forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. Rezultati i tablice na 1.strani!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 11:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by lwood
ps da urugvaj ima suareza da bi mu 40 %

A da je Falcao na raspolaganju Kolumbiji vjerojatno bi dao cak 5% na Urugvaj.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 27/06/2014 : 11:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Svaka cast za Alzirce!
Mi ni tu grupu ne bi prosli

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/06/2014 : 11:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

poznati su svi parovi:

28.06. 18:00 Brazil - Cile
28.06. 22:00 Kolumbija - Urugvaj

29.06. 18:00 Nizozemska - Mexico
29.06. 22:00 Kostarika - Grcka

30.06. 18:00 Francuska - Nigerija
30.06. 22:00 Njemacka - Alžir

01.07. 18:00 Argentina - Švicarska
01.07. 22:00 Belgija- USA

za sada sam pogodio polovinu prolaznika u cetvrtfinale, da vidimo jel cu i drugu polovinu pogodit

Edited by - 1Euro on 30/06/2014 15:47:10
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 11:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

5 % moraš svima dat,to je neki minimum

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 11:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dante

Svaka cast za Alzirce!
Mi ni tu grupu ne bi prosli

vrlo vjerovatno

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 27/06/2014 : 11:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Nisam jedino siguran za Belgiju da bas prolazi tako lako. Uopce me se nisu dojmili s nekom igrom, a i sinoc su ostali beZ Defoura. Nekako su mi kilavi. A Americani su nabrijani.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 11:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Nisam jedino siguran za Belgiju da bas prolazi tako lako. Uopce me se nisu dojmili s nekom igrom, a i sinoc su ostali beZ Defoura. Nekako su mi kilavi. A Americani su nabrijani.

jedino su u prednosti po iskustvu belgijanci,inace ne bi me uopce cudilo da ameri produ.
ne bi bilo toliko iznenadenje

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 11:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

quote:

5% bi bilo neukusno dati u nekom kvalifikacijskom susretu Njemacka-SMR (San Marino ili SMRT od momcadi).

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 11:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

5% bi bilo neukusno dati u nekom kvalifikacijskom susretu Njemacka-SMR (San Marino ili SMRT od momcadi).

a ko prica o tome. ovo je ipak sp

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 12:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Pa mogli bi kada pocnu nove kvalifikacije napraviti tipovanje i za to natjecanje, tamo barem kod nekih momcadi ne možeš puno pogriješiti... jedino je pitanje hoce li biti 8:0 ili možda 9:0.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/06/2014 : 14:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

jedino su u prednosti po iskustvu belgijanci,inace ne bi me uopce cudilo da ameri produ.

ma nemojte pricati gluposti, da ne zavedete nekog kladionicara!
BELGIJA PROLAZI STO POSTO!!! Neka vam ovo služi kao fix!
Kakvi Ameri,...pa oni su se jedva provukli u osminu finala, dok Belgija ima tri pobjede!
Nema tog amerikanca koji bi Courtuisu (ili kako se vec napiše) dao gol.
Jeste da su nekako razocarali sa igrom, ali ne i sa rezultatom. Imaju 9 bodova (više ne može), nisu se oznojili, mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa,...Ovo je turnir i tek sada SP pocinje OZBILJNO!
Vjerovatno se svi slažemo da Belgija još uvijek ima puno rezerve, dok USA nema ništa više za pokazati. Prolazak u osminu finala je cak više nego što su sami ocekivali i zaslužili,....
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 14:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

Kakvi Ameri,...pa oni su se jedva provukli u osminu finala, dok Belgija ima tri pobjede!
Jeste da su nekako razocarali sa igrom, ali ne i sa rezultatom. Imaju 9 bodova (više ne može), nisu se oznojili, mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa,...Ovo je turnir i tek sada SP pocinje OZBILJNO!
Vjerovatno se svi slažemo da Belgija još uvijek ima puno rezerve, dok USA nema ništa više za pokazati. Prolazak u osminu finala je cak više nego što su sami ocekivali i zaslužili,....

ne znan šta si ti gleda,al ako nisi pogledaj snimku usa-por i usa -gana .ameri su itekako zaslušili osminu.
a švabe su klasa iznad niko i ne kaže da nisu.
u ovoj grupi razocarali su samo portugalci

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/06/2014 : 14:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

ne znan šta si ti gleda,al ako nisi pogledaj snimku usa-por i usa -gana .ameri su itekako zaslušili osminu.
a švabe su klasa iznad niko i ne kaže da nisu.
u ovoj grupi razocarali su samo portugalci

tko se želi kladiti na pobjedu USA protiv Beligije, neka mi se javi na pm.
Ulog je jedan strip, kojeg ja vama pošaljem ako pobjedi USA ili ga vi meni pošaljete ako pobjedi Belgija.
Strip može biti bilo kakav, nema veze.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 27/06/2014 : 15:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Izmedu Amera i Belgijanaca su mi šanse 50:50.
Ti Ameri su 2002. igrali 1/4 finale.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 16:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ne bih baš rekao da je Belgija toliki favorit, ako i produ to je njihov limit jer ce ih onda Argentina sigurno razguzit'.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 17:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
mislim da su igrali pametno, igrali su na rezultat, onoliko koliko im je bilo potrebno a ne kao Nijemci koji su se rastrgali u prvoj utakmici (pobjedili 4:0) a onda jedva izvukli remi protiv Gane i jedva pobjedili Usa

Po toj logici je Belgija jedva ostvarila svoje 3 pobjede jer su sve došle u posljednjih 10 minuta.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 18:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bah,euro stereotipno podcijenjuje concacaf.
a usa,mexico i kostarika su pokazali da ne samo da nisu za otpis nego su itekako bezrazložno podcjenjivani.

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 27/06/2014 : 18:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message
quote:

Ne bih baš rekao da je Belgija toliki favorit, ako i produ to je njihov limit jer ce ih onda Argentina sigurno razguzit'.

Ja se ne bi kladia da ce Argentina proc Svicarsku a kamoli Belgiju u slucaju da se nadju u cetvrtfinalu.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 27/06/2014 : 18:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2014 : 18:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
odlicno

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 18:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Ja se ne bi kladia da ce Argentina proc Svicarsku a kamoli Belgiju u slucaju da se nadju u cetvrtfinalu.

Nije Švicarska sposobna napraviti takvu senzaciju, protiv Francuza su na trenutke djelovali kao amaterska momcad.

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 27/06/2014 : 20:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nije Švicarska sposobna napraviti takvu senzaciju, protiv Francuza su na trenutke djelovali kao amaterska momcad.

Meni su Argentici djelovali u sve tri utakmice kao poluamaterska momcad sa jednim genijem koji ih je spasia u sve tri utakmice.A imali su daleko najlaksu skupinu.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8951 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 27/06/2014 : 20:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Meni su Argentici djelovali u sve tri utakmice kao poluamaterska momcad sa jednim genijem koji ih je spasia u sve tri utakmice.A imali su daleko najlaksu skupinu.

Upravo tako, ali ih sere ždrijeb... a kad zapne povuci ce i suci kao zadnje prvenstvo protiv Meksika i eto ti ih u polufinalu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 20:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Nije Argentina ništa posebno pokazala ali Belgija još i manje, pa sve 3 utakmice su dobili u završnih 10 minuta, baš bih volio da ih Amerikanci prizemlje.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/06/2014 : 21:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ja se sjecam da se Argentina u Italiji '90. totalno provukla. Izgubili su prvu tekmu od Kameruna, na kraju prošli skupinu kao treci, onda dobili Brazil 1:0 (fenomenalan Maradonin prodor i onda je nekome dodao za gol) Yugovinu su dobili na penale, isto i, cini mi se, Italiju u polufinalu, i onda izgubili u finalu od Švaba.

Just sayin'

Znaju te velike momcadi igrati poprilicno loše ali ipak se na kraju provuku. Na kraju uvijek pojedinac izvede neku fintu - i eto pobjede.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000