Author |
Topic  |
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13061 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 12/09/2014 : 15:34:59
|
quote: Originally posted by lwood
Irci ce se ujedinit kad tad. 
To ce se dogoditi cim se Inglezi prestanu miješati u njihove poslove |
Have mercy |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 12/09/2014 : 16:00:32
|
škoti ce se i sa ircima udružiti, samo je problem i negotovost u ekonomskom znacaju(valuta, djeljenej skupnog duga,penzionerskih obaveznosti,....)i politickog(buducnost vojnickih baza na Škotskem, obstanak Škotske u Eu i clanstvo Škotske u skupnom granicnom prostoru ukljucujuci i Irsku) A upravo na vestima cujem, da je vecina škota protiv odcepljenja (?). Ok, vesti. :) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/09/2014 : 16:26:45
|
quote: Originally posted by igor 12
samo da siroti škoti ak se odcijepe ne produ ko mi..et,ja na primjer ne znam kud bi glavu prije okrenio od silnog prosperiteta i blagostanja koje su nam obecavali..samo zinem i vec mi peceni pilic flisne u usta,pucnem prstom i iz pipe žlahtina curi...nemoš vidit nikog po birtijama,svi zaposleni pa nemaju vremena za kavu
Kras? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/09/2014 : 16:38:38
|
quote: Originally posted by lwood
Irci ce se ujedinit kad tad. 
 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 12/09/2014 : 16:52:46
|
I škotom ide bolje nego englezima. Oni imaju svoju vladu, parlament, sudni sistem, šolstvo, itd. Anglija niti svog parlamenta nema i direktno je podrejena britanskom.
hehe, a i Sean Connery bice veseo, jer je konacno docekao taj dan! A James Bonda igrao je tek tako, za kamuflažu. A i Ian Fleming kazao je da je J.Bond škotlandjnin  |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 12/09/2014 16:56:58 |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 12/09/2014 : 17:19:22
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Ma dobro, jebo BiH, nego da mi prvo riješimo Škote, pa onda vas
Cmaru slavonski dabogda ti pajo pakšu nabio svoje gace za na guzicu tebi na glavu hehehehehehe... |
Wtf?
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 12/09/2014 : 17:31:23
|
quote: Originally posted by mamlaz
samo da siroti škoti ak se odcijepe ne produ ko mi..et,ja na primjer ne znam kud bi glavu prije okrenio od silnog prosperiteta i blagostanja koje su nam obecavali..samo zinem i vec mi peceni pilic flisne u usta,pucnem prstom i iz pipe žlahtina curi...nemoš vidit nikog po birtijama,svi zaposleni pa nemaju vremena za kavu
Kras?
he he, znas da sam isto pomslio ovih dana 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 12/09/2014 : 17:40:26
|
quote: Originally posted by sinister
@swamp thing Mislim da si pogrešno protumacio bagijev post, a i prije nego je naveo primjer naglasio je da isti ide "njemu" u prilog.
A kako znaš da unitarna BiH nije moguca ako nismo probali?
Naravno da je Federacija puna korumpirane vlasti i gladnog naroda, isto kao i RS. Meni nije Dodik kriv što je u Federaciji loše, ali drugi padaju na te price, baš kao što i narod iz RS pada na ista spinovanja od svojih predstavnika. Evo i ti se se u svom postu osvrtao na Federaciju, a nisi kritikovao RS. Šta, jel se to u RS-u tako dobro živi? Ako jeste, evo ja cu se prvi preseliti tamo, boli me briga ko je ko, samo neka ima posla i normalnog života.
Izvinjavam se na offt i politicarenju.
@sinister i @bagi Vi ste promašili poentu mog posta. Upravo sam napisao da sve bagi dobro kaže, al' opet se uhvati nekog Dodika, Bihaca, nezadovoljstva rascjepkanošcu BiH,... Ono o FBiH sam napisao da istaknem da se takvim problemima trebaju ljudi baviti, bili oni u unitarnoj BiH ili iscjepkanoj na 1000 komada. A RS ima gomilu problema kao i FBiH, ali ja necu za to optuživati Izetbegovica, mudžahedine,... vec naše kvazi-vode koji raspirivanjem mržnje ispiru narodu mozak. Imam na TV i srpske, i bošnjacke, i hrvatske kanale, ne prode dan a da se na njima ne prica o agresorima, grobnicama, ustašama, cetnicima, partizanima, Tudmanu, Slobi,... da neki politicar ne oplete po 'onima s druge strane'. U kurac to sve. E da, i još jednom da kažem mladi, krugeru i ostalima kojima je Tompson prihvatljiv za razliku od zlocestog Baje MK - jednaki su to govnari koji zaraduju masu para šovinistickim pjesmama. Samo što je Tompson 'vaš'. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 12/09/2014 : 17:46:59
|
quote: Originally posted by Poli
Kras?
he he, znas da sam isto pomslio ovih dana 
ako vam ne bi bilo na teret,gospodo draga,drugovi stari,jarani pravi..da mi pojasnite..relativno sam novi na forumu i malo sam sada zbunjen |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 12/09/2014 : 17:55:15
|
quote: Originally posted by swamp thing
@swamp thing Mislim da si pogrešno protumacio bagijev post, a i prije nego je naveo primjer naglasio je da isti ide "njemu" u prilog.
Naravno da je Federacija puna korumpirane vlasti i gladnog naroda, isto kao i RS. Meni nije Dodik kriv što je u Federaciji loše, ali drugi padaju na te price, baš kao što i narod iz RS pada na ista spinovanja od svojih predstavnika. Evo i ti se se u svom postu osvrtao na Federaciju, a nisi kritikovao RS. Šta, jel se to u RS-u tako dobro živi? Ako jeste, evo ja cu se prvi preseliti tamo, boli me briga ko je ko, samo neka ima posla i normalnog života.
@sinister i @bagi Vi ste promašili poentu mog posta. Upravo sam napisao da sve bagi dobro kaže, al' opet se uhvati nekog Dodika, Bihaca, nezadovoljstva rascjepkanošcu BiH,... Ono o FBiH sam napisao da istaknem da se takvim problemima trebaju ljudi baviti, bili oni u unitarnoj BiH ili iscjepkanoj na 1000 komada. A RS ima gomilu problema kao i FBiH, ali ja necu za to optuživati Izetbegovica, mudžahedine,... vec naše kvazi-vode koji raspirivanjem mržnje ispiru narodu mozak. Imam na TV i srpske, i bošnjacke, i hrvatske kanale, ne prode dan a da se na njima ne prica o agresorima, grobnicama, ustašama, cetnicima, partizanima, Tudmanu, Slobi,... da neki politicar ne oplete po 'onima s druge strane'. U kurac to sve. E da, i još jednom da kažem mladi, krugeru i ostalima kojima je Tompson prihvatljiv za razliku od zlocestog Baje MK - jednaki su to govnari koji zaraduju masu para šovinistickim pjesmama. Samo što je Tompson 'vaš'.
a varaš se jarane,nisu isti..nebo i zemlja..kad tompson migne lijevim okom napuni poljud..kad migne desnim okom napuni maksimir..a taj baja(inace rijec baja oznacava mudonju,frajera..što je za ovoga sasvim promašen nadimak) ne može napunit jedno seosko dvorište na 29.XI kad su tradicionalne svinjokolje |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 12/09/2014 : 17:58:14
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by andjusticeforall
Ma dobro, jebo BiH, nego da mi prvo riješimo Škote, pa onda vas
Cmaru slavonski dabogda ti pajo pakšu nabio svoje gace za na guzicu tebi na glavu hehehehehehe...
Samo za Džej Si, ovo gore je parafraza one "Ja, sranja u Ruandi" koju izgovara Boro Nicinc u Nicjoj zemlji |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:18:46
|
A Irci ce se ujediniti kad se ja i mocvarni složimo da sam ja u pravu. Znaci,nikad...
tko je mocvarni? kras? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:21:57
|
ako vam ne bi bilo na teret,gospodo draga,drugovi stari,jarani pravi..da mi pojasnite..relativno sam novi na forumu i malo sam sada zbunjen
nis nis, imas polubrata a da nis znao za njega 
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/09/2014 : 19:23:16
|
Slijedeci koji spomene bilo što što ima veze sa domacom politikom (BIH,Dodik, Baja MK...) biti ce udaljen sa foruma. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:27:30
|
ako vam ne bi bilo na teret,gospodo draga,drugovi stari,jarani pravi..da mi pojasnite..relativno sam novi na forumu i malo sam sada zbunjen
cudni su putevi mog oca bili,amen |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:34:37
|
@sinister i @bagi Vi ste promašili poentu mog posta. Upravo sam napisao da sve bagi dobro kaže, al' opet se uhvati nekog Dodika, Bihaca, nezadovoljstva rascjepkanošcu BiH,... Ono o FBiH sam napisao da istaknem da se takvim problemima trebaju ljudi baviti, bili oni u unitarnoj BiH ili iscjepkanoj na 1000 komada. A RS ima gomilu problema kao i FBiH, ali ja necu za to optuživati Izetbegovica, mudžahedine,... vec naše kvazi-vode koji raspirivanjem mržnje ispiru narodu mozak. Imam na TV i srpske, i bošnjacke, i hrvatske kanale, ne prode dan a da se na njima ne prica o agresorima, grobnicama, ustašama, cetnicima, partizanima, Tudmanu, Slobi,... da neki politicar ne oplete po 'onima s druge strane'. U kurac to sve. E da, i još jednom da kažem mladi, krugeru i ostalima kojima je Tompson prihvatljiv za razliku od zlocestog Baje MK - jednaki su to govnari koji zaraduju masu para šovinistickim pjesmama. Samo što je Tompson 'vaš'.
a varaš se jarane,nisu isti..nebo i zemlja..kad tompson migne lijevim okom napuni poljud..kad migne desnim okom napuni maksimir..a taj baja(inace rijec baja oznacava mudonju,frajera..što je za ovoga sasvim promašen nadimak) ne može napunit jedno seosko dvorište na 29.XI kad su tradicionalne svinjokolje
malecki tada se peku kolaci:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:37:52
|
ili blizanca jednojajcanog:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/09/2014 : 19:50:42
|
A Irci ce se ujediniti kad se ja i mocvarni složimo da sam ja u pravu. Znaci,nikad...
za 10 ,najdalje 15 godina cili irski otok bice ista država  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:54:46
|
a varaš se jarane,nisu isti..nebo i zemlja..kad tompson migne lijevim okom napuni poljud..kad migne desnim okom napuni maksimir..a taj baja(inace rijec baja oznacava mudonju,frajera..što je za ovoga sasvim promašen nadimak) ne može napunit jedno seosko dvorište na 29.XI kad su tradicionalne svinjokolje
malecki tada se peku kolaci:)
kakvi kolaci,kakvi bakraci...dodi u slavoniju..i malecki me samo moja draga smije zvati kad skinem gace ajmo škoti..otcjepljenje |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 12/09/2014 : 19:56:06
|
ps. sta skotovi dobijaju u ekonomskom smislu sa rastavom braka?
Baš skotovi ili Škoti??
|
|
 |
|
Topic  |
|
|
|