Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/06/2014 : 20:54:50
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by brni
Ne znam sad na koga se misli..onaj srbenda Zecic je odlican..
misliš na onog dinamovca?
Ae, onaj sta bi Mamica nosia do Žrnovice..
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1301 Posts
Member since 08/09/2013 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 21/06/2014 : 17:49:48
|
quote: Originally posted by globinjo
mladjo i ja smo moderatori,covekolovac se povukao,iako mu i dalje stoji da je moderator...ja i ne stignem baš kao prije,jebi ga,obaveze,obitelj,malo dijete...ali pratim...a i bolje da manje moderiram,jer bi bilo banova ko u prici...mladjo je ipak momak,pa ima manje obaveza
Uvijek me zanimalo to npr ako ste ti i mladjo moderatori sta su onda manhaunter i markos??? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 21/06/2014 : 18:50:47
|
quote: Originally posted by Rahazlam
mladjo i ja smo moderatori,covekolovac se povukao,iako mu i dalje stoji da je moderator...ja i ne stignem baš kao prije,jebi ga,obaveze,obitelj,malo dijete...ali pratim...a i bolje da manje moderiram,jer bi bilo banova ko u prici...mladjo je ipak momak,pa ima manje obaveza
Uvijek me zanimalo to npr ako ste ti i mladjo moderatori sta su onda manhaunter i markos???
Manhunter je bio moderator, sada više nije. Markos je administrator, vlasnik sajta i izdavacke firme Fibra - dakle šerif u selo. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 21/06/2014 18:51:23 |
|
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
937 Posts
Member since 22/01/2011 |
Posted - 21/06/2014 : 20:11:29
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Rahazlam
Uvijek me zanimalo to npr ako ste ti i mladjo moderatori sta su onda manhaunter i markos???
Manhunter je bio moderator, sada više nije. Markos je administrator, vlasnik sajta i izdavacke firme Fibra - dakle šerif u selo.
"Capo di Tutti Capi!" |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/06/2014 : 20:52:08
|
quote: Originally posted by mamlaz
odlicni oboje
ulizivacu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 10/07/2014 : 11:37:47
|
Od selektivne primjene pravila, dvostrukih kriterija, sudjelovanja u raspravama vezanim uz neke zabranjene teme u kojima se pristrano uljucuje za jednu stranu pa onda uglavnom sankcionira onu drugu, koja mu ideološki i svjetonazorski ne paše... A o lažnim optužbama koje je iznio na moj racun, da sam tobože nekoga i nešto velicao necu trošiti previše rijeci. Tu su ga demantirali cak i neki njegovi svetonazorski istomišljenici. Ukratko, unakazio je forum svojim moderiranjem i pretvorio ga u prciju svoje Partije. Sve to naravno on i neke njegove ulizice ne vide niti žele vidjeti. Na žalost, kao moderator vrijedi koliko i pikova dvojka u briškuli. Ipak, ne mogu se previše ljutiti na njega, možda nije on kriv što je takav kakav je, jednostavno je tako isprogramiran. Kao ni mnogi od nas ni on ne može iz svoje kože. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 10/07/2014 : 19:48:49
|
da je ovo partijski forum, vec bi se valjda odavno osobe poput tebe, krugera, amosa i slicnih zauvijek pobrisalo s ovog prostora... zato ne kenjaj i prestani vec jednom kmecat. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 10/07/2014 : 20:03:34
|
quote: Originally posted by kiky
da je ovo partijski forum, vec bi se valjda odavno osobe poput tebe, krugera, amosa i slicnih zauvijek pobrisalo s ovog prostora... zato ne kenjaj i prestani vec jednom kmecat.
Vidim da te danas jugobolja muci više nego inace. Možda ovo (ne)vrijeme utjece na to. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/07/2014 : 20:34:52
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Od selektivne primjene pravila, dvostrukih kriterija, sudjelovanja u raspravama vezanim uz neke zabranjene teme u kojima se pristrano uljucuje za jednu stranu pa onda uglavnom sankcionira onu drugu, koja mu ideološki i svjetonazorski ne paše... A o lažnim optužbama koje je iznio na moj racun, da sam tobože nekoga i nešto velicao necu trošiti previše rijeci. Tu su ga demantirali cak i neki njegovi svetonazorski istomišljenici. Ukratko, unakazio je forum svojim moderiranjem i pretvorio ga u prciju svoje Partije. Sve to naravno on i neke njegove ulizice ne vide niti žele vidjeti. Na žalost, kao moderator vrijedi koliko i pikova dvojka u briškuli. Ipak, ne mogu se previše ljutiti na njega, možda nije on kriv što je takav kakav je, jednostavno je tako isprogramiran. Kao ni mnogi od nas ni on ne može iz svoje kože.
Ma živio i ti meni frende
Inace, topic ide pod kljuc zbog razloga koje sam vec rekao ovdje: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45496&whichpage=8
I dajte ljudi otvarajte topice u odgovarajucem pdf-u |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|