forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kokošinjac - do jaja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 14/08/2014 : 00:00:21  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by KRAS

previše filozofiraš umjesto da se držiš jednosavnih naputaka

Nije sve tako jednostavno kako se cini, ovdje je dosta toga receno ali za vecinu stvari treba pricekati i 2. dio.

Ne treba ti drugi dio. Mogu ti odmah dati odgovor:

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/08/2014 : 00:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ma ne vjerujem da bi to netko išao citati i potrošiti 10 dragocjenih godina svoga života.
Time is money!

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/08/2014 : 00:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

Inace, znanost je zabilježila pojavu hermafroditizma u kokošjem svijetu. Poznat je slucaj iz Italije gdje je lisica uletila u kokošinjac i poklala sve kokoši osim pijetla. I od tada taj pijetao najnormalnije nese jaja.

A tko mu oplodjuje i kako jaja? Kvoca li na njima ili su mu jalova jaja?

Inace, ako se Drustvo za zastitu zivotinja pobuni zbog naslova?
Zivotinje su zasticene, ljudi nisu.. ali za naziv " Borba gladijatora" ovdje su svi slabasni, ne?

Da je ovo pretocit u scenarij, Woody Alen bi napravio remek djelo..:)

Sam si oploduje (gladi) jaja. To nije ništa novo. Zabilježeno je kod nekoliko vrsta identican slucaj. Naime, u takvoj situaciji se aktivira primitivan gen koji je odgovoran za produljenje vrste. A kad vec pitaš, jaje mu je vece nego u kokoši. Jer on to zaslužuje.

Pa ovo me podsjetilo na tebe. Ti sam sebe posevis. Smjestis se u nekoj ulozi u prici i sam sve odradis. Kao ona o robu.
Sad se samo pitam koju ulogu si vise uzivao pisati?
Jedna si ti a druga je zena koja uziva u..no, sta da ti pisem kad nitko to bolje od tebe samoga ne zna.

Na topicu mozemo proglasiti Pijetla godine. ;)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 14/08/2014 : 00:48:15  Show Profile Show Extended Profile
Hm, možemo i kokoš godine.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/08/2014 : 00:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Istina.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/08/2014 : 07:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Siroka je lepeza pokazatelja kakav je polozaj zene u drustvu.
Ljudi lete u svemir i istrazuju daleke galaksije dok jos ovdje na Zemlji nisu odmakli s jednog stupnja evolucije na kom se smatra da je zena inferiornije bice kome se moze nekaznjeno reci da nije za mudraca vec madrac, moze ju se usutkavati jer previse prica, jer dosadjuje..olako je zena uzimana za prolaznu modu, potrosnu robu, ako uzme slobodu da se pobuni, o necemu progovori, nerijetko joj se oduzima podloga u razumu a prepisuju hormonalna neravnoteza, manjak seksa s muzjakom koji bi ju trebao primiriti, ukrotiti ...
Danas u Jutarnjem najava za temu sutrasnjeg Magazina:
Ratni zlocin: silovanje. O predstavljanju knjige " Suncica" u kojoj je objavljeno 14 iskaza zrtava silovanja u ratu.
Ti zlocini nisu tretirani kao ratni niti su procesuirani, nitko ne proganja zlocince a zrtve su zive i kao svjedoci postoje, znajuci da zlocinac mirno zivi medju nama..
Eto vam vrijednosti zivota zenskog bica, ovjerenog od strane mnogih institucija.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10279 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/08/2014 : 10:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Siroka je lepeza pokazatelja kakav je polozaj zene u drustvu.
Ljudi lete u svemir i istrazuju daleke galaksije dok jos ovdje na Zemlji nisu odmakli s jednog stupnja evolucije na kom se smatra da je zena inferiornije bice kome se moze nekaznjeno reci da nije za mudraca vec madrac, moze ju se usutkavati jer previse prica, jer dosadjuje..olako je zena uzimana za prolaznu modu, potrosnu robu, ako uzme slobodu da se pobuni, o necemu progovori, nerijetko joj se oduzima podloga u razumu a prepisuju hormonalna neravnoteza, manjak seksa s muzjakom koji bi ju trebao primiriti, ukrotiti ...
Danas u Jutarnjem najava za temu sutrasnjeg Magazina:
Ratni zlocin: silovanje. O predstavljanju knjige " Suncica" u kojoj je objavljeno 14 iskaza zrtava silovanja u ratu.
Ti zlocini nisu tretirani kao ratni niti su procesuirani, nitko ne proganja zlocince a zrtve su zive i kao svjedoci postoje, znajuci da zlocinac mirno zivi medju nama..
Eto vam vrijednosti zivota zenskog bica, ovjerenog od strane mnogih institucija.

Aj ne drami.

Inferorno bice?
Ma daj molin te.
Mudrac madrac?
Meni je bitnije ko je reka nego šta je reka.
Hormonalna ravnoteža?
Ako imate "pravo" na PMS, onda i mi imamo "pravo" na hormonalnu ravnotežu.
Manjak seksa s mužjakom? Primiriti ukrotiti?
Apsolutno isto važi i za manjak seksa s ženkom. Nije Žuži blesava.
Silovanja?
U ratu su stradali i muškarci i žene.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/08/2014 : 11:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
feminizam carli iz tebe nadire toliko jako da ce te odnit...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/08/2014 : 11:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
How many feminists does it take to change a lightbulb?
None, because feminists can't change shit.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 14/08/2014 : 11:54:41  Show Profile Show Extended Profile
Baš si nešto mislim, mogle bi žene spasiti državu. Recimo, u državnom aparatu zaposliti samo žene. Jer, ako znamo da žene imaju cca 30% manje place od muškaraca eto uštede.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/08/2014 : 13:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Kako je fikus vec upleo zivotinjski svijet, zasto se ne bi ugledali na pingvine.
Njima je tako jednostavno sve. Muzjaci su gospoda koja paze na malisane dok zenke love.
Zasto je jos nekim ljudskim muzjacima ponizavajuce uzeti porodiljni umjesto zene.
Po meni je takav muskarac velika faca.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/08/2014 : 14:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Baš si nešto mislim, mogle bi žene spasiti državu. Recimo, u državnom aparatu zaposliti samo žene. Jer, ako znamo da žene imaju cca 30% manje place od muškaraca eto uštede.

e tek bi onda to bio kokošinjac-iskljuvale bi se do krvi picez
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 14/08/2014 : 14:45:25  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

e tek bi onda to bio kokošinjac-iskljuvale bi se do krvi picez

Vrlo izvjesno. S druge strane bilo bi zabavno za gledati.
To sa ženama je vrlo interesantno, kod mene na poslu su dvije žene i jedno 20 muških. E, te dvije ne razgovaraju medusobno godinama a da nitko ne zna zašto. I obadvije su neudane.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/08/2014 : 14:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
isti ih je pevac gazio pa saznale jedna za drugu
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 14/08/2014 : 15:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 14/08/2014 : 15:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:
I obadvije su neudane.

Ako su preko 40, onda tu lezi odgovor. Imao sam prije par god. posla sa jednom takvom, kombinacija neuroticarke i sizofrenicarke, hvata me jeza kad je se sjetim, jednom se posvadjala sa mnom i nakon 2h uvidi da se svadja sa mnom a ne sa svojim bivsim koji ju je ostavio i onda mi se izvinjava.. Sve sto je htjela sasuti u lice svom bivsem sasula je meni u lice. Te osobe nose gomilu nekanalisanog bijesa u sebi.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 14/08/2014 15:35:06
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 14/08/2014 : 15:31:10  Show Profile Show Extended Profile
Kasne 40-te

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 14/08/2014 : 15:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Brrrr

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17224 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2014 : 16:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message

.ebo bajsikl ocemo l oplakivati te pijetlove?
JC smatra ako branimo svoju muškost da smo odma gejevi, esss??
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 14/08/2014 : 16:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
po njojzinoj

baš su ti sprejevi pravi muškarci jer joj ne bulje u sise i ne drpaju za guz

dok onaj koji bi nedajbože zatažio p... - e on je sirovina sa životinjskim nagonom zaosto dalekoooo u evoluciji
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17224 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2014 : 16:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

po njojzinoj

baš su ti sprejevi pravi muškarci jer joj ne bulje u sise i ne drpaju za guz

dok onaj koji bi nedajbože zatažio p... - e on je sirovina sa životinjskim nagonom zaosto dalekoooo u evoluciji

a jeli!, a one ne žele muškog mocnog spolovila i mocne muške ruke.??, mada mi sad trebamo biti oprezni, kad rode možda i ne žele mocnog muškog spolovila?, ili možda nemocnog?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/08/2014 : 21:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Jako ste mi slatki kad vas citam kako me ogovarate iza ledja.
Ne da mi se pisati puno. Bila u sopingu. Kupila plesne cipelice za sutra i bijelu bluzu od viskoze. Sandale su takodjer bijele, vrtoglavo visoke s remencicima oko gleznja i patentom na peti..malo mi vuku na one iz sado- mazo igrica..pala sam na rit od toga kako se dobro i udobno osjecam u njima. Moj gay me vodi na fensi smensi vecer u Kristalnu dvoranu u Opatiji sutra, mislim da je tamo..
A vi ste pobrkali pivo, nutelu, ples i tango. Ja to ne radim, pa cak ni pisuci ovdje.
Srdacno vasa, i ne mijesajuci stilove.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/08/2014 : 22:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

zasto me ova upadica podsjeca na Krasa ...

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201210/540582/je-li-mala.jpg

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17224 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/08/2014 : 08:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
zato što se kras previše glupira
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10279 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/08/2014 : 13:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Zasto je jos nekim ljudskim muzjacima ponizavajuce uzeti porodiljni umjesto zene.
Po meni je takav muskarac velika faca.

Nije.
To je muškarac koji radi u javnom sektoru.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000