Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 26/08/2014 : 02:03:45
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by fikus A pitanje za muškarce – ako muško obrije jaja, je li to pederasto?
Nije pederasto nego je vrlo hrabar potez, malo tko bi se usudio mlatarati žiletom po jajima. Ja se jedva nekako odlucim da sasijecem žbunje oko anusa ali to moram napraviti ako ne želim da se lijepe brabonjci.
Da li uopce postoje oni koji ne briju? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 26/08/2014 : 09:34:08
|
Ne treba. Jer kad si gej nemas pojma sto bi odabrao i sto ti pase pa uzmes nesto za prestiz da se slika kraj tebe. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 26/08/2014 : 17:35:56
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by fikus A pitanje za muškarce – ako muško obrije jaja, je li to pederasto?
Nije pederasto nego je vrlo hrabar potez, malo tko bi se usudio mlatarati žiletom po jajima. Ja se jedva nekako odlucim da sasijecem žbunje oko anusa ali to moram napraviti ako ne želim da se lijepe brabonjci.
Kako se najbolje riješiti dlaka oko šupka? Voskom, selotejpom, zubima? Moram priznati da se šamar bolje cuje na obrijanom dupetu. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 26/08/2014 : 18:55:41
|
Moji jucerasnji postovi na ovoj temi inspirirani su "Knjizevnom Groupie" Ne znam odakle sam potegla ali mi se dopalo jer sam zeljna promjene u stilu pisanja, dosadila mi bljutava dobrica u rukavicama. Nije da neke stvari ne pomislim, ali ih ne napisem. Nema kruha bez motike ni kolumne do jaja - bez muda.
Istinit je onaj dio price o necemu najmanjem sto sam u zivotu vidjela. Je li mi lakse sto sam to podijelila sa svijetom. Nije, kratkotrajno zadovoljstvo dok sam to pisala nije u mogucnosti izbrisati traumu koju sam prozivjela kad sam "to" vidjela. Zasto, kad je to mozda mogucnost 1:100 000 mene ne pogodi eurojackpot. Neeee..kakve su bile sanse da netko s nicim dobije mene. 1:1 000 000 Uvijek sam s krive strane sanse. Da. ovo je bilo dobro. Bolje nego jucer.
Srdacno vasa, trauma stilom..ne, prebacena sam na JIL i spojili me na kisik, i neke vitamine da me ozive..nakon dosade. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Topic |
|