Author |
Topic |
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 11/08/2014 : 16:01:48
|
Poligamija ili monogamija, pitaje je sad? Da je kojim slucajem u našem društvu dozvoljena poligamija, biste li iskoristili mogucnost imati više žena? Ili vam je i ona jedina koju imate previše? Ili pak ako ste žensko imati više muškaraca? Kako se nositi s možebitnom ljubomorom, kojoj/kome dati kreditnu karticu, kako se rastati...?
Osobno bih iskoristio mogucnost. Eh, da su još blizanke.
|
always progressive, never conventional! |
Edited by - fikus on 25/08/2014 13:15:59
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 11/08/2014 : 17:16:09
|
Dragi fikus, (doslo mi da post zapocnem ovako..ne znam razlog..) hvala sto si se sjetio spomenuti i zene po tom pitanju, pa sad mogu mirno odgovoriti na pitanje bez da uzbudim manhuntera.
Mozda bi moj odgovor na upravo to pitanje bio napisan da dva puta nisam odustala na topicu "Svadalica"..i posla svojim putem uz komentar "Ma pusti ih.."
U napisanom sam rekla nesto u stilu kako sam zahvalna i ovom forumu na kom imam mogucnost zaviriti u muski svijet i saznati ponesto.. i kad mi je dosta, ugasim ih iz zivota jednim klikom..
Da mi Zakon omoguci sve na svijetu rekla bih - Ne, hvala.. Nikada nisam bila toliko sigurnija no sada da ne zelim niti jednog jedinog muskarca u svom zivotnom prostoru, a kamo li.. Nisam ja za to..i ne bih vise znala zivjeti drugacije..
Uostalom..palo mi na pamet da si postavio ovo pitanje iz pozicije u kojoj se nalazis.. Ozenjen si i naravno da bi volio da ti Zakon omoguci cistu savjest sto sevis vise no jednu zenu... hahaha... Sta ce meni Zakon, ja sam slobodna i ne treba mi aneks ugovoru za cistu savjest.. Mnostvo je riba u moru, rijetke me zanimaju, unatoc izboru..
Ovu temu prepustam na mastanje onima koji bi da mogu.
Ja odoh popit pivo. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 11/08/2014 : 17:23:41
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Dragi fikus, (doslo mi da post zapocnem ovako..ne znam razlog..) hvala sto si se sjetio spomenuti i zene po tom pitanju, pa sad mogu mirno odgovoriti na pitanje bez da uzbudim manhuntera.
Mozda bi moj odgovor na upravo to pitanje bio napisan da dva puta nisam odustala na topicu "Svadalica"..i posla svojim putem uz komentar "Ma pusti ih.."
U napisanom sam rekla nesto u stilu kako sam zahvalna i ovom forumu na kom imam mogucnost zaviriti u muski svijet i saznati ponesto.. i kad mi je dosta, ugasim ih iz zivota jednim klikom..
Da mi Zakon omoguci sve na svijetu rekla bih - Ne, hvala.. Nikada nisam bila toliko sigurnija no sada da ne zelim niti jednog jedinog muskarca u svom zivotnom prostoru, a kamo li.. Nisam ja za to..i ne bih vise znala zivjeti drugacije..
Uostalom..palo mi na pamet da si postavio ovo pitanje iz pozicije u kojoj se nalazis.. Ozenjen si i naravno da bi volio da ti Zakon omoguci cistu savjest sto sevis vise no jednu zenu... hahaha... Sta ce meni Zakon, ja sam slobodna i ne treba mi aneks ugovoru za cistu savjest.. Mnostvo je riba u moru, rijetke me zanimaju, unatoc izboru..
Ovu temu prepustam na mastanje onima koji bi da mogu.
Ja odoh popit pivo.
1. tek sad kad ne želiš muškarca u blizini manhunter ce se uzbuditi 2. koje pivo? |
always progressive, never conventional! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/08/2014 : 18:37:54
|
vjerujem da bi se sa više žena odjednom moglo uživati samo u grupnom seksu... sve ostalo mi se cini kao teška gnjavaža. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 11/08/2014 : 20:15:17
|
nije cudno sto nema muskaraca
nema nista grde za vidit nego žemsko kako žulja pivkaru
ništa licno carli samo onak velim
još kad podrigne |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 11/08/2014 : 20:38:34
|
I jedna mi je ponekad previše. Šalu na stranu, imam jedno srce za jednu ženu. Išta drugacije od toga mi ne bi odgovaralo. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2492 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 11/08/2014 : 20:46:21
|
quote: Originally posted by kiky
vjerujem da bi se sa više žena odjednom moglo uživati samo u grupnom seksu... sve ostalo mi se cini kao teška gnjavaža.
+1 |
Carpe diem |
|
|
zlatko900
Average Member
949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 11/08/2014 : 20:53:24
|
quote: Originally posted by KRAS
još kad podrigne
Velika polemika bi se mogla otvoriti oko rasprave tko je danas muško,a tko žensko. Sve zavisi samo od tocke gledišta,ali poprilicno si u pravu. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 11/08/2014 : 21:01:07
|
Pa nismo valjda u kokošinjcu da kao pijetlovi imamo cijeli harem ženki. Meni je sasvim dovoljna i ona jedna... koju nemam. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/08/2014 : 21:17:31
|
šta je fikuse spremaš se za kalifat? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 11/08/2014 : 21:32:43
|
Topic o poligamiji naslovljen je "Kokošinjac", ergo žene su kokoške a mi smo pjetlici koji na njih naskacemo!
Taman kad pomislim da ne može prizemnije, stigne mi demanti.
Ostatak prostora je premalen za onoliko koliko bih želio staviti.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 11/08/2014 21:33:31 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 11/08/2014 : 21:51:51
|
još kad podrigne
ali natocim si u finu tanku casu na stalku.
Evo upravo sam popila sok od cijedenog crvenog grejpa, ali se nista ne mijenja. "Problem" je u meni, nije u jadnoj maloj pivi.
Kikijeva logika mi jedina ima smisla. Sve zene grupno a ne se natezat brakom i jednom po jednom. To si mogu priustiti samo seici. Jeste vi seici? Zene su jedini monetarni korisnici koji jos uvijek traze podlogu u novcu. Imaju li vasi centimetri pokrice u novcu ili uncama, pa tako x2, ili x3.. |
|
Edited by - Just_Charlie on 11/08/2014 21:58:22 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 11/08/2014 : 21:57:19
|
quote: Originally posted by zlatko900
još kad podrigne
Velika polemika bi se mogla otvoriti oko rasprave tko je danas muško,a tko žensko. Sve zavisi samo od tocke gledišta,ali poprilicno si u pravu.
Idemo sad malo polemizirati jer u danasnje doba jos nisu ishlapile u glavi prastare dogme i predrasude i kojesta.. Nisam nista manje zena zato sto pijem pivo..samo si ti zaostao u nekom davnijem vremenu. Nije mi narastao pisa od pive, ali li mi ti zvucis kao da imas cikice i rubac na glavi. Pivo ne umanjuje moju zenstvenost kao sto ni muskarca ne cini muskarcem. |
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17038 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17038 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 11/08/2014 : 22:04:02
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
quote: Originally posted by kiky
vjerujem da bi se sa više žena odjednom moglo uživati samo u grupnom seksu... sve ostalo mi se cini kao teška gnjavaža.
+1
E, jedino tako |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
zlatko900
Average Member
949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 11/08/2014 : 23:20:53
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by zlatko900
još kad podrigne
Velika polemika bi se mogla otvoriti oko rasprave tko je danas muško,a tko žensko. Sve zavisi samo od tocke gledišta,ali poprilicno si u pravu.
Idemo sad malo polemizirati jer u danasnje doba jos nisu ishlapile u glavi prastare dogme i predrasude i kojesta.. Nisam nista manje zena zato sto pijem pivo..samo si ti zaostao u nekom davnijem vremenu. Nije mi narastao pisa od pive, ali li mi ti zvucis kao da imas cikice i rubac na glavi. Pivo ne umanjuje moju zenstvenost kao sto ni muskarca ne cini muskarcem.
To ti misliš jer neželiš ništa drugo vjerovati. A ocito da nisi naišla na muškarca koji bi ti u oci rekao pravo stanje stvari jer žele ostati fini i kulturni. A nisam jednom cuo upravo iz ženskih usta kako su danas žene gore od muškaraca-pa ma što god to znacilo-a ti sebi tumaci kako želiš. Jer vidim po tvojim komentarima da svako ko nemisli kao ti ispada zaostao. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2014 : 23:27:26
|
quote: Originally posted by fikus
Poligamija ili monogamija, pitaje je sad? Da je kojim slucajem u našem društvu dozvoljena poligamija, biste li iskoristili mogucnost imati više žena? Ili vam je i ona jedina koju imate previše? Ili pak ako ste žensko imati više muškaraca? Kako se nositi s možebitnom ljubomorom, kojoj/kome dati kreditnu karticu, kako se rastati...?
Osobno bi iskoristio mogucnost. Eh, da su još blizanke.
Evo ih, blizanke Marie i Gabrielle Vaudremer na proslavi rodendana (nebitno kojeg) kao stvorene za najskrivenije želje...
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 11/08/2014 : 23:38:20
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Topic o poligamiji naslovljen je "Kokošinjac", ergo žene su kokoške a mi smo pjetlici koji na njih naskacemo!
Taman kad pomislim da ne može prizemnije, stigne mi demanti.
Ostatak prostora je premalen za onoliko koliko bih želio staviti.
Hedonizam, Džoni, hedonizam |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/08/2014 : 00:09:50
|
Ma da, ali ipak hebi ga, kakav fucking kokošinjac. Što, netko se doživljava glavnin pijetlom u tom kokošinjcu, a žene su kokoške za kopunjenje, sa svim konotacijama i asocijacijama koje idu uz imenicu kokoška. Mnjah... gubim vrijeme...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/08/2014 : 00:55:15
|
Sada kada smo dobili kokošinjac bio bi red poraditi na tome da se sagradi i svinjac. |
|
|
Topic |
|