Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/08/2014 : 09:08:19
|
Moze jedan prijedlog? Hajde, molim vas, da koristite ovu temu za svadjanje. Dakle, ukoliko se u nekoj normalnoj temi zaostri situacija, da se razgovor prebaci ovdje i rijese razmirice izmedju forumasa. Na fin ili ruzan nacin, kako god. Vec milion puta su neke teme unistene na taj nacin, pa ako se vec ima potreba da se raskrste neke licne stvari, neka se to obavi ovdje. Bolje i to nego se ganjati po raznim temama o stripovima ili slicno. A mozda i moderatori da ovdje budu malo popustljiviji na neke stvari, slicno kao i u politickoj temi "prvi poraz osovine zla". Pa ko voli neka cita, drugi neka se drze podalje...
Hvala unaprijed.
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/08/2014 : 09:38:57
|
Hospitalizacija u dw je najgore što postoji. Na zalost King, ne slažemo se oko ovoga. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 09/08/2014 : 10:02:18
|
quote: Originally posted by tinton
Hospitalizacija u dw je najgore što postoji. Na zalost King, ne slažemo se oko ovoga.
Pa sta treba, dopustiti da se sve i jedna tema upropasti prepirkama? Ne mogu ni moderatori visiti na forumu 24 sata na dan.
quote: Originally posted by bjelolasica
E, King da si ostao moderator mogao bi to puno lakše srediti
Bilo, ne ponovilo se! Opet je najbolje ukoliko ljudi probleme mogu medjusobno da srede, a dugim razgovorima je to ponekad i moguce. Ako se presjeku u odredjenim momentima, vatra ostaje da tinja i prebacuje se u neko drugo vrijeme, na neko drugo mjesto. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 09/08/2014 : 10:11:48
|
Moderatori su svaki dan na forumu, na njima je da otklone uvrede. Svadja je uvijek bilo i biti ce. |
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 09/08/2014 : 10:17:45
|
Neka moderatori odluce sta i kako. Jednostavno nervira u posljednje vrijeme da su na sve strane neke licne bitke koje se protezu na nekoliko stranica i bacaju u sjenu teme zbog kojih je jedan topik otvoren. Mrzi me sto sam uopste otvorio jednu temu u svastari, zacrtao sam sebi da vise necu pisati na ovom potforumu. Ovdje sam zbog stripova, zelja mi je da se moja piskaranja ogranice na doticnim temama. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/08/2014 : 11:06:53
|
Hospitalizacija u dw je najgore što postoji. Na zalost King, ne slažemo se oko ovoga.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 09/08/2014 : 11:07:48
|
prije nekoliko godina san predlaga da se otvori topic ili cak podforum za tabu teme. pa nek se ljudi kolju na miru |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/08/2014 : 11:37:08
|
Ovdje cu reci sve što imam da više ne trujemo topic koji nije namijenjen za ovakve stvari. Meni je žao što se tamo dogodilo ono što jest ali nisam mogao utjecati na to osim da sam potpuno ostao nijem na uvrede što bi opet bilo u suprotnosti s mojom osobnošcu. Na kraju je sasvim banalna stvar dovela do zakuhavanja situacije u kojoj sam ja samo zbog toga što sam dao loše ocjene nekom stripu bio etiketiran skoro pa ratnim zlocincem od strane iskompleksiranog primitivca a njemu se ubrzo prikljucio i drugi. Tko je uopce taj Cromwell i kakve veze on ima sa mnom? Neznam tko je ali znam da nebi trebao imati nikakve veze sa mnom jer mu se uopce nisam obratio niti jednim postom prije njegovog napada. Sjecam se samo da smo prije koji mjesec na temi o Zagorovim crtacima imali razmimoilaženje u razmišljanjima i to je bilo sve, nakon toga nikakvog kontakta nisam imao s njime sve do trenutka kada je napisao onu uvredu koja je i pokrenula lavinu kasnijih dogadanja. Neznam što si taj zamišlja da predstavlja na ovome forumu ali ima potpuno pogrešan pristup nekim stvarima. Nije on niti bog niti vlasnik foruma da može odredivati tko ce i na koji nacin pisati o stripovima, ako takvo nešto želi neka si otvori vlastiti forum pa onda neka postavlja kriterije do mile volje. On se žali na miniranje potencijalno korisnih stvari na temama a zaboravlja da sâm nikada nije ništa korisno ni napisao, barem ja nisam vidio te njegove korisne umotvorine. U svakom slucaju, on se sada nalazi na mojoj ignore listi a onaj drugi provokator zvani Tonto za sada još nije na njoj ali to ce se promijeniti prvom prilikom ako nastavi po starome. Što reci o Tontu? Rijedak primjerak dvolicnog covjeka koji ce u istom postu napisati dvije potpuno razlicite teze koja jedna s drugom nikako ne ide ruku pod ruku. Neznam za druge ali ja na ovaj forum dolazim prvenstveno da bih se opustio u ugodnoj atmosferi gdje se možeš ponekad i našaliti jer se ionako na internetu može pronaci gotovo svaki podatak koji poželiš, bilo da se radi o stripovima ili necemu desetom. Pojedinci ovdje dolaze da bi istresli svoje osobne frustracije iz privatnog života ako kojim slucajem nalete i procitaju nešto što im se ne svida. Ne volim se svadati sa bilo kime u vezi bilo cega jer to nije moj stil (samo razmjena mišljenja) ali u zadnje vrijeme sam bio prisiljen jer necu da ostajem nikome dužan pa bio u pitanju Cromwell, Tonto, slucajni prolaznik na cesti ili cak moj brat ako me napadne. Ako moderatori dozvoljavaju ovdje možemo upotrijebiti i teže rijeci nego na ostalim topicima... nebih to želio ali garantiram da na svaku uvredu mogu odgovoriti, ako se baš zainatim, na teži nacin nego moj suparnik i to po onome sistemu tko mene kamenom ja njega stijenom. Na kraju samo mogu izreci svoju nadu da necu morati ovdje dolaziti da se svadam s nekime ali to ne ovisi o meni vec o pojedincima i njihovom ponašanju. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 09/08/2014 : 11:51:32
|
quote: Originally posted by supermark
ne slazem se sa principom ove teme treba svaku svadju srezati u korijenu a ne dolijevati ulje na vatru
Upravo taj "komunisticki" sistem se pokazao u toku vremena kao slabo funkcionalan. Na taj nacin se vatra ne gasi, vec se razbuktava svako malo, opet i opet. Problem treba rijesiti, ne suzbiti. A mozda i jeste najbolje da forumasi se ispucaju bez da zaguse neku drugu temu, tako postoji mogucnost da stave tacku na medjusobni problem. Ukoliko ostaju nedoreceni, prvom priliko ce problem opet izaci na povrsinu. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/08/2014 : 11:56:41
|
quote: Originally posted by King Warrior
ne slazem se sa principom ove teme treba svaku svadju srezati u korijenu a ne dolijevati ulje na vatru
Upravo taj "komunisticki" sistem se pokazao u toku vremena kao slabo funkcionalan. Na taj nacin se vatra ne gasi, vec se razbuktava svako malo, opet i opet. Problem treba rijesiti, ne suzbiti. A mozda i jeste najbolje da forumasi se ispucaju bez da zaguse neku drugu temu, tako postoji mogucnost da stave tacku na medjusobni problem. Ukoliko ostaju nedoreceni, prvom priliko ce problem opet izaci na povrsinu.
pa i nije baš, trajao je 45 godina....ako forum potraje toliko bit ce nade za strip-scenu |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17142 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2238 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 09/08/2014 : 13:49:44
|
Upravo taj "komunisticki" sistem se pokazao u toku vremena kao slabo funkcionalan. Na taj nacin se vatra ne gasi, vec se razbuktava svako malo, opet i opet. Problem treba rijesiti, ne suzbiti. A mozda i jeste najbolje da forumasi se ispucaju bez da zaguse neku drugu temu, tako postoji mogucnost da stave tacku na medjusobni problem. Ukoliko ostaju nedoreceni, prvom priliko ce problem opet izaci na povrsinu.
Pa imaju PM. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 09/08/2014 : 13:51:43
|
quote: Originally posted by lwood
Mislio sam na pdf hospitalizacija na darkwood forumu. |
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/08/2014 : 14:44:01
|
jebanje materi nekomu stvarno nece rijesiti problem a ako bi to rijesili na fini nacin: onda im ova tema ni ne treba jer bi to mogli rijesiti bilo gdje na forumu |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 09/08/2014 : 15:09:53
|
quote: Originally posted by King Warrior Ovdje sam zbog stripova, zelja mi je da se moja piskaranja ogranice na doticnim temama.
Ma nekima je teško koristiti PM za prepucvanje. A ja se trudim što manje ici ispod Bonelli podforuma |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 09/08/2014 : 21:11:57
|
Mislio sam na pdf hospitalizacija na darkwood forumu.
znan na šta si mislia ,al ne znan zašto si napisa najgoe? valjda najbolja stvar da se sve svade premiste na jedno misto |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 09/08/2014 : 21:24:18
|
znan na šta si mislia ,al ne znan zašto si napisa najgoe? valjda najbolja stvar da se sve svade premiste na jedno misto
Plus što je sanatorij požea uspjeh tako što kad su se svi dovoljno poklali lipo je nasta mir. Izdovoljili se svi. Tu i tamo još koji sukob plane, ali nema više masivnog tamburanja.
Blaženstvo. |
Trljam ruke. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 09/08/2014 : 21:25:37
|
pa da.to trba i ovde. |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/08/2014 : 21:47:37
|
Prozivan Zlotvora..
Napolitanke su zakon..hebes petit beure.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 09/08/2014 21:48:32 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 09/08/2014 : 21:48:48
|
quote: Originally posted by brni
Prozivan Zlotvora..
Naplotanke su zakon..hebes petit beure..
Ujutro nema bolje stvari nego drobit petit beure u mliko. Koje napolitanke? Što si hipoglikemican? |
Trljam ruke. |
|
|
Topic |
|