Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 12/09/2014 : 14:22:26
|
Pa covjece, nekad se samo osobu loslalo u q. Sad ti iskoci slika, poput rijeci u recenici.. Je li to seksualno uznemiravanje? Kamo to spada? Malo tko doista reagira, da se poduzme nesto..uglavnom se neka zena nadje da se javno, na fejsu, zgrozi.. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 12/09/2014 : 14:54:15
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
http://voxfeminae.net/feministyle/item/6336-golisave-slike-jennifer-lawrence-nisu-skandal-nego-zlocin
Bas sam procitala ovaj clanak i u njemu se nalazi tekst koji me podsjetio na to da pitam nesto ovdje. Hajde mi recite zasto je toliko velik postotak muskaraca koji na internetu ne mogu odoljeti da zeni, u kontaktu s njom, ne uvale sliku svog golog penisa. Jesam, dozivjela sam to. Nekoliko puta su mi iskakali golaci.. Pitam se, cemu to? Bude mi zao, na koncu osobe, na sto se svela.. na sliku svog golaca u punoj erekciji. Zar je svijet doista toliko otisao k vragu, i vise ne umije razgovarati.. pa recimo hajde, i pokusati zavesti zenu rijecima.. Je li to slika samo muskaraca ili je odraz dubine zena..?
zato da kad se sretnemo uživo ne moramo lagat o centimetrima..što vidiš to primiš |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 12/09/2014 : 14:55:49
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by izivko
Parametri ženske ljepote: dobre noge, velika guzica i velike sise...
Jedina istina! I to nije nikakav trend modernog vremena. Oduvijek su na cijeni bile obline i simetrija. Drugo je, što neke baš na silu pokušavaju ic protiv genetike i unakaze se plastikom.
Jel vidite kakvu razliku na ovim slikama ispod? Sve je to isto. Špiljski covjek je drkao na istu ženu, ko i mi.

au brate mili,vidi kod ove što je gluteuse uzbacila kante proteina od universala..a meni baš ponestalo |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 12/09/2014 : 15:56:09
|
Pa covjece, nekad se samo osobu loslalo u q. Sad ti iskoci slika, poput rijeci u recenici.. Je li to seksualno uznemiravanje? Kamo to spada? Malo tko doista reagira, da se poduzme nesto..uglavnom se neka zena nadje da se javno, na fejsu, zgrozi..
vratite nam istom mjerom |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13010 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/09/2014 : 17:03:08
|
quote: Originally posted by izivko
Šta ima ljepše i bolje od dobre, velike ŽENSKE guzice
Istina, cak ni dobre sise tu nemaju što tražiti. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
miro81
New Member

Croatia
201 Posts
Member since 21/12/2013 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 12/09/2014 : 22:50:26
|
quote: Originally posted by igor 12
http://voxfeminae.net/feministyle/item/6336-golisave-slike-jennifer-lawrence-nisu-skandal-nego-zlocin
Bas sam procitala ovaj clanak i u njemu se nalazi tekst koji me podsjetio na to da pitam nesto ovdje. Hajde mi recite zasto je toliko velik postotak muskaraca koji na internetu ne mogu odoljeti da zeni, u kontaktu s njom, ne uvale sliku svog golog penisa. Jesam, dozivjela sam to. Nekoliko puta su mi iskakali golaci.. Pitam se, cemu to? Bude mi zao, na koncu osobe, na sto se svela.. na sliku svog golaca u punoj erekciji. Zar je svijet doista toliko otisao k vragu, i vise ne umije razgovarati.. pa recimo hajde, i pokusati zavesti zenu rijecima.. Je li to slika samo muskaraca ili je odraz dubine zena..?
zato da kad se sretnemo uživo ne moramo lagat o centimetrima..što vidiš to primiš
Nije ovdje slucaj o nalazenju uzivo, niti je nakana, vec o..recimo, smjeru u kom bi zelio da se razgovor skrene..ono - puff! Prije mnogo godina sam kratko bila na Indexu, tamo pak poruke poput oglasa za seksualne usluge (ili uz malu naknadu).. kolicina gluposti odvratila me i s tog foruma.. I tada ja svojim odgovorom, kad ubijem u pojam, ispadnem staromodna konzerva i pitajbogastasve ne.. Pa tko je tu lud, ako jedna ja ovakva odjebem golaca jer ne pronalazim mozak koji mi je potreban, ispadnem babuskara.. Tko? |
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 13/09/2014 : 08:23:22
|
quote: Originally posted by igor 12
zato da kad se sretnemo uživo ne moramo lagat o centimetrima..što vidiš to primiš
Nije ovdje slucaj o nalazenju uzivo, niti je nakana, vec o..recimo, smjeru u kom bi zelio da se razgovor skrene..ono - puff! Prije mnogo godina sam kratko bila na Indexu, tamo pak poruke poput oglasa za seksualne usluge (ili uz malu naknadu).. kolicina gluposti odvratila me i s tog foruma.. I tada ja svojim odgovorom, kad ubijem u pojam, ispadnem staromodna konzerva i pitajbogastasve ne.. Pa tko je tu lud, ako jedna ja ovakva odjebem golaca jer ne pronalazim mozak koji mi je potreban, ispadnem babuskara.. Tko?
ma znam,kužim te..ono,dopisujete se o poeziji,labudovima i pticama pjevicama i odjednom iskoci slika puža..jebi ga,pa frajer ne zna pitat jesi li za izlazak,neku finu veceru i vino a onda,onda kuda nas noc odnese...a šta da ti kažem,ima nas svakakvih..meni naprimjer,ne bi nikad palo nekoj koju sam tek upoznao poslat sliku svog golaca..to tek kada je veza cvrsta i stabilna,gdje dišete i razmišljate kao jedno..a baš me zanima jkak odgovoriš takvima?jel im nabaciš kakvu foru,aluziju na velicinu njihovih golaca,okreneš na šalu nastranu? |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/09/2014 : 09:31:09
|
Pa, kad se vec razgolitio, mogu i ja skinuti rukavice. Onak, po sjecanju..koliko se naljutim ili me pukne inspiracija, uputim ga nek to napravi svojoj sestri, mami.. Ili zapocnem sa " sinko" - tad znam da cu biti opaka... Zadnji slucaj koji se desio pitala sam cemu to, sto mu to treba a on me upita zar ne volim to? Kazem ja da zivim u drugom svijetu a on: "A u kom svijetu zivis?" Pa tamo gdje se upotrebljava mozak kao glavni organ, tako nekako odgovorim. |
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/09/2014 : 09:43:11
|
Puževi golaci ionako nisu na nekoj cijeni dok su oni u kucicama sasvim druga prica. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/09/2014 : 10:30:21
|
Pitanje: Na fejsu sam kliknula na otvoren profil jedne zene jer me privukla dobrim stajlingom na trenutnoj profilnoj fotki. Kada sam pogledala ostale fotke, vidjela sam da su sve prilicno izazovne, seksi poze, dobre grudi koje prste iz broj manjih jaknica, stikle, koznjaci...san svakog muskarca.. Doista ima svoj stil i doista je odvazna svaka joj cast.. Ne znam zasto to radi, ili ona ne razmislja o tome..to je jednostavno ona. Ja sam ta koja nema muda..kad malo bolje razmislim.. I tako je jednostavna u pisanju pa sam naisla kako pise o idiotima koji joj nude honorar za seks, ostra je u obracunu s tim koji pogresno dozivljavaju nju i njezine fotografije... Sto hocete od zena? Kako da izrazimo sebe, budemo ono sto jesmo, zelimo, igramo se modom, uzivamo u sebi, a da pri tom muskarci ne pomisle: -E, ona trazi muskarca - ona je drolja, i to jeftina - ponudim lovu, sigurno ce pristati kad se tako oblaci..
Znate, pa i nije bas lako biti zena.
|
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/09/2014 : 11:04:20
|
odraz je modernih vrimena i kapitalizma. vrime je novac. prelazi se odma na stvar. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/09/2014 : 11:05:21
|
Pitanje: Na fejsu sam kliknula na otvoren profil jedne zene jer me privukla dobrim stajlingom na trenutnoj profilnoj fotki. Kada sam pogledala ostale fotke, vidjela sam da su sve prilicno izazovne, seksi poze, dobre grudi koje prste iz broj manjih jaknica, stikle, koznjaci...san svakog muskarca.. Doista ima svoj stil i doista je odvazna svaka joj cast.. Ne znam zasto to radi, ili ona ne razmislja o tome..to je jednostavno ona. Ja sam ta koja nema muda..kad malo bolje razmislim.. I tako je jednostavna u pisanju pa sam naisla kako pise o idiotima koji joj nude honorar za seks, ostra je u obracunu s tim koji pogresno dozivljavaju nju i njezine fotografije... Sto hocete od zena? Kako da izrazimo sebe, budemo ono sto jesmo, zelimo, igramo se modom, uzivamo u sebi, a da pri tom muskarci ne pomisle: -E, ona trazi muskarca - ona je drolja, i to jeftina - ponudim lovu, sigurno ce pristati kad se tako oblaci..
Znate, pa i nije bas lako biti zena.
ne znan cemu toliko išcudavanje? gomila mladih cura na fejsu se slikaje polugola. i šta? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/09/2014 : 11:20:54
|
Sad me zbunio tvoj odgovor. Nis nisi rekao, a postavila sam pitanje zene kojoj se zbog fotki koje nisu golisave jer nije djevojka, vec prste seksipilom, desavaju seksualna uznemiravanja i da li smatrate da je sama za to kriva. Ili? Pa necu u pitanju ponuditi i sve moguce odgovore.
|
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 13/09/2014 : 18:26:12
|
Kod mene u firmi se odigrao jedan zanimljiv slucaj. Cura, onako simpaticna i ok izgleda se nakon nekoliko tjedana vratila sa odmora.Uz to sto je dobila boju suncanjem nekako mi se ucinila drugacijom u licu,ali nisam mogao dokuciti zasto. Kasnije sam skuzio da je operirala nos i moram priznati da ju je taj zahvat nekako ucinio zgodnijom,a i po njoj se vidjelo da je nekako zadovoljnija. Nakon odprilike pola godine,i opet poslje odmora je dosla osuncana i sa promjenom koju sam odmah uocio..grudi su bile povecane sa b na c Nedugo nakon toga zadobila je puno vecu pozornost muskaraca na radnom mjestu,a nekolicina joj se otvoreno upucavala. Poslje bozicnih i novogodisnjih praznika dosla je sa perfektno zaobljenom straznjicom,a broj udvaraca se udvostrucio,odjednom je postala vrlo pozeljna. Broj kirurskih zshvata je rastao od odmora do odmora i ona danas izgleda kao lice sa naslovnice modnih magazina. Od simpaticne zgodne curice postala je supervamp. Nazalost i njen karakter se mijenjao iz operaciju u operaciju,tako da je sada arogantna povrsna osoba bez imalo smisla za humor ,osoba koja je svoju osobnost zrtvovala za perfektnu vanjstinu i pozornost. Nevjerovatna je dakle i fizicka i psiholoska promjena kroz koju je prosla i jos uvijek prolazi. Imate li i vi slicnih iskustava iz vase okoline
 |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 13/09/2014 : 18:54:29
|
Naravno. Sinoc sam popio pivu previše. Danas sam pogrbljena usporena i nadrkana osoba oteknuta lica i debelih podocnjaka bez imalo smisla za humor. Nevjerovatna je dakle i fizicka i psiholoska promjena kroz koju sam prošao i ( jebem si sve po redu ) još uvijek prolazim. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 13/09/2014 : 19:08:31
|
Pa nemojte me tjerati da stavim svoju fotku da bih dobila odgovore..
U strahu od stavljanja fotke odgovori koliko-toliko stižu... |
always progressive, never conventional! |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/09/2014 : 19:09:28
|
Na osobnost zene moze utjecati mnogo drugih stvsri koje nisu oku vidljive, to vrijedi i za muskarce. |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/09/2014 : 19:13:20
|
quote: Originally posted by fikus
Pa nemojte me tjerati da stavim svoju fotku da bih dobila odgovore..
U strahu od stavljanja fotke odgovori koliko-toliko stižu...
To sam i ja pomislila :) Spasavaju me od kojekakvih psihopata da mogu mirno zivjeti. :) |
|
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 13/09/2014 : 19:19:58
|
Na osobnost zene moze utjecati mnogo drugih stvsri koje nisu oku vidljive, to vrijedi i za muskarce.
Ponekad je plastika nepotrebna. Na osobnost se može utjecati malim, jedva primjetnim detaljem.
 |
always progressive, never conventional! |
 |
|
Topic  |
|