, dok USA nema ništa više za pokazati. Prolazak u osminu finala je cak više nego što su sami ocekivali i zaslužili,.... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 27/06/2014 : 14:45:59
|
quote: Originally posted by 1Euro
jedino su u prednosti po iskustvu belgijanci,inace ne bi me uopce cudilo da ameri produ. ne bi bilo toliko iznenadenje
ma nemojte pricati gluposti, da ne zavedete nekog kladionicara! BELGIJA PROLAZI STO POSTO!!! Neka vam ovo služi kao fix! Kakvi Ameri,...pa oni su se jedva provukli u osminu finala, dok Belgija ima tri pobjede! Nema tog amerikanca koji bi Courtuisu (ili kako se vec napiše) dao gol. Jeste da su nekako razocarali sa igrom, ali ne i sa rezultatom. Imaju 9 bodova (više ne može), nisu se oznojili, mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa,...Ovo je turnir i tek sada SP pocinje OZBILJNO! Vjerovatno se svi slažemo da Belgija još uvijek ima puno rezerve, dok USA nema ništa više za pokazati. Prolazak u osminu finala je cak više nego što su sami ocekivali i zaslužili,....
ne znan šta si ti gleda,al ako nisi pogledaj snimku usa-por i usa -gana .ameri su itekako zaslušili osminu. a švabe su klasa iznad niko i ne kaže da nisu. u ovoj grupi razocarali su samo portugalci |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 27/06/2014 : 14:57:33
|
quote: Originally posted by 1Euro
ma nemojte pricati gluposti, da ne zavedete nekog kladionicara! BELGIJA PROLAZI STO POSTO!!! Neka vam ovo služi kao fix! Kakvi Ameri,...pa oni su se jedva provukli u osminu finala, dok Belgija ima tri pobjede! Nema tog amerikanca koji bi Courtuisu (ili kako se vec napiše) dao gol. Jeste da su nekako razocarali sa igrom, ali ne i sa rezultatom. Imaju 9 bodova (više ne može), nisu se oznojili, mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa,...Ovo je turnir i tek sada SP pocinje OZBILJNO! Vjerovatno se svi slažemo da Belgija još uvijek ima puno rezerve, dok USA nema ništa više za pokazati. Prolazak u osminu finala je cak više nego što su sami ocekivali i zaslužili,....
ne znan šta si ti gleda,al ako nisi pogledaj snimku usa-por i usa -gana .ameri su itekako zaslušili osminu. a švabe su klasa iznad niko i ne kaže da nisu. u ovoj grupi razocarali su samo portugalci
tko se želi kladiti na pobjedu USA protiv Beligije, neka mi se javi na pm. Ulog je jedan strip, kojeg ja vama pošaljem ako pobjedi USA ili ga vi meni pošaljete ako pobjedi Belgija. Strip može biti bilo kakav, nema veze.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/06/2014 : 16:51:16
|
Ne bih baš rekao da je Belgija toliki favorit, ako i produ to je njihov limit jer ce ih onda Argentina sigurno razguzit'. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/06/2014 : 17:02:00
|
quote: Originally posted by 1Euro mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa
Po toj logici je Belgija jedva ostvarila svoje 3 pobjede jer su sve došle u posljednjih 10 minuta.  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 27/06/2014 : 18:22:36
|
bah,euro stereotipno podcijenjuje concacaf. a usa,mexico i kostarika su pokazali da ne samo da nisu za otpis nego su itekako bezrazložno podcjenjivani.
|
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 27/06/2014 : 18:35:40
|
Ne bih baš rekao da je Belgija toliki favorit, ako i produ to je njihov limit jer ce ih onda Argentina sigurno razguzit'.
Ja se ne bi kladia da ce Argentina proc Svicarsku a kamoli Belgiju u slucaju da se nadju u cetvrtfinalu. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/06/2014 : 18:50:40
|
quote: Originally posted by Torghal
Ne bih baš rekao da je Belgija toliki favorit, ako i produ to je njihov limit jer ce ih onda Argentina sigurno razguzit'.
Ja se ne bi kladia da ce Argentina proc Svicarsku a kamoli Belgiju u slucaju da se nadju u cetvrtfinalu.
Nije Švicarska sposobna napraviti takvu senzaciju, protiv Francuza su na trenutke djelovali kao amaterska momcad. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 27/06/2014 : 20:06:51
|
Ja se ne bi kladia da ce Argentina proc Svicarsku a kamoli Belgiju u slucaju da se nadju u cetvrtfinalu.
Nije Švicarska sposobna napraviti takvu senzaciju, protiv Francuza su na trenutke djelovali kao amaterska momcad.
Meni su Argentici djelovali u sve tri utakmice kao poluamaterska momcad sa jednim genijem koji ih je spasia u sve tri utakmice.A imali su daleko najlaksu skupinu. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8951 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 27/06/2014 : 20:18:02
|
Nije Švicarska sposobna napraviti takvu senzaciju, protiv Francuza su na trenutke djelovali kao amaterska momcad.
Meni su Argentici djelovali u sve tri utakmice kao poluamaterska momcad sa jednim genijem koji ih je spasia u sve tri utakmice.A imali su daleko najlaksu skupinu.
Upravo tako, ali ih sere ždrijeb... a kad zapne povuci ce i suci kao zadnje prvenstvo protiv Meksika i eto ti ih u polufinalu. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 27/06/2014 : 20:28:47
|
Nije Argentina ništa posebno pokazala ali Belgija još i manje, pa sve 3 utakmice su dobili u završnih 10 minuta, baš bih volio da ih Amerikanci prizemlje. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/06/2014 : 21:03:23
|
Ja se sjecam da se Argentina u Italiji '90. totalno provukla. Izgubili su prvu tekmu od Kameruna, na kraju prošli skupinu kao treci, onda dobili Brazil 1:0 (fenomenalan Maradonin prodor i onda je nekome dodao za gol) Yugovinu su dobili na penale, isto i, cini mi se, Italiju u polufinalu, i onda izgubili u finalu od Švaba.
Just sayin'
Znaju te velike momcadi igrati poprilicno loše ali ipak se na kraju provuku. Na kraju uvijek pojedinac izvede neku fintu - i eto pobjede. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Topic  |
|