Author |
Topic |
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 10/06/2014 : 02:43:53
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by mamlaz
kras je jedini normalan na ovome forumu i to je razlog zasto ga mladjo ne izbacuje. ajd dosada prestani vise trolati.
Kao što sam jednom vec napisao - Kras je jedan shashavi troll zafrkant koji u stvarnosti sigurno nema nikakve veze sa stavovima koje ovdje piše, odnosno lik se ovdje dobro zabavlja i ja ga tak doživljavam (te spike sa ovcama, guzicama, sisama, Rusima - yeah right, baš on inace brije na to:). Ako koji put pretjera - dobije opomenu ili ga se udalji i to je to.
Pa ne odlucujes valjda o izbacivanju nekoga na temelju toga kako ti dozivljavas osobe u privatnom zivotu,jer to nema veze s ovim forumom vec bi trebao izbacivati zbog onoga sto su pojedinci pisali,bez uplitanja privatnih emocija?(nema veze sa ovom temom). Malo subjektivno
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/06/2014 : 03:05:26
|
Pogledaj moju zadnju recenicu. Ja ga doživljavam kao lika koji se zafrkava u vezi toga što piše, ali to da li on misli ozbiljno ili ne nema veze sa procjenom da li je prekršio neko pravilo ili ne. Ako prekrši - uvijek biva opomenut ili udaljen, što se i vidi iz toga da je vec bio nekoliko puta u kazni. Prema tome, u odredivanju da li je povrijedio neko pravilo ili ne, nema nikakve subjektivnosti. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/06/2014 : 07:21:20
|
quote: Originally posted by Kruger
jbg. uslišio sam ti
a ti poslije pazi
izracunaj dobro što bi trebao izbrisat, jer ja baš ne brišem
Cek malo...Ne brišeš? - Jesi li i ti onda periguzan,kako me nedavno okarakterisa jedan esesovac,ili si plisnivac?
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 10/06/2014 08:07:32 |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 10/06/2014 : 09:36:19
|
Pogledaj moju zadnju recenicu. Ja ga doživljavam kao lika koji se zafrkava u vezi toga što piše, ali to da li on misli ozbiljno ili ne nema veze sa procjenom da li je prekršio neko pravilo ili ne. Ako prekrši - uvijek biva opomenut ili udaljen, što se i vidi iz toga da je vec bio nekoliko puta u kazni. Prema tome, u odredivanju da li je povrijedio neko pravilo ili ne, nema nikakve subjektivnosti.
koliko ti sereš, pa to je za plakat. subjektivan si i to u velikoj mjeri... i to je za razumjeti - tako si nasaden. teško je shvatiti da nam (a možda ni sebi) ne možeš priznati da je tome tako. |
Grad - to ste vi. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 10/06/2014 : 12:35:45
|
Pogledaj moju zadnju recenicu. Ja ga doživljavam kao lika koji se zafrkava u vezi toga što piše, ali to da li on misli ozbiljno ili ne nema veze sa procjenom da li je prekršio neko pravilo ili ne. Ako prekrši - uvijek biva opomenut ili udaljen, što se i vidi iz toga da je vec bio nekoliko puta u kazni. Prema tome, u odredivanju da li je povrijedio neko pravilo ili ne, nema nikakve subjektivnosti.
Nema, pa daj onda objasni jel ovo nisu povrede pravila foruma? Onak objektivno kak ti znaš....
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by going going
Ako ima ijedna osoba sa estrade da mislim da je bas kurva i po ponasanju i po izjavama i po oblacenju, onda je to Severina.
seljacino...
a kako mislis da si ti ispo na ovaj svijet.sveti duh ti majku oplodio jel
ili meni ovo
izbaci me slobodno...ne zalim BAN samo da ovom govnetu od dosade kazem sto mu ide...
dabogda ga poplava izbacila
p.s. Lako za njegovu zajebanciju, ali ja govorim o degutantim upisima, te konstantnom kršenju pravila. Sam primitivizam koji je forumašima smiješan nije problem. Svatko uživa u onome kaj mu je blisko! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 10/06/2014 12:36:58 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/06/2014 : 12:48:25
|
Je da, sad se ja sjecam svega. Vjerojatno je i bio upozoren a možda i udaljen, ne sjecam se. Osim toga, rijec je o osobi koja je do sad bila udaljena 16 puta, što je, vjerovao ti ili ne, cak više i od tebe, a od tih 16, barem 15 puta sam ga ja udaljio, tako da je to poprilicno dobar dokaz da nije pod nikakvom zaštitom ili nešto slicno. Uglavnom, sve je receno o ovoj temi, i nemam se namjeru ponavljati. I nemoj ti brinuti tudu brigu i pazi na komunikaciju jer ti malo fali da ponovno budeš udaljen. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/06/2014 : 12:57:00
|
I osim toga, nema niti jednog foruma na svijetu (osim ovog) koji bi ljudima poput tebe dozvolili nakon toliko kršenja pravila da i dalje pišu po njemu, i nema niti jednog moda na svijetu koji bi bio toliko glup (osim mene) da i dalje upozorava i tolerira stalne sukobe koje ti potenciraš, stoga bolje da budeš smiren i ne cackaš mecku. |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/06/2014 : 13:16:14
|
Je da, sad se ja sjecam svega. Vjerojatno je i bio upozoren a možda i udaljen, ne sjecam se.
...a naravno da se sjecaš da nije izbacen.
Ne brinem ja tude brige vec samo pišem o stvarima koji su iza nas, a s odmakom se prikazuju drugacije od onoga kakve su bile. Srecom imamo pisane tragove, ponekad ;)
p.s. Samo opušteno mladjane |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 10/06/2014 13:18:31 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 10/06/2014 : 13:35:27
|
Ajoj,dosado,al si dosadan...Šta si mi zapeo za Krašuljka,nemoj da ga diraš,ko njega dira isto kao i da dira mene...Jezikom...Po gu...,uf,necemo biti nepristojni... |
Wtf?
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 10/06/2014 : 13:41:01
|
quote: Originally posted by dosada
Je da, sad se ja sjecam svega. Vjerojatno je i bio upozoren a možda i udaljen, ne sjecam se.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
Edited by - dr strangelove on 10/06/2014 13:42:56 |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 10/06/2014 : 15:59:27
|
quote: Originally posted by adriano
rezultati glasanja kažu da je objektivan.
rezultati glasanja govore samo o tome da vecina onih koji su glasali misli kako nije pogriješio u ovoj jednoj odluci. da se razumijemo, i ja bi ucinio isto da sam na njegovom mjestu. problem uopce nije u tome i nije zbog toga seratore. seratore je jer je propustio u samo zadnjih mjesec-dva izbaciti bar još 5-10 ljudi koje je morao izbaciti ako misli biti neseratore moderator. seratore je prije svega jer je sam sudjelovao u više navrata u kršenju pravila foruma koje šatro štiti. seratore je jer si nema snage priznati kad zajebe i pokušava se sakriti iza moralnih vrijednosti koje vjerojatno niti razumije niti živi... |
Grad - to ste vi. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 10/06/2014 : 16:51:34
|
quote: Originally posted by zlikovski
rezultati glasanja govore samo o tome da vecina onih koji su glasali misli kako nije pogriješio u ovoj jednoj odluci. da se razumijemo, i ja bi ucinio isto da sam na njegovom mjestu. problem uopce nije u tome i nije zbog toga seratore. seratore je jer je propustio u samo zadnjih mjesec-dva izbaciti bar još 5-10 ljudi koje je morao izbaciti ako misli biti neseratore moderator. seratore je prije svega jer je sam sudjelovao u više navrata u kršenju pravila foruma koje šatro štiti. seratore je jer si nema snage priznati kad zajebe i pokušava se sakriti iza moralnih vrijednosti koje vjerojatno niti razumije niti živi...
Jeste li vi ljudi normalni?Kakve moralne vrijednosti?Kakvo ne razumijevanje istih? Pa,jebem ga ja,ovo je forum o stripovima,nije nikakav prijeki sud koji donosi odluke bitne za i po život...Why so serious? Ne branim komesara Mladju,jebo sam ga,ali pokušajte vi u ovom kokošinjcu udovoljiti svima...Ako bi striktno po pravilima ovdje ne bi moglo postati više od sedam-osam ljudi svi ostali bi popušili trajni ban...Trubite bez veze o nekakvim višim ciljevima i vrijednostima.Živite li ih vi po pe-esu u stvarnosti?-Da,ali kurcinu... |
Wtf?
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/06/2014 : 17:41:19
|
izbaci me slobodno...ne zalim BAN samo da ovom govnetu od dosade kazem sto mu ide...
p.s. Lako za njegovu zajebanciju, ali ja govorim o degutantim upisima, te konstantnom kršenju pravila. Sam primitivizam koji je forumašima smiješan nije problem. Svatko uživa u onome kaj mu je blisko!
što nisi onu citiro di spominjem boga i tvoje mentalno stanje
ja neznam dosadni, što ti misliš da imaš sa svojim izopacenim pogledom na svet veca prava od mene primitivca i seljacine
sloboda govora je za sve jednaka
uostalom kakav sam takav sam- placam porez uredno |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/06/2014 : 18:05:28
|
quote: Originally posted by KRAS placam porez uredno
Ja nedavno dobio i povrat poreza. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/06/2014 : 18:07:12
|
quote: Originally posted by zlikovski
rezultati glasanja govore samo o tome da vecina onih koji su glasali misli kako nije pogriješio u ovoj jednoj odluci. da se razumijemo, i ja bi ucinio isto da sam na njegovom mjestu. problem uopce nije u tome i nije zbog toga seratore. seratore je jer je propustio u samo zadnjih mjesec-dva izbaciti bar još 5-10 ljudi koje je morao izbaciti ako misli biti neseratore moderator. seratore je prije svega jer je sam sudjelovao u više navrata u kršenju pravila foruma koje šatro štiti. seratore je jer si nema snage priznati kad zajebe i pokušava se sakriti iza moralnih vrijednosti koje vjerojatno niti razumije niti živi...
Svi koji su udaljeni, udaljeni su s razlogom. Svatko tko nije udaljen, nije udaljen s razlogom. Narvno, ti izneseš optužbe, a nemaš nijedan primjer gdje je to tako. Najlakše je napisati "cinjenicu" o nekome, a ne upotrijebiti dokaz o tome. Mislim da je kod tebe rijec što ti se ne svida što se neke stvari ne toleriraju, pa onda napadaš mene ad hominem. A ovakav gore nacin komunikacije stvarno dovoljno govori o tebi. Naravno, takav se nece tolerirati. Ako ne možeš biti pristojan i poštivati pravila foruma, snosit ceš sankcije. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/06/2014 : 18:15:13
|
p.s. Lako za njegovu zajebanciju, ali ja govorim o degutantim upisima, te konstantnom kršenju pravila. Sam primitivizam koji je forumašima smiješan nije problem. Svatko uživa u onome kaj mu je blisko!
što nisi onu citiro di spominjem boga i tvoje mentalno stanje
ja neznam dosadni, što ti misliš da imaš sa svojim izopacenim pogledom na svet veca prava od mene primitivca i seljacine
sloboda govora je za sve jednaka
uostalom kakav sam takav sam- placam porez uredno
Kras, prvo i posljednje upozorenje. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/06/2014 : 18:16:13
|
u pravu si od prve do zadnje...
Znaci, ni 100 upozorenja ti nije dovoljno? Slažeš se sa svim gore navedenim ? Posljednje upozorenje. |
|
Edited by - mladjo on 10/06/2014 18:26:28 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/06/2014 : 18:23:06
|
Jel' ima još netko da želi pisati uvrede i praviti se pametan? Nadam se da ne. |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 10/06/2014 : 18:31:25
|
mladjane vruce je, ajde samo opušteno...
Daj riješi se muka...
EDIT: mislim forumskih... ne se ubit za stvarno... |
Edited by - nagor on 10/06/2014 18:32:09 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47312 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/06/2014 : 21:13:07
|
quote: Originally posted by KRAS ... placam porez uredno
baš, kome se ti foliraš
ka i ti s vricama. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|