Author |
Topic |
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 26/08/2014 : 23:04:41
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by xilrion
ja proizvodim.
svaka cast. ja mislio da je jedina aktivna clanica foruma charlie. za tebe sam mislio da si musko, jbg , dobro si se prikrivao:)
jebiga, mislio sam na nešto drugo. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 26/08/2014 : 23:05:54
|
Ovaj forum je u zadnje vrijeme obolio. Spustio se ispod svake razine. Ne znam sto se desilo s ljudima opcenito da su toliko munjeni. Usto, ne samo da gutaju govna nego i puse sva sranja koja im se serviraju. Munjenog dosadu koji ne zna sta bi od dosade, ko i onda kad se nasip spasavao, bez plana i nekog smisla u svemu navukla sam na temu na kojoj je pametovao ko u kabinetu kvantnog fizicara i srao gluposti koje samo njemu u ogledalu djeluju pametno. Ja sam hodala gradom u potrazi za necim i nabacila prvo sto mi naslo bez veze..njemu dosta da se prolijeva i prosipa ko pijesak po nasipu kojim vrece nije punio..popljuvao je mene..nasao manu mom gradu..velicao sebe i svoj grad.. S kim se, s cim taj covjek borio, pojma nemam.. Sto veca glupost ribe bolje grizu.. Polijte se kantom vode, progutajte govna i popusite sve sto vam servira novi dan.. Ludost ne trpi konkurenciju, nesto takvo sam zeljela poruciti mamlazu, onim postom. Ovdje se ludost otela kontroli i vise nema konkurencije. Svastara je postala ono sto je 1.razina u Nathanovom svijetu. Mozda jos i gore od toga. Sjecam se mnogih clanova i njihovih komentara na temu svastare, dok je jos na nesto licila. Sjecam se Parota, kao da je malo prije napisao:" Citamo se na recenzijama i komentarima"..i lik otisao. Tako ce se iduci netko sjetiti mene.
Postovanje. :)
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 26/08/2014 : 23:06:49
|
ja proizvodim.
svaka cast. ja mislio da je jedina aktivna clanica foruma charlie. za tebe sam mislio da si musko, jbg , dobro si se prikrivao:)
jebiga, mislio sam na nešto drugo.
skuzio sam i ja sada:) pa sta vas nikad ne pitaju cure u one dane da li gutate? ili je to samo izraz u rijeci? ovaj topik je stvarno ispao malo cudan:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/08/2014 : 23:08:52
|
jbt da mi je samo znati sta ste vi glasali? :)
Ovdje sam se suzdržao od glasanja jer sam predosjecao neku foru. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 26/08/2014 : 23:11:01
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ovaj forum je u zadnje vrijeme obolio. Spustio se ispod svake razine. Ne znam sto se desilo s ljudima opcenito da su toliko munjeni. Usto, ne samo da gutaju govna nego i puse sva sranja koja im se serviraju. Munjenog dosadu koji ne zna sta bi od dosade, ko i onda kad se nasip spasavao, bez plana i nekog smisla u svemu navukla sam na temu na kojoj je pametovao ko u kabinetu kvantnog fizicara i srao gluposti koje samo njemu u ogledalu djeluju pametno. Ja sam hodala gradom u potrazi za necim i nabacila prvo sto mi naslo bez veze..njemu dosta da se prolijeva i prosipa ko pijesak po nasipu kojim vrece nije punio..popljuvao je mene..nasao manu mom gradu..velicao sebe i svoj grad.. S kim se, s cim taj covjek borio, pojma nemam.. Sto veca glupost ribe bolje grizu.. Polijte se kantom vode, progutajte govna i popusite sve sto vam servira novi dan.. Ludost ne trpi konkurenciju, nesto takvo sam zeljela poruciti mamlazu, onim postom. Ovdje se ludost otela kontroli i vise nema konkurencije. Svastara je postala ono sto je 1.razina u Nathanovom svijetu. Mozda jos i gore od toga. Sjecam se mnogih clanova i njihovih komentara na temu svastare, dok je jos na nesto licila. Sjecam se Parota, kao da je malo prije napisao:" Citamo se na recenzijama i komentarima"..i lik otisao. Tako ce se iduci netko sjetiti mene.
ne uzbudjuj se previse:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 26/08/2014 : 23:14:56
|
Ovo ti je nesto ka i onaj topic SFRJ pa akumulator?Forum je zajebana stvar,bolje svasta progutat nego svasta rec,ha |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 26/08/2014 : 23:15:32
|
nije ispao cudan, ispao je gay.
:) jbg :) mastas malo drugacije od mene:) ja pitao nas muske da li volite gutati:) a ti to odmah prebacio na svoje mastarije:) ps. ajd sada ozbiljno: jel volite gutati/piti/lizati u one njene dane kada ima menstruaciju? nadam se da sada shvacate bit ovoga topika. |
Mrzim mrznju! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 26/08/2014 : 23:16:44
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Slazem se samo mi j zao sto sam stavio temu lazara angelova u svastaru |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 26/08/2014 : 23:17:21
|
quote: Originally posted by roby05
Ovo ti je nesto ka i onaj topic SFRJ pa akumulator?Forum je zajebana stvar,bolje svasta progutat nego svasta rec,ha
jbg navukli se svi i to na krivu pricu |
Mrzim mrznju! |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 26/08/2014 : 23:24:25
|
nije ispao cudan, ispao je gay.
:) jbg :) mastas malo drugacije od mene:) ja pitao nas muske da li volite gutati:) a ti to odmah prebacio na svoje mastarije:) ps. ajd sada ozbiljno: jel volite gutati/piti/lizati u one njene dane kada ima menstruaciju? nadam se da sada shvacate bit ovoga topika.
Zajeban si ti tip,ali sve je dobro kad se dobro svrsi i po mogucnosti,obilato Inace si moga postavit topic o crvenim brigadama |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Topic |
|