Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/07/2014 : 23:57:11
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by izivko
Kondomat
Bila bi fora da ga automat može nataknut na licu mjesta.
i po mogucnosti isti automat ima rupu u koju ga za jos par novcica mozes zagurati. Uz nadoplatu tu i tamo zavibrira, namjesti sirinu, dubinu, toplinu ..dolijeva masinsko ulje za podmazivanje.. itd.i nastavis ulicom hepi.
to vec postoji....zove se glory hole....
sta da? pa nisam to ni znala. I kako to izgleda? Nije valjda na ulici postavljen taj aparat? Ja znam za "glory hole" jedino kad mi peta od cipele ako ne pazim upadne u neku rupu na asfaltu a to nije nimalo glory ali je holy shit.
E sad, previše traziš od obicnog durex automata. Glory Hole nije baš automat ali funkcionira na slican sistem i doživljaj je puno bolji za korisnike. http://www.xvideos.com/video434499/interacial_cock_hole_cum_swallow |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 20/07/2014 : 00:11:03
|
Pa dobro, nisam do sad to znala. Hvala na edukaciji, mislim Sad znam da je glory hole rupa u zidu u koju ga luzeri guraju jer ,,majke mi, doista.. nije li ponizavajuce za muskarca sve to..ako je na to spao? Ili? Pomozite mi da shvatim ovaj danasnji svijet. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 20/07/2014 : 00:18:20
|
Pa dobro, nisam do sad to znala. Hvala na edukaciji, mislim Sad znam da je glory hole rupa u zidu u koju ga luzeri guraju jer ,,majke mi, doista.. nije li ponizavajuce za muskarca sve to..ako je na to spao? Ili? Pomozite mi da shvatim ovaj danasnji svijet.
To je istovremeno ponižavajuce i za muškarce i za žene jer nitko od njih uopce nezna tko se nalazi s druge strane... malo djeluje creepy. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 20/07/2014 : 00:29:49
|
hm..da..ponekad je mozda i bolje ne znati tko je na drugoj strani. (ne mislim sad doslovno na ovo) Ali, stvarno,,,svasta.. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Topic |
|