Author |
Topic |
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 06/09/2014 : 18:05:18
|
Eto planiramo sa curom ovog oktombra da idemo do Zagreb na koji dan pa interesira me neki dobar smestaj u centru grada. jel ima neku da preporuci neki dobar hostel,hotel ili apartman al da cena nije visoka, onako prosecan smestaj. Hvala unapred
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/09/2014 : 10:23:32
|
Hoteli preskupi, u hostele idu vikend pijanci pa djeliš sobu s njima, a opet skupo. Meni bi najlogicnije bilo da platiš pola cijene smještaja u hostelu po nocenju nekom clanu foruma (koji ima neku sobicu praznu) pa budeš kod njega. On zaradi, a ti mirno spavaš...
Cak mislim da bi trebalo ovaj tvoj topic preimenovati u: Smještaj kod forumaša u ZG pa kada god netko treba da se tu fino dogovori. Inace, bio sam u hostelu i to dobrom (uredna soba, uredno kupatilo), ali opet su mi stavili nekog pijanca koji je povracao cijelu noc. To baš i nije ugodno nocenje. Sobe su bile za 3-7 osoba. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/09/2014 : 11:22:52
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Hoteli preskupi, u hostele idu vikend pijanci pa djeliš sobu s njima, a opet skupo.
Naravno, kako bi takvi inace imali i za smještaj i za cugu. quote: Meni bi najlogicnije bilo da platiš pola cijene smještaja u hostelu po nocenju nekom clanu foruma (koji ima neku sobicu praznu) pa budeš kod njega. On zaradi, a ti mirno spavaš...
Cak mislim da bi trebalo ovaj tvoj topic preimenovati u: Smještaj kod forumaša u ZG pa kada god netko treba da se tu fino dogovori. Inace, bio sam u hostelu i to dobrom (uredna soba, uredno kupatilo), ali opet su mi stavili nekog pijanca koji je povracao cijelu noc. To baš i nije ugodno nocenje.
Da li je u pitanju neki nesavjesni forumaš ili potpuno nepoznati tip. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/09/2014 : 12:06:06
|
Ne znam, nisam ga pitao. Samo sam ležao otvorenih ociju sa nožem u rukama dok negdje oko 7 ujutro nije otišao. Onda sam malo odspavao... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
|
Topic |
|