Author |
Topic |
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4553 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 10/12/2014 : 11:29:00
|
garbura je bila zakon na važ od piture,malo pljunes na nju zatvoris poklopac i vršiš "opalenje" |
GALLIENO FERRI
|
Edited by - markotamara on 10/12/2014 11:29:34 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 10/12/2014 : 11:32:26
|
quote: Originally posted by Poli
Ovo Seba "Nekad nije bilo raznih pedofila, droge i klavstrofobicnih roditelja." zapravo nema veze s vezom. Odakle ti samo to!? Kako nije bilo, pa gdje si ti zivio?
Tu sam samo mislio na bezbednost deca nekad i sad i za primjer stavio par primera. Pa i to nekad si pao, se potukao, došao kuci, malo te majka našpricala nekim sprejem i ok, a danas via bolnica, da se ne okužiš necim i slicno. Pa razmaženost i slicno, no ne spada u tu temu, malo sam se zapricao |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 10/12/2014 : 11:35:55
|
Dobro se sjecam pasjih bombica, koje smo bacali po stepeništima, i jednom kako su drugari pobjegli a ja ostao, kad se na prozorima pojave stanovnici sa psovkama, gdje su, ko su jbmjmjku, i slicno, a ja ih gledam i kažem, ma tu su bili neki klinci i odtrcali tamo-pokažem suprotnom pravcem, koliko smeha je bilo nakon toga. |
Edited by - Risar_69 on 10/12/2014 11:36:30 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/12/2014 : 11:40:04
|
quote: Originally posted by Risar_69
Ovo Seba "Nekad nije bilo raznih pedofila, droge i klavstrofobicnih roditelja." zapravo nema veze s vezom. Odakle ti samo to!? Kako nije bilo, pa gdje si ti zivio?
Tu sam samo mislio na bezbednost deca nekad i sad i za primjer stavio par primera. Pa i to nekad si pao, se potukao, došao kuci, malo te majka našpricala nekim sprejem i ok, a danas via bolnica, da se ne okužiš necim i slicno. Pa razmaženost i slicno, no ne spada u tu temu, malo sam se zapricao
drukcija su vrimena. tehnologija je izila ljude. a razmaženih je bilo i prije.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 10/12/2014 : 11:44:38
|
quote: Originally posted by lwood
Tu sam samo mislio na bezbednost deca nekad i sad i za primjer stavio par primera. Pa i to nekad si pao, se potukao, došao kuci, malo te majka našpricala nekim sprejem i ok, a danas via bolnica, da se ne okužiš necim i slicno. Pa razmaženost i slicno, no ne spada u tu temu, malo sam se zapricao
drukcija su vrimena. tehnologija je izila ljude. a razmaženih je bilo i prije.
jes, i svatko gleda svojim ocima. Moram pokucati po lesu, da sam imao vrlo sretno djetinstvo i onda idu slike u glavi. Nadam se. da je svatko što bolje i kvalitetnije preživio svoje mlade godine. Da mu je bilo dano.Malo deteta moraš imat u sebi i nosit sa sobom dalje |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38069 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/12/2014 : 12:24:39
|
Da, ali to nema veze s petardama. Mislis da tada nije bilo raskomadanih prstiju?
A ovi naci roditelji koji bi sterilno raskuzivali svoju djecu on a daily basis, su primjer za Vrapce. Na svu srecu nisu svi takvi danas, ali bogami ih ima. I onih kojima su djeca zapravo roditelji i komandiraju ih.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/12/2014 : 13:16:10
|
Ja neku sricu u ispaljivanju pirotehnickih sredstava ne vidin. S druge strane moj osmogodišnji sin vidi i ja ga skroz razumin. Danas kad se legalno mogu kupit svakakva cuda mogu bit samo ljubomoran šta ja to sve nisan ima kad san bija dite. I ove godine ce mo u nabavku. Rakete, petarde, prskalice, šta god nan padne na pamet. Lani za Novu je bilo zakon. Sva dica u ulici i svi puni raznoraznih petardi, pa smo na kraju naložili u jednoj limenoj kanti vatru i samo ubacivali. Ne smi se dicu pustit da sami pucaju, ali uz nadzor nekog starijeg ne vidin nikakav problem. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/12/2014 : 13:33:39
|
Da, ali to nema veze s petardama. Mislis da tada nije bilo raskomadanih prstiju?
A ovi naci roditelji koji bi sterilno raskuzivali svoju djecu on a daily basis, su primjer za Vrapce. Na svu srecu nisu svi takvi danas, ali bogami ih ima. I onih kojima su djeca zapravo roditelji i komandiraju ih.
Ja glavnu razliku vidim u vecem prometu danas. Osamdesetih i pocetkom devedesetih kad sam bio klinjo nije bilo toliko auta, danas svaka budala vozi.
I dalje ce djeca na selu biti po cijele dane vani, tako je barem ovdje, dok je u gradu drukcija prica. Ali valjda nitko normalan ne bi pustio petogodišnje dijete da samo luta Ljubljanom, Zagrebom, Sarajevom ili Beogradom. Na selu je to svakodnevica. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 10/12/2014 : 16:07:59
|
quote: Originally posted by paro
Nekad nije bilo raznih pedofila, droge i klavstrofobicnih roditelja.
Glupost. Bilo je pedofila i droge uvijek, samo što se nije toliko pisalo o tome.
Protiv zabrane (djeca uz prisustvo roditelja).
Yeep |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17014 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/12/2014 : 16:17:06
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Ne smi se dicu pustit da sami pucaju, ali uz nadzor nekog starijeg ne vidin nikakav problem.
Ja baš u tom vidim problem. Prije 2-3 godine, tako nešto, baš je bilo nekoliko težih povreda starijih ljudi, žena, ne sjecam se sad detaljno, ali sve što su bacali petarde. Kad djeca vide da se i stariji time bave, onda još više osile. Ne vidim ništa zabavno u tome što ovuda trešte petarde mjesec dana, posebno uvece kad zarede ulicom i ubacuju u velike kante za smece koje ovdje sticajem okolnosti prakticno stoje na trotoaru (ulica je malo kriva, pa s jedne strane nisu pomjerene ograde i ostao je i taj dio kao trotoar koji nije davno napravljen)... |
Edited by - delboj on 10/12/2014 16:17:43 |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3023 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 10/12/2014 : 16:47:31
|
kad sam ja odrastao pucali smo brutalno. ali smo uvijek pazili na sebe i na druge. to je bitno. nismo bili andeli ali nismo bili ni glupi. nitko se nikad nije ozlijedio. i to govorim o rasponu izmedu negdje 8-12 godina. sad je pitanje da li bi zabrana umanjila mogucnost od ozlijedivanja. vjerojatno da, ali budala ce uvijek naci nacin da napravi sranje. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 10/12/2014 : 17:18:44
|
quote: Originally posted by xilrion
kad sam ja odrastao pucali smo brutalno. ali smo uvijek pazili na sebe i na druge. to je bitno. nismo bili andeli ali nismo bili ni glupi. nitko se nikad nije ozlijedio. i to govorim o rasponu izmedu negdje 8-12 godina. sad je pitanje da li bi zabrana umanjila mogucnost od ozlijedivanja. vjerojatno da, ali budala ce uvijek naci nacin da napravi sranje.
Dovoljna je jedna neispravna petarda koja ce ranije eksplodirati i eto ti sranja. Vi ste imali srece, neki drugi nisu. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3023 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 11/12/2014 : 00:11:17
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by xilrion
kad sam ja odrastao pucali smo brutalno. ali smo uvijek pazili na sebe i na druge. to je bitno. nismo bili andeli ali nismo bili ni glupi. nitko se nikad nije ozlijedio. i to govorim o rasponu izmedu negdje 8-12 godina. sad je pitanje da li bi zabrana umanjila mogucnost od ozlijedivanja. vjerojatno da, ali budala ce uvijek naci nacin da napravi sranje.
Dovoljna je jedna neispravna petarda koja ce ranije eksplodirati i eto ti sranja. Vi ste imali srece, neki drugi nisu.
istina, istina, nikaj ne velim. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Topic |
|