Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 10/08/2014 : 00:04:34
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by supermark
jebanje materi nekomu stvarno nece rijesiti problem a ako bi to rijesili na fini nacin: onda im ova tema ni ne treba jer bi to mogli rijesiti bilo gdje na forumu
Mislim da me nisi razumio. Nisam rekao da ovo bude nesto kao hospitalizacija sa DW, pravila foruma treba da vaze i na ovoj temi, kao i na svakoj drugoj. Jednostavno da se prepucavanja prebace ovdje, tako se na drugom mjestu izbjegne nepotreban spam.
onda smo se krivo shvatili mislio sam da se ovdje ocekuje koljacina :) |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 10/08/2014 : 14:44:56
|
dobra ideja. Ali sve mi se cini, da nekim svadalicama nece ni ovo pomoci da dodu k pameti i srede razmirice na kraju na kulturan nacin. |
Edited by - trolodtroje on 10/08/2014 15:01:15 |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 10/08/2014 : 14:48:32
|
U potpunosti podržavam Kingovu ideju za otvaranje jednog ovakvog topica jer naprosto, mnoge otvorene teme se jednostavno truju i guše nepotrebnim prepiranjima koja se znaju otegnuti u beskraj... Naravno, neka ovaj topic bude za prepiranje,a ne za nekulturno vrijedanje! |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 10/08/2014 : 14:51:50
|
Samo mi krivo što me King strpao u isti koš sa Dodsfredom, Cromwellom i Tontom jer sam ja ipak samo htio objasniti neke norme ponašanja. Njih trojica su se u onom topicu ponašala ko tri pijetlica...jednostavno nema pomoci, kljucali bi se u vjecnost. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 10/08/2014 : 14:54:41
|
@Cromwell Pa ajde još da Cromwellu objasnim stupnjeve prihvatljivog i neprihvatljivog... Namjerio si se tamo na onom topicu na dodsfreda i sprijeda i straga zbog njegovog ukusa prema stripovima...to je li taj njegov ukus lošiji da lošiji ne može biti je nebitno jer svatko ima pravo na svoje mišljenje i loš ukus,tako da nikog nemaš prava pocastiti uvredom zbog komentara koji je ostavio za neki strip, a ne vjerujem da ni ti nikada u životu nisi uzeo strip u ruke te odustao od citanja nakon par desetaka procitanih stranica. Vezano uz to...ako nisi vidio,kod komentiranja albuma "S", moj i tvoj komentar se drasticno razlikuju...jesam li i ja zbog toga za tebe imbecil?
Nadalje,kod mene u životu ni uvrede ni fizicka prisila nisu prihvatljiva stvar...jednostavno red je red i moraš ga poštivati, znaju se pravila, što se smije,a što ne smije,a ovdje na forumu ti je baniranje nešto poput fizicke prisile u stvarnom životu, no manjak moderatora i nemogucnost 24-satnog prisustva postojecih na forumu rezultira ovakvim svinjarijama kakve radite ti,Tonto i Dodsfred. ...recimo, da ste u stvarnom životu vas trojica zapoceli prepriku,galamu i pickaranja u nekom meni dragom kaficu u kojem se nalazi i ostali narod normalnih kulturnih manira...što? Bili bi upozoreni jednom ili eventualno dva puta da se smirite jer remetite normalnu svakodnevnicu, mir i red. Nastavite li sa svinjarijama...letite van iz kafica milom ili silom. Fizicka prisila opravdana! |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 10/08/2014 : 15:05:34
|
@Tonto Primjetio sam da olako potežeš uvrede kako prema pojedincu,tako i prema velikoj masi ljudi (na topicu o Thompsonu si njegove slušatelje nazvao najprimitivnijom vrstom ljudi)..uglavnom, u više navrata ispadaš vrlo nekulturan i odaješ dojam jedne vrlo svadljive osobe. Nasuprot tome, vrlo si talentiran crtac(mogao bih reci i umjetnik), na cemu ti vecina nas ovdje može biti zavidna,pa bih ti savjetovao da se ostaviš tipkanja po forumu i uhvati se onoga što znaš raditi bolje od vecine profesionalnih i dobro placenih crtaca.. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 10/08/2014 : 15:09:38
|
@DODSFRED Covjece, koliko samo ti tipkaš po ovom forumu!? Pa daj ajde malo izadi na sunce i frižak zrak, prošeci malo prirodom jerbo ako ovako nastaviš, možeš postat jedino debeo, corav i impontentan! |
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Posted - 10/08/2014 : 15:12:31
|
@Zlotvor,Brni...i onaj Grk ...bez obzira jel bila zajebancija ili ne....svi znamo da nema boljeg nego kada se ujutro nadrobi domaceg kruha u domace vruce mliko, te isto nakon što odstoji 10-tak minuta pojesti za najbolji pocetak dana! |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 10/08/2014 : 15:26:26
|
quote: Originally posted by Oki
@DODSFRED Covjece, koliko samo ti tipkaš po ovom forumu!? Pa daj ajde malo izadi na sunce i frižak zrak, prošeci malo prirodom jerbo ako ovako nastaviš, možeš postat jedino debeo, corav i impontentan!
Ohohohoho!!! |
The only good thing in life isZAGOR |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/08/2014 : 15:59:47
|
@Zlotvor,Brni...i onaj Grk ...bez obzira jel bila zajebancija ili ne....svi znamo da nema boljeg nego kada se ujutro nadrobi domaceg kruha u domace vruce mliko, te isto nakon što odstoji 10-tak minuta pojesti za najbolji pocetak dana!
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/08/2014 : 16:14:28
|
@DODSFRED Covjece, koliko samo ti tipkaš po ovom forumu!? Pa daj ajde malo izadi na sunce i frižak zrak, prošeci malo prirodom jerbo ako ovako nastaviš, možeš postat jedino debeo, corav i impontentan!
Oki, nemam takvih zdravstvenih problema koje si naveo a višak kila jednostavno ne mogu ni imati jer od rodenja imam manekensku liniju na kojoj bi mi i mnoge žene pozavidjele (šta ceš, takva mi je genetika). Evo objašnjenja velikog broja mojih postova: 1. na forumu sam svakodnevno i pišem ne velikom broju tema, izbjegavam samo one koje me uopce ne zanimaju i ratno-politicke tipa 'prvi poraz osovine zla' i slicne. 2. pristup internetu imam gdje god se nalazio, kod kuce je to sa osobnog kompjutera a kada sam negdje vani ili na poslu onda sa mobitela. Radim na takvome poslu gdje sam pola sata-sat na terenu pa onda sat ili dva u zatvorenom i imam sasvim dovoljno vremena i mogucnosti za dolazak na forum, potrebno je samo uhvatiti mobilni signal s cime nemam problema. Ovo za izlazak na sunce mi nemoj spominjati ni u šali (naravno, šalim se ) jer sam nedavno 3 vikenda zaredom bio spremao drva po ludackoj žegi (e tu se ne šalim). |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Tonto
Advanced Member
8560 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/08/2014 : 16:23:54
|
@Tonto Primjetio sam da olako potežeš uvrede kako prema pojedincu,tako i prema velikoj masi ljudi (na topicu o Thompsonu si njegove slušatelje nazvao najprimitivnijom vrstom ljudi)..uglavnom, u više navrata ispadaš vrlo nekulturan i odaješ dojam jedne vrlo svadljive osobe. Nasuprot tome, vrlo si talentiran crtac(mogao bih reci i umjetnik), na cemu ti vecina nas ovdje može biti zavidna,pa bih ti savjetovao da se ostaviš tipkanja po forumu i uhvati se onoga što znaš raditi bolje od vecine profesionalnih i dobro placenih crtaca..
> na topicu o Thompsonu si njegove slušatelje nazvao najprimitivnijom vrstom ljudi
Ne, nisam. Necu reci da lažeš, ali apsolutno krivo tumaciš stvari. Napisao sam kakav cilj imaju tekstovi njegovih pjesama.
Rekao bih ti da možeš navesti i ostale primjere gdje sam ja to nekulturan pa da ti objasnim, ali bojim se da nemam volje. Svakome od nas ponekad zatitraju živci pa odgovaraju, tako i ja. Uvredljiv, kako ja to smatram, sam bio samo prema jednoj osobi, no i to je neka vrsta zajebancije.
>vrlo si talentiran crtac ,pa bih ti savjetovao da se ostaviš tipkanja po forumu
hvala, na forumu visim uglavnom dok crtam pa mi je to vrsta ventila dok radim i pomaže da crtam i dalje... tako da savjet i nije nešto.
no dobro, nakon ovakvih debilnih rasprava kao nekidan zaista imam sve manje želje za sudjelovanjem na forumu, vjerovatno ce i doci dan kad ce mi sve dopizdit i kad cu spakovat kofere ili totalno reducirati svoje upise. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
gerilac1
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
Posted - 10/08/2014 : 16:41:40
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Oki, nemam takvih zdravstvenih problema koje si naveo a višak kila jednostavno ne mogu ni imati jer od rodenja imam manekensku liniju na kojoj bi mi i mnoge žene pozavidjele (šta ceš, takva mi je genetika). Evo objašnjenja velikog broja mojih postova: 1. na forumu sam svakodnevno i pišem ne velikom broju tema, izbjegavam samo one koje me uopce ne zanimaju i ratno-politicke tipa 'prvi poraz osovine zla' i slicne. 2. pristup internetu imam gdje god se nalazio, kod kuce je to sa osobnog kompjutera a kada sam negdje vani ili na poslu onda sa mobitela. Radim na takvome poslu gdje sam pola sata-sat na terenu pa onda sat ili dva u zatvorenom i imam sasvim dovoljno vremena i mogucnosti za dolazak na forum, potrebno je samo uhvatiti mobilni signal s cime nemam problema. Ovo za izlazak na sunce mi nemoj spominjati ni u šali (naravno, šalim se ) jer sam nedavno 3 vikenda zaredom bio spremao drva po ludackoj žegi (e tu se ne šalim).
Sad je misterija riješena Stvarno visiš na forumu Ja predlažem da dobiješ zvanje Webmaster, kao Markos |
Junak stavlja na kocku cak i prst! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2014 : 16:50:56
|
quote: Originally posted by gerilac1
Oki, nemam takvih zdravstvenih problema koje si naveo a višak kila jednostavno ne mogu ni imati jer od rodenja imam manekensku liniju na kojoj bi mi i mnoge žene pozavidjele (šta ceš, takva mi je genetika). Evo objašnjenja velikog broja mojih postova: 1. na forumu sam svakodnevno i pišem ne velikom broju tema, izbjegavam samo one koje me uopce ne zanimaju i ratno-politicke tipa 'prvi poraz osovine zla' i slicne. 2. pristup internetu imam gdje god se nalazio, kod kuce je to sa osobnog kompjutera a kada sam negdje vani ili na poslu onda sa mobitela. Radim na takvome poslu gdje sam pola sata-sat na terenu pa onda sat ili dva u zatvorenom i imam sasvim dovoljno vremena i mogucnosti za dolazak na forum, potrebno je samo uhvatiti mobilni signal s cime nemam problema. Ovo za izlazak na sunce mi nemoj spominjati ni u šali (naravno, šalim se ) jer sam nedavno 3 vikenda zaredom bio spremao drva po ludackoj žegi (e tu se ne šalim).
Sad je misterija riješena Stvarno visiš na forumu Ja predlažem da dobiješ zvanje Webmaster, kao Markos
Pa, u svakom slucaju je bolje da visim ovdje nego po birtijama a i prestar sam za takve stvari. Vjerojatno ce doci i vrijeme kada cu manje dolaziti i kada mi to nece biti toliko zanimljivo ali za sada me još drži forumski virus. Webmaster može biti samo jedan a ta titula se ne prepušta tako lako. |
|
|
gerilac1
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
Posted - 10/08/2014 : 17:34:33
|
[/quote] Pa, u svakom slucaju je bolje da visim ovdje nego po birtijama a i prestar sam za takve stvari. Vjerojatno ce doci i vrijeme kada cu manje dolaziti i kada mi to nece biti toliko zanimljivo ali za sada me još drži forumski virus. Webmaster može biti samo jedan a ta titula se ne prepušta tako lako. [/quote] Ne moraš po birtijama, možeš i po kulturnim kafanama Ako tako nastaviš možda te veliki voda, uzme za svoju desnu ruku |
Junak stavlja na kocku cak i prst! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2014 : 18:15:43
|
quote: Originally posted by gerilac1 Ne moraš po birtijama, možeš i po kulturnim kafanama Ako tako nastaviš možda te veliki voda, uzme za svoju desnu ruku
Zar postoje i kulturne kafane? Možda u gradovima ali ja živim u malome mjestu gdje su sve birtijaši sa niskim strastima. Neznam koliko dugo ce mi biti zanimljivo dolaziti cesto na forum ali postoji jedna okolnost koja mi ide na ruku; nikada se ne odjavljujem pritiskom na logout jer nemam potrebe za time pošto nitko drugim osim mene nema pristupa mojem kompjuteru ili mobitelu. Sasvim sam siguran da mi se nebi dalo po više puta dnevno prijavljivati i odjavljivati a ovako kada poželim odmah sam na forumu tim više jer cak ni stranicu ne zatvaram kada odlazim. Ali dosta o tome, ovo je tema za svadanje.
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2014 : 18:24:27
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Ovo je bolje od nedjeljom u 2
Samo nedostaje neka ozbiljna svada. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/08/2014 : 18:42:57
|
Ovdje cu reci sve što imam da više ne trujemo topic koji nije namijenjen za ovakve stvari. Meni je žao što se tamo dogodilo ono što jest ali nisam mogao utjecati na to osim da sam potpuno ostao nijem na uvrede što bi opet bilo u suprotnosti s mojom osobnošcu. Na kraju je sasvim banalna stvar dovela do zakuhavanja situacije u kojoj sam ja samo zbog toga što sam dao loše ocjene nekom stripu bio etiketiran skoro pa ratnim zlocincem od strane iskompleksiranog primitivca a njemu se ubrzo prikljucio i drugi. Tko je uopce taj Cromwell i kakve veze on ima sa mnom? Neznam tko je ali znam da nebi trebao imati nikakve veze sa mnom jer mu se uopce nisam obratio niti jednim postom prije njegovog napada. Sjecam se samo da smo prije koji mjesec na temi o Zagorovim crtacima imali razmimoilaženje u razmišljanjima i to je bilo sve, nakon toga nikakvog kontakta nisam imao s njime sve do trenutka kada je napisao onu uvredu koja je i pokrenula lavinu kasnijih dogadanja. Neznam što si taj zamišlja da predstavlja na ovome forumu ali ima potpuno pogrešan pristup nekim stvarima. Nije on niti bog niti vlasnik foruma da može odredivati tko ce i na koji nacin pisati o stripovima, ako takvo nešto želi neka si otvori vlastiti forum pa onda neka postavlja kriterije do mile volje. On se žali na miniranje potencijalno korisnih stvari na temama a zaboravlja da sâm nikada nije ništa korisno ni napisao, barem ja nisam vidio te njegove korisne umotvorine. U svakom slucaju, on se sada nalazi na mojoj ignore listi a onaj drugi provokator zvani Tonto za sada još nije na njoj ali to ce se promijeniti prvom prilikom ako nastavi po starome. Što reci o Tontu? Rijedak primjerak dvolicnog covjeka koji ce u istom postu napisati dvije potpuno razlicite teze koja jedna s drugom nikako ne ide ruku pod ruku. Neznam za druge ali ja na ovaj forum dolazim prvenstveno da bih se opustio u ugodnoj atmosferi gdje se možeš ponekad i našaliti jer se ionako na internetu može pronaci gotovo svaki podatak koji poželiš, bilo da se radi o stripovima ili necemu desetom. Pojedinci ovdje dolaze da bi istresli svoje osobne frustracije iz privatnog života ako kojim slucajem nalete i procitaju nešto što im se ne svida. Ne volim se svadati sa bilo kime u vezi bilo cega jer to nije moj stil (samo razmjena mišljenja) ali u zadnje vrijeme sam bio prisiljen jer necu da ostajem nikome dužan pa bio u pitanju Cromwell, Tonto, slucajni prolaznik na cesti ili cak moj brat ako me napadne. Ako moderatori dozvoljavaju ovdje možemo upotrijebiti i teže rijeci nego na ostalim topicima... nebih to želio ali garantiram da na svaku uvredu mogu odgovoriti, ako se baš zainatim, na teži nacin nego moj suparnik i to po onome sistemu tko mene kamenom ja njega stijenom. Na kraju samo mogu izreci svoju nadu da necu morati ovdje dolaziti da se svadam s nekime ali to ne ovisi o meni vec o pojedincima i njihovom ponašanju.
potrošio si mnogo rijeci za objasniti nama koji nemamo pojma o cemu se radi, pohvalno ( pohvalno je i to što si to prebacio u ovaj topic ).
ali naravno spam-ovi foruma su iskoristili " trenutak " i " mogucnost " koju im pruža ovaj forum otrovati i ovaj topic ( na stranici br 2 to je vidljivo ) |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 10/08/2014 : 19:33:42
|
Dodo, možda si neodlucan a možda i nisi. Još se kociš. Daj se lijepo najebi majke kao pravi muškarac. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 10/08/2014 : 19:43:28
|
uopce mi nije važno hocu li se s forumskim budalama prepirati na samo jednom ili više topika... ionako uvijek pobijedim. i ovak i onak. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2014 : 19:48:39
|
quote: Originally posted by fikus
Dodo, možda si neodlucan a možda i nisi. Još se kociš. Daj se lijepo najebi majke kao pravi muškarac.
Sada je više gotovo, prošli su me crni oblaci. |
|
|
Topic |
|