Author |
Topic |
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 14/08/2014 : 00:00:21
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by KRAS
previše filozofiraš umjesto da se držiš jednosavnih naputaka
Nije sve tako jednostavno kako se cini, ovdje je dosta toga receno ali za vecinu stvari treba pricekati i 2. dio.
Ne treba ti drugi dio. Mogu ti odmah dati odgovor:
|
always progressive, never conventional! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 14/08/2014 : 00:07:47
|
Ma ne vjerujem da bi to netko išao citati i potrošiti 10 dragocjenih godina svoga života. Time is money! |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 14/08/2014 : 00:44:07
|
quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by Just_Charlie
Inace, znanost je zabilježila pojavu hermafroditizma u kokošjem svijetu. Poznat je slucaj iz Italije gdje je lisica uletila u kokošinjac i poklala sve kokoši osim pijetla. I od tada taj pijetao najnormalnije nese jaja.
A tko mu oplodjuje i kako jaja? Kvoca li na njima ili su mu jalova jaja?
Inace, ako se Drustvo za zastitu zivotinja pobuni zbog naslova? Zivotinje su zasticene, ljudi nisu.. ali za naziv " Borba gladijatora" ovdje su svi slabasni, ne?
Da je ovo pretocit u scenarij, Woody Alen bi napravio remek djelo..:)
Sam si oploduje (gladi) jaja. To nije ništa novo. Zabilježeno je kod nekoliko vrsta identican slucaj. Naime, u takvoj situaciji se aktivira primitivan gen koji je odgovoran za produljenje vrste. A kad vec pitaš, jaje mu je vece nego u kokoši. Jer on to zaslužuje.
Pa ovo me podsjetilo na tebe. Ti sam sebe posevis. Smjestis se u nekoj ulozi u prici i sam sve odradis. Kao ona o robu. Sad se samo pitam koju ulogu si vise uzivao pisati? Jedna si ti a druga je zena koja uziva u..no, sta da ti pisem kad nitko to bolje od tebe samoga ne zna.
Na topicu mozemo proglasiti Pijetla godine. ;) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 14/08/2014 : 07:56:17
|
Siroka je lepeza pokazatelja kakav je polozaj zene u drustvu. Ljudi lete u svemir i istrazuju daleke galaksije dok jos ovdje na Zemlji nisu odmakli s jednog stupnja evolucije na kom se smatra da je zena inferiornije bice kome se moze nekaznjeno reci da nije za mudraca vec madrac, moze ju se usutkavati jer previse prica, jer dosadjuje..olako je zena uzimana za prolaznu modu, potrosnu robu, ako uzme slobodu da se pobuni, o necemu progovori, nerijetko joj se oduzima podloga u razumu a prepisuju hormonalna neravnoteza, manjak seksa s muzjakom koji bi ju trebao primiriti, ukrotiti ... Danas u Jutarnjem najava za temu sutrasnjeg Magazina: Ratni zlocin: silovanje. O predstavljanju knjige " Suncica" u kojoj je objavljeno 14 iskaza zrtava silovanja u ratu. Ti zlocini nisu tretirani kao ratni niti su procesuirani, nitko ne proganja zlocince a zrtve su zive i kao svjedoci postoje, znajuci da zlocinac mirno zivi medju nama.. Eto vam vrijednosti zivota zenskog bica, ovjerenog od strane mnogih institucija. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10279 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 14/08/2014 : 10:34:17
|
Siroka je lepeza pokazatelja kakav je polozaj zene u drustvu. Ljudi lete u svemir i istrazuju daleke galaksije dok jos ovdje na Zemlji nisu odmakli s jednog stupnja evolucije na kom se smatra da je zena inferiornije bice kome se moze nekaznjeno reci da nije za mudraca vec madrac, moze ju se usutkavati jer previse prica, jer dosadjuje..olako je zena uzimana za prolaznu modu, potrosnu robu, ako uzme slobodu da se pobuni, o necemu progovori, nerijetko joj se oduzima podloga u razumu a prepisuju hormonalna neravnoteza, manjak seksa s muzjakom koji bi ju trebao primiriti, ukrotiti ... Danas u Jutarnjem najava za temu sutrasnjeg Magazina: Ratni zlocin: silovanje. O predstavljanju knjige " Suncica" u kojoj je objavljeno 14 iskaza zrtava silovanja u ratu. Ti zlocini nisu tretirani kao ratni niti su procesuirani, nitko ne proganja zlocince a zrtve su zive i kao svjedoci postoje, znajuci da zlocinac mirno zivi medju nama.. Eto vam vrijednosti zivota zenskog bica, ovjerenog od strane mnogih institucija.
Aj ne drami.
Inferorno bice? Ma daj molin te. Mudrac madrac? Meni je bitnije ko je reka nego šta je reka. Hormonalna ravnoteža? Ako imate "pravo" na PMS, onda i mi imamo "pravo" na hormonalnu ravnotežu. Manjak seksa s mužjakom? Primiriti ukrotiti? Apsolutno isto važi i za manjak seksa s ženkom. Nije Žuži blesava. Silovanja? U ratu su stradali i muškarci i žene.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 14/08/2014 : 11:54:41
|
Baš si nešto mislim, mogle bi žene spasiti državu. Recimo, u državnom aparatu zaposliti samo žene. Jer, ako znamo da žene imaju cca 30% manje place od muškaraca eto uštede. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 14/08/2014 : 13:53:57
|
Kako je fikus vec upleo zivotinjski svijet, zasto se ne bi ugledali na pingvine. Njima je tako jednostavno sve. Muzjaci su gospoda koja paze na malisane dok zenke love. Zasto je jos nekim ljudskim muzjacima ponizavajuce uzeti porodiljni umjesto zene. Po meni je takav muskarac velika faca. |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 14/08/2014 : 14:19:13
|
Baš si nešto mislim, mogle bi žene spasiti državu. Recimo, u državnom aparatu zaposliti samo žene. Jer, ako znamo da žene imaju cca 30% manje place od muškaraca eto uštede.
e tek bi onda to bio kokošinjac-iskljuvale bi se do krvi picez |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 14/08/2014 : 14:45:25
|
Baš si nešto mislim, mogle bi žene spasiti državu. Recimo, u državnom aparatu zaposliti samo žene. Jer, ako znamo da žene imaju cca 30% manje place od muškaraca eto uštede.
e tek bi onda to bio kokošinjac-iskljuvale bi se do krvi picez
Vrlo izvjesno. S druge strane bilo bi zabavno za gledati. To sa ženama je vrlo interesantno, kod mene na poslu su dvije žene i jedno 20 muških. E, te dvije ne razgovaraju medusobno godinama a da nitko ne zna zašto. I obadvije su neudane. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 14/08/2014 : 15:28:39
|
quote: I obadvije su neudane.
Ako su preko 40, onda tu lezi odgovor. Imao sam prije par god. posla sa jednom takvom, kombinacija neuroticarke i sizofrenicarke, hvata me jeza kad je se sjetim, jednom se posvadjala sa mnom i nakon 2h uvidi da se svadja sa mnom a ne sa svojim bivsim koji ju je ostavio i onda mi se izvinjava.. Sve sto je htjela sasuti u lice svom bivsem sasula je meni u lice. Te osobe nose gomilu nekanalisanog bijesa u sebi. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 14/08/2014 15:35:06 |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 14/08/2014 : 15:32:19
|
Brrrr |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 14/08/2014 : 16:44:59
|
po njojzinoj
baš su ti sprejevi pravi muškarci jer joj ne bulje u sise i ne drpaju za guz
dok onaj koji bi nedajbože zatažio p... - e on je sirovina sa životinjskim nagonom zaosto dalekoooo u evoluciji |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 14/08/2014 : 16:52:01
|
po njojzinoj
baš su ti sprejevi pravi muškarci jer joj ne bulje u sise i ne drpaju za guz
dok onaj koji bi nedajbože zatažio p... - e on je sirovina sa životinjskim nagonom zaosto dalekoooo u evoluciji
a jeli!, a one ne žele muškog mocnog spolovila i mocne muške ruke.??, mada mi sad trebamo biti oprezni, kad rode možda i ne žele mocnog muškog spolovila?, ili možda nemocnog? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 14/08/2014 : 21:20:54
|
Jako ste mi slatki kad vas citam kako me ogovarate iza ledja. Ne da mi se pisati puno. Bila u sopingu. Kupila plesne cipelice za sutra i bijelu bluzu od viskoze. Sandale su takodjer bijele, vrtoglavo visoke s remencicima oko gleznja i patentom na peti..malo mi vuku na one iz sado- mazo igrica..pala sam na rit od toga kako se dobro i udobno osjecam u njima. Moj gay me vodi na fensi smensi vecer u Kristalnu dvoranu u Opatiji sutra, mislim da je tamo.. A vi ste pobrkali pivo, nutelu, ples i tango. Ja to ne radim, pa cak ni pisuci ovdje. Srdacno vasa, i ne mijesajuci stilove.
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10279 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/08/2014 : 13:32:44
|
Zasto je jos nekim ljudskim muzjacima ponizavajuce uzeti porodiljni umjesto zene. Po meni je takav muskarac velika faca.
Nije. To je muškarac koji radi u javnom sektoru. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Topic |
|