forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tip osobe - specificno okruženje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/06/2014 : 01:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by zlatko900

quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

Soliranje = sebicnost.

Zlatko, ti si kukavica i slabic i zrtva koja bi mene optuzila za sebicnost zato sto te ne zelim povesti sa sobom da te imam na ledjima i trosim vrijeme na tebe bez mogucnosti da se pouzdam u tebe, vec me cinis slabijom i time umanjujes moje sanse za opstanak.
Jesam. Sebicna sam i to isto zelim tebi. I tada mozes samnom jer mozes isto sto i ja. Biti prvi medju jednakima. jer ako to nisi, prodao bi me prvome tko ti obeca spasenje ili stagod.. bla bla bla..

Pa ja uopce i ne želim ni s tobom ni sa kime drugim ko tako razmišlja. Imamo jako dobar primjer u našoj politici kako prolaze ostali pored nekoga tko misli samo na sebe i svoj uspjeh. Opcenito ne podnosim osobe koje ce sve ispred sebe gaziti samo zbog svojega dobra. I to je moje mišljenje i nemožeš mi ništa jer imam pravo da tako razmišljam i otepem od sebe sve egoiste bilo koje vrste.

Da. Placljivko i zrtva.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/06/2014 : 01:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by bagi

Ala,šta je heroja ovdje jebote...Sve junak do junaka...Vitezovi...A jebem te živote,što si tako okrutan pa od mene napravi kukavicu...

ja san glasa za tiranina

Kako mi je krenulo na korak sam da me netko drugi proglasi za isto to

Dobro se zabavljam, a vi?

Ali, fakat, tko bi bio u grupi sa uplasenim Zlatkom?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47358 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/06/2014 : 01:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ala,šta je heroja ovdje jebote...Sve junak do junaka...Vitezovi...A jebem te živote,što si tako okrutan pa od mene napravi kukavicu...

ja san glasa za tiranina

misliš na forumaše? vjerovatno bi ih se našlo.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47358 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/06/2014 : 01:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
po ovom glasanju cetvrtina forumaša su mazohisti

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/06/2014 : 01:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
I dosada je kukavica isto.
Citam danas topic o izbacenom dsormazu i odem na ovaj da vidim gdje bi dosadu svrstala. Lukavi kukavica. Cuci u zbunju u sacekusi da netko prvi krene onda se prikrpa i stopljen u sigurnosti mase krece u junacke pohode. On ne bira kitlju iza koje ce proviriti ako mu se ukaze prilika.

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 11/06/2014 : 08:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Hm, svatko može glasati, ali tko zna kako bi postupio u stvarnoj situaciji? Inace glasam za heroja, jer sam idealist po prirodi, a ne želim biti ni tiranin ni žrtva.

Pa biti heroj tamo gdje to ima smisla, to da, ali u nekim gorepomenutim sitacija gdje nema sistema, zakona, pa
ni civilizacije, gdje je pojam morala ostavljen na tumacenje
svakom pojedincu.. heroj tu nema sta da trazi. Sto bi rekli u Alan
Fordu: "svako za sebe"..
Gotovo da prizeljkujem neku "Mad Max" sitaciju na planeti zemlji..
Konacno slobodni.. bez ovih tako opterecavajucih stvari
koje su nam legli po kicmi tipa kredita, kamata, racuna, mobitela,
racunara I milijardu drugih stnica koje covjeku prolaze kroz glavu svaki dan.. samo covjek I priroda, ne zagadjena nadam se, I ostatci civilizacije po kojoj bi mogli da ceprkamo.

Imam rodaka koji tako razmišlja, ne mrda s kauca pred TV-om i sumnjam da bi dugo preživio u apokalipsi.
Ljudi cesto tako priželjkuju katastrofu, rat...a onda samo žele da bude kao prije.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47358 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/06/2014 : 10:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Hm, svatko može glasati, ali tko zna kako bi postupio u stvarnoj situaciji? Inace glasam za heroja, jer sam idealist po prirodi, a ne želim biti ni tiranin ni žrtva.

Pa biti heroj tamo gdje to ima smisla, to da, ali u nekim gorepomenutim sitacija gdje nema sistema, zakona, pa
racunara I milijardu drugih stnica koje covjeku prolaze kroz glavu svaki dan.. samo covjek I priroda, ne zagadjena nadam se, I ostatci civilizacije po kojoj bi mogli da ceprkamo.

Imam rodaka koji tako razmišlja, ne mrda s kauca pred TV-om i sumnjam da bi dugo preživio u apokalipsi.
Ljudi cesto tako priželjkuju katastrofu, rat...a onda samo žele da bude kao prije.

potpuno si u pravu. to uglavnom priželjkuju oni šta ni r od rata nisu vidili.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/06/2014 : 15:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
@charlie

da kukavica, mucko dubre

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 11/06/2014 : 17:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

quote:

Priželjkuju.Maštajuci kako ce biti heroji i spasioci.Vitezovi.Ali,kad kucne cas,ti heroji se pretvaraju u krvožedne ubice ili kukavice.Malobrojni ostaju vjerni svojim principima i idealima ali uglavnom završe dva metra pod zemljom...Sve to je provjereno i videno u nedavnim nesretnim vremenima na ovim prostorima...

Wtf?

Edited by - bagi on 11/06/2014 17:08:02
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 11/06/2014 : 18:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Naravno uvijek heroj
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/06/2014 : 20:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Priželjkuju.Maštajuci kako ce biti heroji i spasioci.Vitezovi.Ali,kad kucne cas,ti heroji se pretvaraju u krvožedne ubice ili kukavice.Malobrojni ostaju vjerni svojim principima i idealima ali uglavnom završe dva metra pod zemljom...Sve to je provjereno i videno u nedavnim nesretnim vremenima na ovim prostorima...

Drago mi je što ipak ima ljudi koji poznaju sebe, ljude i koji znaju mucnuti glavom. Ovaj poll je upravo otvoren zato da se vidi koliko samo "heroja" na ovom našem lijepom svijetu ima. A sve zajedno ide u K.... i ni jedan od tih "heroja" u stvarnom svijetu ne cini apsolutno ništa vec se upravo povinjuje vladajucoj sili i plaše na valcer diktature. No, u nekom izmišljenom scenariu svi bi oni bili svjetionici pravde i dobra te bi bez razmišljanja stali pred zlo i rekli: Ne može to tako, ja ti ne dozvoljavam. Bi malo sutra.
Sagni glavu i živi do iduceg dana je realnost, heroji postoje samo na filmu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 11/06/2014 20:59:32
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/06/2014 : 21:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Stvar je u tome da pojedinci ne mogu napraviti ništa, potrebno je puno heroja da se nešto pokrene na bolje... na nekim drugim mjestima takvi još nešto i pokušavaju promijeniti ali ovdje kod nas se sve svodi samo na pricanje u prazno.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

949 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 11/06/2014 : 22:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Stvar je u tome da pojedinci ne mogu napraviti ništa, potrebno je puno heroja da se nešto pokrene na bolje... na nekim drugim mjestima takvi još nešto i pokušavaju promijeniti ali ovdje kod nas se sve svodi samo na pricanje u prazno.

Tako sam i mislio,a oni što se kurce tipkajuci na sigurnom uglavnom spadaju medu one koji-kad se napada vicu "napred",a kad se bježi-"zamnom". I oni što se ovdje razbacuju hrabrošcu i bahatošcu-baš me zanima ko je od njih do sada ucinio nešto da bi pokrenuo društvo nabolje,osim ako od toga nisu imali debele osobne koristi.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/06/2014 : 00:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Tako sam i mislio,a oni što se kurce tipkajuci na sigurnom uglavnom spadaju medu one koji-kad se napada vicu "napred",a kad se bježi-"zamnom". I oni što se ovdje razbacuju hrabrošcu i bahatošcu-baš me zanima ko je od njih do sada ucinio nešto da bi pokrenuo društvo nabolje,osim ako od toga nisu imali debele osobne koristi.

Ni zene vam nisu ravne kad razvezete.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47358 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/06/2014 : 01:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zlatko900 heroj a ne zlocinac

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/06/2014 : 23:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

ja san glasa za tiranina

fakat, ocito ja
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 00:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

@charlie

da kukavica, mucko dubre

oli se je nekak od dosade bolje mog tebi j. charlije ulizat
vjerojatno ne mog, ali je dobro iskoristiti mogucnost prikazivanja ..........! dosade
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Vecer Krugi
opet imas noc cudnog pisanja. Vani je pun Mjesec..znam kako je to.
Ajmo otvorit topic "Opizdila nas Mjesecina"

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 01:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Vecer Krugi
opet imas noc cudnog pisanja. Vani je pun Mjesec..znam kako je to.
Ajmo otvorit topic "Opizdila nas Mjesecina"

ma neeee, to je uvod na inteligentno pisanje na nekim drugim topicima
obicno prije no što želiš ispast pametan moraš se prikazati kao glupan

pa glede toga izvinjavam se

uzmi u obzir kako na onim tvojim topicima nisam imao nikakvih podli namjera
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page