Ovo prigodom bi cestitao odendan stripovi.com i zahvalio se forumasima. Ovdje provodim jako puno vremena i stvarno tesko je zamisliti zivot bez ovog foruma, toliko sam se navukao.
Posebno bi se zahvalio forumasima sto su me natjerali da razmisljam i da postanem jos boljim covjekom nego sto jesam neka se nitkone naljuti ako sam ga izostavio.
Zoroasterixx, bagi,nesvrstrani, manhunter, tinton, josip 2000, mamlaz,Iwood,Just_Charlie, kruger,amos,sergej773,mladjo,globinjo,supermark,velka,teller,pijani patak,going going,solar,brdar,nagor,fikus,king warior,tutta,rahazlam,bagi... i jos nek koijih s ne mogu sjetiti.
Ovo prigodom bi cestitao odendan stripovi.com i zahvalio se forumasima. Ovdje provodim jako puno vremena i stvarno tesko je zamisliti zivot bez ovog foruma, toliko sam se navukao.
Posebno bi se zahvalio forumasima sto su me natjerali da razmisljam i da postanem jos boljim covjekom nego sto jesam neka se nitkone naljuti ako sam ga izostavio.
Zoroasterixx, bagi, nesvrstrani, manhunter, tinton, josip 2000, mamlaz, Iwood, Just_Charlie, kruger, amos, sergej773, mladjo, globinjo, supermark, velka, teller, pijani patak, going going, solar, brdar, nagor, fikus, king warior, tutta, rahazlam, bagi... i jos nek koijih s ne mogu sjetiti.
ovako bi bolje izgledalo. btw bagija si dvaput spomenija
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Znajuci reputaciju autora topika ovo meni više lici na listu za odstrel a ne na zahvalnicu... A ove tovarske napade na moju uvazenu licnost dostojnu za dvaput pohvaliti/likvidirati necu komentarisati hehehehehe...
Huškacko-forumaški sveprisutan, Tonka mudrim savjetima promice toleranciju i ljubav. Kad Tonka kaže: ''Zapamtite doci ce te u hrvatsku a onda vam jadna majka jesti ce te cetnicke kokarde!'', ''Naci ce se netko tko ce ti gaziti nogom po vilici, kao što Isus gazi po vodi'', ''Ne brini naletit ceš ti vec na neciju šaku, tako da neceš moci ni tipkati, dva mjeseca'', ''Zato sam ja stavio sliku Ante Pavelica...Ja time nikoga nisam uvrijedio'', on zapravo traži rješenje za miran suživot te medusobno prihvacanje i poštovanje unatoc kulturnim, etnickim i rasnim razlikama. On to ne traži u društvenim strategijama i programima, vec upucuje citatelja kako da razumije sebe i svoj odnos prema sebi samome te razmatra kakvi bismo trebali biti da bismo živjeli u skladu s ostalima.
Ako hocete biti dobar i uspješan nacionalist i šovinist, a primitivan ste i neobrazovan covjek, morate puno raditi na sebi. Godinama. Desetljecima. Naš clan Tonka na dobrom je putu.
Znajuci reputaciju autora topika ovo meni više lici na listu za odstrel a ne na zahvalnicu... A ove tovarske napade na moju uvazenu licnost dostojnu za dvaput pohvaliti/likvidirati necu komentarisati hehehehehe...
Huškacko-forumaški sveprisutan, Tonka mudrim savjetima promice toleranciju i ljubav. Kad Tonka kaže: ''Zapamtite doci ce te u hrvatsku a onda vam jadna majka jesti ce te cetnicke kokarde!'', ''Naci ce se netko tko ce ti gaziti nogom po vilici, kao što Isus gazi po vodi'', ''Ne brini naletit ceš ti vec na neciju šaku, tako da neceš moci ni tipkati, dva mjeseca'', ''Zato sam ja stavio sliku Ante Pavelica...Ja time nikoga nisam uvrijedio'', on zapravo traži rješenje za miran suživot te medusobno prihvacanje i poštovanje unatoc kulturnim, etnickim i rasnim razlikama. On to ne traži u društvenim strategijama i programima, vec upucuje citatelja kako da razumije sebe i svoj odnos prema sebi samome te razmatra kakvi bismo trebali biti da bismo živjeli u skladu s ostalima.
Ako hocete biti dobar i uspješan nacionalist i šovinist, a primitivan ste i neobrazovan covjek, morate puno raditi na sebi. Godinama. Desetljecima. Naš clan Tonka na dobrom je putu.
Volim i ja tebe... od najomrazenijeg clana postao si mi najdrazi i najbolji i najkorisniji... na takvima izvlacim boljeg sebe, samo nastavi tako radis mi uslugu veliku
Ovdje sirimo ljubav. Puse, puse, puse. Lista za odstrel je preselila u punisher. Potrebno se podvojiti, poput govornika, da bi se moglo zbivanja popratiti. Steta torte. Show pratite na 2 topica. Ovdje sirimo jubav. Tamo pratimo rezultate. :)
Ovdje sirimo ljubav. Puse, puse, puse. Lista za odstrel je preselila u punisher. Potrebno se podvojiti, poput govornika, da bi se moglo zbivanja popratiti. Steta torte. Show pratite na 2 topica. Ovdje sirimo jubav. Tamo pratimo rezultate. :)
Dobro cika Mladane,"onaj cije se ime ne smije izgovoriti u ovome forumu" mi pionirske rijeci necu više postati slike ružnih dlakavih muških pozadina...
Pa preživicete jebem ga ja trebate biti radosni...
Pa ovo ispada kao da mi s popisa necemo. To nije opcija. Moramo se drzati zajedno i rastrkati se po forumu. Svatko na temi o jednom stripu, do dva, procitana na tjedan, i pisati o tome. Nitko ne zna koji strip ce citati netko od nas, sto eliminira mogucnost izdaje. Tako se Tonka nece moci pripremiti za niti jedan strip, odn. temu, na kojoj bi nas mogao pratiti. Na taj nacin ga stepemo s traga i moramo biti ustrajni u akciji spasavanja vlastitih guzica. Ukoliko on nepripremljen za temu zakoraci na temu na kojoj pise netko s liste za odstrel, biti ce lako uocljiva meta, na brisanom prostoru, a mi u zaklonu sigurni iza stripa. Svako izlaganje opasnosti, pisuci na nekoj drugoj, opcoj temi, na kojoj nas lovac moze improvizirati, trolati, je na vlastitu odgovornost i ostale clanove s liste za odstrel na obavezuje na akciju spasavanja, odn. izlaganje pogibelji zbog nediscipliniranog clana. Pijuni za potrosnju na tom polju mogu biti samo moderatori, koji ionako imaju imunitet, sto im jamci besmrtnost. Jesam bila jasna svima s liste? Idemo. Do posljednjeg daha. (ovo sam napisala cisto da filmski akciono zvuci.)
Samo da se javim. Živ sam i zdrav, noc je prošla bez problema. Ostali s liste za odstrel? Jeste živi? Mogli bi svako jutro provjeriti nedostaje li netko s liste.