forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 tabu tema?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/08/2014 : 07:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Iz sopstvenog iskustva: Kruger je stari stripadžija. Sedeli smo u Laktašima i satima samo njima i pricali. Ovo što citaš ovde je njegova Hyde verzija, nadasve realna digitalna

To sam vec cuo od nekog forumasa.
Kruger mi nije antipatican, ali stvarno jedva razumijem njegov forumaski jezik.
I to me zna nanervirati...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/08/2014 : 09:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
A ja sam opet cuo od nekoga tko živi blizu njega (a nije na ovome forumu) da Kruger ima veliku kolekciju stripova i da poneke brojeve sakuplja po 2 ista primjerka (kao što teller radi).

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/08/2014 : 10:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Kažem vam, covek je ljudina! To što se vi ložite na trollanje i niste naucili kako da ih sasecete i ignorišete je druga stvar. Imam crvenu lampicu na vratu koja zatitra na neke ljude, a na Krugeru...secam se da sam mu rekao "zamišljao sam te malo...ehm". Jedina osoba u ciju necovecnost mogu da budem uveren preko ovih internet iskustava je Timber Bill/Profesor Inz (Inz, bez uvrede, ovo je veoma licno) i to više zbog nedela na moj racun nego zbog tamo nekog trollanja.

Kruger je pravi stripadžija i covek na mestu! Štaviše, dobrodošao mi je u BL u svako doba!

@Kruger "njima" = stripovima

edit: za ovo mi dodeš sto maraka!!!!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 19/08/2014 10:39:53
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17230 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2014 : 11:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kažem vam, covek je ljudina! To što se vi ložite na trollanje i niste naucili kako da ih sasecete i ignorišete je druga stvar. Imam crvenu lampicu na vratu koja zatitra na neke ljude, a na Krugeru...secam se da sam mu rekao "zamišljao sam te malo...ehm". Jedina osoba u ciju necovecnost mogu da budem uveren preko ovih internet iskustava je Timber Bill/Profesor Inz (Inz, bez uvrede, ovo je veoma licno) i to više zbog nedela na moj racun nego zbog tamo nekog trollanja.

Kruger je pravi stripadžija i covek na mestu! Štaviše, dobrodošao mi je u BL u svako doba!

@Kruger "njima" = stripovima

edit: za ovo mi dodeš sto maraka!!!!

platit cu ti pivo, ali moraš naci neki bircuz gdje ima bezalkoholnog piva. zadnji put sam se skoro napio od one dvije/tri limun pive.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17230 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2014 : 11:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

to je kad se nademo na spam topicu. i ako su teme spam.

ali kad je tema sasvim O.K ja pišem normalno.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17230 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2014 : 11:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

A ja sam opet cuo od nekoga tko živi blizu njega (a nije na ovome forumu) da Kruger ima veliku kolekciju stripova i da poneke brojeve sakuplja po 2 ista primjerka (kao što teller radi).

sto mu gromova. od koga si to cuo?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/08/2014 : 11:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
skup sport krugeru ko kladionica
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/08/2014 : 11:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Nisam 100 % siguran da je mislio baš na tebe ali velike su šanse jer si ti iz Novske a on iz Brocica a spominjao mi je nekoga tko ima ogromnu kolekciju.
On se zove Mario i cesto zalazi u birtije po Novskoj... ako poznaš nekog takvog onda je sigurno da je mislio na tebe, u suprotnom se radi o nekome drugome.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17230 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2014 : 12:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nisam 100 % siguran da je mislio baš na tebe ali velike su šanse jer si ti iz Novske a on iz Brocica a spominjao mi je nekoga tko ima ogromnu kolekciju.
On se zove Mario i cesto zalazi u birtije po Novskoj... ako poznaš nekog takvog onda je sigurno da je mislio na tebe, u suprotnom se radi o nekome drugome.

mario kozic, zvani pelo. ako je on onda je mislo na mene.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17230 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2014 : 12:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

skup sport krugeru ko kladionica

pa je, ali bolje i to nego kladionice ili kocka
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/08/2014 : 12:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

mario kozic, zvani pelo. ako je on onda je mislo na mene.

Upravo on... radio sam s njime nekoliko godina u Zagrebu sve dok se nisam prebacio na drugo mjesto.
Znaci, dobro sam pretpostavljao da ne može Novska imati više takvih kolekcionara.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17230 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2014 : 14:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
DODSFERD, da ti nisi iz mog i pelinog kraja?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/08/2014 : 15:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tinton

to je kad se nademo na spam topicu. i ako su teme spam.

ali kad je tema sasvim O.K ja pišem normalno.

Pa ne znam.
Ovako si pisao i na temama tipa 10, punisher itd.
Ali dobro, bitno je kakvi smo ljudi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/08/2014 : 19:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

Nisam baš iz Novske ali sam tu u blizini, oko 15 km udaljenosti.

Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

949 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 19/08/2014 : 23:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message
quote:

quote:

Nisam baš iz Novske ali sam tu u blizini, oko 15 km udaljenosti.

Pa,jbg.nisam ni ja baš daleko od vas Ako se sretnemo valjalo bi koju rundu okrenut...
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4599 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2014 : 08:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
pa nisam ni ja daleko.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/08/2014 : 09:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

pa nisam ni ja

sta je to 240 km, piih

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4599 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2014 : 09:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
ja sam 104 km.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/08/2014 : 11:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

pa nisam ni ja

sta je to 240 km, piih

Prava sitnica ako imaš privatni avion.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12639 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/08/2014 : 11:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Ili ogroman katapult ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4599 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2014 : 13:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
sat vremena autom
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000