forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Škotski referendum o nezavisnosti
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

izivko
Advanced Member

Germany
13061 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/09/2014 : 15:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Irci ce se ujedinit kad tad.

To ce se dogoditi cim se Inglezi prestanu miješati u njihove poslove

Have mercy
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 12/09/2014 : 16:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
škoti ce se i sa ircima udružiti, samo je problem i negotovost u ekonomskom znacaju(valuta, djeljenej skupnog duga,penzionerskih obaveznosti,....)i politickog(buducnost vojnickih baza na Škotskem, obstanak Škotske u Eu i clanstvo Škotske u skupnom granicnom prostoru ukljucujuci i Irsku)
A upravo na vestima cujem, da je vecina škota protiv odcepljenja (?).
Ok, vesti. :)

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/09/2014 : 16:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

samo da siroti škoti ak se odcijepe ne produ ko mi..et,ja na primjer ne znam kud bi glavu prije okrenio od silnog prosperiteta i blagostanja koje su nam obecavali..samo zinem i vec mi peceni pilic flisne u usta,pucnem prstom i iz pipe žlahtina curi...nemoš vidit nikog po birtijama,svi zaposleni pa nemaju vremena za kavu

Kras?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/09/2014 : 16:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Irci ce se ujedinit kad tad.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 12/09/2014 : 16:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
I škotom ide bolje nego englezima.
Oni imaju svoju vladu, parlament, sudni sistem, šolstvo, itd.
Anglija niti svog parlamenta nema i direktno je podrejena britanskom.

hehe, a i Sean Connery bice veseo, jer je konacno docekao taj dan! A James Bonda igrao je tek tako, za kamuflažu. A i Ian Fleming kazao je da je J.Bond škotlandjnin

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 12/09/2014 16:56:58
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 12/09/2014 : 17:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Ma dobro, jebo BiH, nego da mi prvo riješimo Škote, pa onda vas

Cmaru slavonski dabogda ti pajo pakšu nabio svoje gace za na guzicu tebi na glavu hehehehehehe...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 12/09/2014 : 17:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
A Irci ce se ujediniti kad se ja i mocvarni složimo da sam ja u pravu.
Znaci,nikad...

Wtf?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/09/2014 : 17:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

samo da siroti škoti ak se odcijepe ne produ ko mi..et,ja na primjer ne znam kud bi glavu prije okrenio od silnog prosperiteta i blagostanja koje su nam obecavali..samo zinem i vec mi peceni pilic flisne u usta,pucnem prstom i iz pipe žlahtina curi...nemoš vidit nikog po birtijama,svi zaposleni pa nemaju vremena za kavu

Kras?

he he, znas da sam isto pomslio ovih dana

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/09/2014 : 17:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by sinister

@swamp thing
Mislim da si pogrešno protumacio bagijev post, a i prije nego je naveo primjer naglasio je da isti ide "njemu" u prilog.

A kako znaš da unitarna BiH nije moguca ako nismo probali?

Naravno da je Federacija puna korumpirane vlasti i gladnog naroda, isto kao i RS. Meni nije Dodik kriv što je u Federaciji loše, ali drugi padaju na te price, baš kao što i narod iz RS pada na ista spinovanja od svojih predstavnika. Evo i ti se se u svom postu osvrtao na Federaciju, a nisi kritikovao RS.
Šta, jel se to u RS-u tako dobro živi? Ako jeste, evo ja cu se prvi preseliti tamo, boli me briga ko je ko, samo neka ima posla i normalnog života.

Izvinjavam se na offt i politicarenju.

@sinister i @bagi
Vi ste promašili poentu mog posta. Upravo sam napisao da sve bagi dobro kaže, al' opet se uhvati nekog Dodika, Bihaca, nezadovoljstva rascjepkanošcu BiH,... Ono o FBiH sam napisao da istaknem da se takvim problemima trebaju ljudi baviti, bili oni u unitarnoj BiH ili iscjepkanoj na 1000 komada. A RS ima gomilu problema kao i FBiH, ali ja necu za to optuživati Izetbegovica, mudžahedine,... vec naše kvazi-vode koji raspirivanjem mržnje ispiru narodu mozak. Imam na TV i srpske, i bošnjacke, i hrvatske kanale, ne prode dan a da se na njima ne prica o agresorima, grobnicama, ustašama, cetnicima, partizanima, Tudmanu, Slobi,... da neki politicar ne oplete po 'onima s druge strane'. U kurac to sve.
E da, i još jednom da kažem mladi, krugeru i ostalima kojima je Tompson prihvatljiv za razliku od zlocestog Baje MK - jednaki su to govnari koji zaraduju masu para šovinistickim pjesmama. Samo što je Tompson 'vaš'.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/09/2014 : 17:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Znaci,nikad...

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 17:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:

quote:

Kras?

he he, znas da sam isto pomslio ovih dana

ako vam ne bi bilo na teret,gospodo draga,drugovi stari,jarani pravi..da mi pojasnite..relativno sam novi na forumu i malo sam sada zbunjen

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 17:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

@swamp thing
Mislim da si pogrešno protumacio bagijev post, a i prije nego je naveo primjer naglasio je da isti ide "njemu" u prilog.

Naravno da je Federacija puna korumpirane vlasti i gladnog naroda, isto kao i RS. Meni nije Dodik kriv što je u Federaciji loše, ali drugi padaju na te price, baš kao što i narod iz RS pada na ista spinovanja od svojih predstavnika. Evo i ti se se u svom postu osvrtao na Federaciju, a nisi kritikovao RS.
Šta, jel se to u RS-u tako dobro živi? Ako jeste, evo ja cu se prvi preseliti tamo, boli me briga ko je ko, samo neka ima posla i normalnog života.

@sinister i @bagi
Vi ste promašili poentu mog posta. Upravo sam napisao da sve bagi dobro kaže, al' opet se uhvati nekog Dodika, Bihaca, nezadovoljstva rascjepkanošcu BiH,... Ono o FBiH sam napisao da istaknem da se takvim problemima trebaju ljudi baviti, bili oni u unitarnoj BiH ili iscjepkanoj na 1000 komada. A RS ima gomilu problema kao i FBiH, ali ja necu za to optuživati Izetbegovica, mudžahedine,... vec naše kvazi-vode koji raspirivanjem mržnje ispiru narodu mozak. Imam na TV i srpske, i bošnjacke, i hrvatske kanale, ne prode dan a da se na njima ne prica o agresorima, grobnicama, ustašama, cetnicima, partizanima, Tudmanu, Slobi,... da neki politicar ne oplete po 'onima s druge strane'. U kurac to sve.
E da, i još jednom da kažem mladi, krugeru i ostalima kojima je Tompson prihvatljiv za razliku od zlocestog Baje MK - jednaki su to govnari koji zaraduju masu para šovinistickim pjesmama. Samo što je Tompson 'vaš'.

a varaš se jarane,nisu isti..nebo i zemlja..kad tompson migne lijevim okom napuni poljud..kad migne desnim okom napuni maksimir..a taj baja(inace rijec baja oznacava mudonju,frajera..što je za ovoga sasvim promašen nadimak) ne može napunit jedno seosko dvorište na 29.XI kad su tradicionalne svinjokolje

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 12/09/2014 : 17:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by andjusticeforall

Ma dobro, jebo BiH, nego da mi prvo riješimo Škote, pa onda vas

Cmaru slavonski dabogda ti pajo pakšu nabio svoje gace za na guzicu tebi na glavu hehehehehehe...

Samo za Džej Si, ovo gore je parafraza one "Ja, sranja u Ruandi" koju izgovara Boro Nicinc u Nicjoj zemlji

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 12/09/2014 : 18:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Što se tice Sjeverne Irske, sjecam se samo da je profesor engleskog, svojedobno, tumacio ustavna ogranicenja zbog cega je secesija Sjeverne Irske nemoguca, ali to naravno nisam zapamtio.

Da neko na brzinu procita ustav Sjeverne Irske pa da javi?

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/09/2014 : 19:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Znaci,nikad...

tko je mocvarni? kras?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/09/2014 : 19:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

ako vam ne bi bilo na teret,gospodo draga,drugovi stari,jarani pravi..da mi pojasnite..relativno sam novi na forumu i malo sam sada zbunjen

nis nis, imas polubrata a da nis znao za njega

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/09/2014 : 19:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Slijedeci koji spomene bilo što što ima veze sa domacom politikom (BIH,Dodik, Baja MK...) biti ce udaljen sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 19:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:

cudni su putevi mog oca bili,amen

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/09/2014 : 19:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

swamp thing, a KRAS valjda znas tko je ;P

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/09/2014 : 19:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

@swamp thing

@sinister i @bagi

a varaš se jarane,nisu isti..nebo i zemlja..kad tompson migne lijevim okom napuni poljud..kad migne desnim okom napuni maksimir..a taj baja(inace rijec baja oznacava mudonju,frajera..što je za ovoga sasvim promašen nadimak) ne može napunit jedno seosko dvorište na 29.XI kad su tradicionalne svinjokolje

malecki tada se peku kolaci:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/09/2014 : 19:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

ili blizanca jednojajcanog:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/09/2014 : 19:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ps. sta skotovi dobijaju u ekonomskom smislu sa rastavom braka?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/09/2014 : 19:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Znaci,nikad...

za 10 ,najdalje 15 godina cili irski otok bice ista država

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 19:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

@swamp thing

@sinister i @bagi

malecki tada se peku kolaci:)

kakvi kolaci,kakvi bakraci...dodi u slavoniju..i malecki me samo moja draga smije zvati kad skinem gace
ajmo škoti..otcjepljenje

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/09/2014 : 19:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

ps. sta skotovi dobijaju u ekonomskom smislu sa rastavom braka?

Baš skotovi ili Škoti??

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000