Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/07/2014 : 11:32:03
|
Zanima me, kada ce opet snimati u Hrvatskoj? 5 sezonu? Gdje su sve lokacije? Dubrovnik vjerovatno, gdje još? Jel možemo biti prisutni na snimanju? Jel im trebaju neki statisti?
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/07/2014 : 11:36:00
|
Zadnje što znam je da je za novu lokaciju odabran Šibenik, a trenutno je u tijeku audicija za statiste.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/07/2014 : 11:49:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
Jel možemo biti prisutni na snimanju? Jel im trebaju neki statisti?
Moze se, ako se dode vikinskim brodom. I nista se pri tome ne opljacka!
Isto vazi i za statiste, moze se ako se dode sa svojom opremom koju ce odobriti staff.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 21/07/2014 : 11:50:01
|
Jel im trebaju neki statisti?
Nažalost primaju samo prave muškarce sportske grade. |
always progressive, never conventional! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 21/07/2014 : 12:02:15
|
quote: Originally posted by fikus
Nažalost primaju samo prave muškarce sportske grade.
znaci ti odpadaš onda |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 21/07/2014 : 12:28:56
|
znaci ti odpadaš onda
Naprotiv. Ipak su me uzeli zahvaljujuci muškosti od 24 cm. Osobno se glavna glumica zauzela za mene. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 21/07/2014 : 14:20:11
|
znaci ti odpadaš onda
Naprotiv. Ipak su me uzeli zahvaljujuci muškosti od 24 cm. Osobno se glavna glumica zauzela za mene.
siguran si da je bila glumica? Koliko sam ja gledao tu seriju tamo ima puno.....hm kako da kažem,....istospolno usmjerenih, biseksualaca itd,...tako da pitaj boga gdje ceš ti nastupati (mislim u kojoj kombinaciji ce te upotrijebiti),...ja bi još malo sacekao sa oduševljenjem da sam na tvom mijestu,... No bilo kako, sretno! Ja bi bio zadovoljan kao jedan od ratnika npr od Danerys Taygerian, oni što su besmrtni ili kako ih zovu....ili placeni ubica itd,...ajde okacite vec taj link. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 21/07/2014 : 14:31:48
|
znaci ti odpadaš onda
Naprotiv. Ipak su me uzeli zahvaljujuci muškosti od 24 cm. Osobno se glavna glumica zauzela za mene.
siguran si da je bila glumica? Koliko sam ja gledao tu seriju tamo ima puno.....hm kako da kažem,....istospolno usmjerenih, biseksualaca itd,...tako da pitaj boga gdje ceš ti nastupati (mislim u kojoj kombinaciji ce te upotrijebiti),...ja bi još malo sacekao sa oduševljenjem da sam na tvom mijestu,... No bilo kako, sretno! Ja bi bio zadovoljan kao jedan od ratnika npr od Danerys Taygerian, oni što su besmrtni ili kako ih zovu....ili placeni ubica itd,...ajde okacite vec taj link.
Gotovo ti je, barem u Splitu, sve popunjeno, za Ši i Du ne znam
|
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/07/2014 : 20:39:10
|
a ne smiš bit veci od 190 cm
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/07/2014 : 20:47:04
|
diskriminacija na visinskoj osnovi |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 21/07/2014 : 22:23:56
|
eh, nek se jebu za 240 kuna....ok, bilo bi super biti na snimanju, vidjeti kako to izgleda, ali siguran sam da "obicni statisti" uopšte nece moci se družiti sa tim nekakvim zvijezdama, nego ce ih se strpati negdje drugdje, da ne "smetaju",...ma ja bi to (ovaj Game of thrones ekipu) sve potjerao van iz Hrvatske. Dosta je bilo, vratite se kuci u onu kišovitu i maglovitu Englesku. Covjek ne može ni u Istru otici na more, da se ne "spotakne" u Serenu Williams, sad su "ove budale iz Game of Thronsa" zauzele Dalmaciju,....treba potjerati citav ovaj cirskus, i vratiti more nama turistima (i domacinima naravno ali njima se ionako jebe, koga gledaju tamo haha). |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 21/07/2014 : 22:28:19
|
eh, nek se jebu za 240 kuna....ok, bilo bi super biti na snimanju, vidjeti kako to izgleda, ali siguran sam da "obicni statisti" uopšte nece moci se družiti sa tim nekakvim zvijezdama, nego ce ih se strpati negdje drugdje, da ne "smetaju",...ma ja bi to (ovaj Game of thrones ekipu) sve potjerao van iz Hrvatske. Dosta je bilo, vratite se kuci u onu kišovitu i maglovitu Englesku. Covjek ne može ni u Istru otici na more, da se ne "spotakne" u Serenu Williams, sad su "ove budale iz Game of Thronsa" zauzele Dalmaciju,....treba potjerati citav ovaj cirskus, i vratiti more nama turistima (i domacinima naravno ali njima se ionako jebe, koga gledaju tamo haha).
Jesi li ti uopce punoljetan? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 21/07/2014 : 22:34:27
|
eh, nek se jebu za 240 kuna....ok, bilo bi super biti na snimanju, vidjeti kako to izgleda, ali siguran sam da "obicni statisti" uopšte nece moci se družiti sa tim nekakvim zvijezdama, nego ce ih se strpati negdje drugdje, da ne "smetaju",...ma ja bi to (ovaj Game of thrones ekipu) sve potjerao van iz Hrvatske. Dosta je bilo, vratite se kuci u onu kišovitu i maglovitu Englesku. Covjek ne može ni u Istru otici na more, da se ne "spotakne" u Serenu Williams, sad su "ove budale iz Game of Thronsa" zauzele Dalmaciju,....treba potjerati citav ovaj cirskus, i vratiti more nama turistima (i domacinima naravno ali njima se ionako jebe, koga gledaju tamo haha).
Jesi li ti uopce punoljetan?
imam više godina nego imaš ti dugacku kitu |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 21/07/2014 : 22:39:11
|
imam više godina nego imaš ti dugacku kitu
Prestani misliti na fikusovu kitu
... |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 21/07/2014 : 23:05:18
|
imam više godina nego imaš ti dugacku kitu
...
|
Edited by - 1Euro on 21/07/2014 23:13:29 |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 21/07/2014 : 23:15:53
|
Kasno, Euro, kasno. Ako neceš moci zaspati samo broj fikusove kite kako skacu preko ograde. Laka ti noc.
Znam o cemu razmišljaš. Hehe. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 22/07/2014 : 08:44:02
|
Kasno, Euro, kasno. Ako neceš moci zaspati samo broj fikusove kite kako skacu preko ograde. Laka ti noc.
Znam o cemu razmišljaš. Hehe.
bravo!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member