forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Parametri zenske ljepote
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/09/2014 : 14:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Pa covjece, nekad se samo osobu loslalo u q.
Sad ti iskoci slika, poput rijeci u recenici..
Je li to seksualno uznemiravanje? Kamo to spada?
Malo tko doista reagira, da se poduzme nesto..uglavnom se neka zena nadje da se javno, na fejsu, zgrozi..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 14:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

http://voxfeminae.net/feministyle/item/6336-golisave-slike-jennifer-lawrence-nisu-skandal-nego-zlocin

Bas sam procitala ovaj clanak i u njemu se nalazi tekst koji me podsjetio na to da pitam nesto ovdje.
Hajde mi recite zasto je toliko velik postotak muskaraca koji na internetu ne mogu odoljeti da zeni, u kontaktu s njom, ne uvale sliku svog golog penisa. Jesam, dozivjela sam to. Nekoliko puta su mi iskakali golaci.. Pitam se, cemu to? Bude mi zao, na koncu osobe, na sto se svela.. na sliku svog golaca u punoj erekciji.
Zar je svijet doista toliko otisao k vragu, i vise ne umije razgovarati.. pa recimo hajde, i pokusati zavesti zenu rijecima..
Je li to slika samo muskaraca ili je odraz dubine zena..?

zato da kad se sretnemo uživo ne moramo lagat o centimetrima..što vidiš to primiš

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 14:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by izivko

Parametri ženske ljepote: dobre noge, velika guzica i velike sise...

Jedina istina! I to nije nikakav trend modernog vremena. Oduvijek su na cijeni bile obline i simetrija. Drugo je, što neke baš na silu pokušavaju ic protiv genetike i unakaze se plastikom.

Jel vidite kakvu razliku na ovim slikama ispod? Sve je to isto. Špiljski covjek je drkao na istu ženu, ko i mi.

au brate mili,vidi kod ove što je gluteuse uzbacila kante proteina od universala..a meni baš ponestalo

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 12/09/2014 : 15:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Da, ali ni ove dvije ispod nje nisu lose...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 15:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

Pa covjece, nekad se samo osobu loslalo u q.
Sad ti iskoci slika, poput rijeci u recenici..
Je li to seksualno uznemiravanje? Kamo to spada?
Malo tko doista reagira, da se poduzme nesto..uglavnom se neka zena nadje da se javno, na fejsu, zgrozi..

vratite nam istom mjerom

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13010 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/09/2014 : 16:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Šta ima ljepše i bolje od dobre, velike ŽENSKE guzice

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/09/2014 : 17:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Šta ima ljepše i bolje od dobre, velike ŽENSKE guzice

Istina, cak ni dobre sise tu nemaju što tražiti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

miro81
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 21/12/2013

Posted - 12/09/2014 : 17:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit miro81's Homepage  Send miro81 a Private Message
+1 :-)

u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/09/2014 : 17:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

+ Liza del Serra

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 12/09/2014 : 21:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

+ Liza del Serra

Ova može kokosove orahe drobiti
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/09/2014 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

http://voxfeminae.net/feministyle/item/6336-golisave-slike-jennifer-lawrence-nisu-skandal-nego-zlocin

Bas sam procitala ovaj clanak i u njemu se nalazi tekst koji me podsjetio na to da pitam nesto ovdje.
Hajde mi recite zasto je toliko velik postotak muskaraca koji na internetu ne mogu odoljeti da zeni, u kontaktu s njom, ne uvale sliku svog golog penisa. Jesam, dozivjela sam to. Nekoliko puta su mi iskakali golaci.. Pitam se, cemu to? Bude mi zao, na koncu osobe, na sto se svela.. na sliku svog golaca u punoj erekciji.
Zar je svijet doista toliko otisao k vragu, i vise ne umije razgovarati.. pa recimo hajde, i pokusati zavesti zenu rijecima..

zato da kad se sretnemo uživo ne moramo lagat o centimetrima..što vidiš to primiš

Nije ovdje slucaj o nalazenju uzivo, niti je nakana, vec o..recimo, smjeru u kom bi zelio da se razgovor skrene..ono - puff!
Prije mnogo godina sam kratko bila na Indexu, tamo pak poruke poput oglasa za seksualne usluge (ili uz malu naknadu).. kolicina gluposti odvratila me i s tog foruma..
I tada ja svojim odgovorom, kad ubijem u pojam, ispadnem staromodna konzerva i pitajbogastasve ne.. Pa tko je tu lud, ako jedna ja ovakva odjebem golaca jer ne pronalazim mozak koji mi je potreban, ispadnem babuskara..
Tko?

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/09/2014 : 08:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by igor 12

quote:

Nije ovdje slucaj o nalazenju uzivo, niti je nakana, vec o..recimo, smjeru u kom bi zelio da se razgovor skrene..ono - puff!
Prije mnogo godina sam kratko bila na Indexu, tamo pak poruke poput oglasa za seksualne usluge (ili uz malu naknadu).. kolicina gluposti odvratila me i s tog foruma..
I tada ja svojim odgovorom, kad ubijem u pojam, ispadnem staromodna konzerva i pitajbogastasve ne.. Pa tko je tu lud, ako jedna ja ovakva odjebem golaca jer ne pronalazim mozak koji mi je potreban, ispadnem babuskara..
Tko?

ma znam,kužim te..ono,dopisujete se o poeziji,labudovima i pticama pjevicama i odjednom iskoci slika puža..jebi ga,pa frajer ne zna pitat jesi li za izlazak,neku finu veceru i vino a onda,onda kuda nas noc odnese...a šta da ti kažem,ima nas svakakvih..meni naprimjer,ne bi nikad palo nekoj koju sam tek upoznao poslat sliku svog golaca..to tek kada je veza cvrsta i stabilna,gdje dišete i razmišljate kao jedno..a baš me zanima jkak odgovoriš takvima?jel im nabaciš kakvu foru,aluziju na velicinu njihovih golaca,okreneš na šalu nastranu?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/09/2014 : 09:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Pa, kad se vec razgolitio, mogu i ja skinuti rukavice.
Onak, po sjecanju..koliko se naljutim ili me pukne inspiracija, uputim ga nek to napravi svojoj sestri, mami.. Ili zapocnem sa " sinko" - tad znam da cu biti opaka... Zadnji slucaj koji se desio pitala sam cemu to, sto mu to treba a on me upita zar ne volim to? Kazem ja da zivim u drugom svijetu a on: "A u kom svijetu zivis?" Pa tamo gdje se upotrebljava mozak kao glavni organ, tako nekako odgovorim.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/09/2014 : 09:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Puževi golaci ionako nisu na nekoj cijeni dok su oni u kucicama sasvim druga prica.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/09/2014 : 10:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Pitanje:
Na fejsu sam kliknula na otvoren profil jedne zene jer me privukla dobrim stajlingom na trenutnoj profilnoj fotki.
Kada sam pogledala ostale fotke, vidjela sam da su sve prilicno izazovne, seksi poze, dobre grudi koje prste iz broj manjih jaknica, stikle, koznjaci...san svakog muskarca..
Doista ima svoj stil i doista je odvazna svaka joj cast..
Ne znam zasto to radi, ili ona ne razmislja o tome..to je jednostavno ona. Ja sam ta koja nema muda..kad malo bolje razmislim.. I tako je jednostavna u pisanju pa sam naisla kako pise o idiotima koji joj nude honorar za seks, ostra je u obracunu s tim koji pogresno dozivljavaju nju i njezine fotografije...
Sto hocete od zena? Kako da izrazimo sebe, budemo ono sto jesmo, zelimo, igramo se modom, uzivamo u sebi, a da pri tom muskarci ne pomisle:
-E, ona trazi muskarca
- ona je drolja, i to jeftina
- ponudim lovu, sigurno ce pristati kad se tako oblaci..

Znate, pa i nije bas lako biti zena.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/09/2014 : 11:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

odraz je modernih vrimena i kapitalizma.
vrime je novac.
prelazi se odma na stvar.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/09/2014 : 11:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Pitanje:
Na fejsu sam kliknula na otvoren profil jedne zene jer me privukla dobrim stajlingom na trenutnoj profilnoj fotki.
Kada sam pogledala ostale fotke, vidjela sam da su sve prilicno izazovne, seksi poze, dobre grudi koje prste iz broj manjih jaknica, stikle, koznjaci...san svakog muskarca..
Doista ima svoj stil i doista je odvazna svaka joj cast..
Ne znam zasto to radi, ili ona ne razmislja o tome..to je jednostavno ona. Ja sam ta koja nema muda..kad malo bolje razmislim.. I tako je jednostavna u pisanju pa sam naisla kako pise o idiotima koji joj nude honorar za seks, ostra je u obracunu s tim koji pogresno dozivljavaju nju i njezine fotografije...
Sto hocete od zena? Kako da izrazimo sebe, budemo ono sto jesmo, zelimo, igramo se modom, uzivamo u sebi, a da pri tom muskarci ne pomisle:
-E, ona trazi muskarca
- ona je drolja, i to jeftina
- ponudim lovu, sigurno ce pristati kad se tako oblaci..

Znate, pa i nije bas lako biti zena.

ne znan cemu toliko išcudavanje?
gomila mladih cura na fejsu se slikaje polugola.
i šta?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/09/2014 : 11:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Sad me zbunio tvoj odgovor. Nis nisi rekao, a postavila sam pitanje zene kojoj se zbog fotki koje nisu golisave jer nije djevojka, vec prste seksipilom, desavaju seksualna uznemiravanja i da li smatrate da je sama za to kriva.
Ili?
Pa necu u pitanju ponuditi i sve moguce odgovore.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/09/2014 : 17:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Pa nemojte me tjerati da stavim svoju fotku da bih dobila odgovore..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/09/2014 : 18:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kod mene u firmi se odigrao jedan zanimljiv slucaj.
Cura, onako simpaticna i ok izgleda se nakon nekoliko tjedana vratila sa odmora.Uz to sto je dobila boju suncanjem nekako mi se ucinila drugacijom u licu,ali nisam mogao dokuciti zasto.
Kasnije sam skuzio da je operirala nos i moram priznati da ju je taj zahvat nekako ucinio zgodnijom,a i po njoj se vidjelo da je nekako zadovoljnija.
Nakon odprilike pola godine,i opet poslje odmora je dosla osuncana i sa promjenom koju sam odmah uocio..grudi su bile povecane sa b na c
Nedugo nakon toga zadobila je puno vecu pozornost muskaraca na radnom mjestu,a nekolicina joj se otvoreno upucavala.
Poslje bozicnih i novogodisnjih praznika dosla je sa perfektno zaobljenom straznjicom,a broj udvaraca se udvostrucio,odjednom je postala vrlo pozeljna.
Broj kirurskih zshvata je rastao od odmora do odmora i ona danas izgleda kao lice sa naslovnice modnih magazina.
Od simpaticne zgodne curice postala je supervamp.
Nazalost i njen karakter se mijenjao iz operaciju u operaciju,tako da je sada arogantna povrsna osoba bez imalo smisla za humor ,osoba koja je svoju osobnost zrtvovala za perfektnu vanjstinu i pozornost.
Nevjerovatna je dakle i fizicka i psiholoska promjena kroz koju je prosla i jos uvijek prolazi.
Imate li i vi slicnih iskustava iz vase okoline

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/09/2014 : 18:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Naravno.
Sinoc sam popio pivu previše. Danas sam pogrbljena usporena i nadrkana osoba oteknuta lica i debelih podocnjaka bez imalo smisla za humor.
Nevjerovatna je dakle i fizicka i psiholoska promjena kroz koju sam prošao i ( jebem si sve po redu ) još uvijek prolazim.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 13/09/2014 : 19:08:31  Show Profile Show Extended Profile
quote:

U strahu od stavljanja fotke odgovori koliko-toliko stižu...

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/09/2014 : 19:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Na osobnost zene moze utjecati mnogo drugih stvsri koje nisu oku vidljive, to vrijedi i za muskarce.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/09/2014 : 19:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

quote:

U strahu od stavljanja fotke odgovori koliko-toliko stižu...

To sam i ja pomislila :)
Spasavaju me od kojekakvih psihopata da mogu mirno zivjeti. :)

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 13/09/2014 : 19:19:58  Show Profile Show Extended Profile
quote:

Na osobnost zene moze utjecati mnogo drugih stvsri koje nisu oku vidljive, to vrijedi i za muskarce.

Ponekad je plastika nepotrebna. Na osobnost se može utjecati malim, jedva primjetnim detaljem.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000