Vidiš Wolfe kako te dobro krenulo sa postovima, a otkad si vec obecao trecu zvjezdice.
Hahaha! Prošlo je ja mislim 4-5 mjeseca otkako sam to obecao, mada mi je i bio slab internet, a sada imam ovu Operu pa mi ide brže, tako da ima da nabacam postova, nadam se ubrzo trecoj zvjezdici
Na pocetku smo svi fino lijepo odgovorili pa je kasnije krenula rasprava ali i šukanje što mi je odlicno došlo da nabijem postova, i moram da ti kažem da mi dobro ide, samo neka je ovakvih topica i bice dobro, dobro...
Od sada, tko bude pisao neprimjerene postove ili provocirao biti ce udaljen sa foruma. ili se naucite komunicirati kao odrasli ljudi ili cete biti udaljeni sa foruma.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Od sada, tko bude pisao neprimjerene postove ili provocirao biti ce udaljen sa foruma. ili se naucite komunicirati kao odrasli ljudi ili cete biti udaljeni sa foruma.
On topic... Šip kiper - iritantnijeg i bedastijeg forumaša operisanog od bilo koje vrste humora nema nadaleko... Haeška zrinjudin i RaiC - olicenje niskih nacionalistickih pobUda... Acestroke - prilicno odbojan tip sklon živcanim ispadima...
On topic... Šip kiper - iritantnijeg i bedastijeg forumaša operisanog od bilo koje vrste humora nema nadaleko... Haeška zrinjudin i RaiC - olicenje niskih nacionalistickih pobUda... Acestroke - prilicno odbojan tip sklon živcanim ispadima...