Author |
Topic |
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17011 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 22/12/2014 : 12:13:11
|
quote: Originally posted by Leonid
No mislim da nece gurati nos svuda po svijetu,pogotovo tamo gdje nema što raditi.Imat ce drugaciji pristup od Amera,Britanaca i Rusa.
Ko to kaže? Oni imaju potpuno drugacije planove, velike aspiracije na prirodna bogatstva u Sibiru, smatraju da im je nepravedno oduzet dio te teritorije za vrijeme Petra Velikog.
Petljace se Kinezi svugdje. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47159 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/12/2014 : 12:21:47
|
quote: Originally posted by delboj
No mislim da nece gurati nos svuda po svijetu,pogotovo tamo gdje nema što raditi.Imat ce drugaciji pristup od Amera,Britanaca i Rusa.
Ko to kaže? Oni imaju potpuno drugacije planove, velike aspiracije na prirodna bogatstva u Sibiru, smatraju da im je nepravedno oduzet dio te teritorije za vrijeme Petra Velikog.
Petljace se Kinezi svugdje.
da,petljace se svuda.cin ti raste moc raste ti i uticaj i volja za petljanjem.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 22/12/2014 : 16:19:49
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by delboj
Petljace se Kinezi svugdje.
da,petljace se svuda.cin ti raste moc raste ti i uticaj i volja za petljanjem.
Ja sam rekao da nece posvuda izigravati glavnog,naravno da im je u interesu mir na podrucju Bliskog Istoka zbog nafte te plina i sigurno ce se tu pocet petljati,odnosno pokušati naci neko trajnije politicko rješenje za nestabilnost. Medutim,nisam siguran da ce biti baš skroz agresivni ako neka partnerska zemlja ostvari trgovinski sporazum sa SAD-om ili tako nešto.Nisam siguran da imaju pretenzije biti globalni policajac. Meni nije realno da oni izvrše invaziju recimo na Venezuelu zbog nafte....ili Nigeriju.Sad to i nisu u mogucnosti.
U Sibir mogu samo gledati.Zna se osnovna obrambena doktrina Rusa i što ce letjeti ako netko pocne cackati gdje ne treba. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 24/12/2014 : 09:11:41
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by trolodtroje
u Kini je i covek ko kondom - potrošna roba. Baci posle upotrebe. Zagadenost, hrane vrlo malo, zato i jedu sve i svašta (vazda je tako), recikliraju po n-ti put sve što može da se konzumira! Cekaj da uco Acestroke napiše svoje utiske - bio tamo u Shenzhenu cinimise jednu godinu.
Ne samo u Kini, rekao bih manje-više u cijelom svijetu
Pa i kod nas... Svi smo samo broj, kad nas kapitalist iskoristi, doci ce novi, koji ce, bude li srece, raditi više za još manju placu. Eh, lijepog li društva. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/12/2014 : 10:07:44
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by trolodtroje
u Kini je i covek ko kondom - potrošna roba. Baci posle upotrebe. Zagadenost, hrane vrlo malo, zato i jedu sve i svašta (vazda je tako), recikliraju po n-ti put sve što može da se konzumira! Cekaj da uco Acestroke napiše svoje utiske - bio tamo u Shenzhenu cinimise jednu godinu.
Ne samo u Kini, rekao bih manje-više u cijelom svijetu
Pa i kod nas... Svi smo samo broj, kad nas kapitalist iskoristi, doci ce novi, koji ce, bude li srece, raditi više za još manju placu. Eh, lijepog li društva.
koje nepotrebno moraliziranje... da si ti vlasnik neke tvrtke ti bi, pretpostavljam, radije placao nekog kome se neda raditi? |
|
|
Topic |
|
|
|