Osim loših stvari poput ove koju je naveo raic, godinu cu pamtiti i po sljedecim dobrim stvarima:
Junacka obrana Kobanija od starne Kurda, Škotski referendum o neovisnosti, Nagli rast vrijednosti USD u odnosu na HRK, Pokušaj modernizacije Katolicke crkve od strane Pape Franje I, Zimske olimpijske igre u Sociju, Pad cijene nafte što povlaci ekstremni pad rublje, Veliki prosvjedi u SAD-u protiv rasizma, Napokon uhicen lopov i gradonacelnik Zagreba Milan Bandic, Najveci prosvjedi protiv HNS mafije do sada.
+dodajmo najbolji uspijeh RNK u Europi, gotovo najgori u ligi.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Osim loših stvari poput ove koju je naveo raic, godinu cu pamtiti i po sljedecim dobrim stvarima:
Junacka obrana Kobanija od starne Kurda, Škotski referendum o neovisnosti, Nagli rast vrijednosti USD u odnosu na HRK, Pokušaj modernizacije Katolicke crkve od strane Pape Franje I, Zimske olimpijske igre u Sociju, Pad cijene nafte što povlaci ekstremni pad rublje, Veliki prosvjedi u SAD-u protiv rasizma, Napokon uhicen lopov i gradonacelnik Zagreba Milan Bandic, Najveci prosvjedi protiv HNS mafije do sada.
+dodajmo najbolji uspijeh RNK u Europi, gotovo najgori u ligi.
Dakle, svi dobili djecu, poslove, kupili aute, otplatili dugove, sjajno. Ja sam premlad za tako velika životna iskustva, tako da... Našao sam si djevojku, po drugi put... Jel' se to broji?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Svi ostali zdravi i raspolozeni, malo previse posla, no bolje nego obrnuto. Ljetovao u Novom Vinodolskom, kupio komplet MV i DD. Dvaput se poseksao (jednom na proljece, jednom maloprije)... "Imam bubuljicu na nezgodnom mestu, lepljiv sam kao procitan strip, pokvarenu mastu i prljave strasti... Ja sam VRLO, VRLO ZADOVOLJAN TIP" (Riblja Corba).