Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 22/08/2014 : 12:56:18
|
Ne bih rekla da je zena nastala od Adamovog rebra niti je misterija. Zena je nastala kao Adamov izmastaj i zene nisu stvarne, one su izmastaj svakog muskarca, materijaliziran i upravo onakav kakvog je muski rod pozelio da bude..tajanstvena, seksi, divlja, luda.. i taj izmastaj je kao takav, naravno, pomalo se oteo kontroli jer muskarci kad polude za necim, ne kontroliraju um vec razmisljaju drugim dijelom tijela u kom um ne caruje.. i tu su zene dobile manevarski prostor da se poigraju.. Sto ti je, na koncu zena - izmastaj koji se oteo kontroli i postao misterija. Niste pazili. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2014 : 13:25:21
|
..I zasto bi zene bile kolateralne zrtve muskog uma? Lopticu treba vratiti - muskarci moraju poraditi na problemu sa svojim umom - moraju se suociti sa vidljivim posljedicama svog nesnalazenja u toj misteriji, shvatiti i prihvatiti da treba lijeciti uzrok a ne svoje slabosti sakrivati pod velove i okivati u okove. Uzrok ostaje, posljedica traje .. |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 22/08/2014 : 14:12:23
|
quote: Originally posted by KRAS
carli...muškarcima je samo jedna stvar na pameti kad ugledaju zgodnu ženu...
koja? i zasto? (moram pitat vise u nis nisam sigurna.) |
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 24/08/2014 : 11:55:21
|
Kako tko. Racionalniji, koji su u manjini, se zapitaju koliko ce ih to koštati. Oni drugi, u vecini, pomisle na ono (onu) što je Kras pomislio. Obrijanu ili neobrijanu, svejedno je.
|
always progressive, never conventional! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 24/08/2014 : 12:51:14
|
quote: Originally posted by fikus
Kako tko. Racionalniji, koji su u manjini, se zapitaju koliko ce ih to koštati. Oni drugi, u vecini, pomisle na ono (onu) što je Kras pomislio. Obrijanu ili neobrijanu, svejedno je.
Nikako nije svejedno, mnogi se groze pomisli da imaju posla sa šumskim vukom. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 24/08/2014 : 13:44:49
|
Opet, kako tko. Postoje muškarci koji su ludi za dlakavim ženama. Svugdje cak i po sisama i po cijelom tijelu. Osobno volim obrijanu - djelomicno ili cijelu. Razlika izmedu obrijanih i neobrijanih je ogromna. Obrijana žena daje do znanja o svjesnosti sebe i svojeg spolovila i njezine higijene i to obostrano, i za nju i za njega. Starije gospode koje su obrijane izgledaju mlade. Brijanje pizde je ujedno i jedna vrsta obaveze, gdje se žena i pizda druže. Te žene su u praksi mnogo opuštenije. No, još jednom, kako tko. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/08/2014 : 14:02:49
|
Brijanje pizde je ujedno i jedna vrsta obaveze, gdje se žena i pizda druže.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Tonto
Advanced Member
8559 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 24/08/2014 : 14:19:39
|
Evo ja volim šumu, volim grmlje...ono pravo cupavo, kad se popiša da se obisi cup do kolina. Ja sam odrasta na Startu, jebemu. Nisi bio sa ženom ako ne pljucaš dlake ujutro na sve strane. Ove danas sve neke brazilijanke. To me tolko ljuti da sam razmišljao o pokretanju biznisa... "Perike za picke"...oceš cvrvenu, plavu, veliku, malu ricavu, ravnu...samo zalipiš i svi sretni. :P |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 24/08/2014 : 14:23:03
|
quote: Originally posted by Tonto
Evo ja volim šumu, volim grmlje...ono pravo cupavo, kad se popiša da se obisi cup do kolina. Ja sam odrasta na Startu, jebemu. Nisi bio sa ženom ako ne pljucaš dlake ujutro na sve strane. Ove danas sve neke brazilijanke. To me tolko ljuti da sam razmišljao o pokretanju biznisa... "Perike za picke"...oceš cvrvenu, plavu, veliku, malu ricavu, ravnu...samo zalipiš i svi sretni. :P
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Posted - 24/08/2014 : 15:06:56
|
quote: Originally posted by Tonto
Evo ja volim šumu, volim grmlje...ono pravo cupavo, kad se popiša da se obisi cup do kolina. Ja sam odrasta na Startu, jebemu. Nisi bio sa ženom ako ne pljucaš dlake ujutro na sve strane. Ove danas sve neke brazilijanke. To me tolko ljuti da sam razmišljao o pokretanju biznisa... "Perike za picke"...oceš cvrvenu, plavu, veliku, malu ricavu, ravnu...samo zalipiš i svi sretni. :P
Ovo je super. Ne triba je vuc za kosu. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 24/08/2014 : 20:32:49
|
Ne bi bilo loše cuti mišljenje žena (ili hm muškaraca) o brijanju jaja. JC?
JC sto? Ako zelis odgovore pitanja koncipiraj tako da na njih mogu odgovoriti sa da ili ne, jer ne mogu se postaviti u ulogu koju ovaj forum moze podnesti. Previse je (trenutno) vatre i strasti u meni i to sto bih mogla reci sprzilo bi forum.
(trenutno ionako cekam dosadu da skuzi zasto se nasao na krastavcu) |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 25/08/2014 : 10:14:26
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ne bi bilo loše cuti mišljenje žena (ili hm muškaraca) o brijanju jaja. JC?
JC sto? Ako zelis odgovore pitanja koncipiraj tako da na njih mogu odgovoriti sa da ili ne, jer ne mogu se postaviti u ulogu koju ovaj forum moze podnesti. Previse je (trenutno) vatre i strasti u meni i to sto bih mogla reci sprzilo bi forum.
(trenutno ionako cekam dosadu da skuzi zasto se nasao na krastavcu)
Ma samo mišljenje onako iz ženskog ugla. Je li super ili fuj kad muško obrije jaja pa i šire? Treba li muško ostat muško ili bi žene htjele da ih (ga) i mi obrijemo? A pitanje za muškarce – ako muško obrije jaja, je li to pederasto?
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 25/08/2014 : 11:44:54
|
Svako pravo musko koje drzi do sebe ne brije redovito bradu, ispod pazuha uzgaja prepelicje gnijezdo i ne dira u njega dok se mladi ne izlegu. Kako se na svaka tri dana poplahne mlakom vodom jer se od nicega nije zaprljao, ta nije u polju orao, da bi alat prao a kamo li za tih par dlaka pilu palio.. U skladu s tim i bolje mu je sto u carapama ide u krevet jer kad bi njih skinuo, jedino u toj situaciji je dobro ako je prvu pomoc polozio i zna upute. Unesrecenog u soku stavi na bok pa sta bude jer ni u ludilu ne davaj umjetno disanje, unesreceni imaju vise sanse da se probude.
|
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:11:27
|
Svako pravo musko koje drzi do sebe ne brije redovito bradu, ispod pazuha uzgaja prepelicje gnijezdo i ne dira u njega dok se mladi ne izlegu. Kako se na svaka tri dana poplahne mlakom vodom jer se od nicega nije zaprljao, ta nije u polju orao, da bi alat prao a kamo li za tih par dlaka pilu palio.. U skladu s tim i bolje mu je sto u carapama ide u krevet jer kad bi njih skinuo, jedino u toj situaciji je dobro ako je prvu pomoc polozio i zna upute. Unesrecenog u soku stavi na bok pa sta bude jer ni u ludilu ne davaj umjetno disanje, unesreceni imaju vise sanse da se probude.
Nešto si se prije tražila pitanja za odgovore DA/NE, a sad si ko pravo žensko razvila filozofiju od nicega.
Pitanje je jednostavno. Voliš li obrijana ili neobrijana jaja?
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:13:44
|
A pitanje za muškarce – ako muško obrije jaja, je li to pederasto?
Nije.
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:30:12
|
Ne, dobro je sto ste se poceli brijati jer ih je tako lakse locirati. Manje je posla kad moras osjetilnom palpacijom po mjestu nesrece za tragovima zivota prebitati. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:33:56
|
Ne, dobro je sto ste se poceli brijati jer ih je tako lakse locirati. Manje je posla kad moras osjetilnom palpacijom po mjestu nesrece za tragovima zivota prebitati.
Stvarno si ubitacna. |
|
|
Topic |
|