Author |
Topic |
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 09/12/2014 : 14:43:19
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
quote: Originally posted by Zlotvor
Nogomet je odavna prestao biti plemenita igra. Danas se igraci ne natjecu umijecem igranja, vec u tome kako ce bolje prevariti/obmanuti suca i tako pobjediti protivnika. Od nekad viteske igre danas imamo festival pederastije. Vec se odavno zna da UEFA/FIFA njeguju lopovluk na terenu pa me ovaj potez nimalo ne cudi.
Pocetak kraja.
+1
+1 |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/12/2014 : 13:09:18
|
quote: Originally posted by DKoor
Nitko ne misli na ljude koji bi ovo trebali i odigrati. Dugo putovanje dok traje takvo vrhunsko natjecanje je suludo.
Cak i ako idu avionom opet to traje jako dugo, dok dodu do aerodroma busom, dok uzlete-slete, dok ih pokupi njihov bus i odveze do hotela-baze... jbg dogodit ce se to da ekipa koja je bila lagani favorit postane lagani autsajder. Jer i ovakve "sitnice" (koje to uopce nisu) odlucuju.
Sve u ime profita, gledanosti i zarade. Nekada je to ok, ali u ovom primjeru konkretno nije.
To nema logike, Brazil je ogroman, putovanja duga pa je svjetsko bilo tamo. Da je europsko u Rusiji nitko se ne bi bunio, a zamisli grupu u Vladivostoku. Predeš skoro pola svijeta do Moskve.
U košarci su to uradili iz nužde, Ukrajina otkazala pa nije bilo dovoljno vremena za normalnu kandidaturu.
Edit: Plus što su igraci koji igraju Ligu prvaka (uglavnom su to reprezentativci) navikli na takva putovanja tijekom cijele sezone. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
Edited by - Beva on 10/12/2014 13:11:46 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 10/12/2014 : 13:12:53
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by DKoor
Nitko ne misli na ljude koji bi ovo trebali i odigrati. Dugo putovanje dok traje takvo vrhunsko natjecanje je suludo.
Cak i ako idu avionom opet to traje jako dugo, dok dodu do aerodroma busom, dok uzlete-slete, dok ih pokupi njihov bus i odveze do hotela-baze... jbg dogodit ce se to da ekipa koja je bila lagani favorit postane lagani autsajder. Jer i ovakve "sitnice" (koje to uopce nisu) odlucuju.
Sve u ime profita, gledanosti i zarade. Nekada je to ok, ali u ovom primjeru konkretno nije.
To nema logike, Brazil je ogroman, putovanja duga pa je svjetsko bilo tamo. Da je europsko u Rusiji nitko se ne bi bunio, a zamisli grupu u Vladivostoku. Predeš skoro pola svijeta do Moskve.
U košarci su to uradili iz nužde, Ukrajina otkazala pa nije bilo dovoljno vremena za normalnu kandidaturu.
To sam i ja rekao na prošloj stranici Ljudima nije cudno preci 1000km u jednoj državi, ali jest 300 ako je izmedu granica |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17003 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/12/2014 : 14:06:09
|
quote: Originally posted by Beva Da je europsko u Rusiji nitko se ne bi bunio, a zamisli grupu u Vladivostoku. Predeš skoro pola svijeta do Moskve.
Pa bice svjetsko u Rusiji, ali nece biti igrano u tim dalekim gradovima. Ipak, malo je besmisleno to da se igra u Azerbejdžanu, nema to veze s Evropom.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/12/2014 : 14:12:08
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Nogomet je odavna prestao biti plemenita igra. Danas se igraci ne natjecu umijecem igranja, vec u tome kako ce bolje prevariti/obmanuti suca i tako pobjediti protivnika. Od nekad viteske igre danas imamo festival pederastije. Vec se odavno zna da UEFA/FIFA njeguju lopovluk na terenu pa me ovaj potez nimalo ne cudi.
Pocetak kraja.
Mlade generacije su zatrovane, i to je završena prica. Moj stariji je trenira nogomet, i vikendon imaju utakmice protiv drugih škola nogometa. I tako se frajer spremija za utakmicu, obuka dres i kopacke, i kaže meni da donesen gel i da mu napravin frizuru Dobija je odjebenicu po kratkon postupku. Ili gel ili nogomet. Ne može i jedno i drugo. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 10/12/2014 : 14:18:25
|
quote: Originally posted by mladjo
I sad više ne igra nogomet
Ne, sad ko pravi peder trenira break dance |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17003 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/12/2014 : 14:33:59
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI I tako se frajer spremija za utakmicu, obuka dres i kopacke, i kaže meni da donesen gel i da mu napravin frizuru Dobija je odjebenicu po kratkon postupku. Ili gel ili nogomet. Ne može i jedno i drugo.
Ma nije on kriv, šta ce drugo pomisliti kad vidi Kristijana Ronalda |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47148 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/12/2014 : 14:47:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by mladjo
I sad više ne igra nogomet
Ne, sad ko pravi peder trenira break dance
Jere idi u q, |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 10/12/2014 : 15:14:07
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by NESVRSTANI I tako se frajer spremija za utakmicu, obuka dres i kopacke, i kaže meni da donesen gel i da mu napravin frizuru Dobija je odjebenicu po kratkon postupku. Ili gel ili nogomet. Ne može i jedno i drugo.
Ma nije on kriv, šta ce drugo pomisliti kad vidi Kristijana Ronalda
Apsolutno. Njegov argument je i bio "Kako Ronaldo radi frizuru prije utakmice" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Topic |
|