Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/09/2014 : 22:31:33
|
Svaka cast i uživaj u svemu tome ali moram priznati da nebih volio biti u tvojoj koži. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
krem
New Member
Bosnia and Herzegovina
106 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12745 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 07/09/2014 : 03:08:53
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Svaka cast i uživaj u svemu tome ali moram priznati da nebih volio biti u tvojoj koži.
Zašto ne? Šta ima ljepše od pune kuce djece? |
Have mercy |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/09/2014 : 10:48:02
|
quote: Originally posted by izivko
Svaka cast i uživaj u svemu tome ali moram priznati da nebih volio biti u tvojoj koži.
Zašto ne? Šta ima ljepše od pune kuce djece?
Samo treba uz to imati i pune džepove novaca a njih je uvijek malo, kako god da okreneš. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/09/2014 : 11:10:19
|
quote: Originally posted by izivko
Zašto ne? Šta ima ljepše od pune kuce djece?
Samo treba uz to imati i pune džepove novaca a njih je uvijek malo, kako god da okreneš.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/09/2014 : 14:18:06
|
Svako dobro! :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5319 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 07/09/2014 : 14:22:24
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Cestitke meštre! Znaci još jedna cura i imaš Full house
...još jedan decko i imaš poker (i full house) |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 07/09/2014 : 18:19:54
|
hocemo li mi cestitati svakom tko je sudjelovao u trenutku kad “netko “ dobije prinovu ( iako ja imam pozitivno mišljenje kad netko dobije prinovu ) ili cemo reagirat prema svima koji to trenutno žele a nisu u mogucnosti. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 08/09/2014 : 11:04:45
|
Cestitam hrvoje! Dobrodošao u klub "Fantastic four"
Ne obadivaj ove što cendraju oko novaca, novci dodu i odu, a dica ostaju. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 08/09/2014 : 12:02:28
|
quote: Originally posted by Amos
Ne obadivaj ove što cendraju oko novaca, novci dodu i odu, a dica ostaju.
dodu i odu ako ih zaraduješ na necijoj grbaci ili na državnoj sisi. ko ih krvavo zaraduje pogotovo kod privatnika u ovoj državici nece imat tako infantilno mišljenje ka ti. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/09/2014 : 12:32:18
|
Nažalost novci najcešce odu, a dica ostaju i to puno duže nego bi tribalo bit normalno. Tu dicu triba obuc, dat in nešto za jest(virova ili ne svaki dan), triba in kupit sladoled, odvest u kino i kazalište lutaka. O apstraktnin stvarima ka šta je fakultet nema smisla ni pricat. Moj plan je ubit u svojoj dici svaku ambiciju, upisat u trogodišnju strukovnu, i dovidenja. Starijen smo od igracaka forsirali špatule, male cekice, plocice i ostali alat. Ka šta neki pripremaju dicu za igrat tenis, ja svoga treniran za keramicara. Mladi je dobija gedore, a u vrtlu san mu iskopa mali kanal, dakle njega treniran za automehanicara.
Svaka cast svima koji se danas usude imat dicu, a ovima šta imaju troje ili više neznan bi li diza spomenike il ih smistija u nekakve ustanove. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 08/09/2014 12:36:13 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 08/09/2014 : 12:41:50
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nažalost novci najcešce odu, a dica ostaju i to puno duže nego bi tribalo bit normalno. Tu dicu triba obuc, dat in nešto za jest(virova ili ne svaki dan), triba in kupit sladoled, odvest u kino i kazalište lutaka. O apstraktnin stvarima ka šta je fakultet nema smisla ni pricat. Moj plan je ubit u svojoj dici svaku ambiciju, upisat u trogodišnju strukovnu, i dovidenja. Starijen smo od igracaka forsirali špatule, male cekice, plocice i ostali alat. Ka šta neki pripremaju dicu za igrat tenis, ja svoga treniran za keramicara. Mladi je dobija gedore, a u vrtlu san mu iskopa mali kanal, dakle njega treniran za automehanicara.
Svaka cast svima koji se danas usude imat dicu, a ovima šta imaju troje ili više neznan bi li diza spomenike il ih smistija u nekakve ustanove.
a ebiga sad, a cemu život ako nemaš djece. život bez djece nema smisla. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10284 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/09/2014 : 13:47:30
|
quote: Originally posted by Kruger
Svaka cast svima koji se danas usude imat dicu, a ovima šta imaju troje ili više neznan bi li diza spomenike il ih smistija u nekakve ustanove.
a ebiga sad, a cemu život ako nemaš djece. život bez djece nema smisla.
Moj post ne bi tribalo shvatit doslovno.
On topic: Hrvoje cestitke na prinovi.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/09/2014 : 13:51:12
|
hocemo li mi cestitati svakom tko je sudjelovao u trenutku kad “netko “ dobije prinovu ( iako ja imam pozitivno mišljenje kad netko dobije prinovu ) ili cemo reagirat prema svima koji to trenutno žele a nisu u mogucnosti.
Ztao i postoji onaj topic baby boom. Ne znam zašto je hrvoje otvorio novi topic. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Posted - 08/09/2014 : 13:53:17
|
a ebiga sad, a cemu život ako nemaš djece. život bez djece nema smisla.
Moj post ne bi tribalo shvatit doslovno.
On topic: Hrvoje cestitke na prinovi.
ma znam. ali nekako uz djecu uvijek ide kukanje. pa to nece motivirati ove mlade |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:22:54
|
Onda mene strpaj odma u ustanovu jer ispadam sablazan s cetvero djece! I jer živim od moje place i ženine porodiljne naknade. I podstanari smo. I roditelji nas financijski ne pomažu jer jedva imaju za sebe. I jer ne mogu dignit kredit za stan koji bi nam bio dovoljno velik, a ne možemo živit u kapunjeri od 50 kvadrata.
Ali tribali ste vidit poglede kad sam se litos sam prošeta po Kalelargi s njih cetvero Špica, subota, mi u šetnji. Oni dobri, poslušni, mala u kolicima, druga se vozi na karicu za kolicima, decki svaki sa svoje strane i lipo hodaju, išli u Donata po sladoled pa smo bili na rivi u parkicu. Slušati njihove price, gledati ih kako se zaseru cokoladom, kako se smiju, kako se cude da su bedemi tako veliki i bi li ih mogla probiti plazma raketa Lorda Garmadona, to su stvari za koje vrijedi živit. Jebe mi se za one koji su nas gledali kao svjetsko cudo (a bilo je i takvih) i govorili "divno, ali ne bi ja".
Neki ovdje sve svode na novac. Pa cak proglašavaju infantilnim zalaganje za život. Za mene su to ljudi ispranog mozga koji ne vide dalje od svoje drobine. Kažu stari ljudi da se "svako dite rodi s štrucom kruva ispod ruke"! Svako vrijeme je teško na svoj nacin, a današnje je totalno sranje, medutim ne smije stat na put životu.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:31:53
|
Onda mene strpaj odma u ustanovu jer ispadam sablazan s cetvero djece! I jer živim od moje place i ženine porodiljne naknade. I podstanari smo. I roditelji nas financijski ne pomažu jer jedva imaju za sebe. I jer ne mogu dignit kredit za stan koji bi nam bio dovoljno velik, a ne možemo živit u kapunjeri od 50 kvadrata.
Ali tribali ste vidit poglede kad sam se litos sam prošeta po Kalelargi s njih cetvero Špica, subota, mi u šetnji. Oni dobri, poslušni, mala u kolicima, druga se vozi na karicu za kolicima, decki svaki sa svoje strane i lipo hodaju, išli u Donata po sladoled pa smo bili na rivi u parkicu. Slušati njihove price, gledati ih kako se zaseru cokoladom, kako se smiju, kako se cude da su bedemi tako veliki i bi li ih mogla probiti plazma raketa Lorda Garmadona, to su stvari za koje vrijedi živit. Jebe mi se za one koji su nas gledali kao svjetsko cudo (a bilo je i takvih) i govorili "divno, ali ne bi ja".
Neki ovdje sve svode na novac. Pa cak proglašavaju infantilnim zalaganje za život. Za mene su to ljudi ispranog mozga koji ne vide dalje od svoje drobine. Kažu stari ljudi da se "svako dite rodi s štrucom kruva ispod ruke"! Svako vrijeme je teško na svoj nacin, a današnje je totalno sranje, medutim ne smije stat na put životu.
ne brale to je realnost. aj mi reci da si nezaposlen od cega bi hrania 4 dice i placa taj podstanarski stan? od molitvi? ili bi dica možda pasla travu? i da, dokle god živimo u materijalnom svitu tako stvari stoje ,drugo sve je sviranje q. Jere ti je to super objasnia al jebga ocito ga nisi skužija
|
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:41:07
|
quote: Originally posted by lwood
ne brale to je realnost. aj mi reci da si nezaposlen od cega bi hrania 4 dice i placa taj podstanarski stan? od molitvi? ili bi dica možda pasla travu? i da, dokle god živimo u materijalnom svitu tako stvari stoje ,drugo sve je sviranje q. Jere ti je to super objasnia al jebga ocito ga nisi skužija
Brate mili, zato sam išao završit neku školu da radim posao i da imam placu. Ne govorim o totalnoj nezaposlenosti i kukanju dok se ceka da nešto padne s neba.
A što se tice molitve, poslovica kaže "pomozi sebi i Bog ce ti pomoci", odnosno ostaviti se šlajfanja po tipkovnici i jadikovanja i potražiti posao pa ce i Svevišnji providit priliku i placu. |
Edited by - Amos on 08/09/2014 15:42:29 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:42:31
|
quote: Originally posted by lwood
Brate mili, zato sam išao završit neku školu da radim posao i da imam placu. Ne govorim o totalnoj nezaposlenosti i kukanju dok se ceka da nešto padne s neba.
A što se tice molitve, poslovica kaže "pomozi sebi i Bog ce ti pomoci", odnosno ostaviti se šlajfanja po tipkovnici i jadikovanja i potražiti posao pa ce i Svevišnji providit priliku i placu.
je vidin ,zato i ima 300 000+ nezaposlenih. al glavno je pametovat drugima |
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
|
Topic |
|