forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 LEGALIZACIJA AUTOMATSKOG NAORUŽANJA!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/12/2014 : 18:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTEROoooooo... evo nama i našega Zloce, hajde fino sjedni sa nama za stol i razgovarajmo, igrajmo malo pokera, popijmo koju casicu, a ja tebi fino-lijepo pripremim i zapakujem koju puškicu za ponjet. Šta kažeš, imaš li vrimina?

Prvo: ne pijem alkohol.
Drugo: zadovoljan sam duljinom i promjerom penisa stoga ne moram kompenzirat "puskicama". Stoga igru s velikim puskama prepustam tebi.

Nego, reci ti stricu Zlotvoru... Drkas li ti redovito, a?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/12/2014 : 18:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Stanite sa prepucavanjima, topic je ionako na milimetar od locka, a ako nastavite sa svadama, definitivno ide kljuc.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 01/12/2014 : 18:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTEROoooooo... evo nama i našega Zloce, hajde fino sjedni sa nama za stol i razgovarajmo, igrajmo malo pokera, popijmo koju casicu, a ja tebi fino-lijepo pripremim i zapakujem koju puškicu za ponjet. Šta kažeš, imaš li vrimina?

Drugo: zadovoljan sam duljinom i promjerom penisa stoga ne moram kompenzirat "puskicama". Stoga igru s velikim puskama prepustam tebi.

Ne drkam više od svoje 19 godine, šta ce mi rucni posao kada tu imaju dobre ribe u gradu, nego da ja tebi ipak spakujem koju puškicu? A pošto si ti u pitanju, za strica Zlotvora je sve gratis kod mene..? Šta kaješ?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/12/2014 : 18:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Kazen da bi ti dobro dosa asistent u nastavi.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 01/12/2014 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:

Kazen da bi ti dobro dosa asistent u nastavi.

Zavisi...
Mogao bi mi ti da pomogneš, osim ako tebi neko ne pomaže...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/12/2014 : 18:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message

Ne može da me ne podsjeti...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/12/2014 : 19:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Stanite sa prepucavanjima, topic je ionako na milimetar od locka, a ako nastavite sa svadama, definitivno ide kljuc.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 01/12/2014 : 19:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:

quote:

Ne drkam više od svoje 19 godine, šta ce mi rucni posao kada tu imaju dobre ribe u gradu, nego da ja tebi ipak spakujem koju puškicu? A pošto si ti u pitanju, za strica Zlotvora je sve gratis kod mene..? Šta kaješ?

Ne seri, muškarci u svim životnim dobima drkaju, samo nekad manje nekad više...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/12/2014 : 19:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Zavisi...

Tebi jedino moze pomoc da ti starci prisiku opticki kabel pa da ne cvaketas po cili dan na webu.
Igrice su ti izile onaj mali grumen sive tvari sto bi triba bit mozak, mada vise djeluje ka cerebralni ganglij kod kukaca.

Inace, u kriticnim situacijama uvik moze veterinar uskocit sa pravim koktelom lijekova za tebe.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 01/12/2014 19:04:09
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 01/12/2014 : 19:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:

quote:

Zavisi...

Tebi jedino moze pomoc da ti starci prisiku opticki kabel pa da ne cvaketas po cili dan na webu.
Igrice su ti izile onaj mali grumen sive tvari sto bi triba bit mozak, mada vise djeluje ka cerebralni ganglij kod kukaca.

Inace, u kriticnim situacijama uvik moze veterinar uskocit sa pravim koktelom lijekova za tebe.

Joj Zlotvore, pun si sebe ko govno vitamina!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 01/12/2014 : 19:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:
Originally posted by sergej773

quote:

quote:

quote:

Ne seri, muškarci u svim životnim dobima drkaju, samo nekad manje nekad više...

Pa i to što kažeš Sergej, i to što kažeš, mada kada vec spominješ da svi muškarci svih starosti drkaju, šta kažeš onda da li ljudi od 80-90 godina drkaju?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/12/2014 : 19:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Joj 'ajmo dosta

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000