Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19835 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/07/2014 : 19:30:17
|
Iako komentator na RTS tvrdi da se Argentinci danas vise trude nego na prethodnim utakmicama, to uopste nije vidljivo. Ukoliko sa pola snage budu igrali i protiv Holandije, ima da ih ovi pregaze ko cunami. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8923 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Tonto
Advanced Member

8923 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19835 Posts
Posted - 05/07/2014 : 19:37:13
|
quote: Originally posted by King Warrior
Iako komentator na RTS tvrdi da se Argentinci danas vise trude nego na prethodnim utakmicama, to uopste nije vidljivo. Ukoliko sa pola snage budu igrali i protiv Holandije, ima da ih ovi pregaze ko cunami.
Mislis, protiv Kosta Rike |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/07/2014 : 19:43:54
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by King Warrior
Iako komentator na RTS tvrdi da se Argentinci danas vise trude nego na prethodnim utakmicama, to uopste nije vidljivo. Ukoliko sa pola snage budu igrali i protiv Holandije, ima da ih ovi pregaze ko cunami.
Mislis, protiv Kosta Rike
Ma ne, vidis kad dodju kljucni momenti da "veliki" ipak ostaju veliki. Sanse Kostarikanaca veceras su ravne nuli. Nebitno da li ce izgubiti sa knap rezultatom, na penale ili produzetke, ali ce izgubiti. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19835 Posts
Posted - 05/07/2014 : 19:50:38
|
Jok, dosta je bilo nepravde na ovom prvenstvu. Kostarika prolazi sto posto. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/07/2014 : 19:59:51
|
Kada je došao prvi ozbiljni protivnik "mocna" Belgija pada kao zrela kruška, baš kako sam i predvidao. Tu se vidi ta razlika izmedu velikih i malih momcadi, Argentinci nisu odigrali nešto posebno ali i takvi su mogli zabiti još poneki gol i slaviti uvjerljivije. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4122 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 05/07/2014 : 20:04:18
|
quote: Originally posted by tinton
Jok, dosta je bilo nepravde na ovom prvenstvu. Kostarika prolazi sto posto.
Nema šanse! |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/07/2014 : 20:09:55
|
quote: Originally posted by dante
quote: Originally posted by 1Euro Ova je prava!!!!!!!! Bilo bi super imati onaj snimak sa utakmice, gdje je "nastupala"!!!!
Imam samo ovo:

uffff!!!!!!!!!! Ali trebalo bi imati još snimaka,...najbolji je onaj gdje "pomežikne" u kameru, ono je za Oskara!!!
Inace kakve žene su ove Kolumbijke!!!!!!!!! Šteta što je zemlja ovako opasna, da te mogu upucati bilo gdje,....inace bilo bi ih zanimljivo posjetiti,...Ono Karibsko more, koktejli i ovakve žene,...što ceš lijepše |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25855 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/07/2014 : 20:13:19
|
Ja mislim da bi Argentinci do sada sve tukli sa 3 razlike, samo kada bi malkice potrcali. Igra im je preslikana iz Barce, odbrana se izlomi da odbrani, srednji red i napad cekaju loptu i onda idu u dribling. Nigde igre ni taktike. Pa i tako pobeduju, reklo bi se sa pola snage.
Ovako se sve plašim finala Ger-Hol i pobedi Švaba.
Inace, vidi se koliko novac vlada Fifom, do neke '98. se još i igrao fudbal i bilo je nekih "legendarnih" utakmica, od tada do danas ih možda ima 3-4. Tako da mi je i ovo prvenstvo razocaravajuce. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/07/2014 : 20:14:05
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by 1Euro
DODSFERD, pa ništa joj ne fali, samo što to nije ona na koju sam mislio. Dante je pronašao pravu,....bilo bi super imati i njezin snimak....jer ono koketiranje kamerom bilo je vrhunsko. Mogla bi podpisati ugovor sa 1Euro Productions firmom
Ali moraš nabaviti nekog digitalca a ne koristiti onaj anal(og)ni s kojim si operirao po Vijetnamu. 
pa, ja sam "old school", da ima negdje za kupiti onaj fotoaparat, gdje si se pokrio sa nekim crnim ogrtacem i bljesnula je vatra kada si slikao,...ja bi time i danas fotografirao.
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16536 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/07/2014 : 20:15:38
|
Preslikana utakmica Nem - Fra.
Steta za Nejmara, ali brate, preterase ga Brazilci. Te placu, te skacu, te vriste, te su emotivni, te su agresivni, te Skolari mrsi muda, napravise od svojih igraca svece. Ogadise mi prvenstvo. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 05/07/2014 : 20:16:21
|
quote: Originally posted by Tonto
Majke ti, što prvenstvo ide dalje to je nogomet lošiji.
Ziva istina.Ove zadnje tri utakmice su bile lose za popizdit.Pogotovo me razocarala Njemacka-Francuska jer san puno ocekiva od te utakmice. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/07/2014 : 20:17:52
|
ispuvali se.  evo ti belgijci danas i protiv amera. veze s vezon. Argentina malo poboljšala igru al sve je to loše. |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/07/2014 : 20:19:02
|
quote: Originally posted by Tonto
Faul ka faul, Neymar samo nije imao srece... Kad bi bio zlocest rekao bi da ga je stigla kazna za njegova pusta foliranja i bacakanja.
Je istina..pogleda sam tu situaciju sad par puta i ono klasican takticki faul kakvih ima na desetke, ali eto sto kazes mali nije ima srice..i nemoj biti zlocest..ne stoji ti..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 05/07/2014 20:19:49 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25855 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/07/2014 : 20:25:10
|
quote: Originally posted by Caleb
Steta za Nejmara, ali brate, preterase ga Brazilci. Te placu, te skacu, te vriste, te su emotivni, te su agresivni, te Skolari mrsi muda, napravise od svojih igraca svece. Ogadise mi prvenstvo.[/green]
E pa sad baš...Nad njima se vrši ogroman pritisak da uzmu titulu, a nije da bi oni nešto imali protiv toga. Tako da sve služi u ostvarenju tog cilja.
Zamisli sad SF scenario: Svetsko prvenstvo se održava u Srbiji, mi imamo sasvim solidnu ekipu i svi mediji i ljudi koji žive u Srbiji su nas vec proglasili prvacima. Pa naši bi plakali i valjali se po terenu, prizivali cara Lazara i nebeski narod, a da nekom našem polome pršljen i da sudija još ništa ne svira pri tome, pa ovi naši bi ga pojeli na terenu, sa sve kopackama, samo bi kosti ostale. Da ne pricam da bismo odmah proglasili naciju iz koje sudija dolazi za vekovnog neprijatelja. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/07/2014 : 20:25:37
|
Nije dobar fudbal. Je li dribling izbacen iz ove igre? To, izgleda, više ne postoji. Samo takticka nadmudrivanja i ubijanje igre dok nekom ne dosadi.
Mislio sam da ce ovo prvenstvo biti bolje, a u završnici preslikana Afrika. Nadam se da ce ostale 4 utakmice da budu bolje.
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16536 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/07/2014 : 20:39:31
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Caleb
Steta za Nejmara, ali brate, preterase ga Brazilci. Te placu, te skacu, te vriste, te su emotivni, te su agresivni, te Skolari mrsi muda, napravise od svojih igraca svece. Ogadise mi prvenstvo.
E pa sad baš...Nad njima se vrši ogroman pritisak da uzmu titulu, a nije da bi oni nešto imali protiv toga. Tako da sve služi u ostvarenju tog cilja.
Zamisli sad SF scenario: Svetsko prvenstvo se održava u Srbiji, mi imamo sasvim solidnu ekipu i svi mediji i ljudi koji žive u Srbiji su nas vec proglasili prvacima. Pa naši bi plakali i valjali se po terenu, prizivali cara Lazara i nebeski narod, a da nekom našem polome pršljen i da sudija još ništa ne svira pri tome, pa ovi naši bi ga pojeli na terenu, sa sve kopackama, samo bi kosti ostale. Da ne pricam da bismo odmah proglasili naciju iz koje sudija dolazi za vekovnog neprijatelja.
Isto tako bi mi nasi ogadili mundijal. Mi i nasi mitovi i legende. ALi svaka zemlja pociva na nekom mitu i lazi. Shvatam svu euforiji i da nije lsako biti objektivan, ali braaaa.. ubise ga [/green] |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12819 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 05/07/2014 : 20:45:04
|
Onaj Scolari je lisac, te Fifa ima tajni plan kako zaustavit Brazil da ne uzme 6. titulu, ovo-ono A suci sviraju za njih |
Have mercy |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/07/2014 : 20:53:07
|
quote: Originally posted by 1Euro Inace kakve žene su ove Kolumbijke!!!!!!!!! Šteta što je zemlja ovako opasna, da te mogu upucati bilo gdje
Pa i na Balkanu te mogu upucati bilo gdje ako si poznata licnost ili nosiš sa sobom neke pare.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Topic  |
|