Baš ste zakon svi, i sa flatom što gunda da mora van a pogotovo onaj sa ženom, stripovima i žlahtinom Ja sam doista uživala i igrala se, pravila kolac uz glazbu s radija, sad sam eto, na internetu uz tv, merlot, brdo toga za citat i zabavljam se s ovim slikicama.. Samo mi je Tara malo uznemirena zbog petardi u daljini i ne pomaže ni dekica da ju sakrijem, samo lovi skrivene coškove u koji da se zavuce..sve se, moja vecer, nekako vidi na fotkicama.
Dobio flat internet (valjda sam zadnji) i upravo sam otkrio da na youtube ima gomila CIJELIH filmova !!! I sad se moram negdje ici družiti (žena drži do tih civiliziranih sranja)...
koji si ti lik iz bajke
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Bio sam na Šalati ( kvart u Zagrebu ) na kucnom tulumu neke poznanice. Kako je ipak rijec o Novoj godini, došao sam u svojoj Ferri G majici.
Bilo mi je zgodno kad su neki pitali za majicu, pogodili su da je rijec o stripu al nisu znali koji . Kad sam se napokon pomirio s cinjenicom da 82 % populacije ne može povezati znak i ime Zagorovo, navalio sam na francusku salatu. Oko ponoci smo otišli na Trg poslušati Juru Stublica i Juricu Padena. Neki klipani od 30 godina su bacali petarde pa me krhotina od jedne pogodila u nogu. Fino pece, otprilike kao metak u paintballu. Oko 1 h smo se vratili u kucu, malo sam ekipi objasnio zašto su Demoni ludila najbolja Zagorova epizoda te sam s frendom oko 3 krenuo kuci. Domacica je bila ljubazna pa sam dobio 5 komada pohane piletine tako da sam danas imao osiguran rucak .