Author |
Topic  |
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 01/12/2014 : 18:34:01
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTEROoooooo... evo nama i našega Zloce, hajde fino sjedni sa nama za stol i razgovarajmo, igrajmo malo pokera, popijmo koju casicu, a ja tebi fino-lijepo pripremim i zapakujem koju puškicu za ponjet. Šta kažeš, imaš li vrimina?
Prvo: ne pijem alkohol. Drugo: zadovoljan sam duljinom i promjerom penisa stoga ne moram kompenzirat "puskicama". Stoga igru s velikim puskama prepustam tebi.
Nego, reci ti stricu Zlotvoru... Drkas li ti redovito, a? |
Trljam ruke. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/12/2014 : 18:37:24
|
Stanite sa prepucavanjima, topic je ionako na milimetar od locka, a ako nastavite sa svadama, definitivno ide kljuc. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 01/12/2014 : 18:38:09
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by WOLF-HUNTEROoooooo... evo nama i našega Zloce, hajde fino sjedni sa nama za stol i razgovarajmo, igrajmo malo pokera, popijmo koju casicu, a ja tebi fino-lijepo pripremim i zapakujem koju puškicu za ponjet. Šta kažeš, imaš li vrimina?
Prvo: ne pijem alkohol. Drugo: zadovoljan sam duljinom i promjerom penisa stoga ne moram kompenzirat "puskicama". Stoga igru s velikim puskama prepustam tebi.
Nego, reci ti stricu Zlotvoru... Drkas li ti redovito, a?
Ne drkam više od svoje 19 godine, šta ce mi rucni posao kada tu imaju dobre ribe u gradu, nego da ja tebi ipak spakujem koju puškicu? A pošto si ti u pitanju, za strica Zlotvora je sve gratis kod mene..? Šta kaješ? |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 01/12/2014 : 18:50:15
|
Kazen da bi ti dobro dosa asistent u nastavi.
Zavisi... Mogao bi mi ti da pomogneš, osim ako tebi neko ne pomaže... |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 01/12/2014 : 19:01:07
|
quote: Originally posted by mladjo
Stanite sa prepucavanjima, topic je ionako na milimetar od locka, a ako nastavite sa svadama, definitivno ide kljuc.

|
 |
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 01/12/2014 : 19:01:27
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Ne drkam više od svoje 19 godine, šta ce mi rucni posao kada tu imaju dobre ribe u gradu, nego da ja tebi ipak spakujem koju puškicu? A pošto si ti u pitanju, za strica Zlotvora je sve gratis kod mene..? Šta kaješ?
Ne seri, muškarci u svim životnim dobima drkaju, samo nekad manje nekad više... |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 01/12/2014 : 19:01:58
|
Zavisi... Mogao bi mi ti da pomogneš, osim ako tebi neko ne pomaže...
Tebi jedino moze pomoc da ti starci prisiku opticki kabel pa da ne cvaketas po cili dan na webu. Igrice su ti izile onaj mali grumen sive tvari sto bi triba bit mozak, mada vise djeluje ka cerebralni ganglij kod kukaca.
Inace, u kriticnim situacijama uvik moze veterinar uskocit sa pravim koktelom lijekova za tebe. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 01/12/2014 19:04:09 |
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 01/12/2014 : 19:05:58
|
Zavisi... Mogao bi mi ti da pomogneš, osim ako tebi neko ne pomaže...
Tebi jedino moze pomoc da ti starci prisiku opticki kabel pa da ne cvaketas po cili dan na webu. Igrice su ti izile onaj mali grumen sive tvari sto bi triba bit mozak, mada vise djeluje ka cerebralni ganglij kod kukaca.
Inace, u kriticnim situacijama uvik moze veterinar uskocit sa pravim koktelom lijekova za tebe.
Joj Zlotvore, pun si sebe ko govno vitamina!  |
 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 01/12/2014 : 19:07:23
|
quote: Originally posted by sergej773
Ne drkam više od svoje 19 godine, šta ce mi rucni posao kada tu imaju dobre ribe u gradu, nego da ja tebi ipak spakujem koju puškicu? A pošto si ti u pitanju, za strica Zlotvora je sve gratis kod mene..? Šta kaješ?
Ne seri, muškarci u svim životnim dobima drkaju, samo nekad manje nekad više...
Pa i to što kažeš Sergej, i to što kažeš, mada kada vec spominješ da svi muškarci svih starosti drkaju, šta kažeš onda da li ljudi od 80-90 godina drkaju? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Topic  |
|